- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
realist
őstag
Chrome (vagy opera) alatt meglehet oldani, hogy a menüben megjelenjen a zoom opció csík (%-os módosítással)?
Kis kijelzőn szeretném csökkenteni az értékét, hogy a asztali webhely beállítás mellett is megjelenjenek nem felbontás optimalizáltan weboldalak. Pl. itt a fórum sem jelenik meg teljes körüen.
Samsung böngésző tudja, csak éppen nem a kedvencem...Kösz!
-
realist
őstag
válasz
Viktor0610 #158008 üzenetére
Kösz, most állítottam be, egyenlőre megy!
-
realist
őstag
Chrome böngészés közben hiába jelölök ki egy szöveget, alul a felugró kereső nem működik. Ennyit ír:
"nem sikerült elérni a hálózatot"
One ui 4.1 az OS. Mi lehet ennek az oka? -
realist
őstag
Android Auto kapcsán lenne kérdése. Ez a 10 alatt elérhető volt a magyar régióban is. Jól látom, hogy android 11 alatt megint nem vagy csak valamiért innen nem lehet telepíteni?
[link]Tudtok ajánlani valahol friss apk-t, hogy telepíteni tudjam az AA-t? kösz!
-
realist
őstag
Sygic Family Locator kapcsán van valakinek valamilyen tapasztalata?
Ha négy eszközt szeretnék egy csoportban kezelni akkor mind a 4-re kell vennem prémium verziót?
-
realist
őstag
Emui rendszerhez (Huawei P30) tudtok olyan alkalmazást ajánlani ami csak a bejövő értesítéseket (nem időt stb csak pl viber üzenet érkezését) megjelenití AOD-n?
Kösz!
-
realist
őstag
válasz
realist #76366 üzenetére
Végül egy rövidke levelezés a google wallet-suppor-al megoldotta a problémámat. Feloldottak valamilyen zárolást és ezt követően már meg tudtam venni azt az alkalmazást, amit addig nem tudtam.
Érdekes tanulság ebből, hogy alkalmazásonként tudnak fiókot zárolni (mert más appot meg tudtam venni ebben az pár napban is).
-
realist
őstag
Polar Beat
[link]Ez egy sport alkalmazás több százezer felhasználóval, amit egy igencsak ismert cég készít. Szóval nem védtek meg semmitől.
A fraudulent tudom mit jelent, van némi közöm a "bankoláshoz".
Amit sem én, sem a polar cég support-ja nem ért, hogy a google miért nem engedi a vásárlást. Más ügyféltől nem kaptak ilyen jellegű jelzést. Ezért is javasolták, hogy keressem meg a google-t a problémámmal.
-
realist
őstag
Járt már valaki úgy alkalmazás vásárlásnál, hogy visszautasítják hasonló szöveggel?
For your protection, Google cancelled this order. The transaction was considered fraudulent.Egyéb alkalmazásokat simán enged megvenni. Írtam google-nak, elvileg úgy 48 óra amíg reagálnak...
-
realist
őstag
Alkalmazáson beüli vásárlásra van lehetőség a Polar Beat -ben.
Próbálkoztam már több kártyával is fizetni és több alkalommal is neki futottam az elmúlt pár napban.
Minden esetben ezt a szöveget kapom:
"Megrendelésedet elutasították, mivel nagy kockázatúnak minősítették. Próbálkozz újra 30 perc múlva."Írtam az ügyfélszolgálatuknak is, de nem reagálnak a Polar-os emberkék.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gubanc ill. mit tudnék tenni, hogy végre egy kis pénzt tudjak adni nekik?
-
realist
őstag
Használ itt valaki bármilyen alkalmazást hívásrögzítésre, ami megfelelően működik? Szorítkozzunk az alapokra, egyáltalán rögzíti a különböző hívás irányokat.
Ma kipróbáltam egy párat, de egy sem szuperállt... -
realist
őstag
Eddig elixir widget-et használtam ahhoz, hogy egységesen és átláthatóan jelenítsem meg a gyakran használt alkalmazásaimat. Az új telefonomnak viszont nagyobb a felbontása (FHD), így itt nagyon kis méretűek az ikonok.
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást ami hasonló az, de nagyobb ikon méretet is be lehet állítani?
kösz!
-
realist
őstag
-
realist
őstag
Kösz kipróbálom a K-9 -et és az applock -ot.
Az android titkosítás, egy érdekes kérdés. Itt sok olyan részlet van ami számomra kérdéses.
Titkosítás után jelszót csak bekapcsolásnál kér?
Vajon mennyivel meríti ez jobban az aksit, azaz mennyi plusz cpu teljesítmény kell hozzá?
PC-re való csatlakoztatás és másol esetén is növeli a másolási időt a titkosítás miatt?Abban az esetben, ha pl. behal a telefon, akkor minden adatot buktam ami az SD kártyán van. Vagy lehet generálni valamilyen kulcsot aminek a segítségével PC-n olvasni tudom az android által titkosított SD kártyát?
-
realist
őstag
Tudtok olyan levelező klienst ajánlani ami tudja a következőket:
- több fiók használata különböző szolgáltatoktól (indamail, freemail, gmail). Lehetőleg nem úgy oldanám meg, hogy mindent forwardolok, eleve gmail felé (persze, ha nincs más megoldás akkor ez van).
- lehetőleg tudjam a beérkező leveleket csoportosítani, hogy melyik az e-mail címre jöttek
- biztonsági megoldásként, az AP elindításhoz lehessen valamilyen jelszót megadniPlusz előny, ha lehet SD kártyán titkosítva tárolni a letöltött leveleket.
Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest