-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kukinyo
addikt
Tudnátok olyan programot ajánlani amivel a felesleges alkalmazások elindulását, betöltését le tudom tiltani?
Az sem lenne hátrány ha magyar nyelvű lenne. -
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocsi az offért nem találtam neki megfelelő topikot. Párom leejtette a mobilját egy Huawei Ascend Y530, és megtört a sarkokban a kijelző, de ha jól láttam csak az üveg előlap tört meg (már ha van benne ilyen) mert maga a képe sértetlen, nem folyt meg semmi. Lehet ezt az üveg előlapot cserélni ha igen hol/hogy. Köszönöm a segítséget, és bocs az offért!
-
gyuszmó
őstag
válasz
quailstorm #73184 üzenetére
Köszi
-
galaxys80
veterán
A Runtastic, Runkeeper, Endomondo hármasból melyiket ajánlanátok kimondottan futáshoz?
Illetve melyikből használható az ingyenes változat is? -
Fall-N
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
batai15 #73169 üzenetére
Nekem ezzel megy a legkönnyebben, van hozzá tutorial is, hogy miként lehet megcsinálni.
Photoshop Touch for phone -
gyuszmó
őstag
válasz
quailstorm #73175 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
nyuszi123456 #73168 üzenetére
Nincs szükség windows-os tablet/telefon reklámra egy androidos topikban.
-
beg
veterán
válasz
Nem volt olyan rég, mikor a hasonló stílusod miatt a moderátorok kényszerpihenőre küldtek. Ne kövesd el újból ugyanazt a hibát.
-
törölt tag
válasz
Jóindulattal írom, hogy ez a fórumozási stílus nem lesz nyerő. Értem, hogy találtál egy új, izgalmas világot, de ezek a dolgok nem így működnek. Ez egy Android alkalmazásokkal foglalkozó topik. Igen, ismerjük az Intel procis, Win tabokat. Sőt, megsúgom, van belőle Win/Android dualboot verzió, amivel Android alatt telefonálni is tudsz (tulképp Win alatt is, de ez másik story). De ebben a topikban bőven van téma enélkül is.
Ami a CM -et illeti, ez a téma sem annyi, hogy feldobom, oszt gyorsul. A lehetőségek készüléktípusonként eltérőek, ezért ezt sem lehet egy általános topikban tárgyalni. Főleg nem az alkalmazások topikban. Szóval én azt javaslom, hogy használd a Google -t, ismerkedj az Androiddal, meg a kütyükkel, mert a témák amiket feldobsz, nem felhasználói szintű ismereteket igényelnek. -
air
nagyúr
válasz
Érdekelne.
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet kollégák
Vettem a heten egy LG G3s,t mit ajánlotok a playrol vmi free programot, játékot amivel tudom tesztelni komolyabb an?
Templ. Run 2 töltöttem le, az jól fut.
Köszi -
xSide
őstag
válasz
darvinya #73162 üzenetére
Androidpolice-ról raktam fel már a Play áruházat (5.3.6) korábban az új Play szolgáltatásokkal együtt.
Beindult az akksiszívás megint.
Vissza is raktam a korábbi Play szolgáltatást (6.7.76), azt megvárom mikor magától frissülne.
Csak nem lesz megint nrg éhes
Mire frissült a Play? -
atosan
veterán
válasz
atosan #73163 üzenetére
Ezen kívül akadt más gondom is. Évek óta Quickpick-et használom, előző telóm kitkattal volt, de mivel a gyártó minden google korlátozást feloldott, semmi gond nem volt. A mostani telóm már lilapopós, ennél a gyártó minden korlátozást meghagyott, így a quicpickben a rejtett mappákat nem tudom nem rejtetté tenni, szerkeszteni stb. Persze minden az sd kártyán van. Rooton kívül van erre megoldás, vagy más galéria alkalmazás, aminek nem gond 5.0-án az fentebb felsorolt problémák?
-
batai15
félisten
Üdv. Valami jó kepszerkesztot keresek. Effektek, meg ha tudna olyat hogy 2 képet egybe vágni.
-
janakbacsi
őstag
valaki tudna linkelni egy listát arról, hogy mely android rendszer alkalmazások fagyaszthatók?
ezt találtam, de vajon mit jelenthetnek a színek? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Mekyik video szerkesztővel tudok olyat csinálni, hogy adott egy telefonnal felvett videó, így a zene elég torz, tehát ugyan azt a zenét szeretném a videóra feltenni, mint ami benne van, csak eredeti minőségben, vagy mp3. -
darvinya
titán
Hurrá, frissült Play áruház és emiatt meghülyült a droid.
-
Kátai
senior tag
A Totál commander tud nagyméretű játékokat áthelyezni SD kártyára(root van)?Vagy kell más progi?
-
Flind
senior tag
-
air
nagyúr
Használ valaki Dolphin böngészőt és Swype billentyűzetet?
Nálam Dolphinban nem működnek a Swype kijelölés-kivágás-másolás-beillesztés funkciói.
Nemrég frissült mindkettő, nem tudom, hogy melyik cseszhette el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged