- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz
Keem1 #152582 üzenetére
Nálam nem, nem jelenik meg az említett első helyen. Csak a 2.-ban.
MIUI 12.5.4 EU ROM Xiaomi Mi Note 10 készüléken.Ha ezt választom alapértelmezettnek, és NFC-s terminálhoz hozzáérintem a telót, akkor megnyitja, de mivel nem tudom egyéb helyről elérni az appot, így nem tudtam még kártyát sem beállítani benne.
Hogyan lehetne ezt orvosolni, hogy rendesen használható legyen, Pl. az adott bank által kiadott app helyett?
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Keem1 #152529 üzenetére
Sajnos letiltották. Ez engem is bosszant, hogy a választási lehetőségét nem adják meg. Mivel elég nagy a felzúdulás, lehet változtatni fognak. (Aláírást is gyűjtenek)
A régebbi verziót mondják, hogy érdemes felrakni. Kipróbáltam, de sajnos 1-2 nap után frissül, hiába kapcsolom ki és újra ez a mozaikos borzalom jön elő. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Keem1 #152557 üzenetére
Azt elfelejted, hogy a MÁV a saját "termékét" árulja, még jó, hogy tud belőle kedvezményt adni. A Simple más "termékét" (parkolás, mozijegy stb) árusítja, vélhetően nem kap belőle kedvezményt (parkolójegynél szinte tuti, hogy nem). Ha nem számolna fel "kényelmi díjat", akkor miből lenne bevétele, amiből az egész rendszert üzemeltetni, illetve amiből némi haszna származik? A Mobilfizetésnél már jogszerűen lehetne felháborodni, hiszen az egy állami rendszer, ők szabják meg a saját bevételeiket (most tekintsünk el attól, hogy a parkolási díjak meghatározása önkormányzati szint, a "kisembernek" mindkettő: állam). Tehát a Mobilfizetésnél valóban, miért kell kényelmi díjat fizetni pl. az autópálya matricánál?
-
-
KicsiRegő
tag
válasz
Keem1 #152554 üzenetére
Parkolásnál a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer appal 50 Ft a kényelmi díj, az itt ajánlott Parkl-nél 65 Ft, a Simple esetében meg 70 ft, szóval hatalmas különbségek nincsennek, és választék is van bőven.
A CinemaCity mozijegynél pedig a Simple ugyan ugyan azt a 75 ft-ot számítja fel kényelmi díjként, amit a cinemacity.hu-s vásárlás esetén is felszámítanak, és többi mozinál pedig nincs kényelmi díj. -
Bozek
nagyúr
válasz
Keem1 #152529 üzenetére
A Google nem engedélyezi más böngészőknek a szinkronizálást, úgyhogy ilyent nem fogsz találni. Jelszavakra amúgy is van pár jelszókezelő alkalmazás, nem is értem, miért kell a böngészőt használni erre.
Én amúgy már nem igazán használok Chrome-ot, a Kiwi sokkal inkább bejön. Főleg, hogy van benne éjszakai mód alapból és még a Chrome kiegészítőket is támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest