- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
válasz
DeFranco #164122 üzenetére
Évekkel ezelőtt nekem ez vált be: [Screen Lock]
-
Gabesz87
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz
DeFranco #154735 üzenetére
"Sokáig a gugli billentyűzetét használtam de notóriusan aláhúzogatja pirossal az általa hibásnak vélt szavakat" -- nem-e lehet, hogy azt nem is a GBoard húzza neked alá, hanem a rendszer helyesírásellenőrzője (Beállítások - Nyelv és bevitel - Helyesírás-ellenőrzés)? GBoard-ot is használok néha, nálam se húzza alá, legalábbis nem pirossal. Viszont a helyesírás-ellenőrző mindig pirossal húzza alá ha be van kapcsolva. Van aláhúzás ha ismeretlen szót "lát" de azt feketével húzza alá és csak úgy tűntethető el (tudomásom szerint) ha az egész javaslatsávot kikapcsolom de én a javaslatsávot a copy-paste miatt használom sokat. Egyébként az OpenBoard is remek az AnySoft mellett szerintem.
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DeFranco #98656 üzenetére
Pixlr többek között.
Itt látszik az állítási lehetőség. -
tomy86
addikt
válasz
DeFranco #91785 üzenetére
Elvileg a z4root-tal rootolható a Galaxy 3.
-
punky10
addikt
-
válasz
DeFranco #89398 üzenetére
Szerintem vegyél egy újabb rendszerű telefont.
Vagy pereld be a Google-t, hogy miért hozott téged lehetetlen helyzetbe...Egyébként az első javaslat viccen kívül megfontolandó. Szerintem nem elvárható, hogy egy "ezer éves" készülék minden funkciója hibátlanul működjön "örökre".
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
DeFranco #89400 üzenetére
hát wifi esetén talán lehet egy nem túl szép megoldás
van egy ilyen app hogy myphone explorer,van egy pc-s és egy mobilos kliense
a pc programban van egy olyan hogy jegyzetek,ugyan ez a telefonon mpe jegyzetek nevű appocska jelzipc létrehozod a jegyzetet(link esetén ugyebár copy/paste)
ami ha úgy van beállitva akkor megjelenik a telefonon az mpe jegyzetekben.
nem push noti,de esetleg
-
csadi0011
őstag
válasz
DeFranco #89385 üzenetére
E-mail nem megoldás? Ha nem akarod szemetelni az e-mail fiókod, akkor mondjuk csinálsz egy másikat csak erre a célra. Asztali Chrome-ra tuti találsz beépülő modult, hogy azonnal küldje a linket egy megadott e-mail címre. Telefonon meg értesítést kapsz róla. Vagy ez túl problémás, mert mert kell nyitni az email-t?
-
atike
nagyúr
válasz
DeFranco #60344 üzenetére
És szólt az Úr, mondván: Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig – hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Gránátot a te ellened felé, ki – mivel nem kedves nekem – megdöglend.
-
beg
veterán
válasz
DeFranco #60046 üzenetére
Faék egyszerű, ES File explorer, mappára hosszan nyomsz, majd jobb alul Továbbiak, Lejátszás. Abban a sorrendben, ahogy a mappában vannak. Semmi csicsa, semmi flanc, nincs albumart meg lyrics meg egyéb színes szagos cucc. 2.3 alatt megy, a 2.2-t nem tudom, de szerintem azon is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest