- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/root 3.0G 2.7G 263M 92% /
tmpfs 1.8G 733k 1.8G 1% /dev
tmpfs 1.8G 0 1.8G 0% /mnt
/dev/block/bootdevice/by-name/modem_a 88M 83M 4.9M 95% /firmware
/dev/block/bootdevice/by-name/dsp 12M 8.4M 3.5M 71% /dsp
/dev/block/dm-1 54G 20G 34G 37% /data
/data/media 54G 20G 34G 37% /storage/emulated(#121314) AXisBOLD
Milyen android verzión?
Milyen engedélye van naptárnak és értesítése? -
-
Fall-N
veterán
+1 rá. Ez a legjobb FB wrapper.
Krill77: Ha tudsz szabdulj meg a Kingroot-tól és más root kezelő SU alkalmazást használj. Elvileg ha törlöd akkor a root jognak meg kellene maradnia (SU bináris marad a helyén). Az más kérdés, hogy még mit telepített sumákban mellé. A felugró dolgok miatt sanszos, hogy malware is került fel. Akkort újra kell flashelni az egész ROM-ot és újra rootolni más módszerrel. De ez nem ennek a topiknak a témája. A telefon saját vagy a szakmai topikban kérdezz rá.
-
S e t h
nagyúr
Figyelmetlen voltam, megbántam, bocsánat és köszönöm a konstruktív hozzászólást.
Egyébként a hozzászólásnak pont nem ez volt a lényege, figyelemfelhívás volt egy alkalmazásra egy megjegyzéssel, hogy az összefoglalóban van kvázi már használhatatlan app is.
Ha csak egy user is hasznosnak tartja és használni fogja, akkor már megérte, a fingfaragás része hidegen hagy.
-
Bozek
nagyúr
"Ha kiszáll az autóból és eltávolodik tőle, akkor bomlik a kapcsolat."
És ha csak mondjuk a McDrive előtt akarja lekapcsolni a Spotify-t, akkor is szálljon ki az autóból?
"Egyébként még shell scriptre is lehet parancsikont csinálni, akkor ott az egy érintés"
A kijelző idejét meg beállítja jó hosszúra, hogy egész úton ne kapcsoljon ki? Akkor hol az egy érintés?
"Foglald el magad mással, az én hsz-eimet pedig lépd át!!"
Szabad országban élünk. Az meg, hogy mit írsz PÜ-ben, nagyon nem hat meg. Csak saját magad minősíted vele.
-
Bozek
nagyúr
"A példádra válaszoltam"
Nem, inkább megint kötekedtél. Elolvastad a példát végig?
"kocsiba kapcsolódjon a fejegységre majd induljon a spotyfi és még egyszeri érintésre kapcsolatot bontsa majd"
Megsúgod, hogy a kapcsolat bontását hogyan oldod meg automatizálóval? Anélkül természetesen, hogy bármi gombot meg kelljen nyomni a telefonon. És persze minden hibalehetőséget kizárva, tehát a közelségérzékelő nem jó ötlet.
-
S e t h
nagyúr
"Egyesek miért állítják olyan ellentmondást nem tűrően, hogy a Gmail app szar?"
Mert diszfunkcionálisan működik hosszú ideje és nincs rá megoldás? Nem zárom ki, hogy ez állhat a háttérben.
Bár igazad van, szar helyett írhatta volna úgy is, hogy "teringettét, hát miért nem működik megfelelően?" Én sem fogom többé használni ezt a jelzőt az általam silánynak tartott termékekkel, szolgáltatásokkal összefüggésben."Fogalmuk sincs, hogy miért nem működik, de a Gmail szar."
Jobb lenne ha a Googlenak lenne róla fogalma, mivel ő tulajdonos, de gondolom kevés rá a gempa+ kevesen is dolgoznak ott.Ha a topikgazda úgy ítélte meg, hogy ez már sokszor elhangzott a user szájából akkor tuti így volt, nekem csak azért nem tűnt fel mert bár naponta látogatom a topikot, de vagy figyelmetlen vagyok, esetleg nem haladta meg az ingerküszöbömet, vagy tudat alatt egyet is értek vele, mert szerintem is "nem jó" az alkalmazás, kérdés ért-e az egész annyit ami itt elhangzott, mert egyébként a megoldáshoz nem jutottunk közelebb.
-
tomboy0013
veterán
Én mondjuk évek óta aktív fórum tag vagyok mobilarena-n, de most olvasok először olyat hogy a gmail app szar
Úgy veszem észre azért annyira nem sűrűn van terítéken a téma ahogy itt 1-2 ember állítja. Környezetemben sem hallottam még senkit panaszkodni erre, ellenben például az Outlook-kal.
-
S e t h
nagyúr
Te most komolyan választ vársz erre?
Ennyi erővel megkérdezhetted volna azt is, hogy vki miért hal meg x betegségben, más meg miért nem.
És nem, nem vagyok programozó, nem tudok neked válaszolni, miért működik vkinek és miért nem a másiknak, de ahogy látom a Google 1, sem tudja, 2, vagy letojja.
És azt sem értem miért lenne hülye az akinek megy, vagy éppen az akinek nem?
A ráolvasáson kívül szinte minden tanács, javaslat leíródott már x+1 fórumon és van akinek működött és megint van akinek nem.
A vicces az, hogy ennyire rapszodikusan működhet egy tech óriás alkalmazása, de szerencsére nem kényszerítenek senkit a használatára, ha egyszer vannak működőképes alternatívák.Magam sem hittem a szememnek, amikor itt a fórumon az egyik flagship témában egy 3,2-es értékelésű alkalmazást ajánlanak a gmail helyett, mert az megfelelően működik.
-
Fall-N
veterán
Lehet hogy inkább szerver és az kliens között van a hiba. Ezért nem jön mindenkinél elő és ezért annyira változatos a dolog. Még csak Android verzióhoz sem lehet kötni a dolgot. Azért nem hiszem, hogy ennyien ennyire bénák, hogy nem tudják beállítani az értesítéseket.
Nemrég olyan hibája volt, hogy nem küldte el a levelet és a kimenő mappában dekkolt. Többen is írták sok helyen. Mondjuk én azóta sem használom, jobb az Aquamail. Barátnőm miatt néztem rá a dologra és tényleg volt ilyen hiba akkor. Azóta nem próbáltam biztos megjavult.
-
paler
aktív tag
Ez érdekes.
Az előző Lenovonál mindig kapott értesítést a párom azokról a hívásokról, amik akkor voltak mikor ő éppen mással telefonált. Ezért is hiányolja ezt a funkciót a mostani telefonjából. Egyébként mi Vodások vagyunk, és nem is változtatunk szolgáltatót az utóbbi években.
Az egyik kollégámnak Samsungja van, és az ő telefonjában van valami menüpont ahol betudja állítani azt hogy mikor telefonálás közbe hívják, akkor pittyeg a telefonja, sőt ha akarja akkor még fogadni is tudja a hívást. Természetesen addig a másik fél várakozó pályára kerül. -
Somatom
veterán
Nem egészen. Az AA -ban lehetséges mindkét futtatási mód. Én többre értékelem a natív futtatást, telós szinkronnal. Nálunk céges "fedélzeti mindenesként" Huawei Mediapad T1-10 -ek vannak a vontatókban (SIM -es, GPS -es kivitel). Eltekintve a hardver elavultságától, használati értékben sokkal többre becsülöm, mint egy AA fejegységet. Persze, én olyanná tudom faragni, amilyenné akarom, de sztem egy átlag user is előrébb lenne, ha a fejegységben egy általános Androidot kapna, némi "támogatással" az autógyár részéről. Gondolok ezalatt egy kezelőfelület választó opcióra, egy beépített, programozható bluetooth gombra, stb. A Térkép kivételével az Android Auto alatt futtatható programok számomra zéró értéket képviselnek. Helyettük símán lehetnének általános Android alkalmazások, amik a fejegység segédalkalmazásaival optimalizálhatóak autós használatra.
-
Somatom
veterán
Nem vagyok annyira hi-tech fan, hogy ez az AA vonat érdekeljen. Csak azért próbáltam ki, mert vettem egy olyan dokkolót, amit kifejezetten a Moto Z sorozathoz készítenek (pontosabban azért vettem ilyen telót, mert kiegészítőket lehet hozzá csatlakoztatni), és ez a dokkoló javasolta az AA -t. Gondoltam, hátha bejön. De, nem így történt, úgyhogy részemről ennyi, lapoztam.
-
Somatom
veterán
Sztem nálad a két eszköz kommunikációjában hiba van. Nálam a telón fut az AA. Megy a hangutasítás, de csak angolul. Hangutasítással tudtam hívni és megnyittattam vele a Térképet. A Térkép pedig már Magyarul is megérti a címet. Csak mindíg bökdösni kellett a mikrofont a kijelzőn.
-
Somatom
veterán
Nem ilyesmire gondoltam. Biztosan emlékeztek rá, hogy volt itt egy fejlesztő, aki ajánlotta az ébresztő alkalmazását. Valaki rákérdezett, hogy miért kell egy ébresztőnek pl. netes jogosultság. A fejlesztő kifejtette, hogy neki semmi szüksége sincs rá, de ha hivatalos úton beteszi a reklámmegjelenítési lehetőséget, akkor a Google automatikusan hozzácsapja a jogosultság igényeit.
A cikk írja, hogy a bill. app is reklámokat jelenített meg. Akkor pedig igényelt netes jogosultságot. Ha meg már megkapta, akkor szabad volt a pálya. Ezt nem tartom user error -nak. Sokkal inkább Google error -nak. -
Fall-N
veterán
+1
Én egyébként is a bank saját alkalmazását használom, ahová tranzakció után kell SMS hitelesítés is. Régebben meg a bank netbank szolgáltatását használtam Chromeból, az is biztonságos. Az ál banki oldalak a veszélyesek ahogyan air kolléga is írta.
Online vásárlásnál meg csak a megbízható webshopon keresztül vásárlók, ha lehet utánvéttel fizetve. Ahol nem megoldható ott adom csak meg a kártya adatait. Pl. AliExpress, Google Play.
A vírusirtó helyett - ami mobilon inkább árt, mert hamis biztonságérzetet ad - a reklámblokkoló sokkal többet ér. Az tiltja az adathalász oldalakat. Ezért is vettem meg az AdGuard Prémium liszenszet telefonra.
-
-
zsoltzsolt
addikt
Nekem is nyúlták le pénzemet így, kb 3 ezres tételekben. A harmadik sms után néztem, hogy mi az, egyből hívtam a bankot, beszélgetés közben is hallottam, hogy csipog a telefon és megy a pénz. Bank térített és sehol nem adtam meg kártya adatot, mai napig nem is értem. Mondjuk ennek ellenére nem telepítek irtókat a telefonra. A bank alkalmazásán keresztül bankolok, plusz ujjlenyomat olvasó van a telefonban.
-
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Jelenleg sincs erre megoldás?
A "Status Bar Info" alkalmazást találtam eddig, ami az SD kártyák szabad tárterületét (is)ki tudja jelezni a felső "Statusbar" -on, de zavaró, hogy mindemellett az Értesítések között is megjelenik ugyanaz az infó, 2x is.
A képernyő tetején megjelenő Információs Sávot és a "lehúzható" Értesítéseket hogyan nevezik helyesen angolul/magyarul?
-
Felhő szinkronizálás
Korlátlan tárhely
Jelszó generátor
Weboldal ikonok
Kép melléklet
Gyors feloldás
Ujjlenyomat bejelentkezés
Android wear
Másolás értesítés panelre
Automatikus kitöltés
Biztonsági mentés és visszaállítás
Időtúllépéskor ürítse a vágólapotA dőltek miatt vettem meg. Hozzáteszem, nagyon jól használható alap verzióban, de körülményesebb.
-
kukinyo
addikt
Pontosítok.
A hw tudja (Xiaomi Redmi Note 4), az eredeti rom-ban (MIUI) van ilyen opció.
Viszont én custom romot használok (Resurrection Remix) amiből ezt kihagyták, legalábbis én nem találom.
Ezért gondoltam arra hogy talán lehet ezt a hiányosságot applikációval pótolni.
Ha valaki tud ilyenről, kérem ne tartsa magába. -
Somatom
veterán
Pontosan arról van itt szó, hogy melyik fájlkezelő, mit tud. A Solid -nak nálam az az "apró szépséghibája", hogy egyáltalán nem látja az OTG -n csatlakoztatott meghajtókat. Plusz, a szerverei nem futnak a hotspot belső IP -jén, tehát nem tudok vele közvetlenül másolni két eszköz között.
-
Somatom
veterán
Miért? Használja valaki a gyári fájlkezelőt? Szerintem nem. Tehát, kell egy jó fájlkezelő. Ez ugyanúgy tudja kezelni a Gdrive -omon, vagy a NAS -omon levő fájlokat, mint a telómon levőket. Nem tök mindegy, hogy a két ablak közül az egyikben a helyi könyvtár van, vagy a Gdrive -é? Minden művelet ugyanaz. Elárulnád, hogy akkor minek a Gdrive alkalmazás? Sztem pont az az egyszerűbb, ha minden fájlművelethez ugyanazt a fájlkezelőt használom, nem pedig tárhelytől függően, külön kliensalkalmazásokat.
-
Somatom
veterán
Persze, hogy megosztottam! Nem a fájlt, hanem az egész mappát. Amit odamásolok, az automatikusan megosztható. N+1 -szer linkeltem már mindenfélét (ide is). A Drive alkalmazás le van tiltva, egyáltalán nem használom. Fölösleges, ha fájlkezelőben is tudom kezelni a tárhelyeimet. Pl. Solid Explorer -ben hosszan nyomok a drive -ban levő fájlra, majd a megjelenő ablakban a jobb felső három vonalra bökök, és ott "Hivatkozás másolása". Ez vágólapra teszi az elérési utat, amit egyből lehet ide (is) beilleszteni.
-
psg5
veterán
Azt gondolom eselytelen egy laikusnak megtudni szerelés nelkul hogy a rendelkezesre allo egyseg mire kepes.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest