- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #16830 üzenetére
Deinstall AdAway
Allow app installs from 'unknown sources'
Download https://f-droid.org/FDroid.apk to your device
Install this apk
Open F-Droid and search for AdAwayKicsit körülményesebb, mint letölteni azt, amit adtam és feltelepíteni.
A hsz gyűjtés pedig a legkevésbé sem érdekel, de már megszoktam, hogy kötözködsz.
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #16590 üzenetére
Nem kacsa
Nem értem mit művel a Google. Bár érthető,mert a reklámcsíkból van a bevétel. Arra nem számítottam,hogy a Google Reader is megszűnik.
olvasnivaló utóbbiról
-
gatto_
senior tag
-
hr2
őstag
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #16298 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy szép, csak azt, hogy meg lehet csinálni a mobilos verzióval is.
(#16299) vadászcsiga: Ha jól látom, akkor dokee78 Xperia Mini-n használja, aminek 3"-os kijelzője van 320x480-as felbontással. Szóval nem egy nagy méret. Melyik SwiftKey van fenn? A 4-es?
-
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #15971 üzenetére
Ingyenessé biztos nem. Ha egyszer ingyenessé teszel egy appot, akkor nem lehet fizetőssé tenni utána. Persze leakciózhatják, de én még nem láttam ilyet. Mondjuk szerintem 350ft egy skinért elég pofátlan
(#15973) Švejk: Magyarul is hallottam már prezetet meg ekvalízert, az mivel jobb?
-
vigyori78
őstag
válasz
dokee78 #15867 üzenetére
Köszi.
Az nem jónekem is 180 MB-van eddig nem használtam belőle csak max 10 MB-ot havonta mert minden egyéb ingyen van és azokat nem számolja.
De szeretnék valami online rádiós cuccot is de akkor gondolom mindegyik ilyen és sokat eszik hamar ?
Vagy van valami más esetleg?
Gondolom ha valamelyik médialejátszóval rádió url-t nyitok meg akkor az ugyanannyit zabál? -
twine
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #15578 üzenetére
Én ezt használom - bár lehet már olvastad: Fing - Network Tools. Van benne Wake on LAN "magic pocket" küldés, az app pedig ettől függetlenül is szinte kötelező darab. Itt pedig egy cikk, hogy miképp lehet akár a LAN-on kívül is indítani a kívánt masinát.
+ kulcsszó: WOL
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #15578 üzenetére
Most épp semmit, de régebben a Wol Wake on Lan Wan-t használtam egy kis DynDNS-es címmel megspékelve, így bárhonnan ébreszteni tudtam a gépet. Már amikor éppen működött, de ez nem a program hibája volt.
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #15510 üzenetére
Nálam a teljes verziós Solid Explorer váltotta, kipakolt Dropbox-ra mutató parancsikonnal. Jobbat nehéz elképzelni nála. Az a durva egyébként, hogy ha telefonon (a Solidban) töltök a drop tárhelyre, nem akad le kb. 1 megánként az adatforgalom, mint az asztali kliensben (hiába van kikapcsolva a feltöltéslimit), hanem teljes erőből küldi fel az anyagokat. Átnevezés, keresés, áthelyezgetés azon belül... Egész jó lehet az API-ja.
Tyú, beindultatok, lesz mit jegyzetelnem. :]
-
LonGleY
veterán
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #15227 üzenetére
nem is tudtam hogy van twitter fiókod,pedig anno többször is kérdeztem egy hozzászólással FB-on mindenkitől. Oké,de az azért más mint egy twitter app. És én most nem olyat keresek. Egyébként nemrég a twittert próbáltam Flipboard-al is,egész jó az is.
-
Jadro
veterán
válasz
dokee78 #15191 üzenetére
Jé tényleg. Legalábbis most, hogy ráfrissítettem, megmagyarodott. Ami sokkal jobb, hog visszakerült alulra a vezérlés. (EQ, hangerő, lejátszóra váltás) Így szoktam meg, aztán az egyik frissítés után felülre került. Baromi sokáig keresgettem, hogy vissza tudjam tenni alulra, de nem találtam ilyen beállítást. Az idő megoldotta.
Az MX playert viszont most cseréltem le. Eddig nagyon tetszett, de valamit variáltak a folder kezelésén és feleslegesen sok macera belőni, hogy csak egyetlen folderből nézze az oda bemásolt videókat. Igazából gyorsan kellett használnom és mivel ez felcseszte az agyam, lecseréltem.
BSplayer váltotta.
-
xtevo
őstag
válasz
dokee78 #15077 üzenetére
@dokee78 & LonGleY & hunfatal
Köszi a segítséget! Közben próbálkoztam nem keveset a Wake On Lan progikkal, leszedtem egy rakatot, de mindegyikkel csak azt tudtam elérni, hogy amikor kikapcsolás helyett alvó üzemmódba teszem a gépet, akkor felébreszti, de teljes kikapcsolás esetén tehetetlen minden app.
BIOS-ban be van állítva, hogy Enabled legyen, konfigom amúgy profilomban. -
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #15104 üzenetére
Üdv!
Más miatt kérdeznék, mert hála neked van egy nagyon jó reklám blokkolóm, az adaway.
(valakinek ajánlottad, de nálam is bevált)
Eddig működött rendesen, de van egy kivétel, amit nem kezel.
Egy olyan boríték jelenik meg az értesítési sávon, ami sem sms, sem gmail..
Japán betűk, ha megnyitom japán csajok. Nyárias öltözetben.
Hogyan lehetne ezt megkeresni, hogy melyik app csinálhatja, mert én japány nyelv ismeretében gyenge vagyok.
Volt az airpush detector is fenn, nem talált semmit.A telefonomon az évek óta bevált, ilyen malac dolgokat nem művelő válogatás van, semmi új (max az adaway
)
Ki lehet nyomozni mitől van ez?
a segítséget!
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #15099 üzenetére
De nem mindegy, milyen memóriaigénylet mellett. Míg a külső appoknak benne kell maradniuk a memóriában, addig a rendszer a 0 felhasználású Gmailt fel tudja éleszteni a push-al. Sejtésem szerint a G-s levelek csekkolását a rendszer eleve evégzi, és erre tud a kliens rácuppanni. Ezzel nem azt mondom, hogy a többi rossz lenne, de ez megbízhatóan működik. A 3rd party pushokból akkor ábrándultam ki, amikor az IM+al próbálkoztam. Ott vagy bent tartod a notif sávban a progit, vagy a háttérben hagyod a push-ra bízva, ami viszont 512 MB memória mellett egy idő után észrevétlenül kifagyott, és omnantól nem kaptam meg az üzeneteket. Ez az Andoid sajátossága, hogy észrevétlenül nem nagyon vegetálhatnak a cuccok a háttérben. Ez a probléma persze 1 GB memória fölött enyhülni látszik..
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #15082 üzenetére
Persze lehetne még boncolni, hogy mi számít teljes kikapcsolásnak, hisz ha ez engedélyezve van a BIOS-ban, akkor egy kis áramkör aktív marad, de attól még teljes gépleállításról beszélünk. Vagy 10 éve majd' minden alaplap tudja ezt. Lehet a sleep-ből ébresztést az oprendszerben kellene engedélyeznem. Úgy látom, a neten keresztüli wake-re is van megoldás. Ezeket ki is próbálom holnap.
-
Dottore
addikt
-
Foose
addikt
válasz
dokee78 #14946 üzenetére
Hát,nekem naponta simán kell tölteni kétszer is,ha netezek viszonylag sokat. Játszani nem is merek
És akkor még ott van,hogy ha telefonálnék is többet heti(!)6-7 percnél,akkor kevés lenne a napi 2 töltés. Van ismim akinek ugyanez a teló van,sokat telefonál,kevéskét netezik wifin,és ő is napi 2szer tölti.
(#14949) dokee78 Ezt hogy értsem? Neked is ennyit bír,vagy neked többet? -
-
válasz
dokee78 #14912 üzenetére
Azt feleslegesen kapcsolod ki, csak képek és videó esetén működik, és nem hiszem, hogy sokat merít. A fényerő a fontosabb.
De megnyugtatlak, az enyém se jobb:És ha már itt tartunk, Hotmail app-ot használtam windowslive és outlook címhez, mert ez tudott push-t. A legutóbbi frissítés óta viszont az alkalmazások közt(és amúgy is) a vezető helyek között van a fogyasztási versenyben.
Van valami jó alternatíva rá?Kipróbálom ezt a maildroid-ot.
-
xSide
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest