Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Join:
Céges telefon jelzi a kimenő/bejövő hívásokat a sajátomról.
Nekem viszont pont fordítva kéne. Nem látok eltérést a két beállítás között, de értesítés nincs a sajátomon.
Ötletek?
(Pro verzió, minden engedély megadva, mindkettő droid 10, egyéb értesítések átjönnek)#?*@&!
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #147190 üzenetére
Forwardolom a belső 445-öt, de nem a külső 445-re, hanem mondjuk a 15973-ra, a gyári Telekomos cucc tudja. MiX-el csatlakozik, és tudok is másolni.
Igaz, a FolderSync elbukott, ott autentikációs hibát írt ki, de nálam például a Syncronize Ultimate se megy, az meg se találja a gépet.
-
xpike_
csendes tag
Sziasztok
Huawei P30 adatait szeretném szinkronizálni távolról, tehát nem csak LANról synology ds416-ra, 21. századi módon.
Foldersync+webdav-al próbáltam de nem viszi át a webdav a file-ok creation date-két...hanem a másolás idejét veszi annak... Sajnos ez nem ők pl fotóknál.
Tud vmi vmi jobb app-öt, technológiát backup/adatszinkronizálásra???
KösziDanny
-
Fall-N
veterán
válasz Luissimo #147176 üzenetére
Nem hiszem. Én is használom a Smart YT-t, de Android TV-n nincs igazából multitasking, mert TV-n erre nincs is igény. Általában egy tartalom megy egyszerre, így nincs értelme. Osztott képernyő sincs. Az más, hogy PIP módban két TV csatorna mehet, mert azt a régi TV-k is tudták már.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Rootolatlan mobilról mivel lehet menteni az SMS-eket és a híváslistát?
-
Luissimo
veterán
A Vanced az tudja, tudom,
Csakez android tv-n kellene nekem most,azon a smart youtube van és szeretmém tudni, hogy nem e esetleg van e nekije ilyen tudása csak én vagyok lemaradva esetleg. -
csabyka666
veterán
válasz Luissimo #147174 üzenetére
Üdv!
Nem egészen a kérdésre válasz, de Vanced esetleg?Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Aki használja, attól kérdezném, hogy a Smart Youtube TV alkalmazás tud olyat, hogy pl. zenéket a háttérben is lejátszon?
Vannak olyan HighEnd Audiophile összeállitások, amelyeknél többmint egy órán keresztül egyetlen fotot kellene nézni, miközben a zene szól, brrrrr -
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #147171 üzenetére
Szerintem siman megutotted.. vagy kosz szorult be es bent tartja.. ilyesmi.
-
csabyka666
veterán
@ (#147168) lovi27: Az lehet, de ilyen topicot nem találtam.
@ (#147169) crok: Basszus, és tényleg, nem működik a hang le, de nem hittem volna, hogy emiatt csinálja... Ez valami típushiba lenne? Köszi a tippet!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
crok
Topikgazda
válasz csabyka666 #147166 üzenetére
Esetleg a hangero le gombod torott es rovidzaras..
-
lovi27
addikt
válasz csabyka666 #147166 üzenetére
Mert ez inkább egy Samsung topikba való kérdés...
Általában azt írják csak töröld a problémát okozó appot, majd indítsd újra a mobilt és normál módban fog elindulni.
Esetleg recovery módban törlöd a cache partíciót - már ha tudsz bánni a recovery móddal!!!
De valaki ezt javasolta: "Turned off phone for 10 minutes and woohoo... Upon restart no more safe mode... Thank you so much" -
lacuska74
tag
Sziasztok!
Azt meg tudom valahogy oldani, hogy ha megy a Spotify, akkor ne zárjon le a képernyő? -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
A szakmai topicban nem kaptam választ, talán majd itt...
Van egy régi Samsung Galaxy Young telefon, ami biztonságos módban ragadt. Visszaállítottam gyáriba, újraindítottam többször, de ugyanúgy kiírja a bal alsó sarokban. SIM nincs benne, de szerintem ettől még nem kellene abban indulnia.
Próbáltam hosszan nyomni a kikapcsolás opciót, de ezen a verzión még nem jön elő a biztonságos mód.
Hogyan tudnám normál módba indítani?
Köszi a segítséget előre is!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
fradi81
veterán
Hali
Olyan app van amivel 2 teló meg tudja nézni a térképen hogy éppen hol van a másik jelen pillanatban?moto g72, Ninebot d28e
-
st6969
őstag
válasz SzabóTamàs90 #147149 üzenetére
Igen, ez jó eséllyel megoldaná, viszont korábban erre nem volt szükség, enélkül sem lőtte ki. Ezzel viszont az a bajom, hogy használat után úgy marad, el fogom felejteni kilakatolni. És nem akarom, hogy a háttérben fusson, merítve az akkut.
-
Somatom
veterán
válasz eclipse19 #147155 üzenetére
Most nekem is "veszélyben vannak" az újabb fájljaim, de a normál metódus az, hogy a telóm kommunikál a Drive -al, az meg szinkronizál az otthoni NAS -ommal. Csak, egy ideje lehalt a NAS -ban a szinkron. Kéne már egy új NAS.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz eclipse19 #147155 üzenetére
A legjobb helyen akkor vannak a fájljaink, ha legalább 3 helyen vannak, amiből 1 felhő. Inkább persze mondjuk 5 hely: 2 kölönböző felhő, a gép, egy külső hordozó, illetve még egy külső hordozó ami fizikailag máshol van. Erre mondanám, hogy tutibiztos.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
eclipse19
senior tag
válasz Jack Oneill #147142 üzenetére
Néha nem árt egy kis emlékeztető, hogy ezt az egészet bármikor lekapcsolhatják.
Vagy, ha globálisan nem is kapcsolják le, de egy konkrét fiókot bármikor törölhetnek, ha úgy gondolják. Volt rá példa.
Jó, ha tudja mindenki, mielőtt azt hiszi, hogy a G-nál vannak a legjobb helyen a fájljai. levelei, jelszavai, stb, ...Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
zhata
senior tag
Tudtok mondani olyan keyboardot, ami alapból nem a prediktív szövegbevitellel működik? (Swype és Gboard igen.)
-
Somatom
veterán
válasz WhiteWalker #147150 üzenetére
Mondtam a futár srácnak. Ő is megnézte szifonon. Ott sem találta.
-
brd
nagyúr
válasz Somatom #147146 üzenetére
Inkább nem tették vissza, gondolom egy alacsony költségű haver végezte az új rendszer kialakítását (amire amúgy nem tudom, mi szükség volt, teljesen jól használható volt a régi). Az első napokban a kp-s és K&H-s SZÉP kártyás fizetés is hiányzott.
The only real valuable thing is intuition.
-
Somatom
veterán
Az új Netpincérből kivették a közvetlen bankkártyás fizetést, vagy csak én nem találom? Curve kártyával fizettem eddig, de most nem találtam a kártyamegadási opciót.
-
st6969
őstag
Gyalogos, kerékpáros túra útvonalrögzítésre mit használtok? Korábban (talán pont itt) a Locus Map tippet kaptam, és használtam is, megelégedéssel. Mostanában azonban elindítom a rögzítést, és egy idő múlva leáll. Elég kellemetlen, hogy a túra végén azt látom, hogy indulás után 20 perccel megállt, és nem rögzített tovább, miközben már 4 órája megyünk...
A telefonom Xiaomi Mi8. Tudom, hogy a MIUI hajlamos bezárni alkalmazásokat, de az akkumulátorkímélőt kikapcsoltam erre az alkalmazásra a kezdetektől fogva. 1,5 évig jól működött, nem nyúltam hozzá. Van valami más, ami ennél megbízhatóbb?[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Jack Oneill #147142 üzenetére
És (#147141) Somatom
Köszi, ez a hír kimaradt. Valószínűleg ez lesz akkor.
Végül azért felment mindkettő fájl.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #147139 üzenetére
Van 5 tárhelyem, aktívan használom őket, de a Drive kliensapp nincs telepítve. Útálom. Viszont, sztem most a Guglinál lehet vmi gikszer, mert az előbb próbáltam és TotalCommander -rel, valamint SolidExplorer -rel is elhasal a másolás.
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #147139 üzenetére
Felment drive appal. 95 kb több, mint 10 perc alatt. Állapotjelzés semmi, csak az értesítési sávban megy a pörgés higy fájl feltöltése. Aztán persze hogy most ez megy, vagy csak egy animált izé, az nem derül ki. De azért egy ekkora méretű fájlt illente 5 másodperc alatt feltolni akárhova. Vagy csak én vagyok türelmetlen?
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Agyfaxt kapok a drivetól. Két fájlt kellene feltennem google drive tárhelyemre. Mivel nem volt fent app, ezért böngészővel léptem be. Kiválasztottam feltöltésre. Az egyik fájl felment, a másik nem. (Hozzáteszem az az egy is 5 percig ment fel, holott párszáz kb-os pdf)
Lehúztam a drive appot, hogy akkor azzal. Kiválasztom a másik pdf-et, minden szuper, és csak teker hogy várakozás feltöltésre. Appnak van engedélye tárhelyre. Ez mitől van? Ennyire szar lenne a drive? Netkapcsolatom jó.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
g_g_g
őstag
Már jó ideje használom a Maki plust a Facebook alkalmazás kiváltására, nagyon szeretem, számomra nagyon jól használható.
Két kérdésem lenne.
Be van kapcsolva a gyorsnézet funkció (mikor hosszú nyomva tartásra bejön egy előnézeti ablak) és egy ideje ez a megerősítést kérő ablak fogad.
Ki lehet ezt kapcsolni?Illetve ma érkezett frissítés és most a videók automatikusan elundulnak.
Nem találtam erre sem beállítást, hogy ki lehessen kapcsolni.Köszönöm.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan progit, ami figyeli és letiltja a kéretlen hozzáférést az NFC-hez, bluetooth-hoz, kamerához, mikrofonhoz, wifihez, stb? Tudom, hogy a fizetős Avast vigyáz a kamerára és a mikrofonra, de nem mindenre, és nekem sincs lehetőségem mindet letiltani (pl. NFC).
Egy rootolatlan Android 8-ra kellene, ingyenes volna a legjobb, de fizetős is lehet. -
crok
Topikgazda
válasz csemberlen #147134 üzenetére
Olyan, ami ezt mindet tudja nincs. A sima hivasokra vannak tarcsazok de altalaban a gyariak is tudjak, Viber passz, van viszont Vibert topik.
-
csemberlen
őstag
Korábbi kérdésemre senki sem tud megoldást? [link]
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
Aurig@
őstag
A Buggy Backup Pro vajon az external data mentéssel a beállításokat is menti vagy csak a complett data mentéssel?
-
beers
addikt
Hátha érdekel valakit: Buggy Backup Pro most free!
[link]M&N
-
addikt
válasz szabi__memo #147123 üzenetére
Pl. ilyen kis animációkat [link] , szeretem az egyedi dolgokat. Ezzel viccelem meg a haverokat. 😜
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
C. s.
addikt
válasz enginev3.0 #147104 üzenetére
Szia!
Nem ígérek semmit, mert amihez használnád, azt nem ismerem, de próbáld meg ezzel: Calendar Import - Export (ics)
Nálam alap, ez mindig telepítve van.[ Szerkesztve ]
-
jurzsolt
tag
Nem ez az? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muglife.muglife&hl=en_US
Most telepítettem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dr.NX #147119 üzenetére
Gondolom van most épp elég gondjuk, hogy törölték a Google Playről az alkalmazásukat. Biztos van oka, ezért nincs is bizodalmam hozzá, de valami hasonló tudású alkalmazás jó lenne. 😜
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
onlineair
tag
Hello,
egy könyv/prospektus stb beszkennelésére a telefon kamerájával tudtok programot ami összefűzi a lapokat, és lesz belőle egy lapozható pdf vagy ebook?
Találtam párat de nem igazán működik megfelelően, hátha itt valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata. -
addikt
Ma törölték a MugLife [link] alkalmazást a Google Playről, az a legkisebb gondom, hogy az előfizetésem is ugrott, de nem találok hasonló alkalmazást.
Van valakinek javaslata hasonló tudású alkalmazásra? Előre is köszönöm!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz enginev3.0 #147113 üzenetére
Nem értem. Azt a naptárat amibe ez dolgozik nem lehet egy mozdulattal berakni a googli naptárba (más naptárak felvétele, a beállításokban)?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
hangyász2
aktív tag
válasz enginev3.0 #147113 üzenetére
Oksa. Én a szakosztályom pályaosztását 12 csapattal, 18 edzővel és 4 pályával Gugliban osztom be. Szerintem remekül lehet az ismétlésekkel, határidőkkel stb. De mindenkinek másra áll rá könnyebben a gondolkodása.
-
looser
addikt
Sziasztok!
A Super Backup & Restore appnak milyen ingyenes és hirdetésmentes alternatívája van? SMS, naptár és címjegyzék mentésre van szükségem. És persze küldje el emailben vagy gdrive-ra.
Üdv
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Outlook naptárat hogyan lehet legegyszerűbben importálni google naptárba? És utána szinkronizáltatni.
-
hangyász2
aktív tag
Biztos hülye kérdés, de ha exportálni szeretnéd, miért nem egyből írod be naptárba?
-
Tökimanó
senior tag
Sajnos ezt nem tudom. Én kiraktam widgettet, nekem így megfelel. Elmenteni lehet sok helyre, mondjuk más naptár pont nincs köztük.
-
asuspc96
őstag
Helló,
Tudtok olyan alkalmazásról, amely engedi, hogy telefonbeszélgetést felvegyek ?
régebben ezt használtam: [link] , de úgy vettem észre mintha nem működne mostanában -
p.t.r
aktív tag
válasz enginev3.0 #147097 üzenetére
Vagy ez: Műszaknaptár Pro - csak 600kB
-
törölt tag
Erre senki?
Üdv.!
Beszéd hangszó hangosításra, tud valaki valami jó kis appot?
Köszönöm! -
eclipse19
senior tag
válasz balazsbence #147096 üzenetére
Időgép Androidra?
Engem is érdekelne...Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vadonat moduláris HMD Fusion Business Edition 8+8/256GB, black !
- Eladó ÚJ ASUS TUF GAMING GT302 TG ARGB WHITE számítógép ház
- Bontatlan N-One NPad Pro Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Tablet
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest