Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoyoxy
tag
válasz
arcoskönyv
üzenetére
Inoreader.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
arcoskönyv
üzenetére
-
Atish19
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel teljes mértékben kiválthatom a Google termékét? Tehát ahol a google hitelesítő működik ott ez is fog?
-
-
kress
aktív tag
válasz
Atish19
üzenetére
[link] ezt tudom ajánlani helyette, a google/ms auth. max ahhoz ami "ablakot dobál fel", push üzenetes, kód generálóshoz inkább ezt.
ebben van export, import, nyílt forrású stb.a qr kodokat is elmentegetheted, a recovery kódokat pedig mindenképp. a qr-ben is csak a generáláshoz szükséges kód van eltárolva, ha joban érdekel olvass utána a TOTP működésének
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Remélem jó helyen járok. Google hitelesítő ügyében szeretnék érdeklődni. Egyre több helyen használom. Megoldható valahogy a biztonsági mentése a fióknak? Abszolút semmi export funkciót nem találok csak a költöztetést. Azt szeretném megoldani, hogy ha eltűnik vagy elromlik a telefonom vissza tudjam állítani. Van erre megoldás? Először screenshotolni szerettem volna a qr kódot, de nem engedi. Ha lefényképezem egy másik telefonnal és kinyomtatom az megoldás lehet vagy ez a qr kód is változik idővel?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Sima vagy béta verziót telepítettél?
Nálam nem ugrálnak/tűnnek el a TAB-ok (Fülek), de sajnos nem lehet alapértelmezettet beállítani (sem az Összes fület elhúzni bal szélről) így nagyon sokszor az üres Összes füllel kezd
Béta verziót raktam fel...most nézem, hogy közben megváltozott a playstore oldal és nincs már bétára jelentkezős link hozzá, hanem az alap lett a béta
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki használja a Posta alkalmazást?
Most foglaltam időpontot, de nem látszik, mert nem gördíthető a tartalom.
Jó munkát végzett a fejlesztő. Ja, nem... -
kaciokos
őstag
No, elkezdtem a Hyperion belakását, épp az App Drawer-nél tartok. Valamit nagyon elbénázok, árulja el nekem légyszi valaki, hogy hogyan látszódnak a drawer-ban a tabok, mert hiába hoztam őket létre, nem tudok rájuk váltani.
Szerk.: megvan, bocsi, csak akkor látszódnak, ha legalább egy appot rájuk mozgatok.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Későbbi verziókban szanaszét szexualizálták funkcionálisan.
-
Somatom
veterán
Sztem írtam példát az előnyére. Szégyen, hogy ez a feature kimaradt. Főleg a Samsungtól hiányolom, ha már kitalálták a DeX -et. Ezen kívül, ez az utolsó olyan, ami még kompatibilis a régi kiegészítőkkel, amikből sokkal nagyobb a választék, mint az újabbakhoz. Pl. én használok egy olyat, amitől a böngésző minden oldalt új lapon nyit meg. Így visszalépéskor nem tölti újra az oldalt (ha van hozzá elég ram). Az újabb böngészőkben ez nem automatikus.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet valami nagyon régi lomon használná: ez az utolsó build amiben még van Android 4.1+ támogatás viszont a következő build-től (79.0.0) már csak Android 5+ van ahogy nézem. Ha nem ezért akkor én se értem miért egy cca. másfél éves build-et erőltet.
-
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fura. Korábban is előjött a probléma, de végül mégis egyszer csak megjelent és be tudtam lépni. Bá az lehet hogy rootolt telefon volt ahol tudtam törölni sync adatokat.
-
-
benfolds
őstag
a poweramp frissítése előtt le akartam menteni a régebbi verziót, hogy ha nem jön be az új, akkor visszatudjam állítani, de nem találom már a fájlkezelőkben az opciót. megszüntette a google ezt a lehetőséget?
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Inkább nem fejleszti. A Discord csatornán tavaly októberben ígérte a javítást valami ismert hibára a 8.0.4 javítással. Azóta csak elment 3 hónap és sehol az új béta.
Ahogy írtam régebben valószínűleg a Branch nem engedi a túl sok fejlesztést, mert gondolom az pénzbe kerül. Más volt amikor még Kevin Berry volt az egyedüli fejlesztő, Cliff Wade meg intézte a többi support dolgot. Mondjuk most is ő intézi ezt. -
kaciokos
őstag
válasz
zelos
üzenetére
Én Novát használok, de a múltkor gondoltam egyet, és kipróbáltam a Samsung One UI launchert, hátha fejlődött az elmúlt években annyit, hogy jó legyen nekem. Két perc alatt rájöttem, hogy nem tud pár olyan dolgot, ami számomra alapvető, szóval maradt a Nova, gondolodom a Hyperion-on.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
AtHoS
üzenetére
Próbáld ki a Pear launchert. Ott az ikonok szövegét is át lehet írni, scrollozható dokk és egyebek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
AtHoS
üzenetére
Elkezdtem használni/beállítgatni a Hyperion launcher béta verzióját (megvettem a pro cuccokat feloldó Supreme verziót is belőle), de egyelőre van amit nem sikerül normálisan megjelenítenie. Lehet BUG vagy csak én gondolom, hogy az a beállítás más eredményt kellene, hogy okozzon:
- alkalmazástárban beállítottam a több sorban történő Címke (szöveges név) megjelenítést, ennek ellenére kvára nem írja több sorba, hanem a vége nem látszódik (pl. Samus APP-ok nevei elég hosszúak, mert beírja elé, hogy Samsung és csak utána, hogy az APP nevét). Pedig már ikonméretet és szövegméretet is össze vissza nagyítottam, kicsinyítettem, de nem akarja az igazságot
- nem lehet alapértelmezett Fül-et kijelölni, ahová az új telepített APPok ikonjai kerülnének, így az Összes fület kell hozzá bekapcsolgatni, hogy látszódjon (pedig szépen el vannak már rendezgetve a telepített és gyári APP-ok a különböző egyéni fülekbe) bár lehet az is elég lenne, ha az Összes nevű fület el lehetne mozdítani a bal szélső helyről, de erre nem találtam lehetőséget
- beállítások mentésénél hiányolja a tárhelyhez való hozzáférést, de az engedélyeknél nem tudom hozzáadni, mivel nem kínálja az S23 ennek lehetőségét. Helyadatok, Naptár, Telefon amit választhatóan kínál

Ezeken kívül úgy gondolom mindent be tudtam úgy állítani, ahogy Nova-nál megszoktam.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez az utolsó fennec verzió: [link]
-
-
válasz
Somatom
üzenetére
Csak azt tudod nézni rajta amit a tv-n is néznél. Az Eurosport előfizetés ennél sokkal több, én teniszt szoktam nézni, általában nagy tornák idején fizetek elő. Ilyenkor az egyik tv adón adnak egy meccset, kiválasztják az egyszerre futó akár 10+-ból azt ami a legnagyobb érdeklődésre számíthat. Ha előfizetsz bármelyiket nézheted.
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én Fennec-kel próbálozom. Te meg lehet a Fenix-szel. (A Fenix-et annyira szétkúrta a Mozilla, hogy nem bírtam megbarátkozni vele.)
-
-
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eredetileg nem volt ublock, de megpróbáltam felrakni hátha segít, de nem. Amúgy nem aktív "about:" oldalon
DNS-t nem tudom mit használ. Firefoxban/androidban meg lehet adni sajátot? Gondolom amúgy a router beállításait használja, de nem tudom hogy lehet ellenőrizni. (Bár ha láthatatlanul megjelent a szöveg ennek nem kéne, hogy baja legyen, nem?)
A betűméretet direkt nagyítani akartam, hátha segít, de nem. Most megpróbáltam csökkenteni, de továbbra is csak bevillanás van. De a forgó karika kisebb lett...
-
-
mzso
veterán
Rájöttem, hogy ha böködöm az üres oldalt ki fel jön a szöveg kijelölés és egyéb opciók. És ki tudok jelölni láthatatlan szöveget ami valami tartalombiztonsági irányelv blokkolásra utal. Úgyhogy ezeket deaktiváltam az about:configban.
De még mindig láthatatlanul jönnek be a dolgok. De a copy/paste most már input mezőt mutat...
Az e-mailt még meg tudtam adni vaktában, de a jelszó már nem sikerül, gondolom a láthatatlan irányelv elfogadása checkbox miatt amit nem sikerül eltalálni...Jó dolgok ezek...
-
Somatom
veterán
válasz
Roxkex
üzenetére
Ezt már én is próbáltam, de nem találtam rá módot. Javaslom a Sweet tv -t. Az előbb csináltam egy screenshotot. Ez a két Eurosport van és jobb alul látható a felbontásváltó.
-
mikk2000
őstag
Nem annyira andorid alkalmazás, de hirtelen nem találtam jobb topikot.
Böngészőben (chrome mondjuk) eddig a play store alatt láttam a telón installált appokat. Újabban már csak egy ömlesztett "könyvtár" van, ahol ügye minden app megvan az is ami a telón van, meg az is ami telepítve volt valaha. Meg lehet valahol nézni azt amit régen, hogy pontosan mi van telepítve az eszközön és mi nincs?
-
efi99
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
A Handcent Next SMS-ben van a fordítottja (meg szerintem még jópárban, talán a te általad használtban is), pontosabban meghatározhatod, hogy hány sms-től legyen mms (amíg nem, addig csak szétdarabolja több részre, pont, amit szeretnél), ezzel elvileg kicselezheted, ha jó magasra állítod.
-
efi99
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nálam ez desktopon olyankor van mindig, amikor le van tiltva, hogy felugróablakot/fedvényt dobjon fel az oldal. (Még akkor is, ha ténylegesen akkor éppen nem dobna, csak opcionálisan). Konkrétan FF-en a "I don't care about cookies" kiegészítőt használom és ezt addig le kell kapcsolnom mindig.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Valaki ismer olyan alkalmazást / lehetőséget / hogy az éppen aktuális mobilinternet sebességet (tegyük fel 5mb/s) lekorlátozzam ? Az lenne a pikantériája az egésznek, hogy NEM rootolt telefonról (Android 13 - Galaxy A32ről van szó) van szó.
(Rootolton Én is megtudtam oldani.)
Azért lenne erre szükség, mert havi 5gb netem van de néha néznék eurosportot, viszont ott minőség állítása nem lehetséges, az az sebesség függően állítja be magának, viszont így igen hamar elfogyna az a fent említett keret. Eddig azt csináltam, hogy levettem 3G-re a beállításokban de ugye már lelőtték 3G-ket [?]... :\ -
lanszelot
addikt
Hello,
Nincs mms a telefonomon, és ha hosszú szöveget küldök mms ként küldené.
Régen a hosszú szöveget automatikusan több üzenetben küldte a régi telefonom.
Van ilyen Android alkalmazás ami tudja ezt? -
5leteseN
őstag
Sziasztok!
Egy Android 6-os telefont költöztetnék frissebbre. Mivel lehetne ezt elkövetni, ami esetleg programok javát és a jelszavakat is fel/beépíti?
Esetleg magyarul is tudva mindezt ...
Előre is
. -
crok
Topikgazda
válasz
Winnie The P
üzenetére
uBlock nincs esetleg bekapcsolva? Ha igen próbáld meg anélkül. Ha úgy jó akkor megnézném a helyedben mik vannak a szűrőlistádra elvéve. Meg egy sütitörlés.
-
woodworm
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Kvízes indexbaj. Nekem egyik asztali böngészőn sem sikerült első próbára, pedig az edge és a firefox teljesen alap. A kvízt egy chrome inkognitó ablak sikerült kitöltenem, bármivel is volt baja.
-
crok
Topikgazda
válasz
Aryan
üzenetére
Ha lenne ilyen.. full natívan, root vagy bármilyen trükközés nélkül.. mennyire ítélnéd biztonságosnak az Android rendszert? Most komolyan.. Ha ellopnák a készüléket vagy szimplán elhagyná és nem lenne megadva se pin, se ujjlenyomat de még feloldóminta se.. szóval nem, ilyen nem lesz, nem, root-al sincs.. Ha nem tudja a belépési jelszót és nem is jegyeztette meg akkor kérjen jelszóvisszaállítást mert erre való, jön a mail vagy az SMS vagy egyéb megoldás.. és akkor már tudni fogja, lehet költözni.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok! Feleségem telefonján érik már nagyon egy factory reset.
Rengeteg app van fent neki ami accountot kér. Létezik valami progi amivel kitudom importálni majd visszaállítani a felhasználónév/jelszó párost. Jó akár nekem ha egy txt filet generál amibe kimenti a belépési adatokat. Nem tudja mindenhova a belépését sajnos. -
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Kipróbáltam. Hmmmm... A 4-5mp talán túlzás, de ez tényleg qrva gyors.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pedig WiFi Direct-tel rakhatta át, mert akárhol működőképes a Quick Share
Feltételeknél [link] ez az egyik pont (How do I use the Quick Share feature?):
- Receiving device must support Wi-Fi direct.Az AC-s wifi modulok már 2013ban ennyit tudtak és az új készülékekben már 6e verzió van:
"2013 saw the birth of the latest (so far) Wi-Fi ac standard. It allows for speeds of up to 500 Mbps per channel and over 1Gbps in total. Wi-Fi 802.11ac operates only on the 5GHz band."
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Napi szinten másolok, streamelek közvetlenül droidok között. Semmivel sem gyorsabb, mint egy jó routeren keresztül.
-
DS39
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
a Wi-Fi direct nem tud ilyen sebességet, szerintem.
Biztos hogy nem felhőtárhelyes képek voltak? és csak meg lett osztva számára? -
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Számoljunk! Egy átlagos kép cirka 4MB. A 100 kép, az 400MB. 4mp -cel számolva, az 100MB/s = 800Mb/s. Az majdnem Gbit átlagosan, 100db., különálló fájl átvitelénél. Szerinted?
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nehezen hihető. Biztos átmentek teljes méretben?
-
Rigormortiis
veterán
Milyen technológiával működik a Samsungos Quick Share? Tegnap átküldtem a párom telefonjára fél gigányi (kb 100 darab) képet, és az egész csak 3-4 másodpercig tartott
Tuti nem a routeren küldte át... -
Somatom
veterán
Úgy tűnik, hogy a 3g Watchdog kimúlt. Tud vki ajánlani olyan netszámlálót, amin be tudom állítani a fordulónapot és widgeten mutatja a roaming forgalmamat? Csak a roaming kellene.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Router gyengeségnek tűnik, de tény, hogy a kábeles kapcsolat gyorsabb, stabilabb. Én nemrég vettem egy ilyet. Van ebben a szériában olcsóbb is, pl. a kártyaolvasó megspórolható (úgyis csak nyűg a leválasztási prcedúra miatt). A HDMI csak 1.4 -es (4K -n max 30fps), de egy 1080p tévéhez elég. Viszont, megy a Gbit Lan, ami nekem jól jön a NAS -hoz (necces pont, nem minden HUB -bal működik). Létezik jack kimenetes is, de nekem az nem kellett.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Nem feltétlenül kell hozzá HUB. Megy az wireless is. Miracastot használ, ami eléggé elterjedt szabvány. Ha a telómon, tabomon bekapcsolom a DeX -et, akkor a régi, WebCAST -os LG tévém jelzi a csatlakozási kérelmet. Leokézom és megjelenik a DeX. De, ritkán használom, mert nem minden alkalmazással kompatibilis. Inkább HUB -bal tükrözöm a kijelzőt. Igaz, gyászkeretes, mert nem egyezik a képarány, de legalább minden átmegy, ami a tabon megjelenik.
-
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Megértem. Nálam a tab a fő eszköz. Pár éve vettem egy Vorke V1 -et, de elajándékoztam nagynénémnek (vagyis, átkerült a szobámból, a nappaliba
). Nemrég bebootoltam Win -nel, hogy majd jól felrakom az izraeli ROM -ot az új telómra, de nem boldogultam vele. Türelmem sincs már hozzá.
Számomra az utóbbi évek legjobb Androidos fejlesztése, hogy már nem kell PC az ADB -hez. -
batai15
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Alapvetően netflixe/Disney-sek vagyunk. Nagy ritkán lesz erre szükség. Csak így tudom skippelni a pcm remélhetőleg már véglegesen,mert már semmi másra nem használom. Tablet ,Xbox ,telefon is van böngészni.
Tv /konzol/ telefon szórakozásra.
Csere érett már szegény , így legalább nem kellesz le cserélni. -
Somatom
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Én csak Kodival tesztelem az FTP -t, de nyögvenyelősnek tűnt a WeDAV -hoz képest. Régen nekem is a Solid (Classic) volt az alapértelmezett fájlkezelőm, de azt már nem fejlesztik, az új meg nekem kimaradt. Valami funkció is kimaradt belóle. Ha jól emlékszem, akkor másolásnál az összegzés. Amúgy sem tud közvetlen kapcsolatot teremteni két droid között, ami nekem fontos lenne, mert a kamionban nincs router, ami közös Wifi hálót adna. Most először a TC -hez nyúlok, mert számomra nagyon letisztult. Próbálom rászoktatni magam a MIXplorer -re, mert sokkal többet tud, de egyszerűen nem bírok rájönni a logikájára, kezelésére. User error.
-
batai15
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Igen. Régóta ezt a file kezelőt használom , nem szeretnék megint új appot próbálni vásárolni. Ezt már legalább ismerem.
Mondjuk elsőnek valamiért a mappába nem látta a teljes filmet csak a samplet, utána ki raktam a megosztott gyökér könyvtárba és látja azt is. Este tesztelem hogy telefon mit szól hozzá hogy egy 4k film megy róla a tvn.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Ahogy írtam régebben valószínűleg a Branch nem engedi a túl sok fejlesztést, mert gondolom az pénzbe kerül. Más volt amikor még Kevin Berry volt az egyedüli fejlesztő, Cliff Wade meg intézte a többi support dolgot. Mondjuk most is ő intézi ezt.

.
Tuti nem a routeren küldte át...
). Nemrég bebootoltam Win -nel, hogy majd jól felrakom az izraeli ROM -ot az új telómra, de nem boldogultam vele. Türelmem sincs már hozzá.