- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
LonGleY #26344 üzenetére
Egyetértek, hogy a rendszeremmel van a gond, viszont szerintem nemcsak az én telómmal, hanem valami globális probléma lehet , ami az Xperia-kat érinti 4.0.4-en.
Ezt abból gondolom, hogy a Screen Off and Lock app-ban adtak rá egy workaround-ot, a changelogjában írja is a probléma megoldását. Úgy tűnik, a lock után még valami háttérfolyamat elindul, ami visszahozza a telefont az alvásból.
"v1.7.1
(Fix) Stop the background service of the new workaround after each screen off for Sony Xperia devices" -
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #26163 üzenetére
Frissítettem a WhatsApp-ot. Azóta a leggyakrabban keresett kontaktom csak akkor kapja meg az üzeneteket, ha belép az alkalmazásba. Legutóbb 3,5 óra után.
(#26192) hunfatal
Jó lenne a Viber, de nekem nagyon megfogja a telómat, és elképesztően lassan indul, ami kimondottan idegesítő, amikor egymondatos üzeneteket akar csak elolvasni az ember. Ráadásul a hanghívás része wifi nélkül minősíthetetlen, abból áll, hogy: "Hallasz? Én hallak! Itt vagy? Én hallak. De te hallasz?"Akkor meg inkább nem is kell ez a funkció.
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #25911 üzenetére
Nem fér neki bele, mert a poweramp is annyiba kerül.
(#25912) darvinya: Nem, nem, nem és nem.
A RAM-nak semmi köze a tárhelyhez, teljesen külön chip és a működési elve is egészen más. Már leírtam, hogy miért annyi, amennyi. A 16 giga tárhely (a gyártók ennyit adnak meg) az 16 000 000 000 byte / 1024 = 15 625 000 kbyte / 1024 = 15 258,7890625 mbyte / 1024 = 14,9 gbyte. Ez van többfelé partícionálva, egy része fat32-re formázva (ezt látod sd-nek), a többi (/system, /data) valamelyik ext fájlrendszerre.
A RAM totál külön van.
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #25888 üzenetére
Akkor senkit többet harmadszor? Ennyit ér hát ez az új appdata sync, senkinek sincs fingja róla, hogy működhet? :]
Egy cikkben olvastam, hogy talán a developerek előtt egy lehetőség, hogy ezt kihasználva ne egy 3rd party szolgáltatáson keresztül legyenek menthetők az adatok. Akkor lehetséges, hogy egyszerűen nem sok ilyen program létezik, így akár ki iskapcsolhatom a szinkronizációs beállításokban?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #25888 üzenetére
Erre plz. írjatok valamit, különben így, root nélkül marad a screenshotok és txt-k készítése az appbeállításaimról... :] Aztán hagyom is mára a fórumot, mert itt *szem el minden időm... :Đ
Egy pár tud exportálni is, pl. Apex, de annál meg gondolom alap, hogy előbb a programok legyenek fönt, hogy aztán az asztali elrendezést is visszaállíthassam... Bármilyen tanács jól jönne, mert eléggé belaktam a jégkrémes szenyát.
-
twine
veterán
válasz
LonGleY #25883 üzenetére
hmmm érdekes,,,leszedték volna szerverről? Furcsálltam is, hogy mikor a linket készítettem, kereséssel nem találtam a play-en,,csak a saját alkalmazásaim közül tudtam előtúrni....
Sajnálnám, ha ezt az app-ot megszüntetnékHasznos társam volt a mindennapokban
valaki, aki esetleg tud hasonló alkalmazást, ami a banktól érkező "sms kódot" azonnal a vágólapra dobja?
Köszönettel venném, mert ezek után félek, a következő wipe-nál nem fogom megtalálni én sem -
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #25864 üzenetére
ShareMyApps. A play linket is hozzáadhatod.
-
-
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #25566 üzenetére
Esetleg a Light Flow? LED vezérlésre én azt használom.
(#25563) Endless: nálam működik a Zedge (stock ICS).
-
.mf
veterán
válasz
LonGleY #25524 üzenetére
Igen, mint írtam, a legfrisebb van fent, ez a verzió.
Az ARMv7 pakkot hagyta feltenni, bár már előtte is és még most is azt írja a verziónál, hogy ARMv7 NEON (gondolom a Snapdragonban benne van ez az utasítás-készlet is, s ezt választja). Változás lejátszás minőségében sajnos továbbra sincs.
Sok videónál a hw dekóderre váltásra a válasza szimplán annyi, hogy "Nem lehet lejátszani a videót ezzel: Hardver dekóder. [OK]"
Akkor ezek szerint ígyjárás esete forog fenn.
Mindenesetre kösz a választ! -
Tyer
őstag
-
air
nagyúr
-
-
air
nagyúr
-
megint én
őstag
válasz
LonGleY #24788 üzenetére
Na most próbálgattam. Csak Pest-megyében nem lehet letölteni, de amikor azon kívül vagyok, akkor ki is írja, hogy vagy túl kicsi, vagy túl nagy a kijelölt terület. Amikor Pestmegyében vagyok akkor viszont azt írja, h ez a térkép nem érhető el offline módban. Amikor meg még azon kívül állítom be a jó méretet, és elkezdem odébbhúzni, akkor azt írja, hogy a térkép egy része nem kerül letöltésre. Szóval tuti, hogy valami nem engedi letölteni.
-
-
mszl
aktív tag
válasz
LonGleY #24356 üzenetére
Én a telón SPB Time-ot használom nekem több éve bevált, de sajna
"Please note that devices with Android OS 4.x are not supported.",
így én is kezdek egy másikat keresgélni.
Nagyon jó, egyszerű a kezelhetősége, használhatósága, beállíthatom az időponthoz mely napokon ébresszen, ha nem kell akkor hosszan nyomvatartom és kikapcsolás, ha újra kell akkor engedélyezés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest