Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz viewdetails #148999 üzenetére
Ebben lehet valami, régebben tényleg használtam a Xiaomi felhő szinkronizációt.
Elgondolkodtattál, köszi szépen. -
viewdetails
addikt
válasz Peterhappy #148998 üzenetére
Szerintem ha Google névjegyzékbe szinkronizálsz, nem fog értesíteni. (Én is oda szinkonizáltatok.) Úgy rémlik, ha a Xiaomi/Samsung saját felhőjébe kerülnek fel a kontaktok, a Xiaomi/Samsung naptár jelez.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Peterhappy
őstag
válasz Somatom #148995 üzenetére
Van kb 300 kontaktom, ebből nagyon minimum 100-nál (nem vicc) megadva a születésnap. Nem csinálnék ezekre emlékeztetőt, ha nem muszáj.
@viewdetails: Köszönöm, igen. Megoldást ez sem jelentett.
Lehet, hogy a gyári Xiaomi naptár app jelenti a megoldást, szerintem azzal működött anno, kipróbálom majd, ha úgymond "telefon közelbe" jutok, csak két naptár appot azért nem szeretnék használni, mert akkor meg összeakadnak az értesítések és duplikálva jelennek meg (szintúgy tapasztalat).
-
spiderpig820
aktív tag
válasz viewdetails #148996 üzenetére
Nekem a névjégynél hozzá van adva a születésnap. Az megjelenik a naptárban, de külön értesítés nem jön róla.
4B
-
viewdetails
addikt
válasz Peterhappy #148994 üzenetére
Ezt nézted már?
Vagy megjelenik a kontakt születésnap, csak nem értesít?[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Somatom
veterán
válasz Peterhappy #148994 üzenetére
Ezt nem értem. Adott napon felveszek egy új eseményt, vagy emlékeztetőt, beírom, hogy X,Y szülinap, beállítom éves ismétlésre és ennyi.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Google Calendar-t használok. Be lehet valahogy állítani, hogy jelezze, ha aznap valamely ismerősömnek születésnapja van? Keresgéltem, de értelmes, működőképes megoldást nem találtam sem az app-ban, sem a webes felületen.
Egy korábbi telefonomon ez tökéletesen működött, minden nap 10.00-kor jött értesítés - de akkor szerintem más, gyári naptárat használhattam... -
zeon.hu
nagyúr
1000
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Időjárás alkalmazást keresnék.
Feltétel, hogy legyen értesítése a legördülőn és hőmérséklet jelzés az értesítésin.
Valamint automatikusan frissüljenek is ezek, ha állítható az intervallum, annál jobb.
(Jelenleg az Időjárás & Radar van, de az egyszerűen nem frissül, amíg meg nem nyitom az alkalmazást. Szokásos MIUI procedúra természetesen megvolt, de hiába.)#?*@&!
-
crok
Topikgazda
Azt hiszem Messenger-es problémákra mára itt lesz a válasz, meglehetősen áll a szolgáltatás.
-
spe88
senior tag
Pushbullet Google Chrome kiegészítésénél van olyan opció, hogy a telefonon kapott push értesítéseket egy kattintással eltünteti? Nemigen találom és egyesével kell kiikszelgetni.
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
csipuka
senior tag
válasz gjoco1 #148964 üzenetére
Nem. Illetve kikapcsolni nem, csak be
Pont az lenne a lenyeg, hogy az automatizalo az figyeli az akksi toltottseget, es ha eler egy bizonyos szintet, akkor jelet kuld a smartplug-nak, hogy kapcsolja le az aramot. Vagyis a kikapcsolas az automatikus lehetne. Persze ha felrakod tolteni a telot, akkor be is kell kapcsolni, de nekem eddig mindegyik smartplug-on volt fizikai kapcsolo. -
spe88
senior tag
válasz Magnat #148955 üzenetére
tudod miért nem töltöttem le? Mert most világosítottál fel róla, hogy ehhez van ilyen szoftver. Azt hittem simán olyan, mint a Messenger, hogy simán belépek és tudok is beszélni a kontaktokkal.
Ezek szerint ilyen sügér voltam, hogy nem vettem észre, hogy ennyi az egész . Ki is próbálom.
Köszi
-
woodworm
veterán
Az ajánlóban szereplő egy szem hívásblokkoló nem tud kezelni hívócsoportokat, van esetleg olyan, ami tud ilyet? Eddig a DW Contacts szűrőjét használtam, de most lehet áttérnék a True Phone-ra. Abban pedig csak sima fekete lista van.
Van valamilyen megoldás a Youtube Music castolására a helyi hálózatban? A lejátszón mpd fut. Vagy egyszerűbb lenne, ha kap egy bluetooth adaptert?
-
sphe
senior tag
válasz Zaja2 #148970 üzenetére
Áthidaló megoldásként ajánlottam segítség gyanánt és nem azért hogy túlzással élj, mert számos applikációt nem lehet böngészővel kiváltani de a Facebookot igen; és ha a folyton frissít az oldal akkor nagyon rossz böngészőt használsz.
Amúgy áthidaló megoldásként ott van még a friendly app, mint Facebook kliens. Nézd meg azzal hátha működik és kevesebbet is fut a háttérben, nem olyan csilivili, de nem is telepszik rá annyira a telefonra és nekem bevált.
-
-
Zaja2
senior tag
Helló!
Huawei P Smart 2019-en sem a Facebook app,sem a Facebook Lite app nem enged be a fiókomba.A Facebook App azt a hiauzit dobja,hogy: "Váratlan hiba tortent. Kerjuk Probald meg ujra a bejelentkezest."
A Lite App pedig semmi hibauzit nem dob,csak bejelentkezesre kattintva a folso allapotjelzo megall 99%-nal,és várat a végtelenségig a bejelentkeztetéssel.
-Próbáltam torolni a gyorsitotarat/adatokat mind a ketto appnál.
-Letoroltem,es ujra telepítettem mind a ketto appot.
-Ujra inditottam a telot tobbszor is - Torolve az alkalmazasokkal,es ujratelepitve az alkalmazasokkal.
-Letoltottem AppGallery-bol,Play Aruhazbol,ApkPure-rol .
Opera minin,chrome-on,huawei browseren ,illetve PC-n beenged a fiókba.
EMUI 10,Android 10. 2020 Oktober 1.-jei javitocsomag.
Nem akarom emiatt resetelni a telefont.
Koszi a segitseget elore is!Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #148965 üzenetére
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Megoldást keresek egy problémára. Bozótirtással foglalkozom, és gyakran csinálok előtte-utána fotókat, viszont szeretném pontosan ugyanabból a szögből készíteni. Erre kellene egy program, ami a munka előtti képet beteszi az aktuális kamerakép elé, és egyezéseket keres, majd jelzi, mikor süssem el.
Samsung Galaxy S9-en használnám, ha ez jelent valamit. A gyári kamera alkalmazást használom, abban nem találtam ilyen funkciót.Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
gjoco1
addikt
válasz csipuka #148954 üzenetére
Hmm,ez új számomra.Viszont így leírva úgy jön le,hogy kapcsolgatnom kell.(?)
Ez eddig is megy,ha éppen nem alszom. Pont arra az időszakra szerettem volna.
Viszont elvagyok nélküle,csak gondoltam,ha úgy jön ki a lépés,hogy éjszaka kell tölteni,akkor jól jönne egy ilyen opció. De annyira nem gond,csak bevillant...."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
crok
Topikgazda
válasz abw6291 #148960 üzenetére
Miert a telefon hianyossaga ha a lehetoseget maga a fejleszto explicit tiltja le pl? Banki app engedje pl hogy offline adatmentese lehessen amiben utana lehet turkalni? Annyiszor megfutottuk mar ezt.. Igen, jo lenne, igen, akar titkositani is lehetne.. Akar felhobe.. de keress vissza a hsz-eimben arra hogy Helium es olvasd el miert nem lehet bizonyos appokat menteni. Regen, mikor az adatvedelem meg nem volt ennyire komolyan veve (Android 4.x, 5 korulig) addig adb-vel is lehetett menteni, a bmgr-nek is volt un. local transport metodusa.
-
abw6291
tag
Sziasztok!
Milyen megoldással végezhetek (akár rendszeresen/automatizáltan) teljeskörű biztonsági mentést az Androidos telefonomról root és felhő nélkül?
-
Somatom
veterán
Az egy nagy rakás szar. Pl. nem tudok roaming mérést, négy hónapos termint és app (pl. MyTV) kizárást megadni. Nálam, 9 -esen tökéletes a 3G Watchdog, de állítólag 10 -esen nem müxik, mert a Google letiltotta a hozzáférését.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Magnat
veterán
válasz spe88 #148953 üzenetére
De a webes felülete nem arra van, h azon walkie-talkizz, hanem adminisztrációra ... most beléptem megnézni, képet tudsz feltölteni ami a csatorna logója, moderátort hozzáadni, usert tiltani, illetve valami hangüzenetet feltölteni ami nem működött, de sztem az sem sima üzenet lesz hanem mondjuk egy üdvözlőhang ha vki belép a csatornára, de ez csak tipp ... de még mindig nem világos számomra, h miért nem töltöd le a notira a windowsos Zellot és használod azt?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
spe88
senior tag
válasz Magnat #148936 üzenetére
A Zello ugye egy app, de van webes felülete is, mint mondjuk a FB-messengernek meg millió más appnak. Na most, ha akarom használni a laptopomról a Zellót miközben dolgozom/netezek stb., akkor nem kell a telefont csesztetni, ezért használnám a Zellót webes felületen keresztül a laptoppal és így szeretnék kommunikálni az illetővel. Nyilván nem egy szokványos módja a dolgoknak, hiszen ez egy "walkie-talkie" app, és ez az arculat a szöges ellentéte a laptopon való ilyen kommunikálásnak. Azért gyanítom, hogy nincs is ilyen funkciója.
Igazából Zello.com-on ott van, be lehet lépni.
Azt hiszem így már körülírtam eléggé mire volna szükségem.
-
Yeffy
veterán
na megneztem, vagy egy oraig tokoltem, a "popular modders"-ektol leszedtem harmat, es felraktam, szinte mindegyik kilep/crashel, egyedul a
cstark27
nemelyik verziojaban tudok videozni (fotora vagy kilep, vagy ha sikerul is loni egyet, nem menti el), meg egysan1ty
apk-ban megy a videozas, fotozas itt is kilep.akkor ugy latom, marad a varakozas...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
kovacs65
senior tag
https://telex.hu/gazdasag/2020/12/08/technikai-okok-miatt-nem-mukodnek-az-otp-elektronikus-szolgaltatasai
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
crok
Topikgazda
válasz justmemory #148945 üzenetére
Se iCsekkben (DijNet) se Simple-ben nem tudok most en se se csekket se szamlat se semmit befizetni.. FYI.
-
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nektek androidon működik az OTP app?
Honor 20, android 10, minden legfrissebb. Az app is, és ha böngészőből nyitnám meg, akkor ott is azt írja, hogy a Wifim nem megfelelő. Laptopról böngészőben szintén, firefox és chromenál is.
Nemrég lett új net beköttetve, telekomos.
Van valami tippetek?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
sphe
senior tag
válasz Yeffy #148929 üzenetére
A pixel portok jó részében akár 4 lencséig is kapcsolható és egyenként beállítható a lib patcher. A feleségem snapdragonos Samsung Galaxy s10e telefonján több mint 10 verziót telepítettem fel egymás után, amíg megtaláltam melyik stabil. Úgyhogy vagy a kitartó próbálkozás, vagy a türelem legyen veled!
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Mobilnet adat ellenőrzésre keresek alkalmazást. Valami egyszerű de nagyszerű esetleg reklemmentes app ami pontos?
Köszi -
kiraly.andra
aktív tag
Tunnelbear-t használnék, de nem tudom bekapcsolni. Azért nem, mert nem jutok el odáig, hogy megadjam neki a szükséges jogosultságot. Jön a "Permissions needed" felület, rajta, hogy "To encrypt your data, VPNs need access to your internet traffic. This requires permission from you", majd amikor a [Continue] gombra nyomok, azonnal visszatér az alkalmazás felülete, és persze "disconnected" állapotban vagyok.
Azaz nem jutok oda, ahol megadhatnám a jogot (nem kizárt, hogy ezen a telefonom még egyszer sem használtam, de ez mellékes). Ha az alkalmazás adatai között megkeresem a jogosultságokat, akkor "No permissions allowed" látszik, és ki tudom ugyan listázni, milyen jogokat kaphatna (have full network access, view network connections, stb.), változtatásra ott nincs lehetőségem.
Van valamilyen opció arra, hogy kérés nélkül adjak meg jogokat (ha már szerencsétlen nem tudja kérni valamiért)?
Huawei P30 Lite, Android 10, Blokada kikapcsolva, private DNS kikapcsolva.
:a:
-
crok
Topikgazda
válasz gjoco1 #148932 üzenetére
Csak ha van root.. akkor pl. a Battery Charge Limit jó app, ha meg nem áll messze tőled a Magisk és a terminálhasználat akkor Advanced Charging Controller (ACC) modul amihez van egy app is aminek AccA a neve. Ha nincs root nincs lekapcsolás.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Tudtok hasonló alkalamazást,mit az AccuBatteryPro de a beállított 80%-nál megállítja a töltés,ha rajtahagyom?
Köszi!"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
crok
Topikgazda
válasz Yeffy #148929 üzenetére
"sajnos az en telefonomra meg nincs" - nem említed milyen készülékre keresel éppen (vagy én nem találom?).. de XDA-n van egy Google Camera Port Hub nevű gyűjtemény ahol egész sok készülékhez meg vannak adva a GCam portok és hozzá XML config ha esetleg azt is ajánlanak hozzá.
-
Yeffy
veterán
igen, point and shoot-ra kivalo lenne, emiatt lett majdnem P5-om.
tesztelgettem ezt a Lightroom-ot kicist, utanakutattam, van bekapcsolhato HDR is benne, de egyelore nem latok nagy kulonbseget a standard kameraapp-hoz kepest, plusz ez ugy latom csak a fo lencsemhez fer hozza.probalgattam joparat, sajnos eddig mindegyik vagy el se indult, vagy megakadt az indito fekete kepernyon kis feher kameraikon-nal.
elvileg mar uton van a fejlesztes, de majd kesobb raprobalok nehany masikra is.egyebkent olyan telefonon, amin tobb, mint 2 lencse van, azon mukodik az app mindegyik lencsevel? mivel hogy ugye a Pixeleken eddig max 2 lencse volt/van. vagy ez nem attol fugg?
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
válasz Yeffy #148916 üzenetére
A gcam fejlesztőjét kisebb zseninek tartják az ötletei miatt, a Google Pixel az egyetlen telefon amelyik képes egy ős régi szenzorral még mindig a top kategóriában maradni képalkotásban. Innentől a gcam alternatívája egyelőre csak a gcam.
Bátorítalak, hogy tölts le minden verzióból (cstark, Urnyx, stb. van vagy 10 port) egy friss és egy vagy két verzióval régebbit. Próbáld végig mindet hátha. Nekem több telefonon és a családban úgy működik, hogy a telefonok nem szerepeltek a kompatibilitási listában.
-
spe88
senior tag
azt hogy érted, hogy csak üzeneteket? Hangüzenetre gondolsz? Mert a Zello az pont erről szól, hogy olyasmi mint egy Walkie Talkie csak éppen nem klasszikus rádiófrekvencián megy, hanem interneten. Én nekem pont erre lenne szükségem. Akivel beszélek, ő vezet és egyszerűbb igy mint olvasgatnia. Viszont ahogy említettem is a Messenger stabilitása erre alkalmatlan, a Zellot meg erre találták ki.
Tehát ha létrehozok egy csatorna, oda meghívom a Zello appal rendelkező ismerőst egyedül, akkor csak ő hallja és ennyi, mindenképpen kell egy csatorna és oda csak vmi random kategóriát megadok, mindegy mit, jól mondom?
-
-
spe88
senior tag
Zellóval tudok úgy kommunikálni, mint mondjuk messengerrel, hogy megnyitom a PC-n, felveszem barátnak a Zellóban az illetőt rámegyek és elküldöm neki amit akarok.
Csak csatornákat tudok létrehozni Zellóban, de nem hinném, hogy az kell nekem, mert csatornakategóriát is kér stb. és olyat nem találtam, hogy mondjuk Private.
Messenger is jó volna, de ez a része olyan instabil, hogy a fél-, egyperces
hangüzeneteket sem küldi el, csak megy a karika. :/tx
-
Yeffy
veterán
válasz consono #148919 üzenetére
nahat, a Lightroom-mal fotozni is lehet? lol, en aszittem', "csak" szerkeszteni, mint a PS-el pl.
ebben van auto mod is?meglesem majd az utobbit is, most kifejezetten auto modra, point-and-shoot modra erdeklodok, manual/pro mod eleg jo a keszulekemben, azzal is jo neha elbohockodni, de az esetek kbg. 2/3-aban leginkabb gyors autoexponalasra van idom (vagy kedvem )
-
consono
nagyúr
válasz Yeffy #148918 üzenetére
Megpróbálhatod a Lightroom-ot is, azzal nekem jó képek készültek. A fiam régi telefonjára meg az OpenCamera-t tettük fel, az is megér egy próbát (ebben van camera2api támogatás) .
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Yeffy
veterán
válasz consono #148917 üzenetére
igen, azt tudom, h van sok port, sajnos az en telefonomra meg nincs, gondoltam van hasonlo "univerzalis", mindenki szamara elerheto camear2api-s app?
nyilvan a szenzor/lencse, de a szoftver is hozzatesz boven az auto vegeredemenyekhez (is).
-
consono
nagyúr
válasz Yeffy #148916 üzenetére
GCam? Millio telefonra van portolt változat.[link] De. Szerintem ugyan azt a minőséget nem a szoftver miatt nem fogod kapni, hanem a telefonban levő optika/szenzor miatt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Yeffy
veterán
Udvozletem,
Tud valaki olyan appot - fizetos, ingyenes, tokmindegy - ami megkozeliti, vagy akar be is eri a Pixeleken levo GCam vegeredmenyeit auto modban droidra?
-
crok
Topikgazda
válasz mouzrr #148914 üzenetére
Írj nekik email-t info@icsekk.hu. Egyik ismerősöm is csak úgy tudta megoldani hogy "megoldották neki".
-
mouzrr
őstag
az iCsekk appal nem tudok kifizetni egy csekket, tegnap óta be van ragadva utalás után és csak tölt. Nem vontak le pénzt viszont törölni se tudom a fizetést az appból, hiába töröltem és újratelepítettem már. Valami ötlet?
-
Magnat
veterán
válasz MascarpHone #148912 üzenetére
Szia Tiny Cam Monitort használom, a Free is nagyon jó.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MascarpHone
csendes tag
Sziasztok! Ismeri, használja valaki az iCSsee alkalmazást? Vagy ha tudtok könnyen telepíthető univerzális IP kamera alkalmazást meghallagtom.
iCSee: Miért van az, hogy megjön a jelzés mozgásról, hogy fotózott, de hiába
kattintok a "message" feliratra holott ott van rajta a piros pötty.
Ezt írja: "no alarm pictures and videos"
Bent van a 64GB.os memória kártya. vissza tudom nézni az egész videót 0-24.be,
de nincs kép a "message" felirat alatt.
Kell-e, cloud storage" regisztrációt készíteni, ahhoz, hogy a "message"-re kattintással előadja a fotózott képeket?
Vagy ha bent a memória kártya akkor meg kellene jelenítenie a felvételeket
amiket mozgásra készített?Köszönöm.
-
Probert75
addikt
válasz zeon.hu #148900 üzenetére
Ha DTS és AC3 miatt kellene, akkor innen töltsd le a telódnak megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest