- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Somatom #149458 üzenetére
Sokáig a FFot használtam a teledonon és a gépen , de sok dolog felidegesített baltottam chrome - re, bár egy-két dolog miatt visszaraktam, meg oda-odahúz a szívem(most onnan írok -). Node, mert pp nincs benne nagy "történelmem" a telefonon, ezért igy néz ki
A fenti sort értem, mert mashol is be vagyok FFon jelentkezve, de alatta teljes, orbitális baromság, ráadáaul van képe kiírni, hogy nemrég használtam.A 9gag.com - al próbáltam, amit írtál, mert annak van appja és fent is van nálam, de csak a Chrome - on is bejövő, szerintem az oldal által kiírt opció kön fel, hogy hol akarom nézni (böngésző vagy 9gag app) - ilyena reddit-en van még, amivel gyakran összefutok.
Ha már FF:
Az appban elérhetőek ilyen gyűjtemények, lapokból, amiket a PC-n nem találok. Azt merre kéne keresnem? -
-
iguana
őstag
válasz
Somatom #149399 üzenetére
óóó, ne is mondd. én is sajnálom és gyűlölöm, hogy ennyire elterjedt a viber, mert sokan megszokták és képtelenek változtatni és inkább szenvednek a reklámokkal, a meg nem érkező vagy késői üzenetekkel, amikor ott a telegram, a signal például...de igazából bármi jobb már nála. (én például mindig is utáltam a bazári, csillámpónis kinézetét, még akkor is, amikor jól működött.)
3 éve véglegesen kukáztam a vibert, azóta csakis telegramot és signalt használok. tökéletes mindkettő. egy szavam nem lehet. mindkettő jól működik, letisztult a felülete, jó ránézni, jó használni. a signal szinte csak másodlagosnak van, illetve azért, mert (szerencsére) egyre több ismerősöm azt használja. ennyi belefér részemről. két ilyen alkalmazás lehet fent nálam, több nem. így húztam meg a határt.
nem érdekel a viber, nem vagyok hajlandó feltenni senki kedvéért. messenger-t dettó.
telegram, signal. egyik sincs? akkor felhívsz vagy sms. ez van.az egész családomat, és szűk körben az ismerőseimet "áttereltem" telegram-ra. 2 évbe(!) került, de a legjobb döntés volt. mindig megy, állandóan új funkciók kerülnek bele, 0 reklám meg bizbasz és soha, egyetlen alkalommal nem késett az üzenet és mindig jelzett. nem csak nálam, hanem a "túloldalon" is.
tulajdonképpen a viber lett az újkori utorrent. egykoron mindkettő a maguk területén úttörők voltak, ők voltak az alfa, a megkerülhetetlenség aztán szépen lassan szarkupacok lettek.
bőven van már náluk sokkal jobb alternatíva, csak hát az embereket nehéz meggyőzni a váltásra. így ha a környezetedben a többség viberezik, te is "kénytelen" vagy azt használni (vagy bekeményítesz, mint én) ...mert tegyük hozzá az sem normális, hogy legyen egyszerre messenger (nálam sose volt, sose lesz), viber, whatsapp, skype, telegram, signal stb. a telefonom, hogy "bárki" elérjen.
-
consono
nagyúr
-
janakbacsi
őstag
válasz
Somatom #149149 üzenetére
"Utána, ha egy linkre hosszan böksz, akkor az átadásnál ott lesz a TubeMate. Vagy, vágólapra másolásnál is megjelenik az ikonja, ha ez engedélyezve van a beállításaiban és a rendszerben. Amikor a TubeMate megkapja a linket, akkor feldolgozza, majd dobja a felbontásválasztót. Kiválasztod amelyiket szeretnéd és ráböksz jobb oldalon a sárga lejátszás piktogrammra"
nálam ilyen nem történik. linkre hosszan bökés után ezt látom: -
Jabby
őstag
-
Magnat
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #149077 üzenetére
Én azt szoktam ajánlani, hogy ami csatornát néz az ember fel kell iratkozni Podcast Republicban. Annak van beépített YT kliense, így alkalmazáson belül lehet nézni a videókat és ha rendszeresen nézi az ember az adott csatornát akkor meg is jegyzi a megnézett és új videókat. Próbáltam sok podcast alkalmazást egyedül ez tudja ezt.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #149047 üzenetére
Így van, a CC-ben (ez az ikon, igaz?) nemcsak az emberek által mondott szöveg (klasszikus feliratozás) van hanem pl. egyéb segítség a megértéshez (zene hallatszik, morajlás hallatszik, stb.). Ha nincs CC az adott műsor alatt akkor viszont hiába kapcsolod be nyilván nem lesz megjelenítve semmi info.
-
darvinya
titán
-
Peterhappy
őstag
válasz
Somatom #148995 üzenetére
Van kb 300 kontaktom, ebből nagyon minimum 100-nál (nem vicc) megadva a születésnap. Nem csinálnék ezekre emlékeztetőt, ha nem muszáj.
@viewdetails: Köszönöm, igen. Megoldást ez sem jelentett.
Lehet, hogy a gyári Xiaomi naptár app jelenti a megoldást, szerintem azzal működött anno, kipróbálom majd, ha úgymond "telefon közelbe" jutok, csak két naptár appot azért nem szeretnék használni, mert akkor meg összeakadnak az értesítések és duplikálva jelennek meg (szintúgy tapasztalat).
-
sphe
senior tag
válasz
Somatom #148760 üzenetére
Köszi. Utánajártam, a files app az alapértelmezett file manager lett hozzáférési jogosultságokkal Android 11ben és bele lett integrálva az összes alkalmazás mappája. +1 lépés minden feltöltésnél. Van hogy több, mert a rendezési szempontot mappa nézetben elfelejti. :( Köszönöm neked is Viktor0610
-
sphe
senior tag
válasz
Somatom #148756 üzenetére
A korábbi telefonommal egy csomó appot felajánlott file feltöltésre az összes böngészővel. Mivel a mostani telefonomon is "ugyanaz" a Brave, opera, Chrome app van, azokban is ugyanezt ( pl. a gyárilag feltelepített Google Fotók, vagy egyszerűbben kezelhető utólag feltett file kezelő alkalmazás) szeretném látni. Help.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #148598 üzenetére
Sajnos nem tudok most adni - de azért érdekes, hogy az APKMirror aktuálisan elérhető 117.1.8 beta verziója az konkrétan mai, Nov 17-edikei kiadású.. az nyavajog frissítésért? Az előtte levő az a 116.1.9 beta, az Nov. 4-edikei. Esetleg APKPure-on?
-
Findzs
addikt
válasz
Somatom #148540 üzenetére
Most ezzel próbálkozom:
[link]Videó felvételt szeretném elindítani de még nem találtam olyan alkalmazást amit a hangerő gombbal el lehet indítani. (melóhelyen sokat kell videózni csomagokat, munkafolyamatokat)
Meg persze a zseblámpa lenne még hasznos.De ahogy látom a többiek is linkeltek pár megoldást a dologra.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #148434 üzenetére
Igen, ciki, hogy a Volvón még 2.3-as az android. Majd rákérdezek az "oktatónkra, hogy ezt, miként látják.
A TuneIn azt válaszolta, hogy ezek a rádiók https formátumban streamelnek (ami a leg biztonságosabb), de ezt a Volvo nem támogatja.
Nem tudom, hogy milyen formátumban streamelnek azok a rádiók, amik viszont működnek rajta. Ezek is kb. ½ éve nem működnek. -
S e t h
nagyúr
-
-
scream24
senior tag
válasz
Somatom #148139 üzenetére
Különösebben nem zavar, álló helyzetben használom. Mindenesetre érdekes, hogy áll, mint katiban, s nem forog. Azért 90 fokot illene alapból fordulnia...
@Füleske
Milyen telefon , egyébként? Csak furcsa, hogy manapság ez nincs benne alapból, van néha, hogy én is fordítva fogom a telefont, hiszen olyan jellegtelenek lettek a készülékek.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #147770 üzenetére
Szia! Nekem van de elég gagyi. Nagyon behézkes váltani az adók között. Természetesen mindig reklám megy amikor átváltok. Mire találsz egy másik "működő" adót ott is reklám lesz. Csak azt nem értem, ha fizetek azokért a szar adókért miért kell óránként 40 perc reklámot is végigszenvedni? De ez csak év végéig megy utána repül a mindigtv mindenestől......
-
Fall-N
veterán
válasz
Somatom #147725 üzenetére
Nekem olyan nincs. Én sem találtam teljes képernyős módot Operában. Sőt, a MIUI kényszerített teljes képernyős mód sem működik vele.
Redmi Note 7, MIUI 11 és Android 10
Viszont Vivaldi tud alapból hasonlót, egyedül a statusbar marad a többi sávot eltüntetni. Igaz ezt az Opera is tudja.
-
Siriusb
veterán
válasz
Somatom #147412 üzenetére
Attól félek, nem fog sikerrel járni, mert amennyire én tudom, a WebDAV arra van kitalálva, hogy a szerveren dolgozz a fájlokkal (több felhasználó), így alapból nem fog működni, tehát mindig a szerver időbélyege lesz használva.
WebDAV is an extension of HTTP designed to let users edit and manage files stored on remote servers.
Olyat találtam, hogy pl. Nextcould + rclone tudja ezt.Más protokollal nem tudod használni?
-
Predator2
addikt
válasz
Somatom #147282 üzenetére
Helló
Eléggé túlbonyolítottnak tűnt/tűnik. Sok időt nem szórakoztam vele, de nem is akarok.
Nekem egy egyszerű, puritán, gyors, sallangmentes, szerkeszthető naptár kell(ene).Mint amikor képeket rendez az ember, rábökök valamelyikre, akkor akár többet is választhatok, és rögtön szerkeszthetem is. Ne variálja túl.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest