- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Messenger néha nem jelez. Belépek akkor kapom meg az üzenetet. Másnál is van ilyen hiba jelenség?
Samsung S23U -
-
svgyula
addikt
válasz
Tökimanó #163994 üzenetére
Az én telefonomon egyik külső launcher sem volt képes a widgeteket frissíteni. Még az óra sem működött
Csak a gyári launcherrel működnek. Az elején még volt lendület a próbálgatáshoz, aztán feladtam. Nagyjából akkor volt vége amikor
1,5órát késett a kijelzőn a 6. laucher felületre kirakott nemtudom hányadik óra widget. Ezért meg kellett ismernem a gyárit és elfogadni, hogy ez van. -
Windowson shareX-t használok. Hasonló tudású (automatikus feltöltés valahova public képmegosztoba, saját fiokba. pl imgur saját fiok) alkalmazást keresek Android 8-ra.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #163990 üzenetére
Igazad van. Én se szeretem és tudom hogy hosszútávon nem is éri meg. De azért könnyebb évente 2-3 ezer kemény forintot kiadni mint egyszerre 15-20 ezret. Persze azért volt már és valószínű hogy még lesz is amit végleg megveszek.
-
balazs1956
senior tag
-
crok
Topikgazda
válasz
balazs1956 #163981 üzenetére
A Solid-ban csak In-App purchase van, azt csak az alkalmazáson belül tudod megvenni. Ami gond ezzel volt az az, hogy nem működött a MasterCard 3D és ezzel a bankod kell zaklatni vagy az OTP-ben megnézni hogy a kártyádhoz van-e beállítva 3D és hogy oda megjön-e az értesítés a vásárlásról hogy jóváhagyd. Itt írtam róla. Van az OTP online felületén a kártyára 2FA vagy MFA beállítva? Kellene.
-
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956 #163979 üzenetére
Hátha segítek valakinek.
Sikerült megoldani a fenti problémát, márpedig úgy hogy a telefonon feldobott egy lehetőséget a PayPal hozzáadásához.
Bár ugyanaz a bankkártya van a PayPal mögött is, itt elsőre sikerült a fizetés. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
balazs1956 #163979 üzenetére
PC-n ugyanúgy ki tudod fizetni, ha bejelentkezel a Google account-ba. De ha a kártyával van gondja akkor ugyanúgy fogsz járni mint a telefonon.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Vásárolni szerettem volna egy alkalmazást a Google Play-on, de a rendszer QE-PMSA-35 hibakóddal dob vissza állandóan:
A kártyán nem sikerült azonosítani. Próbálja meg újra, vagy forduljon a bankjához.
OTP Master card virtuális kártyával próbálkozom, amúgy máshol mindenütt hibátlanul működik.Visszaolvastam találtam is hozzászólásokat, de a megoldást sehol sem.
Van esetleg mód az asztali PC-n keresztül kifizetni egy alkalmazást?A segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
Tökimanó
senior tag
válasz
efi99 #163973 üzenetére
Próbaképpen letöltöttem. Sajnos mivel még nincs magyar, nem nagyon értem a beállítási lehetőségek leírását. Így nekem egy nagy összevisszaság. Természetesen ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó. Egyelőre töröltem, ám ha lesz magyar ismét ránézek. Feltéve ha tudni fogok róla.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amivel root nélkül állítható a kijelző színhőmérséklete?
Nem sima "night mode" -ra gondolok, amitől csak sárgább / sötétebb lesz, hanem amivel tényleg színárnyalatot lehet állítani. -
Cs1csó
titán
válasz
efi99 #163973 üzenetére
Köszi, figyelni fogom. Most a "Könnyű magyar billentyűzet 2" amit tesztelek, használok. A színeket még állítgatom de úgy látom ez a megfelelő elrendezés: felül a "plusz" karakterek és én még bekapcsoltam azt a funkciót, hogy a számok is megjelenjenek a plusz karaktereket tartalmazó sor felett.
-
efi99
őstag
válasz
Cs1csó #163959 üzenetére
Beleástam magam a témába, mert a tökéletes billentyűzetet én sem találtam meg eddig gombkiosztás tekintetében. És akkor találtam ezt:
[link]
Minden is testre szabható, gombok funkciója, (beleértve több ezer karaktert és vezérlési funkciókat), egyenként a méretük, színük, karakterméret, hosszú érintéses funkció stb. Minden gombot lehet ide oda pakolni, átnevezni.
Sikerült meggyőznőm a fejlesztőt, hogy annak ellenére, hogy nem tud magyarul, tegye elérhetővé nálunk is (régiókorlátos volt), így mától telepíthető a GP-ről is. (Nemsokára lehetővé teszi a lefordítását is, akkor megcsinálom magyarra is.) Az ingyenes is szinte mindent tud, de a bővítőcsomag is csak 2 dollár körül van. -
tonnni7
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
zsoltip
őstag
válasz
donjohnson #163939 üzenetére
Ok, de nincs lehetőség "nem elfogadni, hogy így legyen"?
Más:
Google Contacts alapértelmezett tárolóból, miként lehetséges:
- asztali Outlook címzett beírásakor az automatikus javaslat, tehát a Google-ben tárolt névjegyek közti válogatás?
- ugyanez a kérdés Andoridon.Köszi.
zsoltip -
zeon.hu
nagyúr
Kicsit le vagyok maradva: megszűnik a Messenger?
Ha igen, marad a FB?
Ugyanis anélkül használom a Messenger-t, egyszeri FB reg után, amit azonnal tiltottam is. -
kaciokos
őstag
válasz
tonnni7 #163965 üzenetére
Előbbit nem tudok, utóbbira nálam a Today Weather a nyerő, részben azért, mert több időjáráselőrejelzés-szolgáltató közül lehet választani.
-
tonnni7
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan akkumlárot alkalmazást aminek widget részes is van? Illetve egy relatív pontos időjárás alkalmazást is keresnék?
-
fap333
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy X98H Pro tv boxot. Szimpla android 12 fut rajta. Spdif-en keresztül szeretnék 5.1-es hangzást kicsikarni belőle. Elvileg hardveresen össze van rakva a dolog, de valami nem stimmel.
Véletlenül nem tudtok olyan alkalmazást, amivel a hangszórókat egyesével is meg tudnám szólaltatni teszt jelleggel?
Előre is köszi! -
-
Cs1csó
titán
Üdv, van olyan Androidos billentyűzet ami "teljes" értékű magyar? Tehát pl. az á, ő, ú, stb. gombok is látszódnak nem másod-harmad opció vagy autokorrekttel jön elő?
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung A53 video lejátszó ikonját valahogy kitudom rakni a kezdőképernyőre?
Gondolom az az android alap lejátszója, nem a Samsung Video Player?
A Samsung Video Player-t egyébként az áruházból tudom telepíteni?
Nem találtam rá!
. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Telefon kijelző kikapcsolására tudtok valami jól működő alkalmazást? -
-
Tökimanó
senior tag
Kellemes meglepetés ért tegnap. Reggel frissítettem a "Névnapok"alkalmazást. Az addig jól működő widget innentől kezdve nem működött sehogy. Írtam egy értékelést és hogy nem kóser valami. Pár óra múlva a fejlesztő üzenetben javasolta hogy töröljem, majd rakjam ki újból a widgetet, ha akkor se jó, jelezzem és utánajár a hibának. Nem lett jó, úgyhogy jeleztem. Néhány óra múlva jött az újabb üzenet hogy megtalálta a hibát és javította. Csinált egy új frissítést ami után már működik is. Ezt csak azért írtam le mert sok esetben olvasom hogy a fejlesztő nem foglalkozik az általa készített alkalmazással, a felhasználó meg mérgelődik. Szerencsére erre is van példa hogy valaki meghallgatja a panaszokat és gyorsan el is hárítja azokat. Jó lenne ha mindenki így állna hozzá.
-
-
Keresek egy olyan GPS appot ami:
- Mutatja a pozíciót és magasságot.
- kiránduláskor ha egy adott pontból megmérem hogy (abból a pontból) 45° irányba akarok menni de nem tudom milyen messze van a cél, akkor mutassa nekem az egyenes útvonalat és az attól való letérést (jobbra balra) méterben. Mint a régi garmin gps-ek.
- nem kell térkép
- nem kell navigáció
- freeEz garminnál egy nyíl volt ami 3 részből állt aminek a közete mozdult el jobbra/balra..
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Nem tudom, hogy Android, vagy Windows, esetleg más topik a megfelelő...
OneDrive gyökérkönyvtárban létrejön egy "Mellékletek" nevű folder.
Megjelenik mind Windows asztalon, mind böngészőben elérve a felhőt, mind Android appon keresztül, mint bármely más szinkronizált folder.Törlöm, de idővel ismét ott van.
Mi okozhatja, hogyan tudom, a korábbiakhoz hasonlóan úgy használni, hogy ne jelenjen meg, ne hozza létre magának, akármi is készíti. Valamelyik OneDrive (asztali, vagy telefon), esetleg Outlook (szintén asztali vagy telefon) készítheti sztem, de egyelőre nem tudom melyik.
Köszönöm.
-
kiraly.andra
aktív tag
-
Somatom
veterán
Tudja vki, hogy ha a telón elindítom a videófelvételt, akkor az meddig rögzít? Mondjuk, 4GB -nál megáll, folytatja, vagy új fájlban újrakezdi?
-
Somatom
veterán
Beállítások » Alkalmazások » Alapértelmezett alkalmazások » digitális asszisztens.
Gyárilag ez a Google. Több jogosultsága van, mint más appoknak. A MD -ot kell kijelölni helyette.
Az ADB engedély más módon juttatja több jogosultsághoz a MD -ot. Android Debug Bridge. PC -s kapcsolat a telóval, amin keresztül parancssoros utasításokat lehet adni a telónak. 11 -es Androidtól nem kell hozzá PC, magán a telón is kiadhatóak az utasítások. A MD topik összefoglalójában megtalálhatóak a konkrét parancsok. Igen, így több jogosultsághoz lehet juttatni a MD -ot, mintha asszisztensé teszed. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Letoltottem ezt az open camera alkalmazast. Mit kell itt beallitani, hogy szebb kepet lojjon a telo? En aligha veszek kulonbseget eszre a ketto kozott.
-
svgyula
addikt
Olvasd el mit írtam:" Nyilván ember és ember között nagy a szakadék elvárás terén ez nem vitás." Én tiszteletben tartom mindenki döntését! De senki ne próbáljon meggyőzni arról, hogy milyen jó telefon! Egyszer elég volt a motorola 3napig bírtuk egymást!
Leírom a saját véleményemet: ha utánam dobnák belerúgnák egyet. -
mzso
veterán
válasz
svgyula #163919 üzenetére
Ez teljesen alaptalan általánosítás... A Lite csak egy marketing fogás, hogy a nem lájtot vegyék az emberek.
Pl ilyen realme 9-et néztem még emellett, az nem volt lite és nincs is lite verziója, de egy lehelettel gyengébb a SOC-ja.@zsoltzsolt
A kettő ugyanaz, csak a lite a markting-idióta betűzése a light-nak. -
válasz
zsoltzsolt #163921 üzenetére
Minden neki se lehet meg.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #163917 üzenetére
De ugye azt azért te is tudod, hogy a LITE az nem azt jelenti hogy nincs benne cukor?
Hanem azt, hogy nincs benne hardver, csak mindenből azt amit az "eladhatatlan" polcokról összesöpörtek.
Volt a családban ilyen-olyan "LITE" verzió mert az "occó" aztán fél év múlva meg már nem occó, hanem sz@r lett mert ezt sem azt sem tudta, nem ment rendesen egy csomó frissített apk. Aztán le kellett a playt tiltani mert csak a régi alkalmazással ment úgy ahogy normálisan amíg meg nem unták a kínlódást. Nyilván ember és ember között nagy a szakadék elvárás terén ez nem vitás. De azért írtam azt, hogy nem az aku lesz a legnagyobb problémája a telefonnal...........
-
angelus8925
tag
Sziasztok,
szeretnék fotógeometria segítségével homlokzatot felmérni. Nem várok el hiper-szuper pontosságot, de jó lenne, ha meg tudnám ezt oldani.Milyen alkalmazást ajánlanátok?
Most egy Note 10 plus-om van. Emiatt érdemes lenne iPhone-ra váltani vagy iPad-et venni (Lidar szenzor van benne)?
Mellesleg nagyon szeretem a telefonomat, nem szívesen váltanék toll nélkülire.
Az új Note ilyen szempontból mit tudhat?
Előre is köszönöm!
-
Somatom
veterán
Ha rootolt lenne, azt említettem volna. Három lehetőséget javasol a Macrodroid ahhoz, hogy kapcsolgatni tudja a repcsi módot.
-Root.
-A MD az alapértelmezett segédalkalmazás.
-ADB hack.
Az utolsó ADB engedélyeket jelent. Az sem nagy kunszt, de nyílván a középső lehetőség a legegyszerűbb.
Megnéztem, van mód az akkukímélő mód kapcsolására. -
svgyula
addikt
Egy hasonlattal élve: veszel egy 2T-ás teherautót(a nagyok már most a 10T felett vannak!) mert úgy érzed neked elég lesz a "cuccaid" cipeléséhez(most) De! 2 év múlva ugyanezek a "cuccok" már nem férnek rá a teherautódra vagy leülnek a rugók és kétszer annyi üzemanyagot fogyaszt a járgány a cipeléshez.
Amit vettél az 2021-es kiadás, egy már akkor sem élmezőnybeli MTK SOC-al. Nyilvánvalóan energiatakarékos jószág az 5000mA-es aksival 3napot is simán bír ha nem videózol meg játszol rajta. Viszont a play áruház, meg a web oldalak gondoskodnak arról, hogy két év múlva a telefonod le fog kívánkozni a kezedből a betonraés kívánja a taposást
-
TODI1111
veterán
válasz
Enigma1945 #163907 üzenetére
Személy szerint én nem játszom mobillal csak kisebb logikai játékokkal. A topikokat szoktam olvasgatni és ebből az jön le, hogy az S20+ már elég "elavult" komolyabb játékokhoz a jövőre való tekintettel. Ha a pénztárca engedi akkor én lecserélném az S23 család (S20+ után lehet, hogy S23+ lenne) valamelyik tagjára. A mostani széria nagyon jól sikerült és most nálunk is snapdragon processzorral szerelt mindegyik. A készülékek topikjában biztosan tudnának segíteni. Illetve az említett játékról pedig lehet, hogy ebben a [topikban] jobban tudnak segíteni.
-
Enigma1945
őstag
válasz
TODI1111 #163904 üzenetére
Köszönöm a valaszod! Erdemesebb lenne akkor lecserelni egy ujabbra ha a jovobeli jatekokkal akarok majd jatszani? Ha cserelnek mire erne meg? Nezzek akkor Snapdragon chipsetes telot? Most pld amikkel jatszom: PUBG, CoD Mobile nagyon szepen futnak, de nem tudom ez igy lesz-e ha a most megjeleno jatekokkal jatszanek? Vajon alacsony grafon akadoznanak?
-
TODI1111
veterán
válasz
Enigma1945 #163899 üzenetére
Játékra már nem erőltetném az S20+ készüléket.
" Az Activision pedig korábban már többször is megemlítette, hogy 2023-ra várhatjuk az újdonság érkezését. 2023 márciusában, pár nappal ezelőtt pedig Chris Plummer elhintett néhány információmorzsát. A következő két régió, mely becsatlakozhat a “béta” tesztbe, Európa és Dél-Amerika lehet majd. A Google Play áruház májusi időponttal kalkulál, ám ebben nem bízhatunk meg teljes mértékben, hiszen egy csúszás bármikor jöhet." -
Somatom
veterán
Még nem haltak ki. Egy ott van az aláírásomban.
-
mzso
veterán
válasz
Somatom #163898 üzenetére
Hát ez nem túl bizalomgerjesztő a jövőre nézve...
A cserélhető akkus telefonok meg gyakorlatilag kihaltak. De majd ha a nagy EU megírja és beiktatja a szabályzást, hogy csak cserélhető akkusak lehetnek a telefonok úgy 10+ év múlva, majd akkor jó lesz...
(#163896) Rigormortiis
19000 Ft az a támogatással vett telefonom-ért fizetett pénznek a 40%-a...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest