Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Mit értesz egész pontosan "nyomkövetés" alatt?
Én teljesítménytúrákon használom a Locus-t: ráteszem a KMZ-fájlt, és a terepen mindig tudom ellenőrizni, hogy "nyomon" vagyok-e éppen, vagy le/eltévedtem. Erre gondoltál?
Vagy - esetleg - tud olyant is, hogy (kvázi) figyelmeztet, hogyha letérek róla? Az igen pazar lenne...! -
vadászcsiga
félisten
-
-
-
tomy86
addikt
Bocs nem voltam egyértelmű. Ezt tudom, azt nem értem miért nem lehet kihagyni a pp-t. Az én hülyeségem, de évi 1-2 vásárlás miatt nem akarok még egy helyre (paypal) regelni. De nem akarom szétoffolni a topikot, úgyhogy átnézek az ebay topikba, hátha ott megtalálom a választ.
#55951) xSide: megerősíthetem air-t. díjmentes
-
-
t420s
aktív tag
minden eleve a sim-en van, a storage-on semmi
és ez nem is fog változni
de továbbra is rejtély a törlés.
azért ez a basz**kodás non plus ultrája: a netet kell túrnom meg fórumoznom hogy a contactból egy számot töröljek.????
Nézetnél csak a sim láthatóságot állítsd be. Ott törölheted.
Gyanítom a telóra másoltak közül törölgettél csak, ezért maradt a sim változatlan. -
törölt tag
Érdekes látvány. Nálam ez egész másképp néz ki. Teljesen normálisan jelenik meg mindkét swipe menü. Ugyanígy, fullscreen -ben használom. Ha ráböksz a floating ikonra, akkor lejön a felső menü és bal oldalon ott a két nyil a tab váltáshoz. Vagy a hangerőgombokkal is tudsz váltani. Persze érződik, hogy csak béta, mert van egy pár érdekesség. Nálam a Gesture ki van kapcsolva. Most áttettem angolra és próbálgatom a Sonar -t. Na, pl. ennek a gombja csak fekvő nézetben jelenik meg. Engem nem zavar, mert a telefonáláson kívül csak fekvőben használom a telót. Egyébként a Gesture menüben benne felejtették a swipe kikapcsolást. Csak nem csinál semmit. Az is érdekes, hogy ha most a kilépés gombra nyomsz, akkor nem jelenik meg a kilépés -menü. Gesture -ral és Sonar -ral viszont igen. Szóval tényleg van még rajta csiszolni való. De ezért béta. Már meg is írtam az észrevételeimet a support -nak.
-
törölt tag
Pedig pont azt írták, hogy a felhasználók kérésére rakták vissza. Ez sztem igaz is. Itt is írtunk róla és az én véleményem is az, hogy sokkal jobb így. Az addonok kezelése pl. nagyon szenvedős volt swipe nélkül. A 10.x -ben ez kapcsolható volt. Most megnéztem, de nem találtam ilyen kapcsolót. Szerintem később azt is visszarakják és akkor tudsz majd választani. Még nem néztem át mindent, de amiken még változtatni kéne az új kezelőfelület funkcióiban:
-A kikapcsoló a menü fejlécébe került. Lassabb a kikapcsolás és nincs a gomb érintésének visszajelzése. Olyan, mint ha nem érzékelte volna az érintést, de aztán egyszer csak kilép.
-Az eszközöknél csak piktogrammok jelennek meg, eltűnt a szöveg. Lehet, hogy ez csak nyelvi probléma, később lefordítják.
De összességében én nagyon örülök a változtatásnak.Dokee78:
Egyszer olvastam egy cikket, hogy a 10 -eshez keresnek tesztelőket. Mivel évek óta Dolphin -t használok, jelentkeztem. A google csoportba kellett feliratkozni. Ezzel lett egy kapcsolható opció, hogy akarom -e a bétákat kapni, vagy sem. De azt nem tudom, hogy csak akkor lehetett csatlakozni, vagy bármikor.
De itt a legújabb:
Dolphin Browser v.11.1.0 -
-
Én megfelelő beállítás mellett, automatikus apk mentésre az AppMonster Pro-t használom.
Pontosan azt teszi, amit szeretnél.
-
petipetya
nagyúr
Mármint ez? Photo Editor
A linkedre a QuicPic jön be, amely mellesleg az egyik legjobb (ha nem a legjobb) galéria alkalmazás.
-
Laslow
senior tag
Letöltöttem, beimportáltam, aztán vissza akartam csinálni az egészet, de nem tudom eltávolítani a Google Naptárból. Az elsődleges naptáramba importáltam be, így a naptárat magát nem lehet törölni. A FAQ szerint a naptár beállításainál kellene legyen egy olyan gomd, hogy törlés, és az a naptár összes eseményét törölné, de nekem nincs ilyen gomb. Egyesével sem lehet törölni a bejegyzéseket, mert csak az adott napról törli, de minden más évben megmarad, hiába jelölöm meg, hogy az összes eseményt törölje.
Most akkor? -
-B-
senior tag
-
-
Bozek
nagyúr
Engem ebben az zavar, hogy ott marad egy ikon, amire bökve előhozhatod újra a gombokat. Most a GMD Auto Hide Soft Keys-t használom, bár a statusbar-t ez nem tünteti el (azt a szükséges alkalmazások úgyis megteszik). Ha be lehetne állítani az általad említett programban is, hogy húzásra jöjjenek elő a gombok, akkor visszatérnék rá.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék két dologra. Megnéznéd nekem?
1. Ha nem közvetlenül a beállított programot indítod, hanem mondjuk egy linkből, vagy fájlkezelővel, egy fájlra bökve indítod (pl. filmfájlból a médialejátszót, vagy mélben kapott linkből a böngészőt), akkor is fullscreen lesz, ami eddig nem volt az?
2. Ha indítasz egy olyan alkalmazást (pl. játék), ami alapból nem lenne fullscreen, akkor a kezelő "gombok" érintés érzékelései a helyükön vannak? Vagyis nem arrébb érzékel, mint ahol a "gomb" van?
Köszi! -
fdisk
őstag
Más mappáknál működik.
Mivel a képeket nem mindig ugyanazzal az appal készítettem(gyári,procapture,camera zoom stb...),az képek elnevezése sem volt egyforma.
Volt pár kép aminek a fájlneve IMAGE00001,2,3 stb volt.
Ezeket a képeket most is beteszi a legelejére pedig korábban készültek 1 évvel mint jó pár kép azóta(csökkenő sorrend)
És hiába van a módosítás dátuma átalakítva az exif dátumára.
Ha viszont átneveztem őket pl.2012-12-30 12.14.16-ra már a helyes helyen jelentek meg.(szerencsére pár db-ról volt szó)
A tököm sem érti ez miért segített.
Egyébként minden kép módosítási dátumát megváltoztattam az exifben lévő dátumra.Köszönet vegyszer-nek.
A telón vannak még a SE k800i-vel készített képekés,ott a sorrend jó.(5-6 éves képek)Amúgy az első dolgom volt,h mindent töröltem.
Visszatettem egy korábbi verziót,amikor még nem volt benne a magyar nyelv,más által volt magyarítva.
Ezzel mintha jobb lenne.(#40295) St3ven : Állítottam én mindent,de semmi.Csak az átnevezés segített.
-
fdisk
őstag
Épp most nézem a képeket az ACDSeevel.
Az exifben minden rendben.
Íme:Egy 3. példa
A quickpic valamiért(vagy mert így van megírva a program) a készítés vagy az elérés vagy a szerkesztés dátumát veszi figyelembe,és nem az exifben tárolt adatot.
Van olyan progi amivel az exif adatokkal felül lehet írni a rossz adatokat? -
xSide
őstag
Szerk. időm lejárt, a rögzített dátumra rányomtam nem okozhat problémát exif-ből veszi a kép idejét, ami lehet mentés időpontja (alkalmazástól, pc program beállitásaitól függhet) vagy a kép készítésének időpontja.
Nálad elszálltak az exif infók, a kép adatai mit mutatnak illetve más mappában sem működik a dátumos rendezés? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest