- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
piki24
csendes tag
válasz
atike #120034 üzenetére
Igaz,hogy két teloval több a macera .
De ha melozok a kistáskámba a papirjaimmal együtt védve van a "szép" telefon a másik a zsebembe amit nem sajnálok portol,sártol...koszos kézzel megfogni.
Este melo vége- telo kikapcs és elö a másik a táskábol.
De ha nem tudtok ilyen programot sajnos marad az "okosora". -
punky10
addikt
válasz
atike #120030 üzenetére
Mivel más megoldást nem találtam,így én is egy BT headsetet használok.
De jobb lenne,ha headset helyett egy olcsó,gombos strapatelefont lehetne használni:telefonkönyv,SMS...stb
Mindegy mások az igények,és erre az igényre én legalábbis még nem találtam meg az igazi megoldást. -
törölt tag
-
szupermacs
veterán
válasz
atike #117204 üzenetére
Érdekelne, hogy ki használja ezeket és mi a véleményük róla. Értem, hogy le van írva minden, de gondoltam itt kicsit bővebben tudnak írni a felhasználók. Egyébként köszi a linket.
Az is érdekelne, hogy egy ilyen appban összerakott zene után ha játékszoftverben megjelenik, milyen jogdíjakat kell utána fizetni, vagy milyen módon lehet publikálni pénzkereset gyanánt?
Azt tudom, hogy Garagebandben elkészített zene után nem kell fizetni, szabadon felhasználható. Ezért is keresek hasonlót. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
atike #112875 üzenetére
Mennyire egyszerű? Mondasz is rá megoldást? Ő "örökre és visszaállíthatatlanul" akar törölni, arra meg nem elég egy fájlkezelő. Az egyetlen megoldás, ha a fájl helyét felülírja, ami viszont nem olyan egyszerű, szerintem még PC-n se. Én olyanról tudok számítógépen is, hogy a teljes merevlemezt, SD kártyát felülírja random adatokkal, de ugye ahhoz mindent törölni kellene.
-
törölt tag
válasz
atike #106212 üzenetére
Ez egy érdekes szitu. Az MX Player -hez "telepítettem" az XDA -s custom kodeket, és a BS Player -ben is mennek az AC -hangos filmeket. Aztán az MX -re jött egy frissítés. Balga fejjel engedtem, és mindkét lejátszó "megnémult". TiBi -vel visszaálltam a frissítés előtti verzióra, és újra lett hang. Gondolom, az XDA -ról kéne új kodek, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez alapján úgy tűnik, hogy a BS kajálja az MX -es kodeket.
-
-
válasz
atike #103625 üzenetére
Hát nem tom. Én 4-5 éve nem csak Play-ről telepítek és egyetlen egyszer találkoztam vírussal, már messziről bűzlött mikor sms-hez kért engedélyt(egyszerű játék). Ha sok RAM-om lenne lehet feltennék valami vírusirtót de csak geek-es kíváncsiságból viszont 1GB mellett inkább nézem az engedélyeket.
Ok ha csak ez nyugtatja meg akkor tegyen fele valami ingyeneset de amikor még fizetnek is érte na akkor nagyokat szoktam nézni.
(#103628) kovacsen222: nekem már az gyanús lenne, hogy mit akar a flash player a lollipopos telómon. Ha jól tudom már 4.4-re se lehetett a hivatalosat feltenni csak valami moddoltat.
-
törölt tag
válasz
atike #103479 üzenetére
Sajnos, nem tudok angolul, de ez nekem vmi hotkey,megoldásnak tűnik, ami Androidos érintőképernyős bevitelnél nem olyan egyszerű. A LastPass -ban ez egy "pipa" az adott oldalhoz tartozó beállító felületen. De, tulképp ez mindegy is. Eddig évi 12 Dollárért használtam a prémium funkciókat. Most, hogy a platformok közötti szinkron ingyenes lett, pláne nem fogok váltani.
Bozek:
Beilleszt, vagy be is léptet? A PH -n ugyebár van "belépés megjegyzése" opció, de sok helyen nincs ilyen. LastPass/Dolphin kombó esetén rábökök a könyvjelzőre, és a következő már az adott oldal beléptetett felülete. Persze, ez nem mindenhol jó. Pl. a Gmail -nál (több fiók) nem léptetek be automatikusan, hanem feldobatom az account választó ablakot, és csak utána léptetek be. -
andatti
senior tag
válasz
atike #102689 üzenetére
De, még mindig úgy van. Nekem Huawei 550-em van.
Bár én az utóbbi 1 évben mindig visszaállítottam a gyári beállításokra a gmail-t, de most 1-2 hete bedurcizta magát és addig nem engedett be, amíg nem frissítettem, "cserébe" újra felajánlotta a szinkronizálást az egyéb fiókokkal, így most kezeli a 3 gmai-t, a hotmail-t, és betettem a yahoo-st is. Az Aol-t nem fűztem hozzá, bár lehetett volna, mert benne van a listában. A freemail-em meg át van irányítva a a hotmail-re, így azt meg azért nem próbáltam...
De, (mivel van 0,5 Gb szabad hely) szépen szinkronizál az 5 fiókkal...
Arra azonban ügyelni kell, hogy legyen elég szabad hely a belső tárhelyen, mert különben nem fog(nak) működni és szinkronizálás sincs. (ez nekem 200 Mb körüli szabad tárhely, és az alatt már előfordult.1/4-es telónál. (1 Gb memória és 4 Gb belső tárhely)Más, (az én kérdésem):
Melyik az az andoridos app, ami SD kártyán futtatható és tud mappában levő képekből háttér, vagy képernyőképet összefűzni, csinálni? Úgy értem, hogy amely képek az adott mappában vannak, azokat mutatja folyamatosan, háttérképként, vagy képernyőképként. Esetleg beállítható a képek mutatásának ideje.
/Persze gondolom leterheli a memóriát, így csak korlátozott, hogy mikor javasolt a használata, régen PC esetén mindig lebeszéltek róla, hogy fölösleges/
Ettől még érdekelne a dolog, ha lenne olyan, aminek nem nagy a hardware igénye...
-
-
-
csurgoi
aktív tag
Nem turkálni akarok a rendszerben, mert ahhoz én öreg gyerek vagyok a magam 56 évével.
Csak az a gondom, hogy sehogy sem tudom stick-el használni a tablettet, mert rádugva semmit sem csinál és különféle segéd app-kal probálok netet csiholni rá.
A HUAWEI tárcsázójával nem jutottam semmire a PPP-meg azt írja hogy nincs root jogom.
Na ehhez a PPP-hez kellene root, mert különben más megoldást nem tudok hogy mobil netezni tudjak.
Ha egyáltalán ezzel a PPP-vel is fog menni. -
-
Muszaki ember leven, nem nagyon hiszek a szoftveres meresnek,
a 'hardveres' meresnek sokkal inkabb.Tesztalany: Alcatel one touch 995
Egyszeru digitalis multimeter
Akkufeszultseg 4VoltFull fenyero, fogyasztas
1,12WattMinimum fenyero, fogyasztas
0,56WattKepernyo kikapcsolva, wifi aktiv, fogyasztas
0,12WattKepernyo kikapcsolva, wifi kikapcsolva, fogyasztas
0,08WattA kijelzo valodi nagyfogyaszto a meresek alapjan, a wireles modul hasznalata nehany % csupan a keszulek uzemidejenek.
Ha kimodereljak a hozzaszolasomat,'am legyen, csak korrekt modon alatamasztva szerettem volna pontot tenni egy meddo vita vegere.
[ Módosította: ollie ]
-
dlaj
őstag
A kijelző után a egyik legnagyobb energiazabáló a bekapcsolva hagyott wi-fi. Akkor is, ha épp nem arról megy a net. Ennek a kikapcsolásával tudsz a legtöbbet spórolni az aksin.
Ha nem így lenne, majd valaki megcáfol, de elég ránézned az aku statisztikára egy nap után bekapcsolva hagyott wi-fi mellett. .(#95781) vadászcsiga, Hatos droidom még nem volt, de legalább 3 db 5.x.x-es telefonomon is ment már szépen. Az elmúlt időszak 10+ számú telefonjaim közül csak egyen nem ment, de az valami nagyon egzotikus csoda volt, a típusra sajnos már nem emlékszem.
-
dlaj
őstag
Ezt írja: ami magától átvált mobilnetről wifire ha hazaérek,
Vagyis egy programot akar ami bekapcsolja a wi-fit, mert nem kézzel akarja bekapcsolni.
Erre a Wi-Fi Matic tökéletes. Nem kell neki GPS, a mobilhálózat cellái után tudja, hol a teló. Ha egy ismerősnél tartózkodik, és a wi-fit bekapcsolja (először manuálisan), csatlakozik, utána már az app teszi a dolgát. Ha az elmentett helyre érkezik a tulaj a telefonnal bekapcsolja a wi-fit, ha távozik onnan kikapcsolja a wi-fit.
A mobilnetről a wi-fire a váltás persze a droid csinálja, de nem a wi-fi ki és be kapcsolgatását.
-
Bazsee71
őstag
-
-
törölt tag
Fogalmam sincs, hogy mit tud a gyári, mert azonnal rakom fel a QP -t. De, Te majd leírod, hogy mennyit fejlődött, mert én utóljára Froyon használtam. Amiben jobb volt a QP:
-Azonnal betöltődött, míg a gyári sokat "gondolkodott", mire megjelent.
-Elérési út alapú rendezés. A fájlkezelős megjelenítést szeretem képben, videóban, zenében. Nekem ne rendezgesse albumokba, hanem úgy mutassa, ahogy én rendszereztem a képeimet!
-A szkennelendő és a szkennelésből kizárt mappák kiválasztási lehetősége.
-Sötét téma. Gyűlölöm ezt a material izét.
-Hálózati meghajtók támogatása. Akár a NAS -omon tárolt képeket is megjeleníti, külön letöltés nélkül.
Ami nekem hiányzik:
Profilozhatóság a megjelenítendő mappáknál. Nem mindíg ugyanazokat a mappákat használnám. -
tepenzed
őstag
speciális keresésnél állítható,hogy egy adott időpontban publikált cikkeket, találatokat listázza, így pl a mai napra lehetne állítani, időrendi sorrendben a google news felülethez hasonlóan,de egyébként inkább hosszabb, ritkább kulcsszavakhoz ajánlott, pl ha egy adott cégnél dolgozol és arról új cikk jelenik meg a neten,stb
-
aprokaroka87
nagyúr
opensignal appal megnéztem és mostmár egyértelmű hogy a gravitybox adatmérési rendszere zavarodik össze ugyanis állapotsáv szerint 1.5mbyte volt míg a mérés szerint akkor épp 5mbit/sec volt a max ami ugye sacc/kb 400 kbyte/sec lenne
más:play áruház ma a chrome böngészőt akarta erőszakkal lefrissiteni pedig minden auto frissités ki van kapcsolva a playen belül
most néztem sikerült is lefrissitenie...azért ez bennem felvet pár dolgot....
-
törölt tag
Ohhh, sorry! Figyelmetlen voltam. Automatikusan úgy értelmeztem, hogy VPN -nel zuhan a sávszélesség, mert ez szokott lenni a probléma. Természetesen több nem lehet, csak vmi mérési hibáról lehet szó (pl. a VPN -nel szűrt állomány kevésbé terhelő, ezért "könnyebben" töltődik be. Vagy, talán akkor lehet ilyen, ha a VPN csatornám átvitele jobb, mint a szolgáltató adott helyi átvitele, mondjuk, roamingban. Helyi szolgáltató -> VPN -> másik ország VPN -> másik ország mobilszolgáltató, vs. helyi szolgáltató -> roaming -> másik szolgáltató).
-
aprokaroka87
nagyúr
hát az a helyzet hogy mindez az állapotsori letöltésnél írta ki
de törlöm is az appot mert ahol két napja hatékonnyan blokkolta a hirdetést ott most nem
pedig újra telepitettem
air:mondjuk igazad van,csak probálgattam már napok óta,de szinte nincs is reklám a telefonomon,tehát felesleges
-
törölt tag
-
repvez
addikt
Köszi épp most akadtam én is rá, és a automata teszt progit is feltettem, de mindent ki ixelt, hogy nem támogatott. Bár érdekes, hogy az FV5-ösben az iso, és záridőt engedi állitani itt arra is azt mondja , hogy nem engedélyezett.
Bár nem tudom, hogy mi korlátozza le mikor egyik mobilban sincs blende vagy hasonlók, igy szoftveresen elvileg tudni kéne ezeket manipulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged