- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Laslow #164471 üzenetére
Biztosan valami beállítási probléma lesz. Bár samsungom van mégis inkább a PhoneProfilesPlust használom évek óta. Megbizhatóan teszi a dolgát. Ráadásul nálam még a Wi-Fi érzékelő is tökéletesen működik vele. Amikor érzékeli valamelyik Wi-Fi hálózatomat máris "halk" üzemmódba teszi a készüléket. Nem tudom a pixelnél hogy van de a samsungnál az alkalmazások beállításnál megkeresve a PhoneProfilesPlust ki lehet kapcsolni az akkumulátor optimalizálást.
-
Somatom
veterán
válasz
Laslow #164471 üzenetére
Az ingyenesség eddig nem szerepelt az igényeid között, de sztem Macrodroiddal menni fog. A kijelző fényerejének és a hangerők módosításához nem kell root.
A Pixelekben nincsenek üzemmódok, rutinok? Mondom, hogy az egyes gyártók már rég lelépték a Google-féle Androidot. Megnéztem Samun, ilyen automatizmust pár perc lenne beállítani gyári rendszeren, külön app telepítés nélkül.
-
-
Aurig@
őstag
válasz
Laslow #164464 üzenetére
Szia!
Nekem OnePlus7 telefon van, alap, gyári Android 11-el. Root nincs.
Nálam minden nap, este 20:30-kor kapcsolbe a "Szemkímélő" mód, ami a színhőmérsékletet leveszi 50%-ra, majd reggel 6:00-kor vissza automata fényerőre.
Ugyan ebben az időben, este 20:30-kor kapcsol be a "Ne zavarjanak" mód, ami mindenféle értesítést, csengést, csipogást, prüttyögést némít! Ha már este van, aludjon az ember, ne a hülyeségeket hallgassa! Hétköznap reggel 6:00-kor, hétvégén pedig reggel 7:00-kor kapcsol ki az említett "Ne zavarjanak" mód.
Minden teljesen automatán, közel 5 és fél éve így működik, hibátlanul.
Szerintem Te is keress hasonló üzemmódokat. Ott valószínű be fogod tudni állítani ezeket.
Nincs semmilyen automatizáló és egyéb érdekesség, alapból benne van a rendszerben! Legalábbis OP esetén, biztosan! -
-
pc360
addikt
válasz
Laslow #123809 üzenetére
Szerintem a Sync.ME-n kívül nem sok. Nem csoda, ha néha megborulnak ezek, hiszen a Facebook-ot folyamatosan változtatják. A többi okot meg nem tudhatjuk; ismered egyáltalán a szoftver gyártóját? Én ezek miatt leginkább a sima webes Google címtárat tudom javasolni, és a fontos emberek manuális beképezését.
Nem hiszem, hogy több százról lenne szó, akiknél muszáj, hogy kép is megjelenjen mikor hívnak. Azt a 15 másodpercet minden fontos személy megérdemli, hogy bevágj gyorsan hozzá egy olyan képet, amit kedvelsz róla a kinyitott Facebook oldalról.
A weben ez viszonylag gyorsan megoldható, ahogy az új kontaktok felvétele is ott a legegyszerűbb. A telefonnal szinkronizálás azonnali, és nem mellesleg fölös biztonsági kockázatoknak se teszed ki magad azzal, hogy nem fűzöd össze az összes kontaktod a két világból egy jöttment 3rd party programban (bár, már megtetted legalább egyszer).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Laslow #97600 üzenetére
Én ezt az E-Robottal oldottam meg, de szerintem ezt inkább a Robot saját fórumában beszéljük meg.
-
törölt tag
válasz
Laslow #97566 üzenetére
Rengeteg ilyen van a Playen a némítógombtól a hangprofilozókon át, az automatizált hangbeállítókig. Én Elixír2 -t használok erre, de vannak egyszerűbbek is. Root + Xposed framework + Xposed Adcitions pro segítségével a hangerő le gombom hosszú nyomásra némít, a hang fel gomb pedig oldja a némítást. Szóval, ezernyi lehetőséged van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged