Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Facebook appal kapcsolatban lenne kérdésem.
Miért van az , hogy van egy adott csoport és be van állítva , hogy minden bejegyzésről küldjön értesítést a FB app ami a csoportban történik , ehhez képest , csak a FB appban jelenik meg egy szám , hogy mennyi bejegyzés történt.
A FB applikációnak is megvan adva minden engedély ( legjobb tudomásom szerint) és mégse küld az értesítési sávra semmit. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
video szerkesztő, ami ingyenes, tudtok ilyet? Nincsenek nagy igények, csak hangsáv kivágás, vido vágás illesztés, kb. ennyi.
free your mind
-
tylerddd
veterán
válasz Winnie The P #160194 üzenetére
Most kipróbáltam, nálam Note 9-en a Firefox-ból és az Edge-ből se a poszthoz jutok. Mást most nem akartam felrakni. Nekem 6GB ramom van, de továbbra se gondolom, hogy ez lenne a probléma.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kovacs65
senior tag
válasz alex devil #160193 üzenetére
Nálam jó az Operával
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Winnie The P
őstag
válasz tylerddd #160185 üzenetére
Üdv!
Firefox böngésző (alapértelmezett) Samsung S21 FE 8/256 nincs gond, a poszthoz rak vissza.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
p.t.r
aktív tag
válasz alex devil #160191 üzenetére
Chrome az alapértelmezett böngésződ? Azzal próbáld! Ha azzal nem megy, akkor részemről passz.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Xiaomi Mi9 telefonon nyomtam egy gyári adatok visszaállítását majd újratelepítettem az appokat.
Az EESZT app nem akar működni, a bejelentkezésre nyomva a böngészőt megnyitva kéne bejelentkeznem de hiába nyomogatom a bejelentkezés gombot egy másodpercig gondolkodik majd nem történik semmi, nem nyílik meg a böngésző,nem tudom így használni az appot.. gyári adatok visszaállítása előtt működött, minden engedélyt megadtam. Másik telefonon próbáltam az előbb és ott simán továbblép a bejelentkezésre.
Vajon mit rontok el, miért nem működik?[ Szerkesztve ]
S23
-
Cs1csó
félisten
válasz Des1gnR #160186 üzenetére
Próbáld ki a Simple Social Browser-t.
Nekem megtetszett. -
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
válasz Viktor0610 #160187 üzenetére
Én voltam a FB topikban Úgy néz ki valami Samsung mizéria lesz. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor ez valami FB hülyeség vagy Samsung. Én a gyári Samsung böngészőt használom, nem tudom mással, pl. Chrome-nál mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy ki és milyen készüléken tapasztalja esetleg a FB alkalmazás esetében azt, hogy link megnyitása esetén (ha a külső, alapértelmezett böngészőben való megnyitás van beállítva), akkor visszalépéskor nem a poszthoz jutsz, hanem újratölti a hírfolyamot. Tizenakárhány gigás készülékeknél is jelentkezik, elvileg nem a kevés ram miatt van. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
Most jött válasz a Cube supporttól, ezt írták:
"Győződjön meg arról, hogy a „Cube ACR App Connector” be van kapcsolva az alkalmazás beállításainál – egyéb.
Állítsa a telefonrögzítési hangforrást „voice_recognition(software)” értékre, és növelje a felvétel tisztaságát az alkalmazás beállításaiban – a felvétel. Ugyanebben a menüben engedélyezze a „kommunikáció kényszerítése” módot is."Azaz ők is azt javasolták, hogy a Voice recognition-ra állítsuk, igaz én nem jutottam el a (software) módig, mert nekem eggyel felette , a sima voice recognitionnal működik, javaslom, hogy akinél nem megy így, próbálja végig a beállításokat.
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
Vackor1
tag
válasz mizoli #160178 üzenetére
Ez nem tudom melyik piacra szánt modell - Realme GT Master Edition és RMX3363-as modell-, de sajna nincs bluetooth fülesem, sőt igazából lehet, hogy még vezetékes sincs, de ha az segíthet, akkor bányászok egyet, régen néha használtam a rádió miatt, de sajna az újabb telókban már nincs FM rádió sem, sőt a legtöbb már jack csatlakozó nélküli, mondjuk ebben pont van ( rádió meg nincs ) ..
Pár napja megvan a készülék, de csak tegnap óta használom, most nézegetem, állítgatom,így vettem észre, hgy nem rögzíti a hangot, csak a számot/nevet és az időpontot/időtartamot, de a viszajátszásnál semmi hang nem volt, elkezdtem állítgatni és szerencsére most rendben működik, maradjon is így !
Ha bármit meg kellene nézni , írj nyugodtan, szívesen segítek ha tudok ![ Szerkesztve ]
Mindenkinek legyen szép a napja!
-
mizoli
addikt
válasz Vackor1 #160177 üzenetére
Az EU-ba szánt ROM-okon nem megy a hívás rögzítése (GDPR)
Kína, India, Malajzia, Izrael, stb. megy.
Vagy ilyesmi romod van, vagy valószínűleg a hangszóróból veszi fel a mikrofon a hangot. Egyszerűen ki tudod próbálni, pl. egy bluetooth fülessel.Érdekelne az eredmény, ha kipróbáltad, légyszíves írd meg. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Vackor1
tag
válasz mobilizmo #160176 üzenetére
Köszönöm a reagálást, de közben ez történt ( nem tudom, hogy kivétel vagyok-e vagy ez megoldás, örülnék ha megoldás lenne ) nem fogalmazom át általánosra,bemásolom ami ment a saját telefon topikjába, de hátha a többin is használható :
Uraim ( és ha vannak, akkor Hölgyeim ) , most roppant büszke vagyok magamra , palacsintával jutalmazom is szerénytelenmagamagam..
Nekiálltam állítgatni a beállításokat és minden változtatás után felhívtam valakit és láss csodát : nem csak rögzíti a hívást és mutatja a hívás idejét/időtartamát de az eddigi " Áll néma csend; légy szárnya bent, Se künn, nem hallatik "-al szemben így már MŰKÖDIK.
( kabbegdpr)
A régi telefonon - a régebbi droiddal ugye - a telefonfelvétel hangforrása a Voice communication( software) volt, most a Voice recognitionra állítva megy a dög...
VoIp-felvételen változatlanul a Voice communication( software) van beállítva, ezt még nem próbáltam, de ha valaki használja a VoIP hívásokat és ha így nem megy, akkor állítgatja és amikor működik, megosztja a beállítást, akkor ezt is kipipálhatjuk..
Nekem ezek a beállítások a 2.3.225-ös Cuben és így a hanghívásokkal működik, a VoIp-ot még nem próbáltam, de az annyira nem is érdekel egyelőre. ( meg nem is tudom MÉG, hogy azt pontosan hogyan is kell és mire jó )), mondtam, hogy eléggé láma vagyok )
Ja, igen, 8/256-os a gép és valami szép szívárványos 3-as szerepel a rendszernél, naprakész verziót ír, RMX3363-as modell, V3.0 a felület verziója ( bár tudnám mi ez ) és 12-es droid van rajta , július 5-i a biztonsági frissítése.Mindenkinek legyen szép a napja!
-
Probert75
addikt
válasz Lord-of-NRG #160173 üzenetére
-
Vackor1
tag
Sziasztok, Realme Gt Master Edition topikban merült fel, hogy régebbi Android alatt még ment a Cube ACR hangrögzítő - tudom, hogy van ez a GDPR - , de ezen a telón senkinél nem megy azonos beállításokkal , Android 12 alatt.
Illetve nekem már rögzítette a hívást , mutatja a számot , az időket, de teljesen néma..
Van erre valami megoldás vagy más program, ami működik ?Előre is köszönöm a válaszokat, legyen szép napotok !
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
-
Peterhappy
őstag
válasz MikeWazowski #160170 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Nálam itt is ki van kapcsolva a YouTube Music.
(lock screen notifications aren't allowed). Más ötlet esetleg?
Köszönöm! -
MikeWazowski
veterán
válasz Peterhappy #160167 üzenetére
Telefon beállítások-Zárolt képernyő, widgetek. Zene off.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Dr.NX
addikt
válasz Lord-of-NRG #160168 üzenetére
A fentről lehúzható menüben a portrait-landscape kapcsolót nyomogasd.
Elfogadom a sütiket.
-
Lord-of-NRG
lelkes újonc
Kedves fórumozók!
Tud valaki segíteni vajon mi a fenét nyomkodtam el a telefonomon? Samsung galaxy note 20-asom van és ma reggelre a telefon saját internetes applikációjának az ablaka állóból fektetettre váltott és sehogy nem tudom visszacsinálni. Azt sem tudom mikor történt, lehet este a gyerek elnyomott valamit. Ha rányomok arra a kis ikonra, ami a futó weblapokat mutatja, az is fekvő pozícióban van és nem fel-le görgethetőek, hanem jobbra-balra. Marhára idegesít és nem találtam sehol olyan beállítási lehetőséget, ami ezért felelős. Tudtok ebben segíteni, hogy vissza állíthassam rendes álló nézetűre ?
Köszi előre is!
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Youtube music-nál hogy tudnám kikapcsolni, hogy a képernyőzáron megjelenjen a lejátszó?
Megőrülök tőle.
Other permission-nél most home screen shortcuts és show on lock screen van kikapcsolva, de próbáltam, már úgy is, hogy mindent kilőttem.
Notifications-nál badges, floating és lock screen notifications kikapcsolva, csak sound, vibration és LED van bekapcsolva. Semmi.
Egyedül akkor nem látszik a lock screenen, ha a teljes notification-t kikapcsolom - akkor viszont a lenyíló (lebegő?) menüből is eltűnik, ami viszont jó lenne, ha maradna.App-ban sem találtam ilyen funkciót.
YT Prémium előfizető vagyok.Előre is köszönöm a segítséget!
-
crok
Topikgazda
válasz Vigyorka #160163 üzenetére
Igy indulnek neki, elso korben nem-e egy Chrome / bongeszo weboldalertesites. Ha ertesites akkor nyomd hosszan es kiderul melyik alkalmazas csinalta.
[ Szerkesztve ]
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv.
Valamit elkapott a telóm..
Időnként feljön egy képernyő, hogy telepítések egy programot.. A. Crypto.com szerepel benne.
Hogy tudom eltávolítani!!???
Köszönöm!Vigyorka
-
MODERÁTOR
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Galaxy S10e, legfrissebb sw, facebook app, legfrissebb verzio.
Miert van a kovetkezo jelenseg? ->
Adott egy adasveteli csoport, ahol van Beszelgetes ful. Rakeresek egy termekre, es valszeg ezt a termeket bejegyzeskent hirdettek meg -> igy rogton a Marketplace hirdeteseket dobja be, es nincs lehetoseg arra, h a bejegyzeseket megnezzem.
Asztalin van erre egy gomb, alkalmazasban nincs.Valoban nincs vagy csak en nem talalom...?
-
lanszelot
addikt
válasz D1L1ZS #160155 üzenetére
Samsung ba nem volt sd kártya.
Nem csak a feloldás.
Minden belassul.
Elindítok bármit és borzasztó lassan indul.Töröljem le, nem megoldás.
Mivel random a lassulás, el tart majd hónapokig.Samsungba bevittem, szervíz futtatott valamit, de mivel épp nem volt lassú, így azt mondták semmi baja.
Nem tudom generálni, vagy kötni vmihez a lassulást.
Csak gondol egyet és használhatatlan.
Gondolom ekkor van a progiban a bug ami tele rakja a memóriát. -
D1L1ZS
őstag
válasz lanszelot #160144 üzenetére
Szia!
Van a telefonban Micro SD kártya?
Nekem hasonlót produkált egy régebbi felefonom. Kivettem az SD kártyát és pik pakk feloldott utána a telefon...
Egyébként se nagyon használtam, azóta nem próbáltam... De valszeg azzal volt baja.
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
lanszelot
addikt
válasz svgyula #160145 üzenetére
Hello,
Azért nem írtam mert teljesen mindegy, hisz egy alkalmazást keresek ami megmutatja mi az az app ami random így belassitja a telefont.Galaxy S8 plus, Android 8, semmi buhera, minden gyári,
Moto G22 , Android 12, semmi buhera minden gyári.
Nincs launcer.
Nincs vírusirtó, se tisztító progi. Nem is kell, marhaság mind. Nem járok olyan oldalakon, nem nyitogatok meg minden emailt, vagy üzenetet. Nem vagyok idióta, és ez a legjobb vírusírtó.
Minden progi GPlay áruházból. Semmi buhera a progikkal seMivel mind a 2 ugyanezt csinálja, és ugyanazokat az appokat használom, így egyértelmű valamelyik hibás.
De melyik.
Töröljem mind, az nem megoldás. -
Winnie The P
őstag
válasz dilajoska1 #160140 üzenetére
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Ti a Play Store-t neztetek, mi meg a Play Services-t mert az volt az eredeti kerdesben.
-
svgyula
addikt
válasz zsoltzsolt #160147 üzenetére
Nálam is ezt a verzió számot adja: 32.1.10-21 [0] [PR] 470303419
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz lanszelot #160144 üzenetére
" több mint 30 mp mire kinyit a képernyő"
Ez komoly? Annyi idő alatt a legótvarabb telefonok is elindulnak kikapcsolt állapotból! Azt ugye nem írtad milyen telefon(régi) milyen az "új" milyen ROM van rajta, launchert használsz? Ezek hiányában bárkinek egy működő üveggömb kellene ahhoz hogy bármit javasoljon.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
lanszelot
addikt
Hello,
A telefonom néha nagyon belassul.
Pl több mint 30 mp mire kinyit a képernyő.
Ezért vettem egy új telefont.
De ez is ugyanezt csinálja.
Mivel tudom megnézni melyik progi zabálja fel a memóriát? -
dilajoska1
őstag
Köszönöm! Akkor úgy néz ki még sem ragadt be. Nekem is az van, csak néztem hogy az ApkMirro-on már van újabb verzió meg a régebbi telefonomon már újabb van de akkor minden ok.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
crok
Topikgazda
22.26.15 (190400-461192076)
A Play Services Info [link] oda tud vinni a Play Store-ban a Play Services-hez az meg mutatja hogy van-e frissebb.
-
kovacs65
senior tag
22.16.25
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Valaki megtudná nézni nekem aki Android 12-t használ hogy neki melyik verziójú Google Play Szolgáltatások van telepítve? Nekem mintha beragadt volna a frissítése. Előre is köszönöm!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Syl
nagyúr
válasz zsoltip #160137 üzenetére
És a levelek listájában is látszanak az alkalmazott kategóriák? Lehet rájuk szűrni? Mert én ilyet nem látok. Hidd el, nagyon várom ezt a feature-t mobilra, mert tucatnyi kategorizáló szabályom van beállítva és egyik sem látszik mobilon, csak desktopon.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #160131 üzenetére
Gmail-ben címkékkel kategorizálom a leveleimet.
Egy-egy kategória hozzáadásánál, pl. egy beérkezett levél, nem tűnik el a bejövő mappából, csak látom a hozzá rendelt címke megjelölést.Ezzel szemben az Outlookban, ha áthelyezek egy levelet a beérkezett mappából pl. az "Autók" mappába, akkor csak és kizárólag az "Autók" mappában lesz fellelhető, a bejövőben nem.
Milyen lehetőség van arra, hogy kb. ugyanazt az eredményt érjem el, mint a Google címke rendszerével?
Tehát adott levél maradjon a Bejövő mappában, de tudjam/lássam, hogy az az "Autók" mappába tartozik.Ugyanez az elküldött levelekre is kérdés.
Az Outlook a mappákat nem úgy kezeli, mint a Gmail a címkét, hanem egy új lokációt is kap adott levél. Ezt pedig nem akarom.
Köszönettel várom visszajelzéseitek.
-
zsoltip
őstag
válasz MikeWazowski #160124 üzenetére
Köszi a véleményt.
Gmail appban elég gagyi az O365 fiókok folder kezelése.
Outlook appban pedig nem tudom cimkézni a Google fiókok leveleit. Áthelyezni mappába engedi, de címkét hozzá rendelni nem. -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Órarend alkalmazást keresek, ami több órarendet tud kezelni és mutatni egyszerre, órarendenként külön csengetési renddel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MikeWazowski
veterán
De az a fura hogy anno értékeltem az appot ergo tudtam telepíteni. Na mindegy, köszönöm hogy megneztetek.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
7Sony7
addikt
válasz MikeWazowski #160125 üzenetére
Nekem a linkről fel is települt, működik. Hungary
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
csipuka
senior tag
Igen, usa.
-
crok
Topikgazda
..az orszagomban nem erheto el..
-
MikeWazowski
veterán
Nálatok elérhető a 1weather app? link
Fura, mert anno használtak, most azt írja nem érhető el el....
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
válasz Viktor0610 #160118 üzenetére
Én is így gondoltam, de nem akar jönni az új telefonra a kód, ha a regin próbálok belépni.
Crok: mentéssel, igen, talán meg is csináltam, átmásoltam minden adatot a belső tárhelyről az új telefonra, de restore opció az nincs.. Első indulás után megkérdezi hogy nézze-e meg a felhőben, de oda meg nem ment fel a mentés.
Nincs olyan opció hogy import vagy restore.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz -FreaK- #160117 üzenetére
Nincs olyan ami root nélkül átviszi (az is megvan miért) - de a WhatsApp rendelkezik saját mentéssel + visszaállítással, nem? Én úgy emlékszem az működik
-
MODERÁTOR
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Létezik backup program ami alkalmazás adatokat is át tud vinni két, nem rootolt telefon között?
Whatsappot szeretném átvinni fater régi telójáról az újra, de a google fiókba nem mentek fel az adatok valamiért. A régi telón már nem tudom elindítani az appot mert hitelesítést kérne, de a sim kártya vissza lett vágva és az új telóba téve. -
lomposfarkas
tag
Az F-stop kulcs féláras.
-
jel1
aktív tag
MIUI+ hogyan telepíthető?
Elvileg valami szinkron app lenne xiaomi és windows között, csak még kínai meg béta.
Telefonomon MIUI 12.5.2 van. -
Vigyorka
aktív tag
Bocs, ha már volt.. (én nem találtam.)
md5, sfv... fájlok meggytására és a kontroll lefuttatására van valamilyen app?
((a Wi-ben RapidCRC-hez hasonló..)Vigyorka
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #159992 üzenetére
Marad az Oulook vs. Bluemail kliens androidra.
Outlook eddig annyiban tud többet felmutatni nekem, hogy az O365-ben beállított "shared mailbox" fiókot is be tudom állítani rajta, amit más mail kliensben nem.
Ez a pro.
Van még más pro-kontrában a 2 között manapság, tapasztalatotok, ismeretetek szerint? -
addikt
Bocsánat a dupláért!
Jól emlékszem, hogy ezekben az alt. FB app-okban nem működik egyikben sem normálisan a Marketplace?
Valami ilyesmi rémlik korábbról.Most pl Simple Social-ban alapértelmezettként egy hirdetést sem mutat a környékemen.
Ha kiválasztok valami kategóriát, akkor már mutat, viszont úgy országosan mutatja mindet.Szerk: figyelem közben, hogy ennek az app-nak sem lesz több frissítése, hanem átveszi a helyét egy Simple X nevű alkalmazás, ami viszont megtalálható a Play-en (apkmirror-on nem).
Akkor összességében érdemesebb Simple Social helyett a Simple X-et telepíteni gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nagyon szépen köszönöm a bőséges infókat mindenkitől alternatív Facebook app ügyben!
Maradok én is a Simple Social kipróbálása mellett, az össze többi app sokkal régebben volt legutoljára frissítve, ahogy belenézegettem a linkekbe.
-
crok
Topikgazda
válasz fery02 #160097 üzenetére
A Simple Social-el kapcsolatban itt írtam mi lett a helyzet. Egyébként a Simple Social és a Swipe for Facebook is elérhető APKMirror-on ha nagyon kellenek.
Én még ezeket írtam fel mikor teszteltem ilyesmit:
Maki (elvileg levették Play-ről*) / Maki Plus
Swipe / Swipe Pro (elvileg ezt is levették Play-ről*)
Frost-for-Facebook
MaterialFBook
SlimSocial - Google Play - GitHub & letöltés - F-Droid
*Azt vették csak le amit megjelöltem.
Nekem anno a Frost és a MaterialFBook tetszett de nyilván nem 100% teljes körűek hiszen minden ami nem maga a hivatalos alkalmazás az csak egy wrapper ami "átcsomagolja" valamelyik web- vagy mobilnézetet (és eltörhet amint valamit változtat a Facebook). -
g_g_g
őstag
válasz WhiteWalker #160102 üzenetére
Ez volt elmentve nekem.
De itt van a Play link is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest