- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az embernek kéne a rendszerért lennie. Lehet, hogy ki lehet kapcsolni. De ha egy GPS -hez eddig elég volt egy egyszerű művelet, egy szimpla ikon, akkor miért kellett ezt megváltoztatni? Ki akarom kapcsolni, mert nem akarom, hogy működjön, hogy energiát fogyasszon, hogy monitorozza a pozíciómat. Miért kell most ehhez bármi más, mint az a jól bevált, egyszerű ikonra bökés?
hati:
Ez azért a ló túloldala. Én ebben a felvetésben arra akarok kilyukadni, hogy ha beépítenek egy ilyen funkciót, akkor tegyék ezt úgy, hogy más felhasználói élményt ne befolyásoljon. Márpedig az akkuidő egy sarkalatos pont. Ha ezt nem tudják megoldani, akkor ne újítgassanak ilyesmit. -
xSide
őstag
-
törölt tag
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Azt mondod, hogy egy Magyar, qwertz, külső billen nem y lesz a z és ő -re, ű -re is a megfelelő karakterek jelennek meg? Milyen bill. alkalmazás az? Vagy ez egy KitKat újítás?Buster17:
Én csak olyanról tudok, hogy átvered a Play -t. Nem mai infók ezek, régen használtam, amikor még Magyarországon nem lehetett fizetős alkalmazásokat vásárolni. Akkor a Market Enabler -rel lehetett átverni a Play -t. Vagy Fake GPS -szel az egész rendszert. -
Bozek
nagyúr
Kedves xSide, ha annyira isteníted a Smart Keyboard Pro-t, akkor árulj el nekem egy titkot. Hogyan kell beállítani normálisan fizikai billentyűzethez? Ha beilleszti a javaslatot, akkor nincs ékezet, csak ha az ALT gomb mellett nyomom meg az é betűt például. Na, ekkor viszont átáll ékezetesre és azok működnek, viszont ilyenkor meg nem illeszt be javaslatot. Gondoltam adok neki egy esélyt, mivel pont erre a fajta cserére lenne szükségem, amit írtál, de így nem túl jó, hogy van ez a probléma.
-
nyuszi123456
aktív tag
akkor vegyek nyugodtan 64gb memóriakártyát?
( legszívesebben nagyon nagy kártyát vennék,128gb, és csak azon dolgoznék a számítógépen egyáltalán nem csak tárolónak használnám -- persze ehhez az kellene hogy az android ot tudjam csatlakoztatni a számítógéphez de ez még nem valósult meg )a sebességet azért kérdeztem mert kapható ennél kétszer gyorsabb kártya is tobb mint kétszer annyiért:
12000ft: 48/10
28000ft: 80Mind class10,64gb
280/250 a jelenlegi csúcstermék, árát nemtom. Csak azért kérdezem, hogy hol érnek. véget a toló képessége.i, mert annál gyorsabb at nem érdemes venni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Értettem amit mondtál, szerintem te értettél félre. Tegyük fel 2 hete telepítettem egy programot, tehát az nem rendszer alkalmazás, ma jött hozzá update, lefrissítem, és fogy a hely.
Legközelebb figyelni fogom, ha frissítéseket jelez, és egyesével fogom őket feltelepíteni, közben figyelve a szabad tárterület méretét.
-
-
xSide
őstag
Kipróbálás nélkül tudod-e mit kötekednél? Nem!!
Mi a jobb?
Én kreáltam minden használhatót hozzá...Na pl. konkrétan beírod 'ma', akkor melyik helyettesíti be, hogy 'mobilarena'?
Somatom minden hsz-e tasker-rel kapcsolatos, felesleges linkelni...
Képek átpakolása (avagy szinkron), foldersync bármikor használható... -
xSide
őstag
Minden
Az aláírásban szereplőt (saját mod) meg semmi nem múlja felűl. Vagy tudtok olyat, ami engedi a rövid kód-okat?
Mi az a rövid kód?
Akkor nem...
Visszatérve a kérdésre, senki sem tud semmit? Feliratkereső már fix és a többi?
Somatom, tasker itt sem segít és máskor sem, mivel minden pótolható... -
törölt tag
Én úgy emlékszem, hogy ezt a funkciót maga a Foldersync is tudja. De valószínűleg nem lehet SSID -re szűrni, ahhoz már kell az automatizáló. Az E-Robotban az eseményeknél és a műveleteknél is van egy "külső alkalmazások" opció. Itt jelennek meg azok az appok, amik Tasker, Locale beépülők is.
-
-
szemmelver
aktív tag
hm... érdekes dolgok ezek
mikor elég sok helyen ezt olvastam: A nyolcmagos MediaTekre optimalizálva érkezik a Modern Combat 5 játékIlyen proci van a telómban, de a grafika sem valami szép + mindjárt az elején mikor kimegyünk az ablakon, az utca eléggé megfogja...
Pedig azt írták 4 magoson is vígan kell futnia, hát kamu -
Probert75
addikt
-
-
-
törölt tag
Köszi! Ez így jól hangzik. Főleg, ha waw -ban rögzít. Könnyen megszaladhat a fájlméret, ha fölöslegesen elindul a rögzítés. Ezt az elő/utórögzítést nem értem. Gondolom, hogy ehhez folyamatosan kell a háttérben futnia, különben nem tudna pufferelni a későbbi mentéshez.
Ami az árat illeti, csak viszonyításként írtam, de egyébként teljesen egyetértek. Főleg, ha újságíró vagy. Laptulajdonosként tudom, hogy mennyire fontos egy újságírónak. -
törölt tag
Az előbbi csak így teljes értékű, ha vásárolsz hozzá Premium csomagot... én ezért kértem visszatérítést. Mondjuk az árat nem is néztem, menni évente, mert nekem az elveimmel ütközött, hogy egyszer fizessek az alkalmazásért, utána még egy lehúzás jön a szolgáltatásért. Androidon ez volt az első ilyen alkalmazás amibe belefutottam a majdnem másfél év alatt. A Beautiful Widgets Pro nekem sokkal jobban bejön.
-
G.I.JOE
senior tag
Somatom & Bozek:
Köszi mindkettőtöknek! Hát ja! Lehet hogy elkelne a segítség. Talán vmi felhő alapút be tudnék állítani, de akkor már jobb volna anélkül, mert minek töltsem fel, aztán még még egyszer le! Viszont azt nem tudom, hogyan!
Fióknál gondolom FTP, de ahhoz nem kell futó FTP szerver a gépen? Szóval ott járok, hogy feltelepítettem!
-
quailstorm
félisten
Érdekes. Ami itthon van abban ez van: MSM8974
Arról a qualcomm nem írja hogy lenne benne. 801-esnél meg írja. Tehát szerintem nincs benne.
Ez is alátámasztja.Ne feledd hogy ez akkora állat hogy szoftveresen is viszi.
Ha meg nem lenne szilánkos a képernyője akkor megnézetném mit tud
-
blackydan
senior tag
-
törölt tag
Alap segítség az input tap -hoz, vagyis az érintésemulációhoz. Különböző Android hiányosságok miatt, nekem már többször is kellett ilyen csúf módszerhez folyamodnom. Azt gondoltam, hogy aki aktív Taskeres, az képben van vele, mivel automatizáló nélkül nem nagyon lehet többlépcsős érintésemulációt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest