- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Melack #37162 üzenetére
Valami rendszer van legalább, hogy 3. vagy 4. héten? Akkor fogod az egyik alkalmat, majd ismétlődés havonta/kéthavonta, ami kell, és ismétlődés alapja a hét napja. Így minden hónapban az adott hét adott napja fog ismétlődni. Ezt megcsinálod egyszer a 3. hetessel, aztán a 4-essel.
-
slice14
veterán
válasz
Melack #34200 üzenetére
Ha a mai cikkre gondolsz, akkor nem hinném hogy arról van szó.
Mert gépen is próbáltam és csak nála írja ezt
"Hoppá! Valami nem stimmel. Probléma történt a Hangouts-beszélgetés betöltésekor."
-
-
-
Jacak
senior tag
válasz
Melack #32497 üzenetére
Oké.
1-et nem tud a Stream,chatelni.
Max. üzenetet válthatsz,azt kezeli,s ha be v. jelentkezve FB-n chatre,akkor tudsz beszélgetni,de az a funkciója nem vmi nagy szám.
De tud periodikusan frissíteni a háttérben,ha értesítésed,v. privát üzeneted van.@LongLey:
Az 'Időjárás'-t még nem találtam meg ott,de mint írtam,elküldhetem mailben.
A Stream pedig itt van Play-en: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.for_wd.stream&hl=hu -
Jacak
senior tag
válasz
Melack #32495 üzenetére
Nekem sincs fent a gyári FB-app,Stream-et használok helyette,1.5 MB.Ingyenes,Play-en fent van,és tud magyarul.(Nekem sincs sok telmemóm,bár én 0.89 GB ext2-t használok hozzá.)Ez az 'Időjárás' nevű ugyan csak 37 kB,de ott van még pl. a WMD Weather is(nem tudom,az még fent van-e Play-en),az is tud magyarul,ingyenes,és kb. 1.4 MB,van több widgetje is.
-
-
LonGleY
veterán
válasz
Melack #32486 üzenetére
Szerintem a legtöbb "kicsi", én ezt a kettőt használom:
Palmary Weather Premium - 2,3 MB
Aix Weather Widget - 295 KB
-
air
nagyúr
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Melack #29641 üzenetére
És innen hogy kell letölteni? Mert ha a felső downloadra megyek, akkor azt írja, hogy csak valami toolbart fog letölteni. Ha meg az alsóra, akkor meg "Hoppá! A Google Chrome nem találta meg a ge.tt webhelyet"
Nem tudnád esetleg feltölteni nekem valahova?
Dropbox skydrive googledrive stb
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Melack #23545 üzenetére
A K-9 Mail-t használom én is, de ezt meglehet próbálni: MailDroid - Email Application
-
w.miki
veterán
válasz
Melack #23001 üzenetére
esetleg OperaMiniNext?
-
törölt tag
válasz
Melack #21867 üzenetére
GSam Battery Monitor , esetleg Battery Stats Plus
-
fatal`
titán
válasz
Melack #20863 üzenetére
Nekem sem marad a memóriában. Az nem is lenne baj, de ha újra rányomok kiírja, hogy legutóbb a teljes kilépést választottam és így nem tudok hívást fogadni. Pedig én biztos nem léptem ki, max. a vissza gombbal. Szóval lehet, hogy bugos még ez az új verzió kicsit.
De lehet azért zárta be magát mert közben futott a PC-n a kliens, passz.
-
-
ra^ven
senior tag
válasz
Melack #12028 üzenetére
Titanium Backup leírások.
-
zho-lee
addikt
válasz
Melack #11942 üzenetére
Oké, az megvan, csak gondoltam úgy gyorsabb lenne egy füst alatt recoveryből.
A lustaság fél egészség
(amúgy csak azért, mert a munkahelyen így gyorsabb lenne)Végül is egy próbát megér, ha nem, akkor reco/restore a mostani romot
szerk: ha recoveryben mentett ics romot telepítek, de nem jön össze, akkor a gb azért visszamegy rá szintén recoveryből?
-
twine
veterán
válasz
Melack #11921 üzenetére
+1
Első droidos telómnál, épp így voltam a kontaktlistámmal is...
Azóta minden csere egy "csodával" ér fel nekem,,hogy "azonnal" megkapom a kontaktjaimat, sms-eket, naptárbejegyzéseket,,,"mindent"....
most már az app.-ok is szép rendben...
Google for president...
Azt veszem észre, minden ésszerű dolognak eljön az ideje...csak hát kicsit várni kell rá néha... -
darvinya
titán
válasz
Melack #11662 üzenetére
Nem.
Telenor topikból fórumtárssal ki is próbáltuk, mert nem volt benne biztos a működésében.
Viber kiválót mutatót hívás 90%-ában.(#11663) dekrer
Beszélj valakivel 1 órán át, előtte nézd meg mit mutat Adatforgalomnál Gtalk-ra és utána.
De lehet elég 1 perc és az felszorozni 60-nal. Bár nem pontos, de viszonyításnak jó. -
LonGleY
veterán
válasz
Melack #11265 üzenetére
Olyan, mint amikor valami játék-lefagyás során úgy ragad az asztal, aerótlanul, átlátszóság nélkül árválkodva, maga alá vizelve. Pedig nincs itt semmi buhera, és a kliensek is a legújabbak. Jó lenne túllendülni a hitetlenkedős szakaszon, mert ahogy olvasom, sokaknál ugyanez a gebasz, megoldást viszont nem találtam - ezért gondolkodtam már alternatívában.
spiritex: Az Unified Remote-ban egyéni kezelőgombokat látsz a különféle programokhoz, mint egy távirányítón (léptetés, stop/resume, hangerő-állítás, tab nyitás/zárás stb.), ezért is van létjogosultsága bizonyos esetekben. Az azért nem ugyanaz, mint egy egérrel való maszatolás, esetleg megfelelő felület hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest