- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz nimfas #160687 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam, csak Androidra.
Az alany egyébként egy Samsung Galaxy S21 Ultra. Nem találtam benne ilyen funkciót. Van benne 3D scan és "gyors mérés" funkció . Le tudja mérni 2 pont távolságát, de kb ennyi. Pedig azt kellene, hogy lemérek pl 4 távolságot és azokat ki dobja egy CAD formátumba. Nem értem miért nincs ilyen, ha már egyszer megmutattam neki melyik 2 pont távolságát szeretném?!Ez a LIAR scanner számomra új infó. Utána olvastam, elvileg az én telómban ilyen nincs. Elvileg ToF van helyette, ami hasonló célt szólgálna. Elvileg.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
crok
Topikgazda
válasz Komplikato #160691 üzenetére
Szia,
ezt leginkább az alkalmazás fejlesztője felé kellene jelezni mert ez így nem igazán jó viszont egyszerű a megoldása. Ha nem akkor még mindig lehet azt választani hogy pl. a LineageOS-es Caffeine-hez hasonló keep awake / keep screen on alkalmazásokkal ébren tartod amíg használod aztán kikapcsolod. Pl. Screen ON, KeepON, a QuickTiles kis adb mókolással tud QT ikont is adni hozzá (de tán' a másik kettő is).
-
crok
Topikgazda
válasz F.E.K.. #160696 üzenetére
BBS, este hét utáni tárcsázás mert onnan már ingyé' van, elérhetetlen családok vonalas telefonon, DPG, IRC, DC (E1/T1 aztán E3/T3 mint szélessáv..?), botok, fél napos indexelések, Napster, chat.hu , treffort (de jókat röhögtünk), ICQ, MSN.. "Good, old" times? Jajjdeofff..
-
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #160688 üzenetére
Elvileg a Huawei P40 Pro tudja ezt
-
Komplikato
veterán
Kéne egy kis segítség.
Adva van egy telefon Android 11 rendszerrel.
Adva van egy streaming kliens program, konkrétan a Rakuten/Viki.
A problémám az, hogy a rendszer nem ismeri fel videólejátszónak a programot, így lassan lekapcsolja a képernyőt sorozat nézés közben, ha nem piszkálgatom a képernyőt. Twitch, HBO, Netflix, Amazon Prime nem csinál ilyet. Be lehet ezt valahol állítani Android alatt, hogy X program mindig legyen On-Screen?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz Viktor0610 #160688 üzenetére
Google belső projektes telefonban volt LIDAR, de aztán soha nem jött ki hivatalosan.
Van kamera only megoldás Androidra, de nyilván sokkal rosszabb a minősége.
Van egy olyan program, hogy Kiri Engine. Elvileg ez is iOS-ra jött ki először, de van androidos verziója. Kell hozzá accountot csinálni, mert felhőbe töltve, szerveren csinálja meg a 3D-t, ha jól tévedek. Cserébe ha valaki nagy mennyiséget akar, azt hiszem az már fizetős."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
MODERÁTOR
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #160679 üzenetére
Badarsag, siman ezer eves az a leiras. Barmivel elmegy ami kezeli a sima IMAP/POP3 & SMTP kombot.
Bferibörs: szemetre meg nem kivantra Anonaddy alias, nem derul ki az eredeti emailcimed es az alias letilthato, torolheto, etc.. Gmail eseten is ott van a +-al keszitett barmilyen alias es|vagy annyi pontot raksz es oda ahova akarsz a cimedben, az is mind egy kulonallo alias. Feleseges erre egy freemail cimet tartani meg feleslegesen a fenntartot abba a hitbe ringatni hogy barki komolyan hasznalja oket barmire : D El kellene mar annak is engedni a kezet, orokre, mint az IWIW-nek : D
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Létezik olyan alkalmazás, amivel tárgyakat lehet bescannelni 3D-ben? Úgy hogy felismerje a körvonalakat és valami használható, 2D CAD kompatibils végeredményt produkál?
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #160679 üzenetére
A Freemail szerintem magával sem kompatibilis.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
válasz WhiteWalker #160677 üzenetére
Nem maradt ki, ugyanis a freemail nem támogatja! link
(^)(>.<)(^)
-
Bétaville
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok Srácok!
Tudnátok olyan e-mail applikációt, ami a
freemail-el is kompatibilis?
Válaszokat előre is köszönöm!iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
libus
őstag
Üdv!
Poco X4 Pro 5G telefonnak a mikrofonján nincs zajszűrés?
Mert elég zajos munkahelyen dolgozom és jobban hallják a háttérbe lévő hangot, mint az én hangomat.😔
A mikrofon érzékenységét lehet valamilyen applikációval állítani?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #160661 üzenetére
Mutass fel tucat olyan alkalmazast az elmult 2 evbol target sdk min. Android 10-el (ugye Play Store szabalyok..) amiben a debuggable es|vagy a backup true. Rajossz miert nincs ertelme, ezert nincs a Heliumnak se frissitese.
-
kiraly.andra
aktív tag
Azt írtam, hogy meg lehet próbálni, te pedig a hivatkozott bejegyzésedben azt, hogy a fejlesztő letilthatja a mentést. Mindketten feltételes módot használtunk, mert ennyi állítható biztosan, ezért nem értem, miért írod most, hogy "nem fog menni". Miért ne próbálja ki, ha egyszer nincs más megoldás? Semmibe sem kerül, egyszerű, talán segít.
:a:
-
woodworm
veterán
válasz zsoltzsolt #160659 üzenetére
Van hozzá lebegő widget, ami híváskor megjelenik. beállítható, hogy hívás után meddig maradjon. Azon van megjegyzés opció, de a híváslistában utólag bármelyik híváshoz lehet megjegyzést tenni.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #160524 üzenetére
Erre senkinek ötlete?
"Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan appot, ami a telefonhívások után feldob egy popup ablakot, vagy ilyesmit, hogy az adott hívással kapcsolatban jegyzetet tudjak hozzá készíteni.
Fizetős lehet, de ne előfizetős.
Előre is köszönöm!" -
crok
Topikgazda
válasz user26 #160656 üzenetére
A gyári (értsd: ROM saját) telefon alkalmazást (mindegy melyik) ugyan szétboríthatod meg átírkálhatod csak utána aláírni nem fogod tudni úgy hogy utána boot-oljon a telefon vagy legalábbis a telephony elinduljon.
Root és plusz alkalmazás nélkül csak az marad ha (Android 9 és felette) Private DNS-t használsz "ami olyan amilyen" hatékonyságú tud lenni (itt találsz pár szervert meg egy szerver listát is).
A hosts file a
/system
-en van így hacsak nem tudod RW-re mount-olni és átírni a /system-ed tartamát (modern rendszeren (ext4 + shared block flag), főleg gyári rendszeren biztos nem, custom rendszeren erős talán) akkor root nélkül nem tudod megoldani hogy megváltoztasd (a Magisk is magic_mount-olja egyébként, természetesen nem írja át).
De szerintem ez inkább az Android szakmaiba való mint az Android alkalmazások topikba. -
user26
senior tag
Sziasztok! Pár kérdésem lenne..
Azt szeretném kérdezni, hogy root nélkül van-e lehetőség a gyári telefon app-t (google tárcsázót) módosítani, hogy hívásrögzítés legyen benne. Nem más, külső további app, AOSP -n ?
Valamint az is érdekelne, hogy az Energized (reklám blokkoló/tiltó) Magisk modult, vagy host raw fájlt root nélkül fel-e lehet tenni ? *Magisk modult, mármint úgy értem, hogy root mentes reklám blokkoló/tiltó legyen. Úgy, hogy ne legyen további külső app, appok e miatt ? Az adguard DNS vpn nem érdekel.
Csak kérdezem! Nem szándékozok megválni semmitől se, csak talán van "új" megoldások ilyesfajta célokra.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
crok
Topikgazda
válasz Bogya75 #160654 üzenetére
Root nelkul nem lesz. Azota nagyot fordult (imho erosodott) az atjaras az alkalmazasok adatainak hozzaferese kozt. Gondolj bele: milyen lenne ha a banki alkalmazasod adatai nem lennenek szeparalva es a random malware/jatek hozzaferne hogy "elmenthesse"..?
A jatekodban nincs export vagy valamilyen fiokkal belepes? -
Bogya75
tag
válasz kiraly.andra #160642 üzenetére
Szia!
Ezt próbáltam. éve még sikeresen mentettem vele adatokat. Most már nem működik sajnos. Ezért is keresek másik appot.Samsung S23
-
user01
aktív tag
válasz BitRider #160645 üzenetére
"- Az infrared kezelő programban "csak" ismert készülékekkel lehet operálni. Nem értek hozzá, de létezhet, hogy manuálisan állítgatom be a frekvenciákat valami másik, erre való appban (pl. egy Genius hangszettet irányítandó)?"
Én egy [ilyen] infra adó-vevőt használok. Frekvenciát nem tudsz állítani, de ezt lehet tanítani, ha megvan a régi távirányító. Nem utolsó sorban kompatibilis az összes type-c-s telefonnal. A hozzá való app-ban pedig el lehet menteni a felhőbe a beállított eszközöket és később bármely telefonra le lehet tölteni azokat.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A Bitwarden app mennyire megbízható? Biztonságos? Weboldal bejelentkezéseket rá lehet bízni?
Esetleg más adatokat is biztonságban tudhat az ember?
Jópofa maga az alkalmazás. Sok mezőhozzáadási lehetőséggel, magyar nyelvű, kényelmes jelszó másolással.
Használnám szívesen.
Köszönöm -
crok
Topikgazda
válasz BitRider #160645 üzenetére
Második és negyedik kérdéshez: itt nézz szét, szerintem tetszeni fog a lista.
Infrához: nem igazán.. van olyan alkalmazás amiben van szerkesztő de nagyon körülményes is meg nyilván kell a minta hogy mit és hogy adjon az infra (ugye tanítani nem lehet mert RX nincs). Infra alkalmazásokat is találsz a listában egyébként.
Ja igen, van külön MIUI topik is, ott is nézz szét.[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
Hali!
Régóta elvoltam a sok éves Androidos telefonomon, de most váltottam végre (Redmi Note 11 Pro 5G). Időközben, meg most az új készülék kapcsán is felmerült pár kérdésem.
- Van valami újabb, normálisabb, stabil felület az Apex és a Nova launcher helyett? A MIUI-ban is van 1-2 érdekes apróság, amit a régóta nem igazán megújuló Nova-ban már nem tudnék beállítani azt hiszem (pl. hogy bal oldalt vagy jobb oldalt húzom le az értesítéseket / kapcsolókat). Ha más nem, visszatérek a Nova-hoz, mert kell, hogy bal oldalról pl. ne a Google cucc nyíljon, és a widget-eket is jobban személyre tudom szabni.
- A régi zenelejátszóval és a VLC-vel sem voltam megelégedve (utóbbiban pl. állandóan sietett / késett a hang, helyette még a Google Files is jobb volt lejátszónak). Az F-Droid keretrendszert ismerem, szóval jöhet open source cucc is (sőt).
- Az infrared kezelő programban "csak" ismert készülékekkel lehet operálni. Nem értek hozzá, de létezhet, hogy manuálisan állítgatom be a frekvenciákat valami másik, erre való appban (pl. egy Genius hangszettet irányítandó)?
- Egy-két MIUI app egészen király, mint pl. a Compass, meg a Clock. Tudtok még alapfunkciókra hasonlóan újabb, egyszerű, fejlett programokat? Tudom, elég általános kérdés, de minden ötlet jól jön ahhoz, hogy minél értelmesebben lakjam be a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
kesztió
aktív tag
Philips Android TV-hez keresek olyan button mapper típusú alkalmazást, ami a távirányító nem használt fizikai gombjaihoz (pl. színgombok) nem csak alkalmazásmegnyitást, screenshotot stb. tud hozzárendelni, de a TV menüjében meg tud nyitani tetszőleges menüpontot. Nekem pl. a következőre lenne szükségem:
Gyorsmenü → Csatornák → Options + → Csatornalista kiválasztása.
Nem zárom ki, hogy a két legnépszerűbb mappelőprogramban, a Button Mapper ill. a Buttons Remapper alkalmazásokban ez valahogy megoldható, de nincs kedvem látatlanban kifizetni minden egyes potenciális alkalmazásra a PRO tarifát, hogy vajon hátha utólag valamelyik alkalmasnak is bizonyul a feladatra.
Szóval, hozzá tudtok szólni a problémához?Bug és debug fia vagyok én
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #160642 üzenetére
Keress vissza a Helium-ra a hsz-eim kozt hogy miert nem fog menni. Evek ota nem volt frissitve mert nincs gyak. ertelme [link]
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Adott egy exchange céges e-mail cím, amit az outlook, gmail, bluemail, type app, nine app gond nélkül kezel. A maildroid pro, az aquamail, spark mail app pedig nem.
Mitől lehet ez?
Xiaomi 14T
-
Bogya75
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen applikációt amivel telefonról -telefonra át lehet másolni játékállást stb.
Samsung S23
-
Cs1csó
félisten
válasz zsoltip #160636 üzenetére
(szoktam ezt ajánlani más topikokban is pl. összeomlott hébe-hóba a Windows-om de azért elég gyakran ahhoz képest, hogy korábban egyszer sem, újra telepítettem és a hiba megszűnt. Persze keresgélhettem volna stb. de egy újratelepítés az TERVEZHETŐ időveszteség a problémakeresés pedig nem)
-
zsoltip
őstag
válasz Cs1csó #160621 üzenetére
Töröltem az appot, töröltem a Cache, és dalvik cache szakaszokat, restartoltam a telefont, újratelepítettem a Vibert, az igényelt engedélyeket megadtam.
Töröltem a Bluetooth párosítást a telón és az autón is.
Autón is levettem a gyújtást, újra rákapcsoltam a gyújtást.Párosítottam a telót a kocsival.
Működik. Nem tudom mi oldotta meg, de működik. Halleluja!
-
crok
Topikgazda
válasz Valkolaci #160633 üzenetére
Ha szerencséd van akkor debug-olható az alkalmazás mert benne hagyta a fejlesztője.
(Most nem tudom megnézni, max. este..) Akkor mehetne az, hogy:adb shell run-as com.ihunuo.ykr_hn_2005a_tlw66 cp /elérési út/file /sdcard
adb pull /sdcard/file
Kis segítség még [link]. Nyilván meg kell keresni a file-jait az alkalmazásnak. Nem egyszerű, root-al annyival könnyebb hogy file kezelővel nézelődni egyszerűbb. Egyébként nem szokás sima csv-ben ilyesmit tartani, SQLite-ban szokták tartani de hogy hozzáférhető-e vagy hogy a "hasznos" adat mellett még hány tábla lesz.. Gondolom akkor export az nincs.. -
Valkolaci
újonc
Sziasztok!
Van egy ThermoPro TP357-es hőmérőm.
https://buythermopro.com/product/tp357/Hőmérőnek van egyéves beépített memóriája, amiből bluetooth-on át lehet az adatokat küldeni az alkalmazásába, de exportálni nem lehet.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ihunuo.ykr_hn_2005a_tlw66Hogyan lehetne hozzáférni a az alkalmazás, telón lévő file-okhoz, hátha valamelyikben értelmezhető módon vannak az adatok letárolva.
Csak root-olt telefonnal mehet?
Köszönettel. -
Beni2360
félisten
válasz Viktor0610 #160597 üzenetére
Nálam random át vált Bigre.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
MODERÁTOR
-
g_g_g
őstag
válasz Viktor0610 #160626 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
Aurig@
őstag
válasz svgyula #160619 üzenetére
Utoljára ebbe a mappába mentette nekem is.
Egyébként csak ez az engedélye van a True Phone-nak:
Ez lehet probléma?
Ha igen, hol tudom módosítani vagy lehet e egyáltalán?
Még 2019-ben tettem fel, azóta nem piszkáltam, nem telepítettem újra.
Csak rendszerfrissítés volt, kettő is. Android 10-en még biztosan tudtam menteni, 11-en még nem próbáltam. Április óta van 11.
Lehet ez kavart be valamit? -
crok
Topikgazda
válasz Tökimanó #160623 üzenetére
Úgy tudom ezt hívják szakmai igénytelenségnek Méretét tekintve egyébként valami split lehet csak, nem a base apk. De egyébként igazad van, semmi értelme, említettem már én is..
-
Cs1csó
félisten
válasz zsoltip #160620 üzenetére
Esetleg telepítsd újra a Viber-t. Vagy nézd jobban végig a jogosultságait lehet valami kimaradt.
Esetleg - tipp - telepítsd az itt már tárgyalt "True Phone"-t és azt megnyitva abból indítsd a Viber hívást.
Remélhetőleg neked is jön majd a 8-as végű ROM - nekem már régen az van mert Global a telefonom Redmi Note 10 S - és az akár ezen is javíthat.Tehát: újratelepítés, jogosultságok (beállítások átnézése) esetleg egy másik híváskezelő appon keresztül indítani a Viber-t nekem pl. a sima telefon appban is látható az adott személy lapján a sima telefonszámai pl. vezetékes, céges, magán és ugye a Viber is ha van.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Következőre lettem figyelmes.Xiaomi Mi 10 Pro mobilkészülék xiaomi.eu ROM 13.0.5 stabil rendszerrel.
Viber (naprakész, friss mindig).
VW Golf Variant VII Media Discovery MIB1 fejegység.Viber hívás nem megy át a kocsira bluetoothon.
Ugyanezen készülék, bluetooth headsettel (Huawei Freebuds Pro) simán működik Viber hívásra.
A jobb alsó sarokban hívás közben, a hangszóró ikonra bökve, tudok választani hangkeltőt, amire akarom, hogy a hívás menjen, ami akarom, hogy kezelje azt: a kocsit is ki tudom választani. De mégsem megy át a hívás.Mi lehet elállítva, vagy milyen engedélyt adjak az appnak?
Csak ezzel az appal van gondom. Minden egyéb app, és normál hívás is működik vele rendesen.Mi a tapasztalat, vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Aurig@ #160617 üzenetére
Szia! Nekem is az van de tejesen más a menü:
Ez alatt a menüpont alatt működik rendesen. Kétszer is kipróbáltam. Megvan a mentés helye is a Data könyvtáron belül com.hb.dialer.free alá menti.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
válasz spiderpig820 #160611 üzenetére
A simple annyira "okos" , hogy egy új bankkártyát csak mobil appban lehet hozzá adni, webes felületen nem... okát nem értem.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
SirRasor
addikt
válasz spiderpig820 #160611 üzenetére
Köszönöm, akkor elkezdem használni a stocard-ot, mert a többi elég fapados ehhez képest.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Összefoglalóban nem találtam progit az alábbira: Van egy csomó vonalkódos kártyám: lidli plusz, tesco, CCC, Decathlon stb. Már láttam valahol, hogy létezik olyan progi, amibe az összeset fel tudom venni, de gugli kismilliót mutat. Tudtok olyat, ami tuti biztosan bevált?
EDIT: eddig a Stocard tűnik a legjobbnak.Más: összefoglalós alkalmazásajánlóba elég sok minden bekerült, viszont van egy kis hiányérzetem: ingyenes VNC SZERVER helyi hálózatba (tightVNC-vel (open source) is használható): droidVNC-NG. F-Droid-on is fent van. Szerintem érdemes felvenni a listába.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Indiant
addikt
válasz ®abstract® #160607 üzenetére
Bocs, én is láttam ,hogy ez a leírás egy kicsit hosszú, kusza.... De a lényeg, hogy egy lehetőség. consono már írta is az egyszerűbb utat.
-
consono
nagyúr
válasz ®abstract® #160607 üzenetére
Win 11-en is azt telepítesz, amit akarsz. Én pl. fel sem tettem az Amazon store-t, apk-ból tettem fel programokat. Át kell tenni developer mode-ba az Android környezetet és adb-vel lehet telepíteni, de volt valami GUI is hozzá..
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
®abstract®
őstag
válasz Indiant #160605 üzenetére
ennél bonyolultabb nem is lehetne 🤔 igaz nem is vartam mast a microfosch tol
tehát amazon app store install+reg után ami a boltban van app azt leszedheted.faxa.
android emulator ban pedig tudom telepiteni amit akarok,van difi=sokkal egyszerűbb az install is.de kinek mi ugye 😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
mickemoto
őstag
válasz ®abstract® #160603 üzenetére
Köszi. Akkor megpróbálom a beállításokat finomhangolni.
-
®abstract®
őstag
válasz mickemoto #160602 üzenetére
kiprobaltam tobbet is de maradtam a bluestacks 4 n. azert is mert ez tamogatta a gamepad et,amit a tobbi eseteben nem tudtam belőni,mondjuk ez lehet az en hibam volt,de nem volt kedvem szenvedni. win 10 alatt ssd n,nagyon gyors a működése az emunak,ha neked nem az akkor beállítási gondok vannak ott.a 64 bites beallitasokkal 4 vagy 6 gb rammal szalad rendesen
ezen az oldalon vannak az erdemleges droidos emulatorok pc re= [link][ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan android játékokat futtató programot pc-re, mint a BlueStacks, csak olyat, amin gyorsabban futnak nagyobb gépigényű android játékok is?
-
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Spórolós topik
- További aktív témák...