- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena  KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT! KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!  A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le. 
 Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  tomy86

üzenetére tomy86

üzenetéreMost voltak, kiderült hogy nem a telóról, hanem egy SD kártyáról töröltek fotókat (azt természetesen nem hozta magával az ismerős). Szóval változott a felállás, olyan app kell amivel akár PC-n akár mobilon az SD kártyáról vissza lehet állítani törölt fájlokat. Mobilon a DiskDigger akkor adott, kérdés kell-e PC vagy ez is tökéletes a célra? 
- 

tomy86 addikt válasz  Oldman2

üzenetére Oldman2

üzenetéreA DiskDiggerrel tehetsz egy próbát, bár ha jól emlékszem root kell hozzá. 
- 

flash- veterán fair emailben hogy lehet beallitani hogy az alább szereplő minden ilyen feladójú ( @mail1.21.tv) emaileket automatikusan spamba tegye es ne is ertesitsen rola? vagy a telekomos emailem webes feluleten kellene beallitani?ha igen hogy? 
- 

Ma hoznak hozzám egy "Navon" márkájú régebbi telót, amiről nem sikerült átköltözni egy újabb készülékre. A "nem sikerült" folyamat állítólag azzal is járt, hogy véletlen sikerült minden fotót/videót letörölni róla. 
 Mentve természetesen semmi nem volt...Létezik-e valami csoda app, amivel ilyenkor valami Undelete funkció végrehajtható?      
- 

Winnie The P őstag Hali! A Firefoxban hol lehet beállítani azt, hogy egy adott oldal legyen a kezdőoldal (android)? Köszönöm. 
- 

kano nagyúr Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Samsung saját Galériáján kívül létezik olyan galéria alkalmazás ami tud fényképekhez cimkét, szabad szöveget, kommentet adni, amik között aztán lehetséges keresni? 
 Pl fényképeztem a kisfiaimat és ezeknek a képeknek adtam cimkének a #gyerekek cimkét. Így ha rákeresek a galériában a keresőben a #gyerekekre csak ezeket a képeket dobja ki.
 Samu Galéria tudja ezt, de az pl a Mi 10T Promon nem megy.
 Köszönöm!
- 

MM őstag Sziasztok! 
 Octávia 4, vezeték nélküli Android Auto-val kapcsolatban lenne kérdésem.
 Waze-ban eddig tudtam keresni menet közben, ebben az autóban nem, csak ha megállok, akkor jön elő a kereső sáv, vagy akkor enged az előzmények / kedvencek közül 3 oldalnál többet görgetni.
 Eddig főleg Renaultok és Fordok gurultak alattam, AA kábellel ment, nem volt ilyen gond.
 Kivétel volt egy Golf VII sportsvan, vezetékes AA, ott letiltotta menet közben a Waze a keresést, csak akkor jött elő a kereső sáv, ha megálltam. Sajnos most ez az oktáv is ezt játssza, így arra gyanakszom, hogy ez VAGbugfeature.
 Tud esetleg valaki ellenszert, hogy lehetne kikapcsolni?
 Elég idegesítő, vannak napok, mikor sok órát töltök autópályán, pár telefon és változik az úti cél, és álljak félre azért, mert a kedvencekből is csak 3 oldalt enged görgetni... Vagy turkáljak a menüben 2 percet, hogy leválaszthassam a telefont a fejegységről. Akkor tudok új célt választani a telefonon, és újra csatlakozni. Ne már...
- 

- 

mizoli addikt válasz  WhiteWalker

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreAFWall+ -ban egy mozdulat. 
 És tuti nem kap internet hozzáférést semmi, amíg nem engedélyezem, beleértve a rendszeralkalmazásokat is.
 Ha gondolod, nézz rá, tud pár dolgot. 🙂Ja, igen, root kell hozzá . 
- 

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreNem így gondoltam. Nem szeretem az olyan alkalmazásokat, amik internet használathoz kötik a működésüket. 
 Az legyen az én döntésem, hogy kap internet engedélyt, vagy sem. 😁
 Ezért használok tűzfalat.
 Ha internet nélkül egyáltalán nem működik egy olyan app, aminek legfeljebb bizonyos funkcióihoz kellene, az az app nem ment át a biztonsági igényeimen 😁
- 

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreAhogy gondolod  Én meg inkább a Raindrop.io-t skippelném 😁 
 Csak internet hozzáféréssel, plusz regisztrációval(?) működik.
- 

WhiteWalker nagyúr válasz  mizoli

üzenetére mizoli

üzenetéreEzt az appot inkább skippelem , mindenhez is hozzá akar férni ha a Google fiókot kapcsolnék. 
 A fejlesztő adatai még egy kicsit rátesznek erre  Viszont a Raindrop.io lenne a tökéletes, minden benne van , egyszerű, átlátható,link megnyitása egy klikkre , asztali kliens vagy addon , backup. 
 De azért ne legyen minden happy , tud felhő mentést csak az havi 1100ft lenne.Egyébként emailben el tudja küldeni html/csv formátumban a mentést. 
- 

7Sony7 addikt Sziasztok. Samsung j4+ teló. Olyat keresnék, hogy csak annak jelezze a hívást, aki benne van a telefonkönyvben? Nem találom, van benne ilyen? 
- 

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreA Notepad-nek (amit írtam) nincs asztali verziója. 
 Google Drive-ba tud szinkronizálni, azt láthatod asztali gépen is. Nem használom ezt a funkciót, nem tudok többet róla, ezt is csak a leírásából.
 Van benne mentés-visszaállítás, és export is.
 A titkosítás a teljesen ingyenes lite verzióban is működik (ezt a verziót használom).Most kipróbáltam, az elvileg fizetős verzióban is minden működik, nem is találtam lehetőséget fizetésre. 
 Vagy megvettem valamikor, vagy megszünt fizetősnek lenni.
- 

neil_mullen aktív tag Sziasztok! Android 4.3-ra Youtube-ot fel lehet varázsolni? Asus Memo Pad FHD 10 (Z2560)-ről lenne szó...   
- 

kiraly.andra aktív tag válasz  WhiteWalker

üzenetére WhiteWalker

üzenetére
- 

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreNézz rá a Notepad-re. 
- 

zsoltip őstag válasz  svgyula

üzenetére svgyula

üzenetéreSzép látni, hogy bár olvasni nem, írni annál inkább tudsz te magad is. Ám a lényeg, a kérdés veleje nem jön át.   
 Már megbocsáss, de az, hogy ki-mikor-mit szándékozik hallgatni/nézni, sztem meglehetősen adott személy dolga.
 Az, hogy a Híradót írtam, egy dolog. Lehetett volna szimplán "műsor" megjelölés is, ha szimpatikusabb.
 Tehát, mi a probléma háttere és megoldása, okoskodás helyett?  
- 

svgyula addikt válasz  zsoltip

üzenetére zsoltip

üzenetéreSzép látni, hogy vannak még emberek akik igénylik az ilyen média szolgáltatók által eléjük görgetett hazugság szőnyeget. Hírek információk beszerzése 4-5 helyőr azok valóságtartalma helyenként 10% (jobb esetben). Ezért írta, hogy nem veszítesz semmi max 10% információt. 
- 

slice14 veterán Sziasztok! 
 Mi történt a Bangood appal hogy lekerült a Play-ről? Újra húztam a telót és nézem hogy miért nem töltötte vissza. Rákerestem Play-ben, sem az app, sem a webes nem listázza.
 Vagy ez lenne az új app? BG BEE: Shopping & Cash Back
- 

Lui04 aktív tag válasz  WhiteWalker

üzenetére WhiteWalker

üzenetére
- 

zsoltip őstag Üdv Fórumtársak! 
 Az RTL (klub) műsorait, mint pl. Híradó, korábban(kb múlt héten is) egyszerűen meg tudtam tekinteni (adásonként), az RTL Most appban.Azóta viszont valamilyen update érkezhetett. És az app alatt a Play Storeban is olvasok ilyen hsz-okat. Ha rákattintok a Híradóra, az meg akarja nyitni vagy a böngészőt, vagy ha telepítve van, akkor az RTL.hu appot. 
 A megnyílt böngészőben vagy RTL.hu-ban, rákattintva a a Teljes adások linkre, ismét megnyitja az RTL Most főoldalt.
 Tehát nem használható.Valaki rájött esetleg, van e megoldás? Vagy marad az updatere várakozás? Köszönettel, zsoltip 
- 

WhiteWalker nagyúr válasz  this is life

üzenetére this is life

üzenetéreBöngésző független 3rd party appot keresek , nem böngészőt. 
- 

válasz  WhiteWalker

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreAz Ms edge megér egy próbát . 
- 

WhiteWalker nagyúr Olyan appot keresek , hogy a böngésző könyvjelzőit tudjam felvinni , akár egyesével is , lehessen mappázni ezeket , és persze legyen asztali verziója is szinkronizációval. Köszönöm 
- 

zeon.hu nagyúr válasz  Veiled Bride

üzenetére Veiled Bride

üzenetéreMegy mindenen. 
- 

Veiled Bride senior tag A Samsung böngészőben be tudok jelentkezni a samsung fiókommal más márkájú mobilon is? Vagy ez csak samun megy? 
- 

7Sony7 addikt Srácok, offnak tűnik, de talán nem az, nem tudom. nem szoftver beállítás, vagy hiba-e? Honor band 4 karperec sokszor lecsatlakozik a Realme 8i telóról. Android 12. Leválik, aztán újracsatlakozk, de egyre sűrűbben, és bosszantó. Tudtok valami ilyenn bugról az android 12 ben, vagy valami tipp, hogy kiderítsem, hol a hiba? 
 Készülékcsere nem igazán opció. Van valami bt tesztelő app, vagy mittudomén?
 Köszi.
- 

D1L1ZS őstag válasz  mizoli

üzenetére mizoli

üzenetéreMost direkt lecsekkoltam! Én smán be tudtam jelentkezni a My Vodafone fiókomba!  Még valami Via browserhez, hogy ebben mintha még jobban bele tudnék zoomolni egy oldalba, mint az egyéb böngészőkben. A Firefox esetén még észrevettem, hogy a weboldalakba zoomolás mintha nem lett volna olyan smooth. Ezért sem tetszett az. 
- 

-Maci- addikt Szasztok, Hogyan lehetne több fényképet letölteni egyszerre a google photos-ból? A photos csak egyesével engedi, ha jól értem. 
- 

mizoli addikt válasz  D1L1ZS

üzenetére D1L1ZS

üzenetéreA Via kicsi, gyors, és egész jó, nekem is tetszik, régen az volt a kedvenc, de sajnos nem minden weboldalhoz használható. 
 Pl. a Vodafone belépés nálam nem megy rajta. De a Samsung browseren sem, és a Soulon sem.
 Egyedül az Operában működik rendesen, úgyhogy nekem a Vodafone account a tesztoldalam 🙂
- 

D1L1ZS őstag Időnként rámjön, hogy ki kellene próbálni más böngészőket is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele.   Jelenleg Vivaldi a favorit böngésző nálam, mivel ha PC elé ülök azon is azt használok. Chrome - ot már régen használtam, most is "le van fagyasztva" a telefonomon. Ami mindig is idegesített vele kapcsolatban, hogy nem lehet a kereső sávot alulra rakni stb. Régebben mókolással lehetett, de azóta már nem, ha jól tudom. Edge, nem lenne rossz, de valahogy ez sem esik kézre. Firefox szintén valamiért nem jön be, bár ott vannak kiegészítők. Könyvjelző szinkron nehézkes. Kiwi, itt is inkább a kiegészítők jelenléte lehet vonzó, de nekem valamiért nem jött be. Pedig lehet alulra rakni a search/toolbart. Kb egy Chrome, csak sokkal jobban testreszabható. Samsung Browser is próbáltam korábban, de ott meg a könyvjelzőket nehézkes importálni, meg emlékeim szerint más miatt is kukáztam. Aztán van a Soul Browser, na ez olyan szinten testreszabható, hogy csak na. De ami nagyon tetszik benne, azok a gesztus vezérlés. Illetve van olyan opció, hogy előre - hátra navigálás a weboldalak újratöltése nélkül! Ez nagyon király! Meg még nagyon sok testreszabási lehetőség! Pár napja ismét felraktam a Via browsert, bár nem annyira testreszabható, mint a Soul, de valamiért ez most megfogott! 
 Itt is van könyvjelző import html fájlból, gesztus navigáció, előre - hátra navigálás a weboldalak újratöltése nélkül!
 És ami, nagyon király, hogy van tényleges teljes kijelzős mód!
 A telefon navigációs gombjai eltünnek (vagyis a Via search /toolbar eltakarja), illetve felül a notif bar eltűnik! Ténylegesen kitölti a wboldal a telefon felső részét is!Opera - t mostanában nem néztem. Hátha valakinek hasznos ez a kis iromány. 😊 
- 

- 

zeon.hu nagyúr 
- 

válasz  efi99

üzenetére efi99

üzenetéreKGWT kérdés: Hogyan tudok a KGWT alatt betűtípust módosítani? Ha szerkesztés közben a Szöveg-re, majd a Betűtípusra kattintok nincs módosítási lehetőség... (alapból a minta Widgetben a Roboto Slab Thin font van) kell ehhez fontokat külön letölteni? Samsung telóm van, a Beállítások alatt látok jelenleg 3 fontot, ebből 1 biztosan letöltött a Galaxy Store-ból. 
- 

- 

válasz  Játékos

üzenetére Játékos

üzenetéreRakd fel a telefonra és a számítógépre a onedrive-ot , utána mar csak beállítás kérdése , hogy mit szinkronizáljon (pl telefon fényképek mappa ..stb) a pc-n pedig beállítod a rendszerrel való indulását az onedrive-nak , utána beállítástól függően vagy letölti a teljes mappát a gépedre , vagy csak az index képeket , és manuális töltöd le a számodra aktuális fényképeket. 
- 

Tudtok ajánlani ingyenes pdf szkennelő programot? Köszönöm előre is!   
- 

HoTaZo addikt Erre nincs megoldás? 
- 

-Maci- addikt válasz  Játékos

üzenetére Játékos

üzenetéreÉn nem szoktam így csinálni, rögtön mentem fel photos-ba, de tippem azért van. 
 Total Commander pl.
 Illetve a telefonon is lehet valahogy megosztott mappát csinálni. Nekem Samsung van, annak van gyári alkalmazása arra, hogy meg ossz mappát a hálózaton.
 Biztos minden androidra létezik ilyen. Ez már nem egy újdonság.
- 

üzenetére WhiteWalker

üzenetéreÉn nem találtam rá módszert. 
- 

Játékos addikt Sziasztok! 
 iOS-ről költözök éppen Anrdoidra, és egy kedvelt funkciót nem érek el ezen a rendszeren: iCloud-nak volt asztali alkalmazása Windows-on, ami a telefonnal készült fotókat szinkronizálta a számítógépre. Nincs ilyen lehetőség, mondjuk a Google Fotókkal, vagy egyéb alkalmazással?
 Előre is köszönöm a segítséget! 
- 

attamb tag Hogyan tudnám rávenni az android 12-es google chrome böngészőmet, hogy a nem magyar oldalakat élből lefordítsa? (Oneplus7 256gb) 
- 

svgyula addikt válasz  rgeorge

üzenetére rgeorge

üzenetéreÜdv a klubban!  Az én telómon elejétől csak a gyári launcherrel pontos az óra, időjárás, dátum. Egyetlen más launcher nem tudta hozni a pontos/friss értékeket. Hetekig buheráltam, minden engedélyt beállítottam, lakatoltam, háttérben futás beállítottam, baltával is fenyegettem, semmi... A gyárival meg működik. Az én telómon elejétől csak a gyári launcherrel pontos az óra, időjárás, dátum. Egyetlen más launcher nem tudta hozni a pontos/friss értékeket. Hetekig buheráltam, minden engedélyt beállítottam, lakatoltam, háttérben futás beállítottam, baltával is fenyegettem, semmi... A gyárival meg működik.
- 

Veiled Bride senior tag A Samsungon kívül létezik még olyan böngésző ami képes a rendszer betütípusával megjeleníteni a weblapokat? Erre gondolok: link 
- 

sopruk senior tag válasz  Dolby

üzenetére Dolby

üzenetéreMég sosem próbáltam ezt a részét, de a Mega cloud app-nak van chat és videó funkciója. Csak mail cím kell a regisztrációhoz... 
- 

-Maci- addikt válasz  Viktor0610

üzenetére Viktor0610

üzenetéreHű, akkor bocsi.  
- 

- 

Dolby senior tag Sziasztok! Milyen alkalmazást lehetne használni chat-re, videó hívásokra sim kártya illetve telefonszám nélkül? Gyereknek kellene, hogy egyszerűen tudjon nekem, vagy az anyjának írni, tudjunk videó hívást lebonyolítani anélkül hogy pl. fb regisztrációt kellene bevetni hozzá. Köszi 
- 

nababika aktív tag Sziasztok. Mi lehet a gond? Egyszer csak a naptáraim nem jelennek meg más naptár alkalmazásokban csak a Google kalendarban. Egyszerűen nem hajlandó megjeleníteni semmit. Próbáltam a-calendart , business calendar Pro t de semmi. Tök üres mind, a naptárak kezelésénél sem választható egyik sem. Ja és a feleségem megosztott naptárra sincs meg, nem jelenik meg az én naptárami között, eddig ez is működött rendben. 
- 

crok Topikgazda válasz  Mr Dini

üzenetére Mr Dini

üzenetéreNem, úgy emlékszem ugyanazok az arcok csak "továbbgondolták" mert nem foglalkozott velük senki.. mindig is mondtam hogy a face unlock úgy hülyeség biztonságtechnikai szempontból ahogy van, nem véletlen vette ki anno az OpenGApps is a komplett lib-et mindenestől mikor a Google is kivette a Trusted face-t, aztán Android 10-el jött megint a Face Auth.. de hát látod milyen az is..  Nekem azért tetszett a PoC Nekem azért tetszett a PoC De ez itt elég off De ez itt elég off  
- 

crok Topikgazda válasz  Mr Dini

üzenetére Mr Dini

üzenetéreAha, ez előzményét, még a Magisk topikban pár hete, abból lett a PoC majd a CVE. 
- 

efi99 őstag válasz  Somatom

üzenetére Somatom

üzenetéreHa jobban meggondoljuk a drágább telefonok tulajdonosait szopatják tulajdonképpen azzal, hogy ők kapnak meg minden új OS főverziót elsőkként. Mire pl az enyémre kijön (Samsung A52 5g), már valóban minden kompatibilis lesz vele, plusz fél évnyi hibajavítás is jár már a csomaggal együtt.  
- 

Mr Dini addikt Nem tudom linkelte-e már valaki: [link] Lassan nem úszom meg az android 13 buildelést.  Tldr: Egy sim kártya cserével és puk kód megadásával egyszerűen megkerülhető pixeleken és vélhetően más AOSP romokon a screen unlock. Nyilván decryptelni nem tud cold boot esetén, de ha bekapcsolt állapotban ellopják a telefont, lazán hozzáférhetnek mindenhez. A novemberi Security Patchben javítva lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

mobilizmo
 mobilizmo