- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LonGleY
veterán
válasz
atosan #62614 üzenetére
A garanciáról nem tudok mit mondani, ezt a készülék topikjában kérdezd meg esetleg! Érdekes szerződés lehet, hogy így beleégették a programot a romba...
A figyelmezdtetések jó része kikapcsolható a beállításaiban. Legalábbis mikor leszoktam a használatáról, ezt legalább még lehetett állítani. Ez is segíthet valamennyit, ha mégsem a törlést választanád.
Azóta amúgy Win verziót is csináltak... :s Jól le is szedett olyanokat, amiket nem kellett volna. Imádom a bloatware-eket. :]
-
emre
veterán
válasz
atosan #62519 üzenetére
Köszi!
Akkor inkább le is szedem, mert semmi szükségem nincs arra hogy a kölök össze-vissza kattogtasson rajta. Még megvesz nekem valami marhaságot játék közben.
Közben nézegetem a játékokat, a Reckless Racing 2 elég tetszetős, de úgy látom nincs belső nézet. Meg még a Asphalt 8: Airborne kerül próbára.
-
-
-
törölt tag
válasz
atosan #57149 üzenetére
Ollienak teljesen igaza van, csak hozzátenném, hogy azért néhány fejlesztő próbál alkalmazkodni és mindenféle trükkökkel kijátszani a rendszert. Pl. a 3g Watchdog -ban nemrég megjelent egy dual SIM opció. Nincs ilyen telóm, de ha jól értem, akkor a megoldás lényege, hogy először mindkét kártyát be kell tenni az 1. -es slotba. Ekkor a program detektálja a kártyaadatokat. Később ezeket az adatokat keresi a rendszerben, hogy megkülönböztesse a kártyákat. Egy másik lehetőség, hogy root -tal az Androidot megkerülve, közvetlenül lehet kommunikálni a kernellel és ezáltal befolyásolni műveleteket kártyánként. Szóval nem kizárt, hogy lehet dual sim kompatibilis alkalmazásokat találni, de hivatalosan ilyen Android lehetőség nincs.
-
törölt tag
válasz
atosan #55601 üzenetére
A Launchernek ehhez nincs köze. MiniPC lelkében találtam egy konfig fájlt, amiben kivételek vannak felsorolva. Ezek nem jelennek meg a Beállítások menüben. Pl. az általam használt, custom rom beállítások menüjében nem volt "kisegítő lehetőségek" opció. De azért sikerült elővarázsolni. Igaz, nem ennek a fájlnak a módosításával, hanem az Elixír2 segítségével.
-
dokee78
félisten
-
törölt tag
válasz
atosan #47988 üzenetére
Attól függ, hogy mit értesz az alatt, hogy alapból. Egy alkalmazás számára két lehetőség van. Aktív és passzív mód. Aktív, amikor lekéri a GPS adatokat. Ez energiaigényes (a lekérés gyakoriságától függően). Passzív mód, amikor ő maga nem kér külön infót, de ha más alkalmazás, vagy maga a rendszer megteszi, akkor felhasználja a frissült adatot. Ez nem olyan hatékony, viszont lényegesen takarékosabb. Szerintem a legjobb egy rootolt készüléken a távolról (esetleg észrevétlenül, a háttérben) bekapcsolható GPS. Ilyet pl. az Avast biztosan tud (az ingyenes is). Sajnos, nem minden készüléken működik, de erről nem az Avast tehet. Pl. Sony kitaláció egy plusz figyelmeztető ablak a bekapcsolás előtt. Ezzel nálam nem tudott mit kezdeni. Ezért lett CM rom az Xperia minimen (ST15i).
-
petipetya
nagyúr
válasz
atosan #47425 üzenetére
Egyiket felhő alapú tárhelyet sem találtam igazán gyorsnak, amikor filmet másoltam velük a telefonra.
Mindenesetre bármelyik felület magyar tud lenni, ha ezeket beállítod az ES filekezelőn. De ha ragaszkodsz a külön klienshez, akkor a Drive magyar. A Dropbox és Box esetén nem emlékszem a kezelőfelület nyelvére, mert a Drive-ban ellentétben ezek nincsenek külön telepítve.
Még a Mega kliense is tartalmaz magyar nyelvet, illetve magyarra állítható a webes felülete.
A Dropbox amúgy telepítve van a Linux és a Win alá is, az elég gyors. Ám azt nem tudom, hogy régebbi gépen hogyan muzsikál. Emellett a Drive is a napokban dobta ki a külön telepíthető klienst Win/Mac rendszerekre, azt még nem próbáltam ki a Win alatt.
-
air
nagyúr
válasz
atosan #47083 üzenetére
Nem "olyan mint" de van PS telefonra is.
Photoshop Touch -
-
air
nagyúr
válasz
atosan #44453 üzenetére
Aha. Tehát a "naponta max kétszer nézem meg" nálad azt jelenti, hogy használod. Ezt én nem így értettem, hanem úgy, hogy naponta kétszer állítod le.
Ha tehát használod az alkalmazást, akkor csak a Greenify marad. És való igaz, hogy 2.0 óta nem kell hozzá root, de még kezdeti fázisban van, tehát lehetnek vele hibák.
Egyébként az általad tapasztalt jelenség nincs összefüggésben a launcherrel. -
tomy86
addikt
válasz
atosan #43829 üzenetére
Ezzel a progival tudod menteni (és később visszaállítani is) a google fiókba az sms-eket és a hívásnaplót is: SMS Backup+
-
Probert75
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz
atosan #39382 üzenetére
Megformáztam szépen ahogy le volt írva, 512 byteot állítottam be foglalási egységnek szépen aktívvá tettem stb. A telefon pedig nem olvasta be. Azt írta ki, hogy sérült meg nem látta meg blabla. Leformáztam telefonba átméreteztem létrehoztam úgy a particiot és úgy mindenki felismer mindenkit csak azt nem tudom, hogy pontosan mire formázta a telefon a particiot. Nem tudom, hogy mi a foglalási egység prog se írja, legalábbis nem találtam ide vonatkozó infót.
Up.: most nézem valami gigantikus foglalási egységet lőtt be magának. Egy sok apró fájlt tartalmazó mappát felmásoltam rá és 70mb méretre jut majdnem 500mb terület.
-
KISDUCK
addikt
válasz
atosan #39377 üzenetére
Oké, köszi. Logoutos leírás alapján particionáljam (fat32-es part a fájljaimnak és ext2 2. partnak a programoknak) ? Most mentem le kártyámról az adatokat. Mi ajánlott alapértelmezett foglalási egységnek? Most valami nagyobb értéken van, de van egy 50megás mappám ami majdnem 1gb-t foglal. Gondolom, ha sikerrel particionálok és linkelek, akkor müködés közben nem igazán lesz tanácsos kivenni a kártyát. A kártya egy samu 32gb-s cl10es . Mekkora az ajánlott méret a programos particionak?
-
tPedro_
őstag
válasz
atosan #37701 üzenetére
Vegulis logikus, bar igy a Play-en kijelzett meret teljesen irrelevans.
Kozben valahogy megiscsak visszajott a hianyzo 58MB-bol 54, egy azert megiscsak hihetobb, hogya ket frissites 4MB volt.
Viszont a sikertelen telepites miatti ujboli letoltest az sem magyarazza meg... azert jarna valakinek egy tockos. -
Márklár
tag
válasz
atosan #36659 üzenetére
Én meg ezt: [Multipictures live wallpaper]
Márklár
-
LonGleY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest