- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeathAdder
veterán
Hát én most vagy teljesen hülye vagyok, vagy tényleg nem tudom megcsinálni
Direkt letiltottam minden root jogot, mintha nem is lenne, de akkor sem megy a backup.Eddig is pc-vel csináltam egyébként, a backupjaim a felhőben vannak -amiket még roottal mentettem oda-
root nélkül pc kapcsolat esetén backup-kor ez az üzenet fogad (és restorenál is valami hasonló)
Roottal gond nélkül megy PC segítségével PTP módban...
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
Szerintem nem tévedek, kicsit sem, nem hogy nagyot. A gyakorlat persze, hogy más, mint az elmélet, de mint írtam, a gyakorlati megvalósításban törekednek az elmélet megközelítésére. Persze meg lehet vizsgálni, mennyire közelíti az elméletet egy gyakorlati megvalósítás, de erre a lottóhúzás példájában nem ezres, de nem is milliós nagyságrendű kísérletre lenne szükség. Természetes, hogy az eddigi néhány ezer húzás eredményének eloszlása "nem egyezik az elmélettel", de ezzel mit is kezdjen, aki lottózik?
A lottóhúzás akkor is független esemény, a golyók "nem emlékeznek" a korábban történtekre, azokból nem lehet jósolni. -
-
aprokaroka87
nagyúr
akkor a "kill backround processes" permissions te hogy értelmezed?
A Ram kezelésnek automaikusan addig van értelme Ameddig olajozott an működik,de saját tapasztalat hogy néha több kárt okoz mint hasznot.
Mondok egy egyszerű példát volt egy zenelátszó appom ami ha előtérben futott,bezárta a Viper4android nevű appot,ami a háttérben futott,kiprobáltam azt hogy a zenelejátszótol megvontam a 'kill backround processes" permissions-t,láss csodát ha a zenelejátszó előtérben volt nem zárodott be a Viper4android,viszont ha a háttérbe került akkor sokszor bezárta a Viper4androidot,viszont az nem indult magától újra,pedig az pl jó lett volna,erre fogtam átraktam a System/app ba,azóta milyen érdekes folyamatosan elindul,és nem is zárodik be semmilyen körülmények közt -
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
Nem csak tudni kéne, hanem beállítani is. A rendszer mentéséről van szó. Ismered a Titaniumot? Nem véletlenül vannak benne ezek a lehetőségek. Visszaállhatok akár egy előző, vagy az előtti állapotra is. A Google -nél meg semmi. Nem bízom a rendszermentést olyan alkalmazásra, aminél nem tudom pontosan, hogy mit kapok vissza. A "nagyon valószínű" nekem kevés. Különösen akkor, ha van jobban paraméterezhető alternatíva. Azt meg gondolom, nem kell magyarázni, hogy mi a különbség, hogy egy Picasa szinkron bekapcsolható, vagy kikapcsolható. Nem mindegy! Annak alapból inaktívnak kéne lennie. Mint ahogy a G+ -nak és a többi, Google -féle behálózó próbálkozásnak is. Ez olyan MS -os, meg almás. Nem méltó az Android szellemiségéhez.
-
törölt tag
Azért kapcsolom ki, mert halvány dunsztom sincs arról, hogy hogyan működik. Sztem a szinkronizáláshoz kellenek alapbeállítások.
-Az iránya
Szerver irányú, kliens irányú, kétirányú.
-Adatprioritás
Melyik íródjon felül a másik által.
-Gyakoriság
-Verziószám
Hány mentést tároljon a szerver.
Ezeket én nem találtam a Google szinkronizációkban. Továbbá én úgy gondolom, hogy senki sem születik úgy, hogy van Picasa webalbuma. Tehát a normális sorrend számomra az, hogy szeretnék Picasat -> létrehozom a fiókomat-> szinkronizálom a fiókomat. De ha csak az utolsó aktív, méghozzá alapértelmezetten, az a logika alapján bennem felvet néhány kérdést az előzményeket illetően. Mit szinkronizál és mi célból? Ugyanez vonatkozik a könyvekre, zenére, G+ -ra, stb. Szóval én inkább kiiktatom ezeket, fogom a kis adataimat és a saját igényeim alapján szinkronizálom. Érdekes, hogy pl. a Foldersync -ben beállíthatóak a szinkronizálás említett paraméterei. -
Andie
őstag
Van 1 gigája ennek is, de eleve factory reset után ebből kb 5-600 szabad. Felrak a gyerek pár játékot (angry birds, robotzsaru, stb), aztán marad 100 szabad. Már minden az SD-re lett mozgatva, de még igy sem volt elég hely, törölgetni kellett.
Kvázi hiába van csillió gigabájt egyéb ramod (SD, externalSD, kutyámfitty SD), akkoris a belső fittyfiritty 1 giga lekorlátoz, aztán lesheted...
Megcsekkolom ezt amit adtál, ha hazaértem. Köszi! -
törölt tag
Miért speciális eset? Nem muszály Tomato -nak lennie. A dyndns adott. Más routereknek ugyanúgy lehet custom firm -jük. Pl. TP-Linkeken sokan használnak Vargalex firmet. De akár gyárilag is tudhat ilyen funkciót. Az "1klikkes" megoldások hátterében ugyanez a kapcsolati mód van, csak az alkalmazás végzi el a konfigot. Viszont így egy idegen szerverre csatlakozik a user és a használhatóság is nagy mértékben függ a szerver terheltségétől. Az ingyenesek, túl azon, hogy terheltebbek, még korlátozásokat is szoktak tartalmazni (pl. adatforgalom limit). Saját router esetén csak a mobilneted (illetve a wifivel használt háló), vagy az otthoni feltöltési sávszélességed a korlát.
-
törölt tag
Nekem egyszer hibázott egy csúfat a szolgáltató és csak egy fix IP -vel tudtak kiengesztelni.
De egy NO-IP.org regisztráció sem nagy kunszt. Én mindíg Shibby Tomato kompatibilis routert választok. Itt egy SSH-Tunnel leírás hozzá. Androidra is van SSH.
ctibor:
Arra is a VPN -t szokták használni. -
törölt tag
Nyilván, hiszen ezek benne vannak abban a kódtáblában, amit az SMS, szabványa szerint, 8 biten le tud írni. Az Ő -re, Ű -re nincs alternatíva. Vagyis a Handcent sem tud csodát, pont ugyanazt csinálja, mint amit egy normális billentyűzettel, a gyári SMS alkalmazással is végrehajtható. Balra dőlő ékezetes karakterekkel helyettesít.
-
-
canniball
nagyúr
"Én nem az alkalmazásról beszélek, hanem a protokollról."
Az természetesen más tészta, de én az alkalmazásról kérdeztem, ezért is írtam hogy a K9-ről van szó."Hogy az appban milyen idiótaságokat lehet beállítani, azt kérdezd meg a gyártójától!"
Attól hogy valami számodra "idiótaság" az még másnak lehet hasznos funkció.És nyilván azért kérdeztem itt hogy hátha más K9 használó tudja hogy mit nem állítottam be ahhoz, hogy ez úgy működjön ahogy elvárnám.
"Egyébként Gmailhez miért nem a gyári klienst használod?"
Amikor megismerkedtem az androiddal a gyári kliens nem tudott csak egy fiókot kezelni, így felettem ezt, azóta ezt használom. -
aizen92
addikt
Telepít, xposed sikít, rányomok hogy engedélyez és reboot, rebott megtörténik, root felugrik miután elindítom, engedélyezem, belépek xposedbe, moduloknál ott van a pipa, vissza greenify, rámegyek a kis kereső ikonra, alkalmazástár, google-beállítások kiválaszt, előjön a googleszolgáltatások felülete, statbar lehúz, rányomok a + ikonra, és kiírja, hogy ez nem biztonságos, rányomok hogy ennek ellenére mehet, és utána kiírja, hogy nem lehet rendszerszolgáltatást fagyasztani.
Mivel van donation verzió megvéve, így nem dobja fel, hogy csak azzal lehet fagyasztani hanem bedob a fagyasztó listába. És ezt még egy párszor eljátszottam.Újraindítom, eljátszom ugyanezt semmi.
Ebben a folyamatban hol a júzererror?
Vagy nexusnál nem engedi? -
twine
veterán
+1
Melóban a saját routeremet hoztam be, hogy a telefonomnak legyen net...persze mindenki ugrott volna rá.....hamar le is rejtettem az SSID-t...
Egyszerű felhasználók ellen szvsz. tökéletes megoldás, "nincs Wifi" = nem is akar csatlakozni senki...AZok mellett amit eddig felsoroltatok(mac szűrés, stb),,,még mielőtt valaki kitalál....
-
Baku
aktív tag
Semmi jelentősége nincs annak hogy az optikavédő gyári-e, vagy sem. Ha a kupak lazán illeszkedik, az előbújó optika egyszerűen lelöki, ha szoros, akkor működik a vedelem, az optika visszamegy, és hibaüzenet értesít a történtekről. Mindezek ellenére a frászt hozhatja az emberre, főleg ha - mint nálunk - már 3 compact kamera ment a kukába zsebben, tokban végbement - meghiusult - kameranyitási kísérletek miatt. (Védelem hiányában ledarálta a fogaskerekek fogait az erős motor. ..)
-
7Sony7
addikt
Neeeem!
Arra ott a tojáskereső app
attila760504: Bocsi a kifigurázásért, de azt sem írtad le, miért kell, így meg aztán főleg nem lehet segíteni.
Ha pl.: azért kell, hogy egy előled eldugott telót megtalálj, akkor hagyományos eszközökkel nemigen lehet megtalálni.
Ha elhagyott telóra kell, akkor saját accountal helymeghatározás, stb. -
zeon.hu
nagyúr
kösz!
az van a P6-ban gyárilag, csak nincs rajta a "hang" gomb.
bár a beállításnál van opció a hang engedélyezésére, de a súgó azt írja, hogy néhány billentyűzeten nem használható a hangbevitel.
ezek szerint le kell töltenem és lesz majd kettő belőlea swiftkey-ben meglévő mentett szavak importálhatóak valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest