- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaben0211 #100198 üzenetére
Én nem ismerek olyan böngésző appot, ami nem mentené el...
Csak meg kell találni. Gyári böngészőkön általában a könyvjelzőkhöz kell bemenni, onnan léphetsz át az előzményekhez. A Chrome meg minden platformra ~ugyan olyan, már e kérdéskör tekintetében Ahogy előttem is írták, annál ráadásul meg tudod nézni készülékre pontosan, mivel hol voltál (már ha nem inkognító módban vagy). -
tomy86
addikt
válasz
gaben0211 #97806 üzenetére
Régen a ShareMyApps progit használtam ilyesmire. Elmenti a program Play linkjét is, ha kell.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
gaben0211 #91709 üzenetére
Igazából ezért szeretném vhogy elérni, hogy más régióban lehessen látni a play store-t, de eddig sikertelen volt a próbálkozásom
Még este azért próbálkozom, mert a Runtastic érdekelne.
(#91706) Melack: most néztem appsales-en, a teljes ára vhol 1500 körül van, és ha jól emlékszem karácsonykor is ennyiért vettem mint ahogy most is árulják - bár ez sem éri el az appsales-es 1$-t - , de nekem annyira nem jött be, maradtam a Business Calendar 2-nél.
-
kkdesign
senior tag
válasz
gaben0211 #91000 üzenetére
Én lecsupaszított Clean Mastert használtam régebben, azaz csak a cache-rendszer tisztítást engedtem neki, semmi mást. Minden más pontját kikapcsoltam, mostanra pedig a beállítások tárhely részén cache-t törlök a már sz@r a helyzet, plusz Asus tab révén van ram tisztító gomb, ez a kettő amit használok+ naponta újraindítom, azóta egész jól muzsikál a dolog
-
törölt tag
válasz
gaben0211 #90922 üzenetére
Igen, az E-Robot "az a Magyar fejlesztésű program".
-
air
nagyúr
válasz
gaben0211 #84807 üzenetére
Androidról androidot irányítani felejtős.
Hetente legalább 1x-2x előjön a kérdés, de még nem jött rá teljes értékű megoldás.(#84809) lsebestyen
BitTorrent Sync(#84806) ollie
Az pont ugyanazt tudja, mint a Helium. Mindkettő az ICS-ben megjelent ADB backupot használja.
De nem minden alkalmazás minden adatát tudja menteni és visszaállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest