- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok ide írok ,lenne egy bluetooth hangszoróm melyet összekötöttem a telefonnal megy is szépen addig míg le nem zárom a telefont.Mivel mixeket indítok el legtöbbször a netről így le szeretném zárni hogy a képernyő ne zabálja az aksit,de amint lezárom a telefont akkor a hangszoró elhallgat.Nincs megoldás vagy valami beállítás hogy a háttérben fusson a youtube úgy is ha lezárom a telefont?Sima telon lévő zenéknél ugye ez nem probléma azt futtatja szépen és szól is.Előre is köszönöm a segítséget.
android 5.1, és doogee x5 pro telefonról van szó -
anonimus25
aktív tag
Sziasztok,lehet rossz helyre teszem fel a kérdést akkor elnézést előre is.Nos olyan gondom lenne hogy vettem egy másik telefont,ugye a régi telomon van egy kettő játék melyben tényleg elég sokáig eljutottam,gondoltam felteszem az új telóra(régiről még nem töröltem őket) is őket és folytatom,feltelepítettem őket és hiába ugyan ezzel a fiókkal jelentkezek be nem tudom rábírni hogy attól a szinttől folytassa ahol tartottam elejétől kezdi a játékot.leírná nekem valaki részletesebben ezt hogyan lehetne megoldani?elnézést ilyen még nem volt nekem,így ebben amatőr vagyok.köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest