- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EmberXY
veterán
válasz
baalco #41815 üzenetére
Nálam veszi az adást, a szenzor válaszideje változó, gondolom ez függ a többi folyamattól is, ez a program kalibrációs menüjében is megmutatkozik, ez okozhat némi pontatlanságot, nálam eddig egyszer volt olyan, hogy csak másodszor érzékelte a kombinációt, ezt betudom a "betanulási" időszaknak.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz
baalco #41811 üzenetére
Konkrétan nem mértem, biztos, hogy valamennyire terheli pluszban, számottevő különbséget nem látok, általában a netezéssel amúgy is le szoktam meríteni.
Memóriából 14 megát eszik, ez egy picit talán sok, legalábbis többet eszik, mint a launcher, viszont a működése kárpótol (kímélni akarom a power gombot, mert elég sokat volt nyomkodva). Amiket eddig próbáltam, hosszú idő után "elaludtak", de ez nem... -
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest