- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
tomy86 #98479 üzenetére
Koszonom a helpet nektek!!!
Egy kicsit rosszul irtam le a problemamat. A lenyeg az, hogy nem a sajat keszulekemen akarok navigalni hanem egy olyan (terkepfajlt) akarok krealni, amit sokan masok is tudnak hasznalni, ugyanaz az utvonal van rajta es a Google Maps kepes utvonalkent felismerni valamint hangosan navigalni rajta. Nem tudom, hogy a GoogleMaps milyen formatumu fajlt general e celra. Az OsmAnd felismeri utvonalnak es mukodik is. Ezt szeretnem elerni GoogleMaps-ben is.
(#98480) sopruk: kiprobaltam, amit irtal. Ez tok jo igy csak a generalt gpx-et es kml-t sem tudom megnyitni GoogleMaps-ben csak OsmAnd-ban. Ott szepen navigal is de GM-ben nem. Nekem pedig az lenne fontos.
-
-
gatto_
senior tag
válasz
tomy86 #93563 üzenetére
Mi legyen a neve? A program írója nevezi így kezdetek óta az ominózus menüpontot, csak eddig jobbnak láttam a "hibakeresőt" használni. Az új verzióban áttértem a szószerinti fordításra, de ha gondoljátok visszanevezem.
Amúgy a menüpont logója is valami szellem, előtte meg sírkő volt ami a holttestekre utal.
-
törölt tag
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
tomy86 #91258 üzenetére
Közben utánaolvastam, az alábbiakat ajánlják: Google Fit, Strava, Endomondo, MapMyRun, MapMyHike, GPS Logger for Android, and GPX Viewer.
Viszont ez kábé a Play első találati oldala a megfelelő kulcsszavakra. Nem ártana, ha gpx-be mentene. A MyTracks sajnos kmz formátumot támogat, abból pedig csak 2 lépésben tudok gpxet csinálni. Szóval ha már váltok, akkor ilyen lenne jó.
Amúgy ahhoz kell nekem, hogy a DSLR-rel készült fotóimat utólag geotaggeljem.
-
tomy86
addikt
válasz
tomy86 #90931 üzenetére
Azt hiszem megvan a válasz:
"Can I sync routes between here.com and HERE Maps?
At the moment, it's possible to sync collections or places, but not routes."(#90933) air: most sem tudja. Nem értem ez miért akkora kihívás. Külföldi úthoz keresek valami offline navit. Here szerintem nem olyan rossz, csak miután megcsináltam pc-n az útvonalat, akkor jött a meglepetés, hogy ezt nem lehet a droidos kliensbe szinkronizálni.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
tomy86 #86693 üzenetére
Köszi szépen, le is csaptam rá, nagyon jó alkalmazás.
Viszont ezzel kapcsolatban lenne e kérdésem a többiekhez is.
Nagyon tetszik ebben az alkalmazásban, hogy file kezelőben látom a számítógépen tartalmát, sőt azon módosítani is tudok.
Viszont olyan alkalmazás van-e, amely képes arra, hogy a telefonomon böngésszem a számítógép tartalmát és onnan másoljak át fileokat a telefonomra.
Tudom, hogy olyan létezik, amely egy adott mappát szinkronizál oda-vissza, viszont engem jobban érdekelne ha bármit, bárhonnan tudnék másolni kizárólag a telefon használatával át a telefonra és nem kellene hozzá buzerálnom a számítógépet. -
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
tomy86 #84752 üzenetére
Bocs, a dátumot benéztem! De valami ármány van. Ha napi eseményt hozok létre, akkor úgy van, ahogy írod. De, az előbb megpróbáltam a többi időszakra létrehozni a "Pihi" eseményt. Ebben az esetben viszont ezt az ablakot kapom az ismétlésre bökve:
Ha felül, az "ismétlés havonta" -ra bökök, akkor a legördülőben az éves ismétlés a másik opció. Lejjebb, csak a számokat tudom változtatni, a "havonta" fix. Sehol sincs X heti ismétlődésre opció. Lehet, hogy más verziójú a naptáralkalmazásom?
-
törölt tag
válasz
tomy86 #84750 üzenetére
Eddig stimmel. Állítsd végtelenre az ismétlődést, aztán kövesd a naptárban az eredményt! Én okt. 28. szerdától, nov. 14. szerdáig állítottam be és 2016. januárban már nem két hét szünet volt, hanem három. A kéthetenként ismétlődő periódus ugyanis nem egyenlő a minden X -edik szerdától kezdődővel.
-
goom
senior tag
válasz
tomy86 #82204 üzenetére
Szia, köszönöm. Kipróbálom az említett androidos rögzítővel is - mert a már meglévő KMZ-fájljaimmal egyelőre nem sikerült (semmi nem történik, ha oda kattintok). Ezek általában Wikiloc-al vagy Endomondo-val rögzített, GPX-ből konvertált KML/KMZ fájlok.
...Bal egeres kattintásra gondolsz? Mert néztem jobb egér/helyi menüben is, de ott sem találtam megoldást. -
törölt tag
válasz
tomy86 #80647 üzenetére
Nekem néha jól jönne egy jóárasított útvonal, egy-két fotóval. A vállalkozók szeretnek spórolni az útdíjakon, de olyankor bele lehet szaladni kilátástalan útszakaszokba. Egy szerelvénnyel nem mindegy, hogy mit vállal be az ember. A megrendelők meg hajlamosak a 100 holdas pagony telephely címét megadni, de hogy azon belül hol vannak, az már szerintük lényegtelen. Ilyenkor nagy segítség 1-2 kép a helyszínről. Sok vezetőidőt lehet ilyenekkel megtakarítani. A vezetőidő pedig nagyon értékes dolog.
Apropó! Tud vki olyan blackbox/dashboard alkalmazást, amiben van "mozgásérzékelő"? Sorbanállásnál kéne szóljon, ha mozdulás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged