- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
A lista szerintem is kamu, de most minimum félrevezető...
Itt a topikban is elég gyakori hogy a miui okozza a problémát, Samsungtól nem igen jön ilyen probléma.
Párom Samsung-ot használ, nem korlátozza a rendszer a használatot.
A Oneplus se lövöldözi ki a memóriából a dolgokat, tudom mert nekem 4 éve van OnePlus telefonom! -
-
bestpixel
tag
Köszi, hasznos lista. Éppen, mielőtt olvastam volna, vettem meg a Powerampot és csodálkoztam, hogy miért akciós...
Mindenkitől is kérdezném, hogy a Servers Ultimate Pro app konkrétan mire használható? Utánanéztem, de sem az app leírásában, sem máshol nem nagyon találok rá infót (csak azt, hogy nagyon jó – valamire...). Ezekre a szerverekre fel lehet tölteni fájlokat (videó, fotó, doksik stb.), vagy másra jók? Egy magamfajta fotós ki tudja használni az appot? Ha igen, mire?
Meg azt is írják róla, hogy több szervert csak rootolt készülékkel lehet elérni...
Köszönöm! -
fulton
addikt
KÖszönöm, Megcsináltam egy tisztítást analizissel átnéztem, az egész látható könyvtáraim összesen 69 Gb ot foglalnak. A 128 ból szabad 5 Gb, tehát így hiányzik 54 Gb. Mi foghatja vajon? csak valami előfrissítésre tudok gondolni amit össze szedett magának telepitőként, mert dobálja hogy frissítsek op-ot. Nem lehet hogy ez, vagy más járt már így hogy ilyen sok tárhely foglalva volt láthatatlanul?
-
kiraly.andra
aktív tag
Blokada van, de azt kikapcsolva sem történt más.
Hogy évek óta nem frissítik, azt a Somatom által ajánlott Synchronize Ultimate alkalmazásra írtam.
Később felraktam a BoxSync-et, az működik, ahogy kell. Majd megírom a Foldersync fejlesztőnek, hogy kérdezzen rá náluk, hogy csinálják ;-)
-
crok
Topikgazda
Ma megint le van árazva a Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR ha valakinek épp most lenne rá szüksége (
1490.-389.- mondjuk elvileg $1 de mindegy..). -
-
-
p.t.r
aktív tag
Bocsika, a launcher adatait töröltem, ahogy írtad. Persze előtte átállítottam drawer-re, nem volt ikon, ezután kerestem ki az alkalmazások között a MIUI kezdőképernyőt és töröltem a gyorsítótárat, ez nem hozott eredményt, ezért az összes adatot is töröltem. Na az ikonok elrendezése ekkor visszaállt gyárira, ahogy jósoltad, de a naptár ikon nem került elő.
-
Fall-N
veterán
Igen a Solid Explorer Material dizájnra váltáskor lett IAP-s és többet old fel (témák), mint a sima Classic unlocker. Így az IAP nem megosztható. Ezért sem a legjobb megoldás az IAP, viszont a Google iránymutatása szerint törekedni kell az IAP-re, mint az unlocker formára. Persze vannak külön szeparálva fizetős alkalmazások, de azok már nem csak feloldó kulcsok már.
Másik hátulütője, hogy az IAP-t nem lehet visszatéríteni. Csak a fejlesztő egyedi elbírálása esetén térítik vissza, de nem kötelezi semmi sem, hogy megtegye.
-
Fall-N
veterán
Meg az is feltétel, hogy 2016 után legyen megvéve, ezt írja is. Én előbb vettem meg így nincs is benne a Nova.
A 2016. július 2. után vásárolt összes alkalmazás és játék hozzáadható a Családi könyvtárhoz. Ha az alkalmazást vagy játékot 2016. július 2. előtt vásároltad, hozzáadható a Családi könyvtárhoz, ha a fejlesztő engedélyezte a korábbi vásárlások hozzáadását. "Play sugó
-
-
-
Siriusb
veterán
Egyetértek mindennel. A FairEmail nekem bevált, tényleg jól működik, folyamatosan fejlesztik, újdonságok kerülnek bele. Sokrétű beállítási lehetőség, erős a személyes adat védelme, pl. ha csatol az ember egy képet, felajánlja, hogy eltávolít minden egyedi azonosítót, s még át is nevezi.
És amint említetted, az értesítések azonnal megjönnek. Több postafiókot kezel nálam, gmail, gmx stb., pompásan működik. -
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Köszönöm. Ez alapján megtaláltam a globális helyesírás-ellenőrző beállítást, ezt próbáltam régebben is, de nálam nem állítható, [Gboard helyesírás-ellenőrző *] opció van csak ahol *=fogaskerék, viszont itt hiába próbálok akár a megnevezésre akár a fogaskerékre bökni, nem történik semmi, ez lehet telefon bug.
Mindenesetre most visszaállítottam gboardra, most épp nincs aláhúzás, használom, meglátjuk mi lesz.
Összefoglalva valószínűleg a globál beállítás volt a gond, ami most valamiért nem okoz problémát (minden ugyanígy volt pár hónapja, amikor váltottam, akkor volt aláhúzogatás) ha így marad, megoldódott, ha nem, akkor keresem tovább a megoldást. Azt nem tudom miért inaktív a fogaskerék a fenti helyen.
Köszönöm a segítséget.
-
rgeorge
addikt
-
-
SunMount3r
nagyúr
Az általam linkelt TC-s SFTP Plugin ép Android-ra van. Az nem lenne elég jó a Tablet-re?
(ES-ről meg sokáig nem is tudta senki, hogy olyan amilyen, sőt az egyik legnépszerűbb File kezelő volt Android-ra, erről igazán nem tehetek. De írtam is, hogy már nem használom régóta, csak a TC-t Android-on is.)
-
Somatom
veterán
Igen, ilyesmi. Frissítettem és nálam is nemtom mit használ, mert a Chrome le van tiltva. De, nem Firefoxot, mint eddig. Viszont a webes felület továbbra is működik más böngészőkkel. Nem is értem, hogy ha az app böngészőt akar, akkor mi a különbség, hiszen az is egy webes felület.
-
puhos363
tag
-
efi99
őstag
Pedig ezt elhallgatják, vagy legalábbis úgy tüntetik fel, hogy de.
Szintén a GYIK oldalukról: "Adatátvitel Android-eszközről: névjegyek, ütemezés, üzenetek, jegyzetek, fényképek, videók (csak DRM-mentes tartalom), zene (csak DRM-mentes tartalom), hangfelvételek, jelzések, korábbi hívások, kezdő- és zárolt képernyő háttérképei, Wi-Fi, dokumentumok, e-mail-beállítások, beállítások, a letöltött alkalmazások telepítései, alkalmazásadatok (csak Galaxy eszközök esetén), valamint a kezdőképernyő elrendezése (csak Galaxy eszközök esetén)" -
szabi__memo
nagyúr
Ja, ez kb a jó definíció. Pont úgy van ahogy írtam. Pixelen készülékeken stock van, ami gyakorlatilag az alap Android (amit ők adnak ki, AOSP) + ugye a GMS. A többi gyártó ebből az Androidból indul ki és barmolja el. Az hogy az Androidot a Google csinálja és adja továbbra sem kérdés.
-
Siriusb
veterán
Ezt én is akartam említeni, de úgy látszik, a fejemtől az ujjaimig már nem jutott el.
Nem lehet tudni, mennyire változtattak ezen a gyakorlaton az utána következő verziókban, de azért kicsit visszás, hogy egyáltalán ezt megvalósították, mégha jószándékkal is.Kicsit belemélyedtem a FairEmail Pro-ba, és fifikásan, de meg lehet oldani olyan dolgokat, melyek azt hittem hiányoznak belőle. Kicsit az E-Robotra emlékeztet ebből a szempontból.
Amúgy azt a cikket a fejlesztő küldte ma át, amikor említettem neki, hogy sokat használtam a BlueMail-t is.
Részemről most bizalmat szavazok a FairEmail-nek, – most telepítem vagy harmadszor az elmúlt hónapokban –, ez számomra a letátláthatóbb, leghasználhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest