-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
aasgier #35014 üzenetére
Megint köszi, ezt is kipróbáltam (mármint Locus-ba betölteni a tuhu-s vektoros térképet). Sikerült, és itt meg is jelentek a szintvonalak, de sajnos a turistautas rátétet tényleg csak a Pro változat hajlandó felrakni, nekem meg - egyelőre - csak a free van telepítve. A jó hír, hogy legalább a vektoros térkép megy az ingyenes Locus-ban is.
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok mondani egy maroknyi appot ami gingerbreaden ics-re és/vagy jb-re varázsolja a telefon kinézetét? Pl. naptár, óra (nem csak a widget), jegyzetek, gmail? Köszi a választ!
-
kovisoft
őstag
-
róland
veterán
válasz
janosibaja #35044 üzenetére
De ugye van net, hiszen ott a felhő. Elég böngészőben megnyitni a dokumetumot s úgy dolgozni vele.
-
smileismarci
tag
Remélem jó helyen érdeklődők de végül is alkalmazások.. Na van-e itt olyan alkalmazás ami azt a célt szolgája, hogy azon belül vannak alkalmazás linkek és ha az letöltöm és futamot kapok érte "pénzt" amit később playen elkölthetek alkalmazásokra. (Remélem érthető volt.
)
Tudtommal Ios van ilyen ezért vagyok kíváncsi hátha itt is mert nem lenne rossz.
Láttam már alkalmazáson vagyis játékon belül ezt ami a játék beli pénz megszerzéséhez volt, jó de reménykedek, hogy van "rendes" "pénzes" változata is.(Tapjoy volt a neve hátha így érthetőbb, hogy mit keresek)
Köszi a válaszokat -
janosibaja
őstag
-
Laca1212
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy hol van a beállítások közt az automatikus hívásfogadás? Mintha láttam volna valahol de nem találom. Lehet nincs is?
Ha nincs, akkor van erre valami jó app?
Amikor bluetooth-os kihangosítóhoz van csatlakoztatva a One, akkor kellene neki felvenni automatice. -
róland
veterán
válasz
janosibaja #35028 üzenetére
Google és Microsoft programokkal vegyesen? Nem lesz egyszerű. Használd munkahelyeden is a Google Drive-ot.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy akik a My Data Manager-t használják, azok tapasztalatai szerint mennyire pontos, használható a progi?
Az adatforgalmat mennyire pontosan méri, esetleg van alkalmasabb program erre?
3G netet használok, és szeretném nyomon követni az adatforgalmat, mert általában túl hamar elérem a korlátot és belassítják.. Arra figyelek, hogy csak akkor legyen bekapcsolva az adatkapcsolat, ha használom, már csak egy jó mérő progi kellene..
Az említett programot kezdtem el használni, de kíváncsi lennék mások véleményére is.
Előre is köszönöm. -
air
nagyúr
válasz
A Google Docs online csak a saját formátumú fájlokat tudja szerkeszteni. Eleve úgy tedd fel, ne Wordben!
-
saltanus
aktív tag
sziasztok !
szemkövető app mint a samsungnál? (ami működik is)
-
Kaminski
tag
És a mappa megosztása azt pontosan mi módon? Már bocsánat a láma kérdésért, de most először kellene megoldanom ezt a dolgot!
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Otthon is a felhőbe nyisd meg a gdocot akkor nem fog össze vissza konvertálni.
Keresd meg a Google Drive mappát s ott lesz. Mást egyenlőre nem tudok
-
Kaminski
tag
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudok turkálni olyan asztali pc-n, amely kábellel kapcsolódik egy rúterhez és annak tartalmát egy Androidos készülékkel szeretném elérni mindenféle kábelezés és másolgatás nélkül? Pl. van egy asztali PC amin filmek vannak és azt szeretném nézni egy másik helységben tableten!
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, nekem egyszerűbb problémám van a Google Drive-val. Remélem, csak én vagyok a béna...
Megírok otthon félig-meddig egy munkaanyagot Word-ben, szinkronizálom a Drive-ra, meg is jelenik. A munkahelyemen kinyitom a felhőben a Word-öt - nem töltöm le, mert szigorú a céges policy - javítgatom, kiegészítem. Erre a gdocs formátumban menti el, s amikor este otthon folytatnám a munkát, már két anyagom van, egy Word, meg a javított gdocs. Hogy kell összefésülni a Wordbe? Nekem nem kéne ez az állandó duplázódás, egy anyag kell, amit hol PC-n, hol mobilon javítok-csiszolok tovább, s mindig az utolsó állapot kéne csak. Nem ez lenne a logikus?
Hogy kell ezt megcsinálni? Köszi
-
törölt tag
válasz
Criton #35025 üzenetére
Alapvetően a Facebook folyamatosan fut a háttérben a Facebook Messenger-el együtt. Zabálja az akkut és folyamatos wakelock-ot produkál.
Greenify-al? Mivel nem vettem meg a donate verziót, így nem ébred fel a hibernálás alól semmilyen üzenet vagy értesítés esetén. De ha megnyitod az appot (Facebook / Messenger), akkor egy ideig (amíg le nem hibernálja magát) megkapod az üzeneteket (is).
-
törölt tag
Ki szerint melyik a legjobb foto szerkeszto app? En a Snapseed-t hasznal(gat)om. Talan nincs legjobb, de van meg amit e mellett erdemes lenne megnezni?
-
golyós
addikt
Nem tudom volt-e már de Joccc07 forumtárs jelezte, hogy elkészült az Xposed framework Intel proci ( X86 ) alá is:
[link] -
w333
félisten
Jön a Hangouts 1.3 SMS/MMS támogatással !
-
tomy86
addikt
válasz
#59070464 #35008 üzenetére
Telepíteni kellett a Quickoffice-t és egy idő után megkaptad a plusz 10 giga tárhelyet. Nem tudom, hogy aktuális-e még.
-
törölt tag
Facebook és Facebook Messenger hibernálással töménytelen mennyiségű wakelock-ot előzhetsz meg. Viber és WhatsApp is ébresztgeti a telefont, de ezek töredék mértékben (egyébként nem tudom melyik mennyire, talán a Viber kicsit jobban?). Utóbbi kettőt hülyeség lenne fagyasztani, mert nem kapod meg az üzeneteket. Aki Facebook-on cseveg, az meg is érdemli, mert rettentően meríti a telefont, ráadásul laggos is. A Greenify egy ügyes kis szerkezet. Ha a hibernált Facebook-t megnyitod, akkor ugye látni fogod az üzeneteket (chat heads is működik). Ha nem használod és az automata hibernálást nem kapcsoltad ki, akkor egy idő után visszaküldi aludni (de ha ezt nem akarod megvárni, megteheted te magad is - én szoktam - ). BetterBatteryStats-al (vagy Wakelock Detector-Save battery) érdemes szemügyre venni, hogy mi meríti, ébresztgeti folyamatosan a telefont. Vicces, hogy a TV24 app is közel annyit ébreszt, mint egy Facebook. Ha hibernálom, akkor nem értesít a nem akarok lemaradni műsorokról (=kukáztam). Poweramp szintén merít, csak tudnám miért, ha nem is használom. Egy időben, legalább is emlékeim szerint az AirDroid is csinált néhány wakelock-ot (hibernáltam). Nem tudom miket használsz, szóval inkább nézd meg te magad BetterBatteryStats / Wakelock Detector-Save battery-al.
-
adise
őstag
Greenifybe mit erdemes berakni? Fb, messenger, vibrrt ha berakom akkor az uzeneteket se kapom meg ugye? Foleg az fb az ami rengetegszer ebreszt.
-
Teasüti
nagyúr
Ismertek olyan alkalmazást, amivel másik Android eszközt lehet távvezérelni? Képátvitellel, mint egy távoli asztal.
Szándékom szerint egy Android Tv Box vezérlését szeretném megoldani telefonnal/tablettel.Valamint: másik alkalmazás, ami Air Mouse féle távirányítókat helyettesíti telefonnal?
Accelero szenzor és tapipad emuláció a telefon képernyőjén, meg ugye virtuális billentyűzet. -
aasgier
tag
-
xSide
őstag
válasz
zlatan77 #35000 üzenetére
Az említett FolderSync app készítőjének írtam, hogy tegye bele a mega-t is (api van).
Na ez, ha összejönne az lenne a legideálisabb.
Egy appal intézhetném dolgaimat telóról, a pc/laptop lehetőségekbe még nem mélyedtem bele, itt böngészőből toltam fel eddig a dolgaimat...
A kék Mega az nem duplázza a könyvtárakat, de gyakran megszakad a feltöltés, a piros hivatalos meg maga a hulladék (fc, duplázás)...
Dropbox marad appok mentéséhez és gyors megosztáshoz még egy darabig a fájlok frissíthetősége és a public mappa fájljainak direkt linkelhetősége miatt. -
air
nagyúr
Nekem a GD-val az a bajom, hogy a PC-n csak a saját mappájában lévő adatokat képes szinkronizálni, nem lehet "külső", tetszőleges mappákat megadni. Pl. a "dokumentumok\fontos doksik\excel táblák" mappát nem kezeli. Bele kell másolni azokat az anyagokat a saját mappájába, amit szinkronizálni akarok. Mondjuk, ugyanígy működik a BOX is, ezért nem szeretem azt sem. Az én személyes kedvencem a SugarSync. Ez bármelyik meghajtó, bármelyik mappáját képes szinkronizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Opel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest