- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Üdv Hölgyek és urak !
MI 10( bar lehet nem 10es ) es Hw Honor Magc 6Lite -ra költözés kapcsan...
Elso korben egy Backup a PC-re ( gondolom kellhet ), aztan uj telon belepes Google fiokba ( ez athuzza Appokat es profilt ), majd PC -re lementeni a multimedias tartalmakat es onnan atmasol, vegul pedig egy ajanlott "költöztető" App az sms-contactlists-hivasnaplo etc...miatt.Vagy ettől lesz sokkal egyszerubb dolog is ?
Igazabol extra tartalom nincs. Átlag felhasznalonak segitek belakni, az uj okostelefont. Legyen meg az a par App, hivasokkal kapcsolatos dolgok és üzemeljen a google profil.Utoljara mikor magamat költöztettem...az egy WINPhone - Android volt. Az egy érdekes dolog, volt. Összefoglalot eztem, itt is rakerestem "költöz" -re.
-
myckey
veterán
válasz
this is life #150358 üzenetére
Parádés lett !
Minden átjött. -
myckey
veterán
válasz
this is life #150358 üzenetére
-
myckey
veterán
válasz
WhiteWalker #150340 üzenetére
Nem kell értened, semmit sem, nem megértésért jöttem. Valakinek valamiért fontos lehet, ennyi. Én meg segítek, ha tudok.
-
myckey
veterán
válasz
Magnat #150319 üzenetére
A híváslista az hiányos, 2020 nincs és 2019 től vannak meg. ha jól emlékszem. de tuti hogy hiányos.
De inkább az üzenetek "idegesítenek" . Ebben a fenti alkalmazásban ott vannak, látom őket, csak a normál "sms" app ban nem látok belőle egyet sem, erre írtam, lehet valamit még kezdenem kellene vele, az sms b&r alkalmazással?
Nem tudom mit ronthatok el ,vagy mi a menete. -
myckey
veterán
Üdv !
Tudtok alkalmazást ajánlani, amivel az sms és híváslista könnyedén átmozgatható egyik androidról ( Samu s8 ) másik MI androidra ( Mi note 9 ) . Ilyenre gondolok, ami pc igényes, tehát csatlakoztatom mindkét mobilt és ilyen módon megy végbe...
Találtam párat, fizetősök révén kapufa. sms backup már megvan, szépen meg is jeleníti az összes üzenetet, de ettől még SMS App-ban nem látom az üzeneteket, aki használja az MI Note 9 telefont, az meg nem annyira szeret ebben az alkalmazásban(sms backup &restore) bogarászni visszamenőlegesen, szóval ezt le is törölném ha látnám a helyén az üzeneteket. Aztán lehet én nem voltam alapos, és ebből az alkalmazásból könnyedén a helyére importálhatóak az üzenetek, bár ezt is megnéztem.Biztos volt szó róla, meg ez totál alap dolog, de ha keresőbe beírom, elég sok találatot ad az "sms" re, így könnyebb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest