- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
atillaahun #55325 üzenetére
Egyelőre még nem látom a részletes hiváslistát,csak a voda netes felületén az e-számlámon,ahol a vége ki van takarva....06402XXXXXX- enny....megáll az eszem...na most megkockáztatom, hogy szét lesz rúgva a sejhajom,de megkérdem.....hogyha nem play-ről letöltött appok vannak a telón,hanem 1-2 telóra másolt .apk-ból telepitett is, azok sem indíthatnak hivást a háttérben...? a teló elvileg vírusmentes, de a CM van fenn,amit sokan a sárba tiportak már,mert "sz.rt sem ér"...
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #55249 üzenetére
Köszönöm! A sony Xperia M2 4.3-mal nem kifejezetten múlt századi droid
-
törölt tag
válasz
atillaahun #55113 üzenetére
Vagy BitSync.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #54990 üzenetére
De igen, csak ezt lehet normálisan is közölni.
-
Carvus
senior tag
válasz
atillaahun #54720 üzenetére
azért ennyire nem triviális a problémám, alapból nem volt fent a sima, azt csak utána próbáltam meg, hogy azt egyáltalán felrakja-e...egyébként meg simán megy egymás mellett a sima meg a pro is!
(#54719) norbert1998 : így sikerült, bár alapból crashelt folyamatosan, viszont ezután már engedte rendesen telepíteni/frissíteni, köszi szépen a segítséget!
-
törölt tag
válasz
atillaahun #54677 üzenetére
Nem KELL. Csak beleszőttem a mondatba, hogy több infót írjak a kérdezőnek a lehetőségeiről. Ha pl. beér a munkahelyére és belefér neki 5-10 perc szórás, akkor cellába lépés után, ilyen időközönként indíthat wifi keresést.
-
raziel01
veterán
válasz
atillaahun #54687 üzenetére
Semmi gond nincs vele. Nálam gyors. Amúgy meg Greenify-al fagyasztva van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #54677 üzenetére
Ezek között kézzel vagy másként váltasz?
-
b.daniel
senior tag
válasz
atillaahun #54658 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, még azt kérdezném, hogy ezek mennyire eszik az akksit?
-
törölt tag
válasz
atillaahun #54658 üzenetére
A cella nem pontos, de cella alapján x időnként lehet indíttatni gps pozíciót, vagy wifi keresést és ha rátalál a megadott SSID -re, akkor hajrá. A kikapcsoláshoz meg nem kell cella, csak megszakadt Wifi kapcsolat.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #54655 üzenetére
Én is sokáig használtam, de a WeatherPro hatszor lepipálja. :] Ugyanúgy nem indul automata, ami jó, viszont még jobban látni, hogy milyen eséllyel és mennyi eső várható (ez két külön grafikon!).
-
w.miki
veterán
válasz
atillaahun #54531 üzenetére
akkor az utána Excelben szerkeszthető?
de ehhez az kell, hogy az USB hibakeresés be legyen kapcsolva, igaz, különben esélytelen? -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #54519 üzenetére
Így már értem.
A lényegen viszont nem változtat.
-
S e t h
nagyúr
válasz
atillaahun #54371 üzenetére
Ugyan egy éve nem teszteltem, de nálam a gugli hangfelismerője csak vulgáris szavaknál volt sikeres, de ott nagyon, egyébként masszívan elvérzett a swype hangfelismerő algoritmusával szemben, amit ugyan ritkán használok, de akkor rendszeresen meg is lepődöm a találati pontosságán.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #54304 üzenetére
Bizonyos mozgásokhoz nem is kell app.
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #54253 üzenetére
Launcher nélkül a tasker se indul el... szvsz...
-
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #54262 üzenetére
De mondjuk ha Taskerrel el tudsz indítani a boot után egy appot, akkor szerintem a systemui működni fog. Feltéve, ha el tudja indítani az appot launcher nélkül...
-
Logeeen
senior tag
válasz
atillaahun #54256 üzenetére
Nem fog menni. Ez olyan mint amikor összeomlik a launcher. Még a felső redőnyt sem tudod lehúzni majd. Illetve a gesztusok, vagy bármi más sem fog működni.
De azért, próbáld ki. Kíváncsi vagyok mostmár! -
Flind
senior tag
válasz
Próbáld ki, és megtudod. Nem hiszem hogy akarta bárki így használni a telefonját, szóval épkézláb választ sem fogsz kapni. Szerintem menni fog amúgy. Ha beállításokban leállítod sem bolondul meg a telefon, csak pár mp mire újrarajzolja az ikonokat. Ha letörlöd meg ugyanúgy nem fog futni, csak nem is lesz. De mondom, próbáld ki!
-
gipsztigris
addikt
válasz
A launcher maga a keretprogram. Nélküle mit vársz, mi fog történni?
A linkelt "életképed" is egy egyedi launcher.
-
Bozek
nagyúr
válasz
És akkor hogy indítasz el alkalmazásokat? Vagy egyáltalán mire használod a telefonod?
(#54254) Illusion1010: Én úgy értelmeztem, hogy nem másikat akar használni, hanem nem akarja, hogy legyen fenn a telefonon bármilyen launcher... Érdekes felvetés mindenesetre.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Szerintem ehhez nem kell Tasker. Beállítod alapértelmezetté a nem gyári launchert, esetleg még rendszeralkalmazássá is teszed az általad választottat, akkor törölheted a gyárit. De valahogy nem hiszem, hogy sok értelme lenne ennek, maximum kis tárhelyet nyernél vele, hiszen nem fut a háttérben a gyári. (persze ha pont a tárhely a lényeg, akkor nem szóltam
)
-
gps76
őstag
válasz
atillaahun #54172 üzenetére
Próbáltam,de nem olyan egyszerű a dolog,nem lehet telepíteni.
-
dodopek
addikt
válasz
atillaahun #53510 üzenetére
Igen, a letiltást megtaláltam. Tiltás után nem is indul el újraindítás után?
És a másik problémám? Egyszerűen nem tudok navigont telepíteni, mert kevés a hely a telón, hiába van még a kártyán... UE más programokkal is...
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #53510 üzenetére
A fagyasztás és a letiltás nem ugyanaz.
Felhasználói appokat lehet fagyasztani root nélkül is Greenify-jal. Rendszer alkalmazásokat root nélkül nem lehet. -
válasz
atillaahun #53364 üzenetére
van egy progi, ami induláskor ellenőrzést tart, és ha fake gps fel van telepítve nem indul el. Azt, hogy elrejtsem meg tudom oldani, de együtt szeretném használni a kettőt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #53480 üzenetére
Van bizony. Képzelj el egy csepegtető csöves slagot, amelyben a folyamatos víznyomás miatt mindenhol csepeg a víz. Hasonló módszerrel van térerő az alagutakban is, olvass csak utána.
-
kovisoft
őstag
válasz
atillaahun #53480 üzenetére
Az állomásokról "lövik be" az alagútba a jelet mindkét irányba.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #53448 üzenetére
Te tudod mi a jó neked.
A Hangouts okos, ott van például az sms-ek némításának lehetősége és a csevegések/üzenetek összefűzése. Ezért pár hónapig a Hangoutsban néztem az üzeneteket.
Aztán meguntam, mivel csak szolgáltatói és netbankos sms-ket kapok, így ezeket a normál sms alkalmazásban nézem, ráadásul az értesítések is ki vannak kapcsolva. Élő emberektől nem kapok sms-t és nem is küldök.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #53429 üzenetére
Ezt nem tudom. Küldj egy sms-t a szolgáltatódnak (általában ingyenes), és kiderül.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #53380 üzenetére
Külön beállítási lehetőség nincs a Hangoutsban erre.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #53378 üzenetére
Így van, a Hangouts nem tudja menteni az sms-ket, csak a Hangouts beszélgetéseket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atillaahun #53315 üzenetére
Ne proxy-t használj, hanem VPN-t. Próbáld meg a VPN One Click-et, ismerősnek elvileg tegnap ment Németországban a MindigTV, amihez magyar IP kell.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #53315 üzenetére
Használok ilyet, (SurfEasy), de csak kontinenst tudsz választani, ami Európa esetében németországi szervert jelent. Lehet, hogy a pro többet tud, de nem akadtam konkrét utalásra ezzel kapcsolatban.
-
Predator2
addikt
válasz
atillaahun #52988 üzenetére
És ami felhőn keresztül teszi ugyan ezt abból melyiket ajánlod?
THX
-
zka67
őstag
válasz
atillaahun #52928 üzenetére
Szia, az akksik egész éjjel töltőn:
Az akksik élettartamát csökkenti a kisütés-feltöltés, mert ezek mechanikai elváltozást okoznak az akksikban, és "széttöredeznek" a "pólusok". Amikor felveszi a töltést, kitágul, amikor leadja a töltést, összemegy, és ezt nem igazán tolerálják a fémek.
Ha egész éjjel a töltőn hagyod az akksit, akkor ugye nem fog kisülni, nem fog méretet változtatni, ebből kifolyólag nem fog az akksid élettartama csökkenni.
Próbáltam hétköznapi nyelven megfogalmazni, hogy mindenki értse, miről van szó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #52896 üzenetére
Elektronika amúgy is lekapcsolja töltés. Ha meg nem töltenéd teli, akkor hamarabb elhasználódna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun #52891 üzenetére
De miért? Nem az a lényeg hogy fullra feltöltődjön a telefon?
-
beg
veterán
válasz
atillaahun #52754 üzenetére
Jobban utánaolvastam, bizonyos oldalak ("bizonyos") a videó lejátszásért kérik, hogy töltsd le és engedélyezd az ismeretlen forrásokat. Aki ezt megteszi, azt nem tudom sajnálni.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #52599 üzenetére
Én passzolok... Samsung Galaxy S Advance-hez használtam Lazer MA-826-ot, ott saját hanggal jelzett a füles. Előtte egy Samsung BH-270-et nyúztam, de mintha az is saját hanggal jelzett volna...
Igaz, ez mindkettő headset, nem sima füles... -
goom
senior tag
válasz
atillaahun #52584 üzenetére
Igazad van; egyetértek. Én azonban - sajnos - futás közben ritkán veszem észre a "csak rezgő" telefont.
-
bigrock
addikt
válasz
atillaahun #52578 üzenetére
Navi, zene, hívások mind mennek a BT headset-tel, egyedül a hívó név bemondása nem működik. De közben már próbáltam vagy 3 másikfajta app-pal is, és a helyzet nem változott. Ergo, valószínűleg droid jellegű a probléma.
-
goom
senior tag
válasz
Hát, szerintem nem mindig. Például futás közben, ha a headset-en hallgatom a zenét, nem rossz dolog, ha meghallom benne a bejövő hívást is.
-
Siriusb
veterán
válasz
Hát nem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #52497 üzenetére
Nekem a Samsung ügyfélszolgálatán mondták, hogy küldjek levelet a sehsupport@samsung.com-ra. Onnan jött a válasz. Az mondjuk tényleg kérdéses, hogy mennyire független a Telemax, de hol van ilyen szerviz, aminek a véleményét a Samsung is elfogadja?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #52484 üzenetére
Köszi atillaahun, TomCat333! Már más is mondta, hogy SIM, SD kártya is okozhat problémát, csak az a furcsa, hogyha kiveszem őket, akkor sem változik semmi. Nem rootolt, semmi warez nem volt rajta.
Egyébként ez történt.
1. Este bekapcsolva volt, reggelre kikapcsolt, bekapcsolás után állandóan újraindul. Próbáltam recoveryben gyári visszaállítást, de csak egy kifeküdt robot látszódott.
2. Váci úti Samsung szerviz szoftverfrissítés után, beállítottam a telefont, megint kezdődött az újraindulás.
3. Telemax szoftverfrissítés, beállítottam a telefont, elindítottam a Gogle Mapset, megint állandó újraindulás.Samsungnál azt mondták, hogy küldjem be a Telemaxhoz kivizsgálásra, az ő véleményük alapján dől el, hogy jogosult vagyok-e cserére. Csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha azt mondják, hogy a Playről letöltött alkalmazások okozzák a problémát. Ezért kérdeztem, hogy hallottatok-e már olyanról, hogy a Viber, WhatsApp vagy más miatt van bootloop?
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #51855 üzenetére
Képátvitelnél nyilván eszed a tíz megákat, ez bármely youtube-ot használó és a netforgalmával tisztában lévő embernek alapvetés, nem pedig érdekesség.
-
laszlohu
addikt
válasz
atillaahun #51811 üzenetére
2015 december 15-étől úgyis eltörlik a roaming díjakat,
Úgyhogy akkortól már nem lesz olyan drága navigálni sem,
Addig meg marad az offline navi progi, pl. Az osmand,
Aminél a hiányzó utcaneveket be lehet írni , szerkeszteni az
Openstreetmap honlapon -
sagesz93
addikt
válasz
atillaahun #51786 üzenetére
Hú, nagyon tuti, már meg is oldottam
Nem is gondoltam volna, hogy root nélkül van ilyen. -
Just_Reboot
addikt
válasz
atillaahun #51536 üzenetére
Köszönöm!
-
7Sony7
addikt
válasz
atillaahun #51542 üzenetére
Ha ott leszek, hívlak!
-
7Sony7
addikt
válasz
atillaahun #51540 üzenetére
Az tuti, hogy nem voltál ideges.
(Nekem 60 jött ki.)
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #51526 üzenetére
A fevétel alapján gyanús, hogy lehet nem (csak) a mozgást, hanem konkrétan a vérfestést lehet látni, de az arányukat már nehezen tippelném meg.
Ma este híres lett a puzusod! :Đ
-
LonGleY
veterán
válasz
Ez jó felvétel lett! Én is próbáltam videót készíteni, de nagyon kicsi az optika, azon nem látszott ennyire (a grafikus monitor miatt elég szépen kitűnik, aminek ki kell), de a programnak mégis elegendő volt.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #51529 üzenetére
Jó esetben (alkalmazástól függően) naplóz, grafikon(oka)t készít, ilyesmi. Szépen lehet lehet vele követni a nyugalmi, és a felfokozott állapotokhoz tartozó értékeket.
Én is csak kipróbáltam, de nem használom. Viszont nem értek egyet azzal, hogy (ahogy fent fogalmaztak) "parasztvakítás" lenne. Nem kampányolni akarok, hogy márpedig mindenki ezt használja reggel-délben-este, Nekem elég, ha elhiszik, hogy működik... -
atillaahun
veterán
válasz
Egyébként én is parasztvakításnak tartom, mert azon kívül hogy működik mit lehet ezzel kezdeni? A haveroknak villogáson kívül, meg jól mutat a telefon reklámkampányában...
Nyakra teszem az ujjam, indítok egy stoppert, oszt örülök. -
Just_Reboot
addikt
válasz
atillaahun #51522 üzenetére
Köszi. Azzal is próbálkoztam de nem megy ART on és ha már Kit Kat akkor ART on használom.
-
Roxkex
senior tag
válasz
atillaahun #51308 üzenetére
Köszi !
Semmi , én írtam el , csak szokatlan volt még ismerősöm Prestigio tabján lévő egyedi bill :\ SwiftKeyhez vagyok szokva ! -
VegyesTamás
senior tag
válasz
atillaahun #51411 üzenetére
akkor próbálj a dpi-n állítani, hátha segít. Nekem ilyen bug nincs, gyanítom, hogy ez típusspecifikus.
-
silver87
tag
válasz
atillaahun #51388 üzenetére
Az obb tárolja a fájlokat a játékoknál amik több gb is lehet. Foldermounttal átlehet tenni külső sd kártyára, de nekem nem müködik. :S
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
atillaahun #51392 üzenetére
Rootod van?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
atillaahun #51390 üzenetére
Nem kell a 10.0?
(pont akkor csináltam backupot
)
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
atillaahun #51384 üzenetére
Ráhibáztál
Írj egy privit -
tomy86
addikt
válasz
atillaahun #51354 üzenetére
Köszönöm, ez megvolt, csak én trial elnevezést kerestem intenzíven.
Rögtön egy kérdés. Az normális, hogy folyamatosan fut a háttérben? A kimenő és bejövő hívásoknál is alapértelmezettként a "nem vesz fel" opciót választottam. -
tomy86
addikt
válasz
atillaahun #51338 üzenetére
Csak én nem találom a trial verziót az xda-n sem? Bár kicsi az esély, hogy 2500Ft-ot kiadnék érte, de ki tudja. Viszont próba nélkül tutira nem.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
atillaahun #51338 üzenetére
+1
Ezt én is csak ajánlani tudom ha telefon beszélgetés rögzítése a cél. Az applikáció jól átgondolt, többféle rögzítési metódust kínál a beállításaiban, úgy a rootolt és rootolatlan készülékekre. Bár törekszik rootolatlan készüléknél a jó minőségű felvételre. Mindkét fél hangját megfelelő hangerővel képes rögzíteni, a támogatás nagyon jó. Volt, hogy már másnap válaszolt emaiben a készítő a kérdésemre. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #51307 üzenetére
Ja hogy az "ilyen" akart lenni. Nemszóttam.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
atillaahun #51183 üzenetére
sajnos 4.3 van még fent, váltani sem tudok más romra, knox számláló ugrik...
-
törölt tag
válasz
atillaahun #51115 üzenetére
Tudom, hogy itt többeknek nem jött be, de nekem semmi bajom sincs a Watchdog -gal. Nem byte pontosságot várok tőle. Egyébként a gyári is ezt mutatja, ráadásul nem a háttérben. Szinte csak itt jártam az utóbbi pár napban, mert a többi fórum megy Tapatalk -kal. Ennyit képtelenség elfórumozni úgy, hogy közben még aludtam is, meg gurultam kb. 1000Km -t. Kézi szinkronizálás van, csak a könyvjelzők és ez a 10.0 beta óta be van kapcsolva.
-
goom
senior tag
válasz
atillaahun #50776 üzenetére
Bocs, ha rosszul értelek - de nem lenne megoldás számodra a Sky.FM app telepítése?
Én elég gyakran hallgatom ezt a rádiót, és kimondottan szeretem. -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #50440 üzenetére
-
SG3rg0
őstag
válasz
atillaahun #50366 üzenetére
A bluetooth piktogram mellett milyen fel letöltési appnak van ott a piktogramja?
-
batai15
félisten
válasz
atillaahun #50361 üzenetére
sokat fogyaszt? már mint akkuba?
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #50341 üzenetére
Témák és lap alján + jel.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #50329 üzenetére
-
törölt tag
válasz
atillaahun #50329 üzenetére
Nem próbáltam olyat. Azt az éjszakai csillagosat választottam. Monitoron, fullHD -ban látszanak a csillagok, de S2 -n, 800x480 -ban csak feketeség van.
-
tajati
aktív tag
válasz
atillaahun #50308 üzenetére
ja értem köszi
-
válasz
atillaahun #50303 üzenetére
embereket szeretném
de a "követés" szó túlzás
azaz szószincs erről
mivel mindenki nézve mindenkit....
így korrekt -
törölt tag
válasz
atillaahun #50229 üzenetére
Tudom. Veszem a lapot.
twine: Ugye ez nem a National Geographicon volt. Melyik adón is láttál ilyet? Tán a VTO -n? -
törölt tag
válasz
atillaahun #50221 üzenetére
Na nemá! Én ilyet biztos nem írnék. Ha egy férfi a kardjába dől, csak mert nem nyerő egy nőnél, az hogy tudna annyira férfi lenni, hogy nyerő lehessen egy nőnél? Bár ezt a mai vonalat néha én sem értem. Szerencsére az én környezetemben a férfi nadrágot hord és azt tapasztalom, hogy a nők ezt értékelik.
-
Debilon
addikt
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
üdv!
köszi, root nélküli OT-992D-m van, és tényleg nem szívesen húznék újra komplett rendszert, de jó tudni, hogy van ilyesmi rom amiben ez már benne van
tasker-es megoldás amit írsz az jó lenne, kipróbálnám, viszont abban meg segítségre lenne szükségem
-
Astrasattila
tag
válasz
atillaahun #50073 üzenetére
Samsung Galaxy Ace. Igen! 2.3.6. Sima Ace, nem az i verziós.
-
Astrasattila
tag
válasz
atillaahun #50045 üzenetére
Úgy is próbáltam, hogy a hivatalos oldalról töltöttem le, de szintén bukta.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
atillaahun #50042 üzenetére
Köszi, utána nézek.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #50044 üzenetére
Én mindkét feladatra más alkalmazást használok, de egyetértek. A Robotban a Magyar vonal tetszik, de amikor a Tasker topikban olvasom a hsz -eket, akkor sok megoldás egy az egyben átültethető, a plugin rész pedig teljesen azonos. Nincs ebben semmi különös, hiszen az Android által adott építőkockák azonosak. A Robot számomra kicsit érthetőbb, felhasználóbarátabb és erőforrás szempontból szimpatikusabb a megközelítés.
Az ES -sel nem sikerült megbarátkoznom. Két panelhez vagyok szokva. Ezért lett a Solid Explorer. De ahogy olvasom a hsz. -eket sztem tök ugyanazt tudja mindkettő. Persze azért a Total Commander is megvan, meg a RootExplorer is. Mert szeretem. -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #50044 üzenetére
Az ES nélkül nem is tudom már elképzelni a telefont. Még emlékszem egy beszélgetésre a WP-s cimbivel, amikor mutattam neki, hogy mit csinálok az ES-el: fájlkezelés, ftp, felhőbe való adatmozgatás, otthoni torrent letöltés elindítása stb.
- Közben ő mindegyikre: leülök a számítógép elé és megcsinálom
- Erre én: bingó! Pont az a lényeg, hogy nem kell gép elé ülnöm. És jót röhögtem. -
törölt tag
válasz
atillaahun #50042 üzenetére
Én már nem merek ilyet javasolni. De ha egyszer adja magát... Legalábbis nekünk, akik nagyjából átlátjuk az automatizálók lehetőségeit.
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #49911 üzenetére
Az hogy a Hangouts a GTalk utódja és a telóján bejelentkezve vagyon és nem tudja magát a PC-n gmailban ha a leveleit olvassa, láthattlanná tenni, mert nem akar senkivel csevegni, csak a leveleit akarja olvasni. Szerkesztettem az előző kérdést. Vagyis pontosítottam.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #49865 üzenetére
Anno mintha azt írta volna a Google, hogy nincsenek korlátozások, azzal töltöd meg, amivel akarod. A böngészőkben viszont szokott lenni korlátozás a feltöltésnél. Délután leszek wifis helyen. Kipróbálom SolidExplorerrel.
-
margithid
veterán
válasz
atillaahun #49865 üzenetére
Nem tudom. Ezt hol lehet megnézni és esetleg átállítani?
-
Huma
addikt
válasz
atillaahun #49820 üzenetére
Zsír. Sikerült. Köszi!
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #49803 üzenetére
A fizikai billentyűzet. Amúgy erre én ezt használom néha (az AirDroid-ot utálom a sok szarsága miatt).
-
soultrapp
senior tag
válasz
atillaahun #49350 üzenetére
megnèztem.
meg is találtam a mentèst be is másoltam,de sajnos nem lett jó.....
azèrt egy próbát megèrt -
soultrapp
senior tag
válasz
atillaahun #49350 üzenetére
megnèzem.
köszi! -
törölt tag
válasz
atillaahun #49277 üzenetére
Tudom, hogy csak egy monitorod van. Az mindenképpen kevés. Nem is értem, hogy mire gondoltál, mégis, hogyan kéne wireless jelet kapnia, ha csak egy DVI, vagy HDMI bemeneted van. Mindenképpen valami eszközre be kell ruháznod. Az SGS2 még nem támogatja a Miracastot. Ezért kell a Wimo. Mint írtam, egy Miracast stick -kel már lehetséges, mert a Te telód már támogatja. De ezek csak wifin tudnak csatlakozni, ráadásul csak a 2,4GHz -es sávot ismerik. Ezért írtam a miniPC -t, mert ezek Lanon is tudnak csatlakozni.
Ollie és LonGleY:
Miért kell mindíg rosszra gondolni? Csak egy egyszerű tanácsot kért!balintkalman:
Úgy juthatsz hozzá ingyen, hogy megkéred aput, hogy vegye meg neked! -
törölt tag
válasz
atillaahun #49275 üzenetére
Nekem egy mezei monitorom van. Még HDMI sincs, csak DVI. Erre van kötve a miniPC, ami Lanon csatlakozik a routerhez (működik wifin is, de akadósabb). Van egy Wimo nevű, kínai program. Ez van a miniPC -n és ennek van egy "sender" párja, amit a telóra kell telepíteni. Pár kattintás és már működik is. Pont ugyanúgy, mintha MHL adapterrel lenne összekötve, tehát nem csak a média küldhető, hanem minden, ami a kijelzőn megjelenik (persze ven egy kis fáziskésés, úgyhogy játékra nem alkalmas). MiniPC nélkül kell valami hálózati támogatás a monitornak, de sztem a legolcsóbb egy Miracast stick. Ezekkel az a gond, hogy csak wifin tudnak csatlakozni. Lanon sokkal gördülékenyebb az átvitel.
-
törölt tag
válasz
atillaahun #49271 üzenetére
Ha jól tudom, neked van miniPC -d. Azzal nem megy? Nálam símán megy a screen mirroring SGS2 -ről.
LonGleY: +1
Egyébként az Androidos miniPC -ken natívan fut egy Picuntu nevű Linux. A Youtube -on van videó egy Tabos verzióról is. A probléma az érintőfelület kezelésének hiánya. Egérrel, billel működik. A másik gond, hogy a Mali forráskódja zárt, ezért Linux alatt nincs GPU segítség. 3066 -on érezni, de a négymagos 3188 már elég jól elboldogul vele. Második negyedévre ígérik a 8magos Allwinnereket. Azokon már szerintem lesz GPU támogatás. -
student
őstag
válasz
atillaahun #48645 üzenetére
Lan alatt ezt találja:
192.168.0.101 user + passt kérnem értem miért kell ez neki már alapbol wifi hálozaton vagyok
beirom neki wifi user+passt ugyanugy kéri
-
student
őstag
válasz
atillaahun #48641 üzenetére
látja az ip-címet de user+pass-t kér. oda mit kell írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged