Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
#79335424 #109188 üzenetére
Én a "WiFi FTP szerver (server)"-t használom kb 1 hete, ha van wifi akkor a routertől kap ip-t, ha nincs, akkor csinálok egy hotspotot, elindítom a szervert, és mehet is a böngészés.
Windows 10 alatt a fájlkezelő simán megeszi a ftp://ip cím:port címet is, úgy tudom tallózni a telefont, mint ha egy sima fájlmegosztás lenne, miniatűr képeket, mindent látok, nekem nagyon bevált. -
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #109164 üzenetére
"Sharing with devices that do not have SuperBeam through web interface"
Ebből nekem az jön le, hogy ha nincs a másik telefonon SuperBeam, akkor weben keresztül is rá tudsz csatlakozni. Viszont ahhoz azonos hálózaton kell lennie a két eszköznek, amihez kell router. Ha mindkét eszközön van SuperBeam, akkor nem kell hozzá router.
-
Joshi
titán
válasz
#79335424 #109134 üzenetére
Ahogy írtam már működik a ttorrent, de annál csak úgy lehet letölteni egy PC-én keresztül, hogy a torrent fájlt le kell menteni egy mappába és csak onnan nyitható meg az IP címes böngészős ttorrent webes elérhetőségen keresztül. Ez elég körülményes, mert a PC-és klienseket hozzá lehet rendelni a .torrent kiterjesztéshez és így egyből megnyitja a klienst. Remélem érthetően fogalmaztam. Ha ez megoldható valamilyen úton a ttorrenttel is, akkor jó lesz az is.
-
Joshi
titán
válasz
#79335424 #109132 üzenetére
Sikerült rootolni a Minix Neo U1-et és a SambaDroid is működik, hogy aztán ez miatt tudtam rávenni a ttorrentet hogy lássa a külső vinyót azt nem tudom, de működik.
A Transmission nagyon bejövős, nekem a video nem sokat mond, gondolom telepíteni kell néhány csomagot? Szerinted érdemes kipróbálni?
-
-
-
punky10
addikt
válasz
#79335424 #108884 üzenetére
+1
Volt dual-bootos táblagépem.Talán háromszor volt rajta a Win használva, egyszer kíváncsiságból átváltottam, de kb 2 perc múlva sírva menekültem vissza a droidhoz,2x pedig az USB-s DVB-T vevő miatt, mert azt csak a Win ismerte fel.Tudom, ez ízlés kérdése, másoknak tetszhet a Win-es felület,da kolléga gondját az oldaná meg igazán, ha eladná a gépét, és rendelne egy Wines táblát... -
MD25
csendes tag
válasz
#79335424 #108875 üzenetére
Értelek, köszönöm, nyilván tökéletesen igazad van és nem is a sok extra feature kell. Csak egy kis 'look and feel' első körben.
Gondolok olyasmire, ha ne adj Isten még a képernyő is tovább van lőve egy monitorra, TV-re, akkor egy-egy klasszikus android launcher igazán furán tud hatna... Persze itt jön képbe, amit írsz, ha az ember produktivitást, PC-szerű működést vagy egyebet vár, azt egy launcher nem oldja meg... "Közelíteni" az élményt ellenben talán lehet, mert ott sok múlik a kezelésen, megjelenésen, amit viszont a launcher ad, mint funkciót.
-
MD25
csendes tag
válasz
#79335424 #108871 üzenetére
Pont ez a gond, a tabon nyers android 5.1 van egy no-name laucher-rel.
Erre szeretnék valami olyat, mint amit a remix os ad 'élményben' és használatban.De mivel nincs tapasztalatom, kérdek másokat, hátha valaki már próbált ilyet és ad tanácsot.
Köszi neked is a viszontkérdést, szóval nem remix os van most a tab-on.Hiányozni talán csak a megszokott 'rendszer' (win alapok) hiánzyik, amit egérrel és billentyűzettel könnyebb kezelni. A kiidulás tehát az, hogy a dolog egér-bill mellett felhasználóbarát(abb).
-
Dzsee326
tag
válasz
#79335424 #108842 üzenetére
Köszönöm!
Milyen hardveres korlátokra gondolsz? Nekem csak az jutott eszembe, hogy minek költsek 15-20 ezret egy kamerára, amikor ott a mobil, van máshol is jó helye annak a lóvénak.
(#108841) ollie Ha nem a kijelző, akkor mi fogyaszt? Nekem az szokott első helyen állni az akksinál.
-
sepsi0
őstag
válasz
#79335424 #108195 üzenetére
Köszönöm!
Ez tetszik, de nem szeretnék telepíteni, ha lehet, mert a Windows is fontos. Három gépről van szó, dualboot lehetséges? Bár még nem csináltam. Esetleg pendriveról futtatható?(#108197) Bozek
Szerintem ez lesz a nekünk való.
Esetle játékok szempontjából van valami hátránya a telepített verzióhoz képest?Köszönöm urak!
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #108195 üzenetére
Ha meg nem akar telepíteni, akkor ott a Remix OS Player.
-
tybsen
addikt
válasz
#79335424 #108102 üzenetére
Én régebben ezt az óránkénti jelzéses appot próbáltam, jól működött.
-
mishubi
tag
válasz
#79335424 #107996 üzenetére
A kinemaster-t pont most próbáltam, de töröltem is egyből. Már amikor beillesztem a videót kiadja, hogy 30fps-sel folytathatom a szerkesztést. Úgyhogy az nem igazán jött be. Viszont találtam egy olyat, hogy FilmoraGo és egy olyat, hogy PowerDirector Az előző a 120-as videót már nem tölti be szerkesztéshez, de a powerdirektor engedi és egészen 0,125 ig be is lehet állítani és sok egyéb lehetőség van a szerkesztéshez. Ezzel próbálkozhatom majd.
Az InHand-et is leszedem aztán holnap tesztelem. Kíváncsi vagyok mit tud.. elég összetettnek tűnik.
Köszi -
mishubi
tag
válasz
#79335424 #107986 üzenetére
Igen ezt gondoltam, mint a fényképezőknél a záridőnél. Ezért kellene az app, hogy ne legyen ennyire lekorlátozva azért.
Ha még a fényeket meg a színeket is lehetne módosítaniTud 120 fps-t a teló 1280x720ban, De fhd és 4k is megy ott 60 fps adatlap szerint, de szemre folyamatosabbnak tűnik annál. Meg sokkalta részletgazdagabb és nem csak a felbontás miatt. Ezeket szeretném lassítani illetve gyorsítani. Kicsit kreatívkodni ha úton vagyok. De úgy tűnik muszáj lesz keresnem magamnak valamitHa találok valamit és érdekel akkor elküldöm
-
mishubi
tag
válasz
#79335424 #107958 üzenetére
Remélem lesz valakinek ötlete. Praktikus lenne, meg egyszerűbb. A gyári slowmo sajnos elég érzékeny a fényekre. Hiába van meg a kellő képkocka a minőségével nem vagyok megelégedve. Pedig több van a telóban, csak a gyári app semmit nem enged módosítani... így elég kötött.
és hogy még figyeljék a kérdés.
Tud valaki olyan videó felvevő, -szerkesztő appot amiben lehet módosítani az fps-t?
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #107650 üzenetére
Hát nem tudom. Én a Sony-nál már régóta nem találkoztam külön alkalmazás és felhasználói tárhellyel. Nálam a 32 GB-os belső memórián van minden, maga az Android rendszer is.
(#107673) air: "A cache partíció. Amivel lényegében semmire nem mész. Az a helyet nem használhatod fel semmi másra."
Én eddig csak Samsung J5-ön próbáltam törölni, ott például nőtt a felhasználható tárhely mérete. A Z5C-n és a Z1C-n inkább az SD Maid-et használom, ha hely kell még, bár az előbbin nem nagyon szokott elfogyni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#79335424 #107652 üzenetére
Én sem vitatkozni akarok, csak nem értem, hogy van külön a felhasználói tárhely és az alkalmazások tárhelye? Mert te ezt írtad, én csak a magyarázatra kérdeztem rá.
Azt mondod, hiába vettem 8GB-os helyett 16GB-osat, ha így is le van korlátozva rajta az alkalmazásoknak szánt tárhely? Tényleg van ilyen?
-
F.E.K..
senior tag
válasz
#79335424 #107520 üzenetére
Vagy otthonra felhúzol egy felhő szolgáltatást (én például owncloud-ot használok), és ott csatolod fel a google drive tárhelyet ha már mindenképpen szeretnéd azon is a kérdéses állományt.
Vagy sftp-vel felrakod otthonra, onnan meg egy rsync időnként szinkronizál ahová szeretnéd...
-
bendess7891
csendes tag
-
-
darvinya
titán
válasz
#79335424 #107500 üzenetére
Mint már írtam WPS Office alapból szinkronizálja(ezt első szerkesztés után kézzel beállítani, hogy ne tárolja) és letöltést csak ideiglenesen használja.
Tehát érhetőbben nálam MS OneDrive-nál hogyan működik külső szink app nélkül:
App-ig belül belépek tárba és lehívja filet-szerkeszt-visszatölti és felülírja felhőben lévőt -
F.E.K..
senior tag
válasz
#79335424 #107496 üzenetére
Az ms office androidos változata nem tud közvetlenül online tárhelyről dolgozni? A mobil változatot ugyan nem ismerem (wps office-t használok a telefonon, az mondjuk pont tudja), de a pc verziót külön győzködni kell hogy ne a felhőbe (onedrive az alap) akarjon mindenáron menteni.
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107385 üzenetére
Ne haragudj, még egy utolsó kérdés a témában, ha megengeditek: azt hogyan tudom az E-Robotban beállítani, amit eredetileg kérdeztem, hogy X percenként/óránként ki-be kapcsolja egyszer a BT-t? Erre még nem jöttem rá. Sajnos nem sikerült vele megoldanom, nem érzékeli a jelvesztést, úgyhogy gondoltam még ezt megpróbálom vele, ha tud ilyet. Ha nem, akkor milyen másik alkalmazás lenne erre jó? Tényleg csak ennyi kellene.
-
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107385 üzenetére
Értem, köszönöm. Jó lesz ez így, végül is hatótávolságon kívülre esés után szinte mindig jó az automatikus újracsatlakozás, én csak a random, megmagyarázhatatlan jelvesztést akarom orvosolni. Nem tudom, mi az oka ennek, de sokszor akkor is jelvesztés van, amikor ott van az óra pár centire a telefontól. Aztán ilyenkor utána sosem csatlakozik újra, ha egyszer ilyen módon volt a jelvesztés. Viszont érdekes, mert amikor meg eltávolodok a telefontól, jelzi, hogy nincs kapcsolat, de ha visszamegyek a telefon közelébe, akkor meg újracsatlakozik. De amikor hatósugáron belüli szakadás van, akkor meg sosem. Na mindegy, ez már tényleg más téma, ez az óra vagy a telefon hibája...
Nagyon köszönöm, ahogy írtam, ez az alkalmazás jó lesz másra is, ettől függetlenül is.
-
Exian
addikt
válasz
#79335424 #107383 üzenetére
Köszönöm!
Létrehoztam 2 parancsot, majd kiderül, mit műveltem. Azért egy gond van: van olyan, hogy valódi jelvesztés van, amikor a telefon hatótávolságon kívülre kerül. Ilyenkor is nyilván végigjátssza a műveleteket, pedig ugye ilyenkor igazából nem kellene. Mondjuk nem gond, csak nem tudom, okoz e gondot, vagy utána próbálkozni fog e ismét, stb. Na, de ez már nem ide tartozik, ha gondom van, ahogy írtad, megyek az alkalmazás topikjába
Sőt, azt el kezdem olvasgatni, mivel más miatt is jó lesz ez az alkalmazás nekem, de az sokkal bonyolultabb.
-
Juditta_56
aktív tag
válasz
#79335424 #107340 üzenetére
Én nagyon sokat excelezek, persze, főleg pc-n, de ha muszáj telón, akkor akár a gugli tálázat, akár a wps megfelel, csak arra kell vigyázni, hogy az eredeti excel tábla ne legyen levédve, mert azt nem tudják kezelni. A másik nyűgjük, hogy csak angulul használhatók, de lehet, hogy ezt csak én nem tudom, hogy hogy kell magyarra átállítni.
Ha tudok segíteni, szólj, szívesen mókolok az excellel! -
-
air
nagyúr
válasz
#79335424 #107340 üzenetére
Ingyenes a teljes Office paletta Androidra, és nem kell hozzá MS fiók.
Én felváltva használom a Google Sheets-et és az Excelt, (telefonon) mikor milyen kedvem van.
Nagy különbséget én nem látok közöttük.
Pénzügyeket viszont továbbra is kizárólag az Expense IQ-ban tudom normálisan kezelni. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#79335424 #107189 üzenetére
Én sem tervezek ilyesmiket, sőt az Android-os Média Box-omon sincsen semmiféle vírusirtó. Csak ugye ez mégis csak egy mobil eszköz és hurcolássza az ember ide-oda, ki tudja milyen hálózatokra kapcsolódik, meg eleve több App-ot telepít rá, több mindenre és gyakrabban használja az ember, többet netezeik vele stb...
Meg ugye gyárilag volt rajta ugye ez a kávés dolog, ebből gondoltam, hogy talán nem feleslegesen. De akkor szerintetek annyira placebo dolog, hogy akár ezt is simán letörölhetem?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #107171 üzenetére
Nem csak filmek vannak ám a TV-ben.
Lehet akár egy sporteseményt is rögzíteni. A Telekom-nál más megoldás sincs, mivel az IPTV-t is csak rögzítős box-al tudod felvenni...
(#107170) zeon.hu: Root nélkül csak a mikrofont tudod rögzíteni, root-tal meg akár a belső hangcsatornát is. Előbbi hasonló, mintha moziban vennél fel egy filmet.
-
lovace
aktív tag
válasz
#79335424 #107124 üzenetére
A készülék egy Asus Zenpad 10 Z300M 6.0 android verzióval. Tegnap mondjuk jól jött volna, ha egy szótár alkalmazás és mondjuk egy böngésző vagy pdf olvasó egyszerre tud megjelenni a kijelzőn. De mondjuk hasznos lenne ha egy zenelejátszó és egy szövegolvasó tudna ugyanígy együtt működni.
Rootolva nincs a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest