- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Programspecifikus kérdésem lenne.
Valószínű valamit nem csináltam jól, mert a következő gondom van: adott egy tablet rajta már használatban a Viber. Rá szerettem volna rakni egy másik tabletre is, de telepítéskor ha sms kóddal szeretném a már meglévő regisztrációmat átvinni rá, azt írja, hogy nem tudja a regisztrációt befejezni és vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal vagy próbáljam később. Amennyiben telefonhívással szeretném "aktiválni" akkor meg azt mondja, hogy a megadott telefonszámmal nem lehetséges a regisztráció. Pedig a másik tableten azzal a számmal van használatban. Gondoltam akkor a másikról letörlöm (azon már amúgy sem kéne használnom), de úgy sem lett jó, ráadásul most már ott sem engedi visszatelepíteni ugyanazon hibával, mint az új tabletnél. Esetleg van ötletetek, hogy mit tudnék tenni a siker érdekében (az ügyfélszolgálatnak történő írás előtt)? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Viktor0610 #154884 üzenetére
Nálam sincs bekapcsolva, az viszont tény, hogy Chrome alatt használom, Firefox alatt még nem próbáltam, de ki fogom, már csak kíváncsiságból is.
@AtHoS: nálam nincs aktiválva a vendéghálózat, így még az sem szólhat közbe. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az AirDroid-al kapcsolatban lenne kérdésem: eddig be tudtam jelentkezni a gépemen a telefonomra csak a monitoron megjelenő QR kód beolvasásával. Tegnap óta viszont hiába próbálom ezt, folyamatosan azt írja, hogy csak úgy tudok QR kóddal belépni, ha a gépem és a telefonom azonos hálózaton van. Ezt viszont nem értem, mert azon van (ahogy eddig is), hiszen az otthoni router adja a netet a gépemnek is, meg Wi-Fi-n a telefonomnak is. Ezidáig ez nem volt probléma, most meg már csak úgy érem el a gépem, ha e-mail / jelszó használatával bejelentkezem. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a gond?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az Samsung Internet Browser-el kapcsolatban lenne egy problémám: pár napja azt vettem észre, hogy az alapértelmezett kezdőlap átállt a telekom.hu oldalra és nem is enged rajta változtatni. Egyedi kezdőlapot tudok beállítani, de azt nem értem, hogy az alapértelmezett kezdőoldalt miért nem engedi a régire (Google) beállítani.
Próbáltam már letörölni és újratelepíteni, de semmi változás. Az egyik SIM kártyám tény, hogy 30-as, de ez már évek óta így van és eddig nem volt ilyen gondom. Vagy ez valami új Telekomos erőszakoskodás lehet, hogy ha akarom, ha nem az alapértelmezett kezdőoldalam az ő oldaluk kell, hogy legyen? Persze használhatnék más böngészőt, de az a probléma megkerülése lenne nálam, nem a megoldása.
Esetleg aki tud rá megoldást, azt megköszönném.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat! Jobban örültem volna, ha Nektek sem megy, persze nem azért, mert szemét vagyok, csak így akkor sajnos nálam van a baj...
Esetleg ötlet, hogy mitől nem találhat egy zenét sem?Update:
Közben csináltam egy alkalmazás "gyári visszaállítást" így most jó, de azért kíváncsi lennék mitől vesztett el minden zenét... -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Ismét PowerAmp kérdésem lenne. Bárki aki használja tapasztalt olyat, hogy az Android 11-re történő frissítés után nem talál egyetlen lejátszható zeneszámot sem? Nálam most ez van, hiába adom meg a zenéket tartalmazó mappát, azt írja, hogy nem megfelelő a tárhely, amit megadok neki. Persze lehet, hogy ez nem az Android hibája, de most csak ahhoz tudom kötni, mivel a frissítés óta tapasztalom ezt a hibát...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
PowerAmp lejátszóval kapcsolatban tudja valaki, hogy hol lehet benne beállítani, hogy egy album utolsó száma után ne kezdje el a sorban következő albumot játszani, hanem álljon meg? Régebben így működött, de mióta Buds Live-al hallgatom vele a zenét, azóta nem áll le és képtelen vagyok rájönni, hol lehet ezt beállítani.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan app, amivel azonos wifi hálózatra csatlakozva a telefonomról láthatom egy másik telefon galériáját? Természetesen a másik fél jóváhagyásával és tudtával?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt kérdésben, de van olyan alkalmazás ami mondjuk kijelzőre képes nem fogadott sms és hívásértesítést megjeleníteni? Olyan készülékre kellene alternatívaként, ahol a készülék nem tudja azt, hogy ledes villogással jelezze, ha nem fogadott esemény van a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest