- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Somatom #131785 üzenetére
Ezt már próbáltad?
XiiaLive™ Pro - Internet Radio -
pvt.peter
őstag
válasz
Somatom #131753 üzenetére
Felrakam a legutóbbi verziót a rootolt telómra, de nem igazán működött.
Telepítés után párosítottam, illetve meg is adtam minden root jogosultságot.
Weboldal megnyitást tudtam triggerelni a weblapról, de nem láttam a képernyő tartalmát.Xiaomi Redmi Note 3 Pro Snapdragon 3/32 (kenzo)
MIUI Global Stable 10.1.1.0(MHOMIFI) van fent. -
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #131703 üzenetére
Sajnos ez a Mega macerás abból a szempontból, hogy erőlteti a saját alkalmazását. Böngészőben lehet erőltetni, hogy webes felületen keresztül töltse le az ember, amit akar. Nem tudom van publikus API tőlük rá. Ha van akkor beírom az XDA-ban kérésnek, hogy tegye bele MiX-be.
Hirtelen eszembe jutott még a Ponydroid. Az nem támogatja Megát? Annó megvettem és elég sok felhő tárhelyet támogat, még a számomra ismeretlen, egzotikus fajtákat is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #131693 üzenetére
A Mega alkalmazás eleve megcsinálja és tudod vele egyből menteni ha megnyitsz egy Mega file linket utána azt választod hogy az appban nyitod meg - és mented onnan. [Szerk.] Nem nézi mennyi van.. mert ugye közben multitasking is mehet (akár új app nyílhat vagy záródhat be / szabadulhat fel RAM) úgyhogy csinálja míg tudja aztán ha vége a
dalnakRAM-nak akkor error.. -
-
beg
veterán
válasz
Somatom #131676 üzenetére
Vártam már a hozzászólást tőled.
Hol írtam, hogy warezzal gyanusítom? Sehol.
Mindent meg lehet magyarázni és úgy csavarni, hogy a te szemszögedből jól essen rá a fény.
Android Auto és Tv pedig jellegéből adódóan mehet majd külön topikba, ahogy külön van Renault/VW/BMW stb topik, pedig mindegyiket motor hajtja, 4 kerekük van, utcára néző ablakaik és két irányba forgatható kormánnya rendelkeznek Tehát elég sok a közös vonás. -
Siriusb
veterán
válasz
Somatom #131610 üzenetére
Szia!
Ha már szóba került. Múltkor próbáltam e-robotban hozzáadni FolderSync pro feladatot, a külső alkalmazások listáján ki tudom választani, de utána nem hozza fel a szinkronizálandó könyvtárakat, a nyilat megérintve semmi nem történik.
Találkoztál már ezzel a problémával? -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #131598 üzenetére
Így van.. nekem az is mindegy lenne ha kódoltan (vagy akárhogy) de lehetne exportálni, felhőbe menteni, akár apponként egyesével (szóljon róla egy leírás hogy mi történik az adotokkal aztány legyen letudva a felhasználó értesítése).. csak valahogy áttelepülni egyik telefonról a másikra vagy egyik ROM-ról a másikra ne járjon már egy R1 usernek se "bevállalt kieséssel" se esetleg órák eltöltésével..
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #131487 üzenetére
És? Annyira nehéz belőni egy VPN-t? Főleg, ha van egy NAS. Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred. Ha meg van, akkor szerintem el lehet érni a megosztást, még ha kicsit mókolni is kell vele. Na meg persze ha a portokat nem tiltja a szolgáltató.
De amúgy tényleg a Dropbox-ra és a Drive-ra gondoltam.
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #131448 üzenetére
Én is ezt az elvet vallom. A fejlesztők nem értik meg, hogy nem azt szivatják, aki letölti valahonnan, hanem aki megveszi. A warez PA-ból úgyis kiszedik a liszensz csekkolást, így az ellen ez semmit nem ér, ez nem védelem. Aki meg megveszi, azt ne cseszegessék az ellenőrizgetéssel.
Egyébként sem értem a fejlesztő félelmét, geek körökben elég népszerű és meg is vették úgyis. Playen látni, hogy sok átlag ember is ismeri és megvette. Mondjuk orosz a fejlesztő, ott eléggé megy a warezolás, így valahol értem.
Normális alkalmazások az első indításkor ellenőriznek és többet nem. Ez is a logikus. Ha egyszer valami meg van véve, nem lesz lopott utána. IAP-nál meg rögtön felismeri, hogy még van vásárolva a prémium/pro funkció.
-
-
vizimento
senior tag
válasz
Somatom #131361 üzenetére
Igen, ilyen spy cam-ekkel próbálkoztam, de gondok voltak velük: A legtöbb valami saját fénykép beállításokat használ, és valamiért nem tud olyan képet csinálni amit a telefon saját fényképező app-ja tudna...
Ezért lenne jobb, ha lenne olyan fényképező alkalmazás, amibe van motion detect feature, és nem olyan motion detect alkalmazás, amibe van fénykép mentés featureFontos lenne a képminőség...
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #131345 üzenetére
Én is mindenre automatizálót használok, csak Robotról áttértem a Taskerre. El sem tudnám nélküle képzelni az okostelefont.
Pont erről ment a diskurzus A1 topikban, hogy az Android 9-cel debütált az adaptív fényerő. Erre írtam, hogy minek ha a Taskerrel sokkal jobban megoldható.
-
-
kezman
őstag
-
rjg
őstag
válasz
Somatom #131142 üzenetére
Stabil, jól konfigurálható, kevés akkut fogyaszt. Egyszeri díjas - korábban használtam olyan klienst (Cloud Magic), ami ingyenesből havi díjas modellre váltott. Több protokollt és a push üzeneteket is támogatja. Nálam kb két éve ez fut, jelenleg négy domainnel és öt (volt amikor 7-8) fiókkal. Egy Chromebook Tabon is használom, - ott a Gmail fiókot is ebben olvasom - jól használható a tablet nézete is.
-
kovisoft
őstag
válasz
Somatom #131114 üzenetére
Nem csak mappás tárolás van, erre próbáltam rávilágítani. Mi van, ha a képek egy MySQL adatbázis rekordjaiban vannak tárolva? Mi van, ha a képek egy titkosított konténer fájlban vannak ömlesztve tárolva? Az album szerinted lehet hókuszpókusz, valójában a kötött mappásnál rugalmasabb adatrendszerezési módot valósít meg. És felhasználói oldalról lényegtelen, hogy fizikailag hogyan tárolják az adatokat.
-
kovisoft
őstag
válasz
Somatom #131109 üzenetére
Nem is írtam olyat, hogy az albumok fizikailag tárolnák a képeket. Amit a tárolási útról írsz, az a mappás tárolási módra igaz. Az albumokba szervezésnél a képek jellemzően ömleszte vannak, sőt nem is feltétlenül fájlokként vannak tárolva, lehetnek pl. rekordok egy MySQL adatbázisban. Ilyenkor a felhasználót jellemzően nem érdekli, hogy fizikailag hogyan tárolódnak az adatok. Mondjuk szerintem a legtöbb felhasználót a mappás tárolási módnál sem érdekli, csupán az, hogy milyen módon fogja megtalálni az általa keresett adatokat.
-
kovisoft
őstag
válasz
Somatom #131105 üzenetére
Mennyivel bonyolultabb az albumokba szervezés, mint a mappákba szervezés? Ráadásul megvan az a rugalmassága, hogy egy képet több albumba is tehet az ember, tehát többféle szempont szerint is rendszerezheti őket. Mappák esetén minden képnek egyféle elérési újra lesz, minden kép szigorúan csak egy mappában lehet.
-
TODI1111
veterán
válasz
Somatom #131101 üzenetére
Persze, igazad van. Eszem ágában sincs vitázni, egyszerűen csak arra próbáltam meg utalni, hogy nagyon sok embernek a legegyszerűbb fényképtárolás a google fotók.
"Következik a hangszórós kérdés. A Google -nek van fizetős tárhelyszolgáltatása. Miért ad korlátlan tárhelyet ingyen a Google Fotókban?"
Az ingyenesség csak abban az esetben igaz ha "butitott" képként tárolod, mert ha eredeti méretben töltöd fel és úgy tárolod akkor az a drive tárhelyed kapacitását csökkenti.
-
TODI1111
veterán
válasz
Somatom #131095 üzenetére
Arra gondoltam amit snooze is, hogy automatikusan feltölti a képeket.
Bozek Igazad van, van rá megoldás mint amit a példádban is írsz csak az átlag felhasználó nem akar ilyenekkel foglalkozni,( keresni egy programot és a beállításokkal "bajlódni") mert neki a legegyszerűbb megoldásra van szüksége.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #131038 üzenetére
Úgy hogy valószínűleg nem kódol semmit csak leszedi a fájl végéről a kiterjesztést és bepakolja a .galleryvault_DoNotDelete_randomszám/Files nevű mappába.* Ahogy eddig néztem egyik sem tud 32 bites titkosítást.
* Ha vissza nevezi az ember fájlnév.jpg-re akkor képfájl lesz belőle.
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #131034 üzenetére
Jártam már úgy. Elvesznek a képek. Biztonsági mentést tud GDrive-ra a GalleryVault én ezt vettem meg. Természetesen Drive-ot böngészve nem látszanak a titkos fájlok.
Ezenkívül tud ujjlenyomat védelmet a belépéshez, lehet álcázni más alkalmazásnak és a legfontosabb, hogy egyedül ez tud teljes méretű zoom megjelenítést. Egy csomót próbáltam, de egy sem tud 100% méretű zoomot csak a GalleryVault. Kiterjesztés nélküli fájlt hoz létre, de laikus ellen tökéletes, főleg ha álcázva van a program.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Somatom #130961 üzenetére
1-2 éve szükségem lett volna megbízható navira, ezért leteszteltem a legismertebbeket, illetve ajánlottakat.
A sorrend úgy alakult, hogy 1. gmaps 2. waze. 3. iGo 4. sygic
Szóval aki akarja vegye meg nyugodtan a fizetőset, hálás dolog bosszankodni vele, amikor vannak ingyenes alternatívák.
Másrészt androidos témában voltam bátor az appokról írni, nem tagadva, hogy egy célhardver hatékonyabb lehet bár a felhasználói bázist tekintve ez meglehetősen rétegigény már és a telefonok úgy vették át a navigálás szerepét, mint a fényképezőgépek jó részétől a fotózást.
Tévedés ne essék, nem a Sygicről akarok lebeszélni senkit, de engem önmagában az nem csábít vásárlásra, hogy akciós egy termék, hanem pro és kontra érveket is olvasnék róla, hogy miért érdemes megvásárolni, miben jobb a riválisainál. -
darvinya
titán
válasz
Somatom #130935 üzenetére
Ezt Maps Coordinator apk Keresed?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #130935 üzenetére
Melyik?
Ez nálam települt és minden egyebet is le tudok tölteni vagy frissíteni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Somatom #130921 üzenetére
Én úgy hasonlítom össze, hogy mit kapok pénzért és mit ingyen.
A fizetősnek illene pluszt nyújtania és nem gyengébb szolgáltatást tolni a felhasználónak.
Szóval a tény számomra tény marad, adott útszakaszokon le volt maradva a térkép aktualizáltsága, mindenki eldönti fizet-e érte, lásd google playen a népharagot az igonál. -
hatpersze
tag
válasz
Somatom #130801 üzenetére
Most hogy így mondod, lehet hogy egyszerre csak egyiken lehet mondjuk görgetni. De szerintem erre a felhasználásra ennyi is elég szerintem. A tvgo-t (sajnos) egyáltalán nem tudom kis ablakban futtatni, ez egy nagy fájdalmam. (:
Most ki is próbáltam, egyszerre csak egyik mozgatható, viszont ha az egyik applikációt kis ablakba rakom akkor párhuzamosan görgethetem mindegyiket.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #130786 üzenetére
haha...
magánrepülőn. de kihasznál minden percet, hogy teljen rá
de viccen kívül: csinálnék neki egy mappából egy kinyitható tartót, amit az ölébe tud venni, mint egy könyvet. és a tét tablet állítva lenne előtte. bele lenne rögzítve, az nem gond. megoldottam már rázósabb feladatokat is.
a kérdés inkább, hogy erre a feladatra van-e app egy androidon belül (van-e értelme 10"-on az osztott kijelzőnek, vagy valami nagyon egyszerű lebegő eszköztár az oda vissza váltásra), vagy a 2 tabletes megoldás járható-e. erre jó egy használt is, pdf megjelenítéshez nem kell bika teljesítmény
-
Wolfskin
őstag
válasz
Somatom #130778 üzenetére
még semmilyen, csak egy öztlet, hogy erre érdemes lenne-e tabletet venni.
nekem a 2 tabletes megoldás ez tetszik a legjobban, egy mappában, mint egy könyvet kinyitva:
- balra az eredeti pdf, erre egy olcsó 10" megteszi
- jobbra a fordítás.docx, egy note 10.1-en (nekem az van 2014 verzió), itt kérdés, hogy ollal doksiban mennyire lehet jelölgetniegy tableten, ha 7.0 feletti Andriud, és működik az osztott kijelző, szerintetek életképes 10"-on megosztani azt? látszok ott még valami?
-
mexel
veterán
válasz
Somatom #130739 üzenetére
Látom vagy nem akarod megérteni vagy szándékosan csinálod.
NEM AKAROK az alternatív kliensekkel foglalkozni, azok megvannak, köszönöm, ismerem őket, de ezeket most felejtsük el.
Engem az érdekel hogy van-e megoldás az alternatív klienseken kívül a Youtube reklámok eltüntetésére.
Amennyiben erre nem tudsz választ kérlek ne válaszolj.
Már legalább 10x leírtam mire szeretnék választ kapni, de folyamatosan csak ugyanazt mondod és nem a kérdésre válaszolsz. ( ha nem ismerném innen a neved azt hihetném hogy trollkodsz) -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130734 üzenetére
Bármilyen távot és bármilyen gombot be lehet állítani, de pl a gyári YT-on a videót amikor jobb oldalt alulra teszi elhúzással kell kikapcsolni, ezt nehézkes ( vagy lehetetlen) távval megoldani, alapból nem full képernyős a lejátszás, stb stb. Szóval azok a YT-ok ( gyári, a vance, az OG) nem távra és tv képernyőre készültek hanem leginkább telefonra és tabletre. Ott mondjuk tökéletesek is. ( egérrel-billel is jól mennek bármin)
Kezelés szempontjábol egy tv boxon csak a smart és android tv-s youtubok a jobban kezelhető megoldások ha távirányítóval akarjuk kezelni. Fel szoktam tenni a rendszerekre egy OGyoutubot is azoknak akik egérrel/bill-el hazsnálják, de mindig kell egysmart kinézetű YT is rá. ( elférnek egymás mellett a gyárival is, akár 3-5 féle is lehet fent egyszerre) De a Vance és OG kivételével a többiben a reklám ott marad sajnos, akárhogy próbálom szűrni. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130730 üzenetére
Dehogynem lehet kérdezni, csak amit írtál nem teljesen az volt. Ha kérdezel szívesen segítek ha tudok.
A tv boxokra ésa tv-kre olyan alkalmazás kell főként ami távirányítóval jól kezelhető. ( ezért csinálták az ATV fw-ket is, ott más a play áruház - sokkal kevesebb minden elérhető - főleg olyan dolgokat lehet letölteni amik a fekvő tájolást és a távirányíthatóságot támogatják. Nyilván a tv-n a giroszkóp és tapi módszer nem fog működni)A hagyományos droidos Youtbe az egérrel és tapival jól kezelhető, de távval nem. Erre készítették a "Smart YT"-ot és az "Android Tv YT"-ot. Ezekből az újanbbak már támogatják az egeret is, a régebbiek csak a távirányítót.
A tv boxokra ezért előnyös ezt használni. Ott egér nélkül a hagyományos YT nehezen használható.
A linken amit fentebb is linkeltem látszik kb milyen a felület. Ilyesmi van a tv-ken, akár a Samsungon, LG-n vagy Droidos Sonykon és a többin is. ( kis eltérésekkel)Ezért nem alternatíva a Vance, az OGYoutube stb. és a kodis lejátszás, stb. ( droid alatt kodiban lehet használni az app-ot de azzal ott a reklám is, a kodi-s pedig megint más)
Tehát ezért kellene valami megoldás a reklámmentességre, feltéve ha van rá megoldás. ( egyelőre nem találtam, a régi módszerek nem működnek.)
Nyilván ez a reklámmentesség a gyári YT-ra is jó lenne. De ahelyett van megoldás nyilván, a kezelőfelülete annak az említett alternatívákra hasonlít. Ezért kellett az androidos tv-set említenem. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130726 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Tényleg nem olvastad az eredeti kérdésemet? Vagy ennyire nem érteni amit írok? Eléggé körülírtam hogy mi lenne az óhajom
De hagyjuk, megoldom valahogy. Látszik hogy igazam van mert válasz helyett csak az off-ok nőnek, amit éppen el akartam kerülni. Részemről lezárva. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130724 üzenetére
Nem kirohanás volt, csak válasz . Főleg hogy teljesen világos érthető kérdést tettem fel. Nem arra válaszoltál, és eléggé elítélted hogy miért ezt akarom használni, ez látható a válaszban
Csak unom hogy ha mostanában egy fórumon érthető kérdést teszek fel, és már előre oda is írom hogy milyen választ várok, kb 99% hogy valaki mégsem arra válaszol hanem megkérdi azt amit már leírtam, hogy na pont ezt ne kérdezzék.
Én azt nem értem ezt hogyan nem lehet érteni
A YT amiről írok az ami atv-ken is van. ( Sony-n, vagy más rendszerekebn is kb, ki hogy nevezi)
Más felület mint az alap youtube.
Kb(!) ez, itt megnézhető.
Erre nem alternatíva a Vance, az OG, a kodi stb. Én pontosan a hasonló YT-ra kérdeztem rá és nem másra, hogy itt megoldható-e a reklámmentesség.
Aki tud rá válaszolni köszönöm, aki nem az ne kérdezze meg hogy miért használom ezt stb, ez tárgytalan.
És már megint körbe kellett 3x magyaráznom egy kérdést. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130721 üzenetére
Nem értem mostanában miért kell mindig megmagyarázni egy kérdést?
Leírtam világosan: a YouTube for Android TV féle Youtube-ot kellene használni, és van-e megoldás arra hogy a reklámokat eltüntessem. Írtam hogy nem alternatív megoldást keresek, ismerem a Vance, OG és hasonlókat ( az is telepítve van). Azt is írtam hogy milyen blokkolókat próbáltam.
Nem az volt a kérdés, hogy miért ezt kérdezem és miért ezt akarom használni. ( akarják - ugyanis nem igazán rólam van szó, hanem tv boxok FW-jét csinálom és oda az kell)
Mostanában viszont válasz helyett mindig visszakérdez valaki és másról akar meggyőzni, ráadásul sokszor elég kioktató stílusban.
Annyira fontos a kérdést megmagyarázni? Csak felesleges off lesz belőle és abszolút nem a tárgyhoz tartozik.
Aki nem tud választ a kérdésre ne írjon, aki tud írja meg hogy ihgen ez- és ez a lehetőség van vagy abszolút nincs. Így a kérdés röviden megoldódik.De elárulom Somatom: mert ez a YT a gyárinaál jobb, ez van a tv-ken is kb, normálisabb felülete van távirányítóval mint a gyári kliensnek, illetve igazán ez kezelhető normálisabban távirányítóval mert arra írták igazán. Viszont ebből nem találtam Vance vagy OG félét, azok inkább tapisok vagy egeres kezelésűek.
De hagyjuk a témát majd keresgélek inkább mert így csak az off lesz több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest