- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy ha kapok egy értesítést (viber, üzenet, stb ...), csak egyetlen egyszer kapjak hangüzenetet?
Jelen állapot szerint, ha érkezik egy új üzenetem, akkor egészen addig csilingel kb fél percenként a telóm, még azon meg nem nyitom az adott alkalmazást. Nekem elég lenne, ha egyszer pittyenne és az ikon mutatná csak utána, hogy van új üzenetem és amikor van érkezésem, akkor majd megnyitom az adott alkalmazást és elolvasom az üzenetet.
Van erre lehetőség? Előre is köszi, üdv:
A -
anytime
őstag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, egy microSD kártya behelyezése után, a kártyát formáznom kell?
Köszi,
A -
anytime
őstag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy a telefonon lévő (Note8) Névjegyzéket ha exportálom vcard formátumban, azt pc-n mivel tudom (tudnám) megnyitni, hogy napi szinten azt használhassam és szerkeszthessem, majd akár vissza is mentsem a telefonra?
Köszi előre is, üdv:
A -
anytime
őstag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy ha a névjegyekben kitöltöm az események mezőt, akkor az adott napon, pl. egy születésnapról kapok értesítés avagy sem? Azért kérdezem, mert ha igen, akkor nekem ez tökéletesen megfelelne további fix, évenként ismétlődő fix események estére is.
Amennyiben nem, úgy azt kérdezném, hogy ezeket az információkat egy másik alkalmazás át tudja vanni, ha igen, akkor az melyik lenne?
Köszönöm, üdv:
A -
anytime
őstag
válasz
zsoltzsolt #118708 üzenetére
, vettem
-
anytime
őstag
Tudnátok nekem ajánlani egy jó Szülői Felügyelet típusú alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest