- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
Köszi, de ezt most nem értem. A Servers Ultimate esetében visszaolvastam, amit a fordító írt és símán érthető volt (ilyen témában az olvasás megy, csak az írással van gondom). Azon nem tudsz segíteni, hogy a fejlesztő tojik a visszajelzésekre.
QuickPic témában pedig mit írjak? Te javasoltad, hogy mit és hol kéne jelezni. Írjam neked azt, hogy kéne backup/restore opció? -
Somatom
veterán
Az elég fura, mert elég sok adatot kell megadni. Pl. kizárt mappák, hogy az albumborítók, meg hasonlók ne keveredjenek bele. Aztán ott vannak a hálózati elérések útvonalai. Szóval elég melós belakni.
Ennyire azèrt nem megy az angol. Múltkor a Servers Ultimate fejlesztőjênek jeleztem a WebDAV hiányosságot, de annyit se reagált, hogy bikmakk. -
Bozek
nagyúr
Jogos, én meg csak az első linket néztem. De a másodikon tényleg van Android-os, bár elég vicces.
"Nem világos, hogy az LTE-Advanced végül „4G” -nek fog-e hívni, de azt hiszem, hogy nem fognak - az ilyen hálózatokon szerzett tapasztalatok jelentősen eltérnek a mai 4G-től. . És legyünk őszinték: a világ marketingosztályai nem rendelkeznek hiányosságokkal a G-ről...."
-
pvt.peter
őstag
Lenne még egy kérdésem, illetve észrevételem:
Amióta detacheltem a YouTube -ot, azóta Google Play áruházban a Saját alkalmazások és játékok / Frissítések menüpont teljesen üres, pedig korábban megjelentek ezen az oldalon a frissítési előzmények.
Ezért TeMeFI -ből a Detach Package from Playstore menüpont Remove ALL TeMeFI detach artifacts parancsára rámentem és azóta a com.google.android.youtube alkalmazást nem találom a detachelhető alkalmazások listájában, pedig elméletileg törölve lettek az appal kapcsolatos detach infók, ha jól értem.
Hogyan tudom visszarakni a detachelhető alkalmazások listájába, mint bejegyzést? -
crok
Topikgazda
BTW most nézem, hogy a Vanced csapat a Vanced Guide (FAQ) app-ban is ugyanezt a metódust javasolja.
-
sopruk
senior tag
Köszi szépen a részletes választ!
Igazából egy külön appot szeretnék az "egyéb" mail címeknek, amiket csak nagy ritkán használok. (Aqua-t használok a fontos mail címeknek...)
Ezért nem bajlódnék a különféle beállításokkal, de jó tudni az általad leírt lehetőségekről!
Felraktam a BlueMailt és talán jó lesz ezeknek az "egyéb" címeknek... -
Bozek
nagyúr
Azt se tartott volna tovább leírni, mint ezt: "Root nelkul max a bugreport generalasban elerheto"
Amúgy ezt csak kipróbáltam most, hogy 11-es Android-on is megy-e még. Nem szoktam logcat-et nézni, kizárólag Android Studio-ban, de az is kizárólag arra a programra terjed ki, amit épp írok (de ilyen is rég volt már).
-
Bozek
nagyúr
Mint már többször írtam, nem kell hozzá root, több olyan alkalmazás is van, amelyiknek lehet ADB-n keresztül jogot adni.
Ezt például a LogCat Reader-rel csináltam (Xperia 5, Android 11):
-
crok
Topikgazda
Ma le van árazva a Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR ha valakinek épp most lenne rá szüksége (
1490.-369.- mondjuk elvileg $1 de mindegy..). -
Somatom
veterán
Aláírom, hogy ehhez sokkal jobban értesz, mint én. Azt tudom, hogy az automatizálókban van olyan esemény, hogy X SSID látható, és külön olyan, hogy X SSID -hez csatlakozva. A kettő közötti különbség ugyebár a jelszó lehet. Szóval, szted lehet hamisítani egy olyan SSID -t, amit a teló már ismer, a jelszó társítva van hozzá és arra fel fog csatlakozni úgy, hogy azt hiszi, hogy az a bizonyos X háló?
-
-
crok
Topikgazda
Közben egy hotfix is van a Vanced-hez (Chromecast hiba.. csak le kell újra tölteni, azt írják) és Vanced Manager update is jött: v2.6.0
-
crok
Topikgazda
YouTube Vanced v16.14.34 lett nemrég kiadva, az egyik aláhúzottal sokan szívnak, a másik meg gondot okozhatott (lagolás..):
• Bumped base
• login bug finally fixed
• new logo redesign
• ExoPlayer v1 has been fully removed by google, so the toggle for it is also gone, anyone with lag issues should try forcing VP9
• added SponsorBlock segment voting support (thanks to cane)
• fixed various issues related to SponsorBlock (also thanks to cane) -
darvinya
titán
A sok hirdetés miatt szoktam a hirdetést állandóan jelenteni, hogy Sértő.
Hogy dolgozzanak a pénzükért.
Ha elegen küldenénk ilyen visszajelzést, akkor elgondolkodnának.
MS passziász app-nál egy darabig küldte, aztán belátták, nekem ne küldjenek hirdetést, így havi 2 reklám jön már csak. -
batagy
őstag
Köszi az infókat!
Én is meglepődtem, hogy a Simple Social beadta a kulcsot.
Egyelőre a SlimSocial for Facebook nevű appot tettem fel. Meglátjuk mennyire stabil.
-
kaciokos
őstag
Köszi.
Egyelőre áttértem a Maki-ra, de az se értintene meg, ha simán leszedném a telefonról, annyira nem vagyok fb függő. Eredetileg csak azért volt fent fb wrapper, hogy a Messengert kiváltsa, de sajnos ezen a téren egyik sem jeleskedett, eleinte jeleztek szépen, ha jött üzenetem, de hosszú távon egyik sem volt megbízható, így a Messenger Lite már ott púposkodik a telefonon, de a fb app nem fog.
-
-
Burbuc
újonc
Köszi. Avégett jöttem ide mert a szoftver okozott szerintem kalamajkát. Samu A71 a teló. Régebben volt valamilyen szoftveres lehetőség hogy újratanítsuk az aksit, de most nem találom.
Lehet hogy hardveres a gond csak kicsit furcsa az egybeesés, hogy pont fw frissítés után adta be a kulcsot.Illetve lenne még egy kérdésem.
Az normális, hogy az android/data mappa tök üres?
Ha telepítek egy játékot akkor az meg nem jelenik meg az Obb mappában. Viszont nem engedi törölni az egész android mappát.
Telóm saját topikjában csendesség van. -
-
-
tylerddd
veterán
Nem tudom ez milyen app, de azt állítja emberünk, hogy neki a 3 pöttyös menüben van letiltás és szerinte ilyen van weben is gmail-nél, én nem találom. Reagálni nem reagál, hogy írja meg milyen e-mail kliens ez vagy milyen telefon. Engem meg érdekelne, hogy valóban van-e ilyen!
-
Gabesz87
veterán
Igen, valóban erre nem tértem ki. Alapból offline vannak a tabletre felmásolva a mesék, de néha bekapcsolom a mobilon a hotspotot, szóval azzal megoldható a dolog, ahogy írtátok. VLC-t használunk, akkor megnézem, azt hogy lehet "távkezelni", de a Kodi-Yatse páros sem rossz.
-
-
Somatom
veterán
Nem kell hozzá mobilnet. Hotspot esetén a teló a router. Általában 192.168.43.1 a belső IP -je. ezen futtatható bármilyen szerver (természetesen kliensként is használható). A tab ehhez csatlakozik és egy kutyaközönséges, belső hálós átvitel történik közvetlenül a két eszköz között. Évek óta használom.
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Kevered a szezont, a fazonnal. Én nem akarok egyedül szélmalomharcot vívni a Guglival, csak leírtam, hogy ez, így nincs rendben. Te vitatkoztál, most meg jön az, hogy írjak a Guglinak, használjak más platformot, stb. Ahelyett, hogy Te is elismernéd, hogy ez, így nincs rendben. Nem én, hanem párszáz millilió ilyen "nincs rendben" késztetheti változtatásra a Guglit (vagy, a gyártókat). Mellesleg, amit először felvetettem, az még csak nem is az AOSP -ben van, hanem echte Google kreálmány, tehát a gyártóknak nincs mit felülbírálniuk. Csak a Google változtathat az alkalmazásain és a régióbesorolásán.
-
Somatom
veterán
A miértre leírtam a választ. Azért, mert így a kártya hozzáadásához és a Playen fizetéshez megfelelő a régióm, a kártya szerkesztéséhez viszont már nem. Ennek nem külön régiófüggő funkciónak kéne lennie. Ahol Google appban használhatom a kártyámat, ott az appban szerkeszthető is kéne legyen.
-
Somatom
veterán
Azt még érteném, hogy egy Teclast tablet nem támogatott. De, hogy egy Samsung Note 9? Persze, trükközve meg tudtam oldani, csak hát. ..
Persze, hogy a régiókorlát miatt nem támogatott. De, akkor megint ott tartunk, hogy azért nem szerkeszthetem app -ban a kártyát, mert a Pay -nek nem megfelelő régióban vagyok. Szted ez nem sántít? Sztem akkor mégis a Play lenne az alkalmas app, hiszen azt telepíthetem, használhatom és kártyát is adhatok hozzá. -
Somatom
veterán
Erre írtam, hogy akkor csináljon a Google egy olyan appot, amivel ez megoldható! Nem böngészőben, nem appon belüli, webes hókuszpókusszal, hanem úgy, mint a Playes app -ban a kártya hozzáadása. A LastPass is úgy jött ide, hogy a böngészőben be kellett jelentkeznem. Ez tök fölösleges, hiszen már be vagyok jelentkezve. A Play app sem kért külön bejelentkezést a kártya hozzáadásakor. Értem én, hogy ez ilyen, de sztem inkább az ilyeneken kéne reszelgetni a felhasználói élmény növelésének érdekében.
-
Somatom
veterán
Nekem a rendszeralkalmazások között sincs Pay és a Play sem hozza (a Note -ra is alternatívból telepítettem, hogy az érintéses fizetést be tudjam állítani).
A Play pedig úgy jön ide, hogy ott akartam egy appot venni, de másik kártyával.
Screenshot
Ott van, hogy "bankkártya hozzáadása". Ott adtam hozzá az újat (igen, ezen a tabon). A kérdés az, hogy ha a hozzáadni lehet az alkalmazásban, akkor szerkeszteni miért nem? -
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest