- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #171912 üzenetére
Még egyszer előfordult hasonló és meg is van a megoldás. Itt hagyom az utókornak.
Hiba: kréta tanulóknak app-ban minden "fül" üres. alkalmazás kezelőben hiába törlöm az adatokat, gyorsítótárat, nem segít
Plusz infó: gyerek mobilja szülői felügyelettel (family link) van ellátva
Megoldás: engedélyezni kell family linken a chrome böngészőt, így újra be lehet jelentkezni/lépni a kréta app-ba.
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #175397 üzenetére
Úgy van, ott volt egyből az alkalmazásnév alatt az adatlap legelején.Pontosan nem emlékszem már de úgy 2.5 éve kezdődött ez az ostoba átalakítás mikor a jogosultságok listája helyett ez a szerencsétlen adatbiztonság lap jött be.. utána jött a "régi" alkalmazások kitiltása, a keresőtalálatok szűkítése "csak neked", etc.. [hsz]
-
sopruk
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #175387 üzenetére
A free app kezdőoldalán van egy kis sárga korona ikon az akcióval, ott leírja a premium szolgáltatásait. Az egyéb részleteknél azt írja: "Az adatokat és a beállításokat automatikusan lemásolja az ingyenes verzió-ról"
Én nem ruháztam még be rá, a free-t is nemrég kezdtem el használni, csak megosztottam az akciót... -
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #174331 üzenetére
A Clocksync ezermegegyéve nem megy Play-ből mert csak root-al ment az NTP sync és 8 éve nem frissítették.. és az alkalmazás már nem megy.. csak kézzel.. amúgy az apk elérhető, linkeltem ha kéne. Ettől függetlenül a leírás összes része, főleg az ADB alapú az megy. Az AGPS-nek az időszinkronhoz magához nincs köze, az az almanach-ot szedi majd le de azt is az idő alapján. Lehet itt mindenféle kerülőutakon meg alkalmazásokon méricskélni meg minden de mindnek ott van az alapja az API-n belül. A droidokat is át lehet állítani ntp.org-ra, szoktam is, és soha nem volt még gondom, BTC walletekkel se (pedig ott is csak egyet fogad el, az aktuálisat). De te tudod.
-
válasz
Sanyi.mTs #174324 üzenetére
Itt akár 45 másodperces csúszásról is beszélhetünk, mert a legtöbb oldal nem csak az aktuális kódot fogadja el, hanem az eggyel korábbit is (pont az ilyesmik miatt). Ez azért karcos, mert ha így van, akkor olyan helyre esélyed sincs bejelentkezni, ahol szigorúan csak az aktuálisat fogadják el.
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #174324 üzenetére
Azért én megnézném a time sync-et rendesen (sőt, eleve átállítanám az alapértelmezett NTP szerverről ntp.org-ra), nehogy a GSM/LTE hálózati idő elmászása szivasson..
-
svgyula
addikt
válasz
Sanyi.mTs #164723 üzenetére
Hááát!? Azt nem tudom azon a telefonon van-e feketelista, vagy hívásszűrő?
Azt talán a hívásbeállítások között kellene megnézni. Elméletben ha van az tud olyat, hogy "elfogási"(vagy hasonló néven) feltételek itt be kell pipálni az "ismeretlen számok" rovatot. Ilyenkor azok amik nem szerepelnek a névjegyzékben el vannak utasítva. Aztán még van ott egy olyan lehetőség is aminél a hívószám nélküli hívások szerepel. Ez pedig azokat dobja mellékvágányra akiknek nincs egedélyezve a hívószám kijelzés. -
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #164290 üzenetére
WiFi Analyzer (open-source)
WiFi Analyzer
WiFi Analyzer - magyar termék
Network Analyzer és a ProRendszered függvényében indokolt lehet jogosultságkezelési szempontból utánanézned hogy hogy tudnak majd helyesen működni mert a helymeghatározási jogot fogja kérni (pl. MIUI esetén a helymeghatározást coarse location / approximate location-ről át kell állítani precise location-re).
-
viewdetails
addikt
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #155955 üzenetére
Ez volt a Google Play linkje az AndroBench-nek de már nincs fent Play-en.. a weboldala él még. APKMirror-on, Aptoide-on meg hasonló oldalakon pl. fent van.
-
Fall-N
veterán
válasz
Sanyi.mTs #154152 üzenetére
Nem kell már Tesla Unread. Be lehet állítani a Beállítások -> Értesítés jelvények alatt.
Mondjuk ahogy írtad nem úgy működik, ahogy régen, de ha jól tudom az újabb Androidok miatt nem támogatja egy fejlesztő sem. Az Action Launcher fejlesztője is leírta miért, majd bemásolom ide. Tippem szerint azért nem mert a Pixel Launcher sem tudja már.
-
kaciokos
őstag
válasz
Sanyi.mTs #154152 üzenetére
Az a gond, hogy a 7-es Nova Launcher már nem támogatja a Tesla Unread-et.
Ha TU volt beállítva, mint nálam is, akkor visszaállt a Nova saját beépített vérgagyi badge-ekre, ami csak annyit tud, hogy azt jelzi, hogy az adott alkalmazásnak hány értesítése van, és amint eltünteted az értesítést, vagy mondjuk az emailekről nincs is értesítésed, akkor a Gmail ikonról is eltűnik a szám. Ugyanez a probléma WhatsApp-nál is megvan.
Ha valaki tud rá megoldást, akkor veri velkám. Persze vissza lehet állni 6-os Novára, de a Prime-nál szerintem ez nem olyan egyszerű, meg lehet meghekkelt 7-es Novát is letölteni a netről, de valahogy egyik sem az igazi.
-
-
Magnat
veterán
válasz
Sanyi.mTs #149225 üzenetére
Igazából nem kell minden fiókot egyesével belőni Google Auth esetén sem, ha az exportáláskor megjelenő qr kódot (illetve kódokat, ha sok fiókod van) mented el, persze ha felveszel új fiókot, ezt mindig meg kell tenni ... Az egyetlen zavaró dolog, h a Google app nem enged screenshotot csinálni, így ha nincs rootod, egy másik eszközzel kell lefotózni.
-
törölt tag
válasz
Sanyi.mTs #149212 üzenetére
Én külön köszönöm az MS Authenticatorral és a többivel végzett kísérletezést és leírtad ide az eredményt.
Az érdekelne, hogyha a jelenlegi telefonomat újra kellene telepíteni, az Authenticator erre a telefonra azért visszaadná a hozzáadott plusz fiókokat? Ha nem, akkor nem sok értelme van a felhőbe mentésnek. -
Magnat
veterán
válasz
Sanyi.mTs #149212 üzenetére
Amikor áttetted másik eszközre, nem azért késett a ködváltás mert a két eszköz órája nincs teljesen szinkronban? Az előző telefonom egy Nokia 7 Plus volt, az képes volt vmennyit késni v sietni (már nem emléxem melyik) annak ellenére, h be volt állítva, h a szolgáltatói időt használja ... anyáztam egy darabig h mi a tök van a nassal mire rájöttem h nem is az a rossz
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #149180 üzenetére
Elmondom én hogy szoktam csinálni Google Authenticator-al - ez ugyan olyankor már nem segít ha megtörtént a baj.. és elég paraszt (és annyira biztonságos amennyire azzá teszed!) megoldás.. de ha valami megy akkor megy.. csak előre kell gondolkodni.
Ha egyik készüléken sincs root:
Google Authenticator-ban van olyan, hogy export, ekkor egy QR kódot mutat amit be kell olvasni az új eszközön import-ként. Ez egy ideje már védve van az ellen hogy simán screenshot-al menteni lehessen (FLAG_SECURE) de egy másik készülékkel vagy pl. root-ot használó screenshot app-al azért megoldható, hogy az export-nál mutatott QR kódot elmenthesd (lefotózd) egy képbe amit import-nál visszaolvashatsz. Ennek egy hátulütője van, mégpedig hogy ha hozzáadsz egy account-ot akkor érdemes minden egyes hozzáadott account után csinálni egy QR kód screenshot-ot és azt megfelelő helyre eltenni (én pl. a saját kis KeePass file-omba is meg BitWarden-be is elteszem (BitWarden-be a jpg-t base64-el átalakítva text-ként tárolom)). Ha nincs másik készülék hogy a QR kódot lefotózd akkor PC-vel pl. scrcpy-vel adb-n keresztül is elmenthető egy screenshot-ként a QR kód. Scrcpy-t tud pl. a Lovi27 által is linkelt WebADB: Chrome extension is - betegen egyszerű a dolog vele! De van még más megoldás is, mint pl. a ez az adb-n keresztüli kontrol megoldás (ami szintén az scrcpy-ra alapul) vagy pl. a Google Assistant-t is be lehet állítani arra hogy nézze meg mit lát a képernyőn.. azt meg le lehet menteni.. én ezt mondjuk nem használnám de kétségtelen, hogy megoldás.. több info erről a kettőről itt. Meg hát Smali Patcher-el kiiktatható..Ha legalább a régi készüléken van root akkor root-ot használó screenshot app lementi neked a képet amit visszaolvastathatsz ha eltörik a készülék vagy ellopják..
Ha mindkét készülék root-olt akkor nyilván nincs kérdés.. Swift Backup, Titanium Backup, MyBackup.. bármi egyéb.. egyiken mented, másikon visszaállítod - 100% profit. Nem kell Smali pacher meg EdExposed kutyafüle se.
-
cidalain
veterán
válasz
Sanyi.mTs #146723 üzenetére
én megnézném, hogy biztosan az összes mese az SD-re van e rakva.
nem galéria appal, hanem fájlkezelővel. simán előfordulhat hogy a galéria app több mappából is összeszedi a megjeleníthető tartalmakat és egy helyen listázza, így azt gondolná az ember hogy egy helyen vannak. de mégsem. -
dbius
veterán
válasz
Sanyi.mTs #142997 üzenetére
Kb. ilyen témakörben keresgélj play áruházban
-
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #137778 üzenetére
SMS meg az Authenticator bekapcsolásakor kérhetsz (vagy eleve kapsz is?) vagy 10db Emergency code-ot amit jól tegyél el valahova ha esetleg kell (olyan kódok amik minden körülmények közt mennek majd, pl. ha nincs SMS-re lehetőség mert nincs meg a SIM de még nincs telepítve az Authetnicator mert mondjuk új a készülék..).
-
-
-
-
Dottore
addikt
válasz
Sanyi.mTs #97635 üzenetére
Nincs. Facebook Lite
-
törölt tag
-
g_g_g
őstag
válasz
Sanyi.mTs #84946 üzenetére
Szerintem meg ebben ellentmondás van. Mert ha bekapcsoltam a képernyőt és felcsatlakozott, akkor már nem dobja el a wifi-t kikapcsolt képernyő mellett sem amíg pl. otthon vagyok.
Szóval csak első kapcsolódás nincs automatikusan.Egyébként önmagában ha be van kapcsolva a wifi nagyon keveset eszik, nem amiatt merült le szerintem a tablet.
-
válasz
Sanyi.mTs #84880 üzenetére
Jó kérdés. Az US ára 5 dollár, utánaszámolva, pont 5 dollár + áfával jön ki a magasabb ár nálunk. Nem találtam rá másfél évre visszamenőleg price historyt. de fél éve 4 dollár volt.
Utánagondolva, a 4 dollár másfél éve 1000 Ft alatt lehetett, és akkor még talán a google play sem tette rá az áfát az árakra, így stimmel az akkori és mostani árak közötti különbség.
mod: stimt, 2013-ban és 2014-ben is 250 alatt volt a dollár.
-
-
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #30983 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond. Telepítettem én is az App Backup & Restoret és nálam egyik appnál sincs lakat és a fizetős appjaimat is lementette apk fájlba. Igaz, hogy nálam van root, de ez nem hiszem, hogy bekavarhat, mert a program nem kért root jogokat (tehát nem is kapott).
-
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #30978 üzenetére
Van olyan ingyenes progi is, amit nem tudsz menteni? Csak mert nem venném meg a CTR HD-t azért, hogy kipróbáljam, nálam működik-e a mentés
Nálam eddig ES mindent tudott menteni apk-ba. Ha van rootod, akkor próbáld ki a TB-t vagy a My Backup Root progit!
-
LonGleY
veterán
válasz
Sanyi.mTs #28629 üzenetére
Ha egy konkrét programot mutatnál be, és nem mondjuk egy hibajelenséget vagy kamera-appot, akkor az is megoldás lehet, ha nem a telefonon veszed fel a működését, hanem asztali gépen, futtatói környezetben. Még kurzort vagy effekteket is biggyeszthetsz a szükséges helyekre.
-
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #28554 üzenetére
Lehet, hogy JB alatt problémás az ES. Én ICS-en használom.
(#28552) air: Nova-Apex kapcsán tudok nyilatkozni. Szerintem semmi lényeges különbség nincs a kettő között. Most már mindkettőben gyakorlatilag ugyanazok a funkciók megtalálhatók, memória és akkuhasználatban sincs különbség azonos beállítások mellett. Témák tekintetében sincs eltérés, mivel ami az egyikre alkalmas, az 99%-ban (de lehet, hogy 100) használható a másikon is.
-
LonGleY
veterán
válasz
Sanyi.mTs #28517 üzenetére
Az ES-féle lementéssel már más is promlémázott. Pár hónapja valaki elterjesztette azt a hülyeséget, hogy csak ahhoz nem kell root, azóta orrba-szájba azt ajánlgatják. :] De én inkább a célprogramok híve vagyok; ezzel nem szokott gond lenni (root továbbra sem kell):
Super Backup
-
xSide
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged