- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #148198 üzenetére
Nálam le lehet tiltani a YouTube appot, le is szoktam tiltani, de aztán egy idő után megint visszajön. Makacs egy jószág.
-
válasz
janakbacsi #148197 üzenetére
Nem.
Max. akkor, ha letiltod. (Amennyiben lehet.)Igen: [link].
-
janakbacsi
őstag
-
Faby
senior tag
válasz
mhmpista #148193 üzenetére
Youtube beállítás lesz szerintem, pár napja volt erről itt szó:
#148019WhiteWalker
És a megoldás:
#148027WhiteWalker -
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Beállításos androidos kérdésem lenne.
Pár hónapja feldobott a rendszer valami ajánlást, hogy miért nem próbálom ki ezt a beállítást, én meg hülyemódon elfogadtam. Sajnos el sem olvastam, pedig elszoktam de akkor nem.
Azóta ha nézem a youtubot akkor nem tűnik el a lejátszó layer. Csak ha kis x el kinyomom, nem az van, hogy ha nem nyúlok hozzá akkor pár mp alatt eltűnik, nem tűnik el és ott marad végig. Illetve a hangerő csúszka hud- ja sem tűnik el, csak sokkal lassabban.
Kerestem már a beállítások között de egyszerűen nem találom.
Valaki érti mi a gondom?
Örülnék nagyon a segítségnek.
Köszi
-
KicsiRegő
tag
válasz
Aurig@ #148188 üzenetére
Ha be van kapcsolva a címtár szinkronizálása(beállítások-fiók-google) akkor automatikusan menti magát. Ezt meg is tudod nézni, hogy megtörtént-e a szinkronizáció a Google Contacts-ba.
Ha mégse történt meg, akkor sem kell egyenként kiírogatni, exportálod a névjegyeket egy csv fájlba, aztán azt a fájlt meg ugyan ezen az oldalon importálod -
lomposfarkas
tag
Az Osmandban hogy lehet ki/bekapcsolni a gps vételt?
-
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #148186 üzenetére
Új névjegynél igen. De, ahogy írtam appal költöztem át a régi Mi A1 telefonról. Mindent áthozott, névjegyeket, pár sms-t, képeket, videókat. Ezért nem is kellett újra beírnom a telefonkönyvbe.
Azért köszönöm, hogy kipróbáltad és megnézted.
-
dokee78
félisten
Ha valaki próbálta,melyik az adat gazdaságosabb?
Teamviewer vagy az AnyDesk?
-
-
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
True Phone tárcsázót használok. A kérdésem az lenne /mivel nem találtam a beállításokban/, hogy szinkronizálni hogyan lehetséges a mentett kapcsolatokat, pl. a Drive-al? Egyáltalán lehetséges e?Köszönöm
-
consono
nagyúr
válasz
egyedülülő #148175 üzenetére
A netes szokásokhoz nem kell keylogger, elég valamelyik parental control app, amelyik tudja. Persze ez sem lesz "láthatatlan", de ha önállóan netezhet már a gyermek, akkor meg is lehet vele beszélni, hogy miért van az egész... Persze akkor is benne van, hogy kihívás lesz átverni a progit, de ez ilyen
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, amibe lehet különböző listákat kreálni és ezeket egymásba is helyezni. Tkp. egy checklist appra van szükségem, ahol a checklisteket lehet egymásba is rakni, hiszen van olyan checklist, a több különböző checklistbe is szükséges belerakni. Ha nem tudnám beleágyazni, akkor minden egyes változásnál, minden checklistbe javítanom kéne egyenként ha valami hozzáadódik/törlődik/módosul.
Köszi
-
válasz
Az ÁSZF szerint sem segíthetnénk.
Szóval ne feszegessük a témát.Biztos, van olyan megoldás, amibe bevonod az érintettet is.
-
válasz
A gyereknek is vannak jogai, nem csak Magyarországon, pl az egész EU-ban komolyan veszik. Egyébként van egy rakás parental control app, azokat bátran használhatod. Igen, a gyerek fog tudni róla.
-
crok
Topikgazda
válasz
egyedülülő #148172 üzenetére
"lehetőleg olyan amit a felhasználó nem fedez fel" - akkor ezt most itt ne folytassuk szerintem.
-
válasz
egyedülülő #148172 üzenetére
És ezt mégis hogy gondolod? Személyiségi jogok miatt ilyet nem csinálhatsz a másik fél tudta nélkül.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Androidra kellene nekem egy keylogger, lehetőleg olyan amit a felhasználó nem fedez fel. Nem tud valaki ilyesmit esetleg? Amiket eddig találtam a playstore-ban elég vackok voltak, mivel nem lehet elrejteni az alkalmazást. Minden opciót meghallgatok.
-
crok
Topikgazda
válasz
w.miki #148169 üzenetére
Szerintem ez nem az Android alkalmazásokba hanem vagy az Android szakmaiba vagy méginkább magába a Honor 8 topikjába való. A PIN-t átírni és törölni csak a PIN ismeretében lehet normál esetben. Amúgy gyári visszaállítás, vagy Google Find device és ott törlés.. vagy bootloader nyitása után a megfelelő file-ok törlése után nem lesz PIN. Vagy hátha a Honor 8 topikban mondanak neked egy Honor specifikus módszert.
-
válasz
w.miki #148169 üzenetére
Elvileg 5 rontás után kéne lennie egy elfelejtettem a PIN kódom opciónak, és akkor be lehet lépni a google fiókkal. Ha az nincs a telefonon, akkor szerintem sehogy.
Ill. ha van recovery a telefonon, akkor ott lehet factory resetet csinálni, de akkor persze minden elveszik.
-
w.miki
veterán
Androidos telefon gazdája elfelejtette a PIN kódját.
Ujjlenyomattal be lehet lépni, de a képernyőzáró PIN számsor nincs meg.
Hogyan lehet ezt átírni/kitörölni ilyenkor? Honor 8
Van valakinek ötlete? -
schor
tag
válasz
FeZ... #148164 üzenetére
Megnéztem. A pro verzióban van csak ez az opció. Az értesítéseknél a "szundi" - t tudod beallitani 1-60 percig. Tehát csak akkor értesít újra, ha szundiztatod. De ha nem nyitod meg az értesítést, akkor az értesítési sávban ott marad, bármikor megnézhető vagy rá tudsz nyomni a szundira és akkor az előre beállított időtartam múlva újra értesít. Akár egyéni értesítési hanggal.
Nem tudom, ez megfelelő e neked. 🙂 -
scream24
senior tag
Van otthon egy routerem, azon fut a torrent. Mobilon a torrnado applal szoktam intézni a letöltéseket. Wifin ez jól is működik, de mobilnetről, távolról már nem. Valakinek van egy jól bevált, lehetőleg egyszerű megoldása, hogy távolról is tudjam intézni a dolgot? Thx
-
user01
aktív tag
Üdv!
A telefonom belső memóriája és a rádugott pendrive között szeretnék szinkronizálni. Tudtok ehhez ajánlani valami nagyon egyszerű programot?
A FolderSync 86 MB-ja nem nagyon szimpatikus ehhez az egyszerű művelethez.
Köszi! -
Somatom
veterán
válasz
Kenderice #148156 üzenetére
Nem használok sem Waze -t, sem FTP -t. Azt tudom, hogy a Kodi tud FTP -ről streamelni, de a Kodi nem igazán telóra való. Az előbb próbáltam TotalCommander -rel WebDAV -ot (én azt preferálom a NAS -omon), símán lejátszotta (nem csak fájlonként, hanem egész mappát kijelölve is). A TC kezel FTP -t is, egy próbát megér.
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Tud valaki androidra olyan alkalmazást, amivel meg tudom oldani, hogy az otthoni ftp szerverem egy mappáját (zene) úgy tudjam kezelni, mintha a telefonon lennének a zenék?
Utazás közben hallgatnám de nem szeretném letölteni a telefonra és onnan hallgatni, mert jelenleg csak így lehet használni.
Tehát kvázi be kéne mountoni egy mappába a telefonomon egy FTP szervert.
Van erre alkalmazás? -
Somatom
veterán
válasz
MATEO6600 #148150 üzenetére
Sztem ez szolgáltató-függő is. Régen VOIP -oztam, akkor szinte mindenki valamelyik Dellmont alszolgáltatást használta. Ezeknek a MobileVOIP a "hivatalos" kliense.
-
kugli
aktív tag
válasz
lomposfarkas #148148 üzenetére
Köszönöm!
-
MATEO6600
őstag
Hello!
Milyen androidos VOIP alkalmazást ajánlotok?
Olyan app kéne, amin relatív alacsony a latency, nem folyamatos a hangátvitel, hanem bizonyos jelszintre aktivizálódik amit az appon belül állítani lehet.
Ennek a 2 a kritériumnak egyedül a Teamspeak felelt meg eddig, de most új telóra váltottam (Mi A1 -> Mi Note 8T) és ezen iszonyat bugos: folyamatosan lefagy, újraindul, használhatatlan.
Próbáltam még a Discordot, ott sajnos a másik végponton akadtak problémák, pedig jó lenne. -
lomposfarkas
tag
Megjelent néhány árleszállítás, ha valaki szeretné támogatni a fejlesztőket:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fstop.photo.key
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noctuasoftware.stellarium_plus
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.osmand.plus&hl=hu -
lomposfarkas
tag
válasz
kugli #148145 üzenetére
Ha dominóra töltesz, az univerzális lesz, vagyis többféle célra lehet használni, nem csak a beszéd/mobilnet, hanem mobilvásárlásokra is. De előfizetésesre is rá lehet tölteni pl. bankautomatánál, és az így keletkezet univ. egyenleg a rendes havi számlától független lesz.
-
scream24
senior tag
válasz
Somatom #148139 üzenetére
Különösebben nem zavar, álló helyzetben használom. Mindenesetre érdekes, hogy áll, mint katiban, s nem forog. Azért 90 fokot illene alapból fordulnia...
@Füleske
Milyen telefon , egyébként? Csak furcsa, hogy manapság ez nincs benne alapból, van néha, hogy én is fordítva fogom a telefont, hiszen olyan jellegtelenek lettek a készülékek.
-
kugli
aktív tag
válasz
lomposfarkas #148138 üzenetére
Köszönöm az infót!
Mit jelent az hogy univerzális egyenleg? Mit figyeljek ha töltöm az egyenleget?
-
Füleske
addikt
válasz
Viktor0610 #148142 üzenetére
Köszi, akkor nem hibás a telefon. Bár nem értem ezt a funkciót miért tiltják le.
-
-
lomposfarkas
tag
-
Füleske
addikt
Alapból egy androidos telefonnak tudnia kellene a 180 fokos átfordulást álló módban ? Tehát a töltő csatlakozó van felül és a szöveg ne fordítva legyen látható. Programmal (Rotation Control) átfordul, de magától nem hajlandó. Ez így normális ?
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Valaki esetleg nem tud olyan naptár programot, amelyik a meg nem nézett eseményeket tudja úgy jelezni, mint egy hívás esemény emlékeztető program ? (tehát amíg el nem olvasom, mondjuk 10 percenként csippan egyet)
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem ide tartozik elnézést és tölölhető!
Telekomos feltöltős sim kártyával vásárolható google play-on alkalmazás? Természetesen egyenleg feltöltés után értem. -
kezman
őstag
válasz
spiderpig820 #148131 üzenetére
Kösz, esetleg le tudnád írni privibe szájbarágósan, elég béna vagyok hozzá, nagyon megköszönném.
-
kezman
őstag
Üdv, tárcsázót keresek ami a hívás befejezésekor ( ha én hívok és ha engem hívnak akkor is) visszalép a fő oldalra, Kösz a segítséget, az állandó véletlen hívások miatt kellene.
-
tahepa
senior tag
válasz
kovacsit #147587 üzenetére
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder - Playból telepítettem
Nekem ez működik most Mi10 Lite 5G-n ( Miui 12 - Droid10)
Nagyon jól személyre szabható és fel is veszi a hívást ( eléggé el van rejtve a hívás felvételének aktiválása menü de ha egyszer megtaláltad akkor örülsz)
/ program -> beállítás -> Hívásképernyők -> lefelé görgetsz -> Hívás rögzítése /Híváskor alapból indul a felvétel..legfeljebb a hívó képernyőn ki tudod kapcsolni a rögzítést. Lejátszani a felvételt egy bármelyik más lejátszó programmal tudod
-
crok
Topikgazda
válasz
meridaharcos #148126 üzenetére
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Insta appot keresnék kép és story letöltési lehetőséggel. Valaki használ ilyesmit ?
Root / magisk van, ha esetleg akadna valami jó modul.
Köszönöm előre is a segítséget ! -
crok
Topikgazda
válasz
libus #148124 üzenetére
Ha a system 17GB-jét kergeted az root nélkül nem lesz meg, max. annyit csinálj hogy SD Maid-el (root nélkül is akár) megnézed van-e felesleges rendszer tartalom (thombstones, egyebek) és jó ha tudod hogy a DCIM pl. tartalmazhat ponttal kezdődő .thumbnail könyvtárat amiből láttam már 8GB+ nagyságút is, az is rejtett valamint ha akarsz még érdekesen nagy appokat látni akkor nézd meg pl. a Google Play Services rendszerapp teljes nagyságát, szerintem azon is meg fogsz lepődni (most épp fél giga környékén van). Valamint ahogy látom Solid-ot használsz, a jobb felső sarokban levő ... menüben van lehetőség megnézni és csökkenőbe rendezni melyik könyvtára a belső tárban mekkora helyet foglal. Aztán ott van, hogy hogy néz ki az eMMC-d partícionálása, hogy "hova tűnik" az amit nem érsz el.. meg hogy a /data és a /data/media az ugyanaz a partíció de nem mindegy mit érhetsz el belőle file kezelővel (ahova képet, zenét, videot, egyebet lehet másolni).
-
libus
őstag
válasz
WhiteWalker #148123 üzenetére
-
libus
őstag
válasz
kiraly.andra #148118 üzenetére
35GB-ot foglal a rendszer? Ugye, ez csak vicc akart lenni?
25GB-ot foglalnak a videók és képek és a zene, a 64 GB-ból!
Ha a többi rendszer lenne, akkor aki 32GB-os verziót vesz, az már semmit nem tudna tárolni a telefonján! -
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Észrevettem hogy ha mobilneten keresztül indítok hívást a Telegramban, x idő közönként megszokad a net, majd visszajön. Ez végig fennáll a hívás alatt. Úgymond le-fel kapcsolgatja a netet. Mi okozza a hibát? Tapasztalt más is ilyet?
-
cellpeti
nagyúr
köszi, kipróbálom az Operát is és a Kiwi-t is.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #148116 üzenetére
Köszi szépen
sikerült
-
Fall-N
veterán
válasz
szita.erno #148115 üzenetére
Huawei AppGallery + Huawei böngésző. De grafikai bugok előfordulhatnak, mert HMS-re van eredetileg.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
szita.erno #148115 üzenetére
Pl. SdMaid appal nem lehetne az apk-t kimenteni és azt feltenni az A71-re?
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Gyári böngészőt ami Mate 20. on van hogy tudom ráteni. Samsung A71 re?
-
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Miért van az, hogy a facebook kb rendszeresen kidobál, h lejárt munkamenet, kérjük jelentkezzen be újra?
Android 10, Galaxy S10e, legfrisebb android app verzió. -
Fall-N
veterán
válasz
Bozek #148108 üzenetére
kiwi://version
source branch is Chromium 77.0 + Kiwi backported fixes, will show 86.0.4240.75 to websites for compatibility reasons (64 bites)
Most a Chromium 86-nál tart, a Kiwi v77-nél. Egy kicsit frissített rajta, mert v68-nál hagyta abba. Nemrég kezdte újra a fejlesztést, de még nem érte utol magát. Amúgy tényleg jó böngésző, régen én is használtam.
-
libus
őstag
válasz
kiraly.andra #148103 üzenetére
Én meg azt hittem függőlegesen kell nézni..
De még mindig nem tudom, mi és hol van az a sok GB-t ami a képeken és a videókon kívül ennyire foglalja a helyet.
Mondjuk a system data-ba nem tudom mi lehet az a 17,4GB. -
zeon.hu
nagyúr
Vanced élő stream nem tehető háttérbe?
Ha visszább tekerem, tehát nem live, akkor jó. -
Fall-N
veterán
válasz
Aurig@ #148100 üzenetére
-1 a Kiwire. Rég nem frissült, elavult a Blink motor alatta. A desktop Chrome kiegészítők sem nagy számok, mert mobilra minek? Adblock, host blocking és követés tiltás van már sok böngészőben.
Vivaldi hasonló és frissül rendesen a Chromium alapján. Az UI is egyedi alatta.
Közben eszembe jutott a Samsung Internet is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged