- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
kovisoft
őstag
Mi volt a gond a Gravity Screen-nel? Én ezt használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Mivel javarészt zsebben hordom a telefont, ezért úgy állítottam be, hogy fejjel lefelé fordítva kapcsolja ki a kijelzőt, és a közelségérzékelőre kapcsolja be, amikor kiveszem a zsebemből. Gyakorlatilag soha nem kell gombot nyomnom a képernyő ki/bekapcsolásához.
-
törölt tag
Valamit elfelejtettem. Ha van rootod, akkor se konvertáld rendszeralkalmazássá! Nekem írt ilyen lehetőséget, de megbolondult tőle. Nem láttam, hogy enélkül vmi ne működne. A beállítások -> biztonságnál kér eszközkezelői jogosultságot, a kisegítő lehetőségeknél pedig hozzáférést az értesítésekhez. Meg kell neki adni, hogy melyik launcher -t indítsa feloldás után, a rendszerben pedig kikapcsolni minden lockot (különben dupla lock lesz).
-
törölt tag
Azt nem tudom, hogy Lollié milyen. A C Locker pro tud ilyesmit. Beállítható, hogy ha jön egy értesítés (Whatsappal teszteltem), akkor megjeleníti az ikont. Rátapicskolva belenézhetsz a tartalmába (a zárképernyőn). Ugyanakkor megjelenik egy kuka és egy nyitás ikon. Ha a kukára húzod, akkor dobja az értesítést, ha a nyitásra, akkor átdob a kliensbe. Természetesen beállítható, hogy milyen értesítéseket mutasson, mutassa -e a tartalmat is a zárképernyőn, illetve, hogy mi legyen nyitható feloldás nélkül. De, azt is megteheted, hogy otthoni wifihez, vagy bt. eszközhöz csatlakozva másképp viselkedjen. A root nem kritérium az alkalmazás használatához, de néhány funkcióhoz szükséges.
-
air
nagyúr
Biztos, hogy egy 6 éves gyereknek telefonnal kell iskolába menni?
A legtöbb iskolában - nagyon helyesen - tilos a gyerekeknek mobiltelefont használni.
A mi iskolánkba még bevinni is tilos.
Arról nem is beszélve, hogy felesleges egy 6 éves gyereket kitenni egy olyan traumának, hogy esetleg nagyobb gyerekek elvegyék tőle a telefont. (Bármilyen értéktelen, és gagyi is.)
Nem akarok gyereknevelési vitát kirobbantani, mert az én lányom is másodikos, 8 lesz idén, van mobilja (igaz egyelőre csak játszik rajta, és egy tartalék kártya van csak benne) de eszébe sem jut, hogy iskolába vigye, és a fentiek miatt nincs is rá lehetősége. -
-
törölt tag
Neked is azt javaslom, hogy nézz egy custom lockscreen alkalmazást!
Leírom a lényeget, hogy mindenkinek világos legyen a szitu. A custom lockscreenek az OS számára nem lockscreenek, hanem launcherek. Ha kikapcsolunk a rendszerben minden lockot, akkor a power -t megnyomva, egyből az alapértelmezett launcher főképernyőjére, azaz a home -ra jutunk. Mivel a custom lockscreen van a rendszerben alapértelmezett launcher -ként beállítva, ezért azt fogja mutatni a rendszer. Nyilván, úgy vannak megalkotva, hogy vmilyen lezárási módot tartalmaznak, de, mivel launcherek, ezért nem vonatkoznak rájuk a rendszer lockscreen korlátozásai. Tulképp minden olyan feature -re lehetőségük van, amire egy launchernek. A belső programozásuk pedig az, hogy miután megtörtént a feloldás, meghívják az "igazi" launcherünket. Nagyon ügyes trükk és csomó lehetőséget ad, amiket a gyári lockscreen nem engedne. -
kaciokos
őstag
És a teljes képernyős reklám után még van tovább: a CPU-Z véletlen időközönként teljes képernyős video reklámot dob fel, színes-szagos, de legfőképp hangos, és a bezáró gomb 5 másodpercig inaktív, magyarán ennyi ideig mindenképpen nézned kell.
Én még talán ezt is megérteném, ha lenne 1 dollárért fizetős, reklámmentes változat, de nincs. Piszok gyors uninstall lett belőle, az első alternatíva, amit találtam, tökéletesen helyettesíti. Csak hát kár érte, PC-n régóta megszokott és megbecsült app.
-
MurdR
veterán
Call Meter 3G - rengeteg beállítási lehetőség, (kedvezm.időszak, ingyenes számok, stb.) asszem magyar nyelvű is
-
air
nagyúr
A netmonitor szóra rákerestél már a Play-en?
-
Nem használok ilyen programot (állandóan be van kapcsolva a wi-fi), de ezt nézted már?
"Wi-Fi Matic doesn't work under Android 4.3 or 4.4
Google has included by default a new feature in Android to enable "Wi-Fi scanning" to improve location, even if you have setting Wi-Fi off. Thit might be conflicting with Wi-Fi Matic On and Off actions.Please check if you have enabled the advanced Wi-Fi option "Advanced Wi-Fi" - "Scanning Always Available" under Android settings menu and dissable it to see if it helps."
-
pikszel
addikt
Annyi, hogy nem cellainfó alapján megy, hanem a wi-fi hálózatokon alapul. Míg a tasker ki nem váltotta, ezt használtam. Hibátlanul dolgozott.
-
Laca1212
őstag
-
Pajoz
őstag
Nekem ez vált be:
Turn Off
A "gyári" romtól kezdve a Cm7.2 ésa Cm 11-en át is működ az app. Belépsz az app menüjébe,: Enable this applications-enable now. Desktop sorcut- Add icons to desktop. Némely launcher appnál (pl:Apex) le is lehet tenni a widgetet a dock-ra. Így minden oldalról elérhető az ikon. -
LordRajZoL
aktív tag
Ha két vizsgálat közt a rendszer autamtice felmegy wifire akkor Matic nem szakítja meg.
Nekem csak akkor kapcsolta le wifit ha ténylegesen nem volt kapcsolat. S sajna közeli helyek közt a cella infós kapcsolgatás se működikÍgy sajnos egy hosszabb tesztelés után le is vettem.
Most Naptárba van letárolva a napi programom s wifit az alapján vezérlem LLama, Tasker, Automagic kombóval -
S e t h
nagyúr
Én azért nem használom a swiftkeyt, mert nincs hozzá magyar billentyűzet.Nyitottam már róla topikot a switfkey fórumán, erre jött egy moderátor, hogy van szavazós téma, ahol lehet szavazni arról ,hogy melyik nyelvnek megfelelő billentyűzetet csinálják meg, megnéztem, hát a magyarra csak elenyésző szavazat érkezett.Viszont vicces, hogy a swype-ban úgy van magyar billentyűzet, hogy az alkalmazás maga ingyenes, és amúgy szerintem nagy programozási művelet sem lenne plusz a layoutot megcsinálni, de ők szavaztatnak, és pénzt kérnek a programért.Ez még nem lenne baj, de pont emiatt, az ékezetes betűk hiánya miatt nálam sokat téveszt, a swype ennél pontosabb és nagyon nem hátrány a magyar billentyűzet.
Nekem fent van a swiftkey, várom mikor lesz hozzá magyar billentyűzet, illetve várom mikor nő fel a swypehoz, mert egyelőre- nálam- a swype ül a trónon, a leggyorsabban vele tudok írni, a beszédfelismerés pontosságáról már nem is beszélve, ott a google is kullog a nuance után.Ja még vmi, mindig is beta marad és sosem kerül fel a google playre, de sebaj, ha ezzel együtt is számomra a legmegfelelőbb.
-
twine
veterán
"Beta" még mindíg,,,
Így már értem, és megértem akkor a problémád,,,Swype Beta v1.4.5.12537
Improved keyboard launch responsiveness in web browsersEzzel kezdődik az utolsó előtti verzió hibajavítási listája,,,
Itt megtalálodTöbbet nem másolok be, mert még úgy tűnne rád akarom erőltetni
Pedig nem
Alternatívát nem tudok javasolni,,mert az apró hibái ellenére a legjobbnak tartom,,,nincs más aminek diktálhatnék, így alternatívám sincs,,,(bár mostanában inkább swypeolok rajta, mint diktálok,,,úgy hogy oda sem nézek egész jól megy,,,ez a "csoda"nekem hogy szinte a betűt sem kell eltalálni és mégis szórja a szavakat egymás után ahogy szeretném....pedig mennyi ideig tartottam ezt a fajta bevitelt egy b@romságnak
)
-
twine
veterán
Ha csak a sebesség okozott gondot(swype beta),,esetleg próbáld ki mostanában,,itt az utolsó frissítés leírása:
Swype Beta v1.4.9.13905
Advanced Language Models added for Hindi and Belgian Dutch
Responsiveness for tap input improved for all languages
Improved overall Smart Editor behavior and implemented some bug fixes
Fixed a Gingerbread crash that occurred when rotating device into landscape mode
Fixed miscellaneous crashes reported by the Beta community
Fixed an issue where default Android voice input ('mic'/'microphone') icon displayed instead of Dragon logo
Changed subtype text in notification drawer to be more accurate
Word Choice List behavior improved in Polaris Office
And many more bug fixes and improvements!Hátha...
MOndjuk azt hiszem ez csak azoknak javít a helyzeten akik "pötyögnek",,ha swype-olsz,,szerintem nem változik semmi,,,bár nem is tudom pontosan, hol/hogy érted hogy lassú....de gondoltam nagy bajt nem csinálok ha bemásolom -
-
dokee78
félisten
-
Bozek
nagyúr
-
HaRdCoRe
aktív tag
Én az eWeather HD-t használom nem oly rég, szerintem minden igényt kielégít!
-
LonGleY
veterán
Ezen egy ön-tweak segít csak: ránézel, hogy fut-e. Egy újabb 3rd party app is csak pluszban fogyaszt.
Egy tipp: a Notification Toggle segíthet a kapcsolgatásban, ha nem akarsz erre máshol külön gombot, widgetet alkalmazni. Két erre vonatkozó gomb is rárakható vele az értesítési sávra: az egyik a szimpla WiFi be/kikapcsoló, a másik a "WiFi hálózatok", ami a készülékbeállítások WiFi szekciójára ugrik, ami akkor hasznos, ha újabb hálózatokhoz csatlakoznál, vagy leellenőrinéd, hogy tényleg ki van-e kapcsolva a cucc (az NT ikonja nem mindig van szinkronban a tényleges állapottal egyéb okok miatt).
Amúgy nem hiszem, hogy olyan sokat fogyasztana a keresgélés, ez inkább a régi telefonoknál volt baj (az E52-nél pl. érezhető volt, de ott a technika is különböző lehetett, mint a HTC One V-mnél). Vagyis.. a mostaniak lényegesen megnőtt fogyasztása mellett eltörpül ugyanaz a plusz fogyasztás.
-
stefi68
addikt
Hááát nálam csinált érdekességeket ez a Screen Off and Lock.
Lezárni lezárta, de alig tudtam feloldani utána, vagy harmadszorra sikerült csak.Még próbálgatom kicsit....., de most meg csinált egy frankó fagyást
Nem beszélve arról, hogy 31-41 MB-ot eszik míg a korábban ajánlott Screen Off Fx csak 13-17 MB-ot. Amúgy az mért nem volt jó?
Én azóta is teljes megelégedéssel használom.
-
Oldman2
nagyúr
Én CM10 alatt a Screen Off and Lock widgetet használom.
-
Dottore
addikt
-
R19
senior tag
Pl. az LBE Privacy Guard-al.
Szépen kilistázza az appok hozzáférési jogait, amit tudsz módosítani.
Rootolt teló kell hozzá, ha jól emlékszem ICS-n még működik. -
siofok
őstag
én ezt használom!
Egyszerű,nagysszerű,egyből foglaltat jelez,a híváslistában semmi nyoma ha hívott a tiltott szám,hanem maga a progiban van eggy log menü,és ott jegyzi. -
Z0C!
őstag
egy darabig ezt használtam
de ez jobban bejött.valamint még ez is működött...
-
spiritex
veterán
Azt, hogy alvó módban volt, azt az Awake csíkból deríted ki, ugye? Hogy ha folyamatos, akkor nem működik a widget elvileg. Én az Icemountain Labs féle zöld lakatos "Screen Lock Widget"-et használom, de megmondom őszintén, hogy még nem figyeltem sleep-be rakja-e a JB-es tabletemet, azt hittem ez természetes és magától értetődő.. De most már akkor rálesek. Egyébként nagyon jól működik és gyorsan reagál.
-
magicbox
senior tag
Teljesen mindegy, hogy írsz, elküldésnél balra fog dőlni, és nem csökken a karakterszám egy ékezet miatt.
Gyakorlatilag Black Market-ként funkcionál. Nagyon szépen bővíthető adatbázissal. Nem csak az okosított hanem a sima free verziók is elérhetők. A Google miért engedi, azt csak ők tudják
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest