- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Joshi #175114 üzenetére
Hali! Igaz típus függő(!) de kell a beállítások között lenni egy olyan "funkciónak" amivel azt lehet beállítani meddig aludjon és mikor kapcsoljon ki miután az ACC(kapcsolt +12V gyújtáskapcsolóról) megszűnik! Ilyenkor ezt azt jelenti ha beállítod pl 5 percre akkor ahogy kiveszed a kulcsot megy a visszaszámlálás és 5 perc múlva kikapcsol. Nekem mindegyikbe volt/van DE!! ezt nem a sima beállítás menüben találni hanem egy kóddal védett beállításban! Sajna csak típusra keresve találhatod meg a kódokat. A másik egy külső eszköz ami kb akkora és olyan mint a kismegszakító ugyanezt tudja. Amíg van ACC addig megy minden ha megszűnik akkor a beállított idő után megszakítja a feszültség szálat. Én most ezt is használom mert az előző rádiónál csak max 15 volt a limit és sokszor tovább tartott egy-egy helyen a meló aztán az újraindulásig mire a GPS megint elindult ott ültem az autóban.....
Ja! A rádiónak csak egyik +12V van az akkumulátorra kötve!!
Ezen az alap csatlakozónál "+12V Battery" felirat van a fent említett +12V ACC pedig a gyújtáskapcsolóról kell idehozni! Ha ez a 2db össze van tekerve és rákötve az aksira (sokan csinálták) vagy fel van cserélve az egyik sem jó. Konkrétan tönkre vág dolgokat. Van olyan fórum, hogy "androidos fejegységek" ott kérdezz rá. Talán valaki képes lesz értelmes választ is adni és nem azzal kezdi, hogy az egy sz@r dobd ki és vegyél 300eft egy újat mert csak az ilyen meg olyan chipszett az elfogadott!
-
vacs
veterán
válasz
Joshi #171857 üzenetére
Szia.
Egy másik, hosszabb értesítési hangot kell beállítani!
Nem írtad milyen mobilokat használnak!
Samsung, Android 14-en pl így kell by tomy86
Én feltettem a Blink appot, azt látom, hogy 7 különböző értesítési kategória van benne (telefon beállítások, alkalmazások, Blink, értesítések), mindegyiknél lehet külön egyedi hangot is! -
crok
Topikgazda
válasz
Joshi #150650 üzenetére
Ugyanazokat a fobb szenzorokat tudjak olvasni mint a gyariak, azert eleg sok hibat feltartam vagy megjosoltam mar veluk, pl. katalizator hatasfokveszteset az elotte es utana levo szonda jelebol, EGR szelep hibat.. stb. Sokat tanultam vele. De en pl. vettem utana egy Autocom-ot. Nem csodafegyver viszont 15+ eves kocsikhoz mar jo, a parts shotgun-nal 100x jobb
-
Somatom
veterán
válasz
Joshi #150614 üzenetére
Mezei Google naptár.
Screenshot -
törölt tag
válasz
Joshi #109135 üzenetére
Kb. értem, hogy mit szeretnél, de ebben nem vagyok profi. A másik topik keresőjébe írd be, hogy aria2! Úgy tűnik, hogy tudja, amit szeretnél. LE alá Kodi beépülőként telepíthető. Androidra is találtam aria2 klienst. A leírás szertint ez egy parancssoros program. A grafikus felületen kezeléshez kell egy frontend alkalmazás is (pl. Transdroid). Távoli eléréshez lehet használni WebUI -t, de Csicsóka odaát linkelt egy Wines vezérlő alkalmazást is.
-
törölt tag
válasz
Joshi #109133 üzenetére
Ezt neked kell tudnod. A NAS -omon van TM, de nincs tőle "ezatuti" -érzésem. Hozzáadok egy torrentet, tölti, seedeli, ennyi. Erre bármelyik torrentkliens ugyanúgy alkalmas. De, mint írtam, nem vagyok nagy torrentezős. Inkább fix tárhelyekről szoktam letölteni, úgyhogy letöltésvezérlőkkel több tapasztalatom van, mint torrentkliensekkel.
-
törölt tag
válasz
Joshi #109127 üzenetére
Amlogic S905/S912 topik. Inkább ott kérdezősködj. Bár, sztem azt fogják javasolni, hogy tegyél rá LibreElecet, és az alól futtass torrent klienst.
Szerk.: Látom, képben vagy. Csicsóka hegesztett valami aria2 nevű klienst, de azt nem tudom, hogy LE, vagy a saját Ubuntu verziója alá. Kérdezz rá! -
törölt tag
válasz
Joshi #109125 üzenetére
Sejtettem, hogy ez fog következni. Milyen box, milyen Android verzió?
Egyébként a tTorrent FAQ -ban találsz helpet hozzá. -
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Joshi #109116 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy lenne Transmission Android-ra. Csak GUI van, amivel egy Linux-on futó Transmission-t tudsz irányítani.
Ahogy olvasgattam, csak a tTorrent Lite-hoz van WebUI. Persze régebbi cikk, amit találtam, szóval lehet, hogy azóta másikba is bekerült, de erről nincs információm.
-
törölt tag
Már leírtam, de ha nekem nem hiszel, akkor itt egy XDA -s topik.
-
törölt tag
-
törölt tag
A CIFS fájlkezelőtől független, kernel szintű csatolás. Pont az benne a lényeg, hogy közvetlenül a fájlrendszerbe csatol (pl. /mnt/sdcard/cifs), így az Android alkalmazásai (tehát a fájlkezelők és a médialejátszók is) a csatolt útvonalról használják a hálózati meghajtót, vagyis gőzük sincs arról, hogy az a tartalom nem a telón van. Ehhez cifs kernel modul kell, root és mondjuk a Mount Manager, vagy a CIFS Manager a csatoláshoz.
-
tib78
tag
Escalating ring pont ezt tudja!
-
olivera88
veterán
Bluetooth-on nem akart csatlakozni valamiért. USB vel meg nem próbáltam. Kíváncsiságból felraktam az Airdroid-ot és nem kell hozzá wifi, ha megosztom a telefon netjét az USB megosztással, akkor birom használni, egész jónak néz ki első benyomásra.
nyuszi123456: Ezt hogy érted? Mivel téves alapokon nyugszik az egész Android koncepció. Mi a baj vele? Mégis ez lett a legnépszerűbb OS. Meg mi köze javanak az Androidhoz?
Én Gingerbreadot használom és jól megvagyok vele, újabbakat nem ismerem és nem is birom felrakni a telómra sajnos. -
atillaahun
veterán
-
Penész Gomba
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged