- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
Mofarguru #148850 üzenetére
Legelőször is ne használd a telefon tárhely igényes alkalmazásait (Facebook, Instagram, stb) mert felül írhatják azokat a "szektorokat" ahol a fájlok voltak eredetileg tárolva.
Ha nagyon nagyon fontos, akkor egy adatmentéssel foglalkozó céget keress és fizess meg.
Ha közepesen fontos, akkor vannak fizetős mobil recovery alkalmazások. Ezeknek vannak olyan triál verziói, hogy megmutatják mit tudnak visszahozni, fizetni csak akkor kell ha a gépre akarod lementeni őket.
Ha csak picit fontos, akkor az ingyenes disk digger app segíthet talán, playen vagy neten megtalálható.A legelső megoldás a legesélyesebb, hogy meg tudod majd nyitni a dokumentumaidat, onnantól a többi módszer esélyei egyre kisebbek... ha sikeresen kimenti is, amit talált alkalmazás, nem biztos hogy sérülés mentes és megnyitható lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mofarguru #131331 üzenetére
Mondjuk a 24 USD egy évre nem olyan sok, ha ad is érte olyan dolgot, amiért megéri. Én amúgy a SafeInCloud-ot használom, az egyszer fizetős és van szinkronizálás PC-mobil között és természetesen visszafelé is.
(#131336) Somatom: "8-tól külön API van a beléptetésre" - ami a 9-es Androidtól meg tovább fejlődött. 8-as alatt még a SafeInCloud csak Chrome-ban működött, míg Pie esetében már alkalmazásokba is be tud léptetni. Mondjuk azt nem tudom, hogy a böngészőkkel most mi a helyzet, mert Chrome-ot használok, így nem is próbáltam másikat. De majd megnézem.
Automatikusan ugyan nem léptet be, de annyira nem sok nehézség rányomni a gombra.
-
Somatom
veterán
válasz
Mofarguru #131331 üzenetére
A platformon belüli szinkron ingyenes (mobil-mobil, PC-PC). A többiért fizetsz. A verzió azért fontos, mert a Google bekeményített és ezért a 7 -ig megszűnt a böngészős támogatás. 8 -tól külön API van a beléptetésre, így a LatPass is már azt használja. A részleteknek olvass/kérdezz utána, mert nekem nincs 8 -as droidom, ezért tapasztalatom sincs a LastPass -al 7 fölött. Amíg volt támogatás, addig a támogatott böngészőkkel (Dolphin, Yandex, Firefox) nagyon király volt használni. Tudomásom szerint az egyetlen olyan Androidos jelszókezelő, ami automatikusan be is tudott léptetni, ha úgy volt beállítva.
-
crok
Topikgazda
válasz
Mofarguru #131327 üzenetére
Nezd, leirtad mit szeretnel, en ezt ajanlottam mert tudja es szerintem jo es ingyenes (meg.. es szerinzem az is marad, a fizetos resze nekem teljesen off)
de en keepass2android-ot hasznalok es a keepass fileom Mega-n tartom, kezzel "szinkronizalom".. igen, lehet kovezni, lehet fikazni, oldschool vagyok : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Microsoft Excel topic
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest