- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv!
Google Maps-en szeretnék úgy "navigálni", mint a waze-ban:
Ha elindítom a wazet, de nem állítok úti célt, akkor szépen mutatja, hogy merre járok, látom a forgalmi adatokat, trafit stb
Ugyanez maps-en nem működik. Mintha régen lett volna erre egy külön modul, vagy kiegészítő app.
Van erre megoldás?
-
TODI1111
veterán
válasz
SenorGrande #149197 üzenetére
A készüléken törölj minden biometrikus azonosítást. Ezután lépj ki minden fiókból (gmail, viber ha mondjuk samsung készülék akkor abból is, stb.) Ezek után mehet a visszaállítás és minden olyan lesz mintha most vennéd ki a dobozból.
-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Szeretném a telefonomat gyári állapotra visszaállítani, a kérdésem pedig a kétlépcsős hitelesítésekkel kapcsolatos.
Minden app/weblap/szolgáltatás kétlépcsős hitelesítését ki kell kapcsolnom, utána FR, vissza az appok, és újból beállítani? Vagy mi ennek e menete? -
Magnat
veterán
Sztem ha nincs root meg másik eszköz fotózni akkor egyszerűbb azt csinálni, h azokat a kódokat fotózod le amit az accountok és eszközök állítanak elő, amire a 2 faktorost csinálod. Én amíg nem volt export/import a Google Auth.-ban, legalábbis azt találtam egyszerűbbnek.
-
Sanyi.mTs
addikt
+ mindenki, aki segített tanácsaival.
Köszönöm.
Valószínűleg ez a megoldás lesz nálam a nyerő. Lefotózom a QR-t és biztonságba rakom. Nincs root.Aki már próbálta a Google Authenticator export-importot, csak nálam csinálja, hogy a két eszközön nincs szinkronban a két visszaszámláló? Ott ahova importáltam 3-4 mp-cel később vált a kód.
Holnap még ránézek az Authy-ra is.
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Van egy telefon és egy tablet ugyanazon google fiókkal.
Meg lett vásárolva egy alkalmazás az adott fiókkal, s a telefonra fel lett telepítve az.
Ha a tableten is szeretném ugyanazt a megvásárolt alkalmazást telepíteni, akkor ismét azt akarja, hogy vegyem meg, hogyha telepíteni akarom azt. Ha megpróbálom megvenni, akkor meg azt írja ki, hogy már meg van vásárolva!Mi a gond ilyenkor?
Hogy tudom telepíteni a tabletra a már megvásárolt appot?Elméletileg, ha egyszer megvettem az appot, akkor az olyan készülékeken amiken az adott fiókot használom, akkor azokra fel tudom telepíteni azt.
Jól tudom? -
crok
Topikgazda
válasz
Sanyi.mTs #149180 üzenetére
Elmondom én hogy szoktam csinálni Google Authenticator-al - ez ugyan olyankor már nem segít ha megtörtént a baj.. és elég paraszt (és annyira biztonságos amennyire azzá teszed!) megoldás.. de ha valami megy akkor megy.. csak előre kell gondolkodni.
Ha egyik készüléken sincs root:
Google Authenticator-ban van olyan, hogy export, ekkor egy QR kódot mutat amit be kell olvasni az új eszközön import-ként. Ez egy ideje már védve van az ellen hogy simán screenshot-al menteni lehessen (FLAG_SECURE) de egy másik készülékkel vagy pl. root-ot használó screenshot app-al azért megoldható, hogy az export-nál mutatott QR kódot elmenthesd (lefotózd) egy képbe amit import-nál visszaolvashatsz. Ennek egy hátulütője van, mégpedig hogy ha hozzáadsz egy account-ot akkor érdemes minden egyes hozzáadott account után csinálni egy QR kód screenshot-ot és azt megfelelő helyre eltenni (én pl. a saját kis KeePass file-omba is meg BitWarden-be is elteszem (BitWarden-be a jpg-t base64-el átalakítva text-ként tárolom)). Ha nincs másik készülék hogy a QR kódot lefotózd akkor PC-vel pl. scrcpy-vel adb-n keresztül is elmenthető egy screenshot-ként a QR kód. Scrcpy-t tud pl. a Lovi27 által is linkelt WebADB: Chrome extension is - betegen egyszerű a dolog vele! De van még más megoldás is, mint pl. a ez az adb-n keresztüli kontrol megoldás (ami szintén az scrcpy-ra alapul) vagy pl. a Google Assistant-t is be lehet állítani arra hogy nézze meg mit lát a képernyőn.. azt meg le lehet menteni.. én ezt mondjuk nem használnám de kétségtelen, hogy megoldás.. több info erről a kettőről itt. Meg hát Smali Patcher-el kiiktatható..Ha legalább a régi készüléken van root akkor root-ot használó screenshot app lementi neked a képet amit visszaolvastathatsz ha eltörik a készülék vagy ellopják..
Ha mindkét készülék root-olt akkor nyilván nincs kérdés.. Swift Backup, Titanium Backup, MyBackup.. bármi egyéb.. egyiken mented, másikon visszaállítod - 100% profit. Nem kell Smali pacher meg EdExposed kutyafüle se.
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
True Phone esetén érdekelne a következő dolog, hogy megoldható e?
Adott egy dual SIM-es telefon. Eddig csak egy Telekomos kártya volt benne, de lett mellé egy céges is, sajnos.
Az érdekelne, hogy bizonyos számokhoz hozzá lehet rendelni, hogy melyik kártyáról hívhssam elsődlegesen?
pl.: van egy szám a 20-123-4567 ezt ha kiteszem gyorshívásként a kezdőoldalra csak a Telekom kártyáról hívhassam? Azért érdekelne, hogy véletlenül se legyen az, ha hívok valakit a cégnél, akkor a privát, magán számomról hívja.
A céges számokat pedig a céges SIM-hez állítanám be.
Gyorshívásként jelenleg is kint vannak az ismerősök, de így a cégessel együtt már oda kell figyelni, hogy SIM1 vagy SIM2-ről menjen ki a hívás. Viszont, ha megoldható lenne, az adott számok SIM-hez rendelése, akkor nem lenne véletlen hívás.Remélem érthetően írtam le, hogy mit is szeretnék.
Köszönöm
-
windlord
őstag
Tabletre keresek ajanlott ebook readert.
-
user01
aktív tag
Én ezt használom: [Aegis]
Van benne helyi, jelszavas mentés fájlba és visszaállítás. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
#56816198 #149173 üzenetére
"A" mobilomon kipróbáltam az MS Authenticator-t. Volt MS fiókom, azzal léptem be. Biztonsági mentés bekapcsolva. Felvettem egy gmail-es cím hitelesítést.
Majd "B" mobilra is feltettem az MS Authenticator-t. Visszaállítást választottam az elején. De csak az MS fiók jelenik meg a listában, a google-os nem. Mit ronthatok el?
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
iPhone-t váltottam egy O8t-re és segítségre lenne szükségem. Szeretném egy naptárban látni a saját eseményeket és a céges dolgokat.
Most a gmail van fent mint privát levelező és az Outlook mint céges. De ezen a telefonon alapjáraton Google calendar van, és nem tudom beállítani oda a céges eseményeket. Az Outlook naptár meg nagyon nem tetszik.
Létezik erre valami megoldás? -
csyogames
lelkes újonc
válasz
Fall-N #149159 üzenetére
koszi,
szoval leszedem a microG-t elsokent, aztan meg a Youtube Vance vagy Newpipe
Ezek utan toltsem le mind a harmat vagy eleg az egyik is:
DNS66, Blokada es Adguard.
A fecebookon is tul sok az idegesito reklam, es most mar a facebook viedok is tele vannak reklammal Azokat melyik szedi le? Nincs szuksegem semmifele reklamra
-
Sanyi.mTs
addikt
Melyik authenticator-(oka)t ajánlanátok, ha több eszközön is szeretném használni?
Google félével az a bajom, hogy ha meghal a telóm, buktam a belépéseket. -
consono
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
janakbacsi #149160 üzenetére
Fura, hogy nincs megosztás opciód, de így sem veszett ügy. A beállítások -> felhasználói felületnél engedélyezd a másolási link felderítését! Lehet, hogy a rendszerbeállításokban is engedélyezned kell, hogy a TubeMate megjelenhessen más alkalmazás fölött. Ha ezután a screenshotodon a másolás opcióra böksz, akkor meg kell jelenjen jobb alul egy TubeMate parancsikon.
Ha ez túl bonyolult neked, akkor megpróbálhatod a NewPipe -ot is. Úgy emlékszem, hogy abban is van átadás feature és automatizálható. Én azért használom a TubeMate -et, mert más felbontást használok itthon és mást roamingban. -
janakbacsi
őstag
válasz
Somatom #149149 üzenetére
"Utána, ha egy linkre hosszan böksz, akkor az átadásnál ott lesz a TubeMate. Vagy, vágólapra másolásnál is megjelenik az ikonja, ha ez engedélyezve van a beállításaiban és a rendszerben. Amikor a TubeMate megkapja a linket, akkor feldolgozza, majd dobja a felbontásválasztót. Kiválasztod amelyiket szeretnéd és ráböksz jobb oldalon a sárga lejátszás piktogrammra"
nálam ilyen nem történik. linkre hosszan bökés után ezt látom: -
Fall-N
veterán
-
csyogames
lelkes újonc
válasz
Fall-N #149107 üzenetére
szoval rekmammentesiteshez androidra ezeket latom toletek:
DNS66, Blokada es Adguard.
Melyik ingyenes es leszedik e a youtube reklamokat is?
Kell e csinalni elotte valamit, es honnan toltsem le? Siman a play storebol vagy valami kulso forras jobb?
TubeMate-rol is irtatok korabban, de ha jol latom akkor az off tipic, mert asztali gepre van, nem okostelefonra. Vagy TubeMate megy a mobilomon is?
koszi a valaszokat elore is
-
csyogames
lelkes újonc
Sziasztok!
Androidra keresek valodi adblockert ami megallitja a youtube app reklamokat.
Az sem baj ha minden oldalon en bongeszon leallotja, de a youtube a lenyeg es a videolejetszas alatt legaabb ne jonnek be idegesito reklamok.
redmi note 8 pro mobiloim van, ha ez szamit
android version 10A korabbi teelfonomon be tudtam allitani, vamait at kellett allitani, engedelyeztetni egy appot, es megoldotta, de nem talalom melyik volt az. A youtubeon volt kb 2-3 eve. Most nem talalom, azota tele van a yourtube, hasznalhatatlan tanacsokkal.
Kerlek irjatok hogy szabadulok meg a reklamoktol
Koszi
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appot amelyik látja a PC-s Serviion megosztott mappákat?
-
Somatom
veterán
válasz
janakbacsi #149148 üzenetére
Először TubeMate -ben jobb felül három pötty -> fogaskerék (beállítások) -> felhasználói felület -> belső lejátszó kikapcs. Utána, ha egy linkre hosszan böksz, akkor az átadásnál ott lesz a TubeMate. Vagy, vágólapra másolásnál is megjelenik az ikonja, ha ez engedélyezve van a beállításaiban és a rendszerben. Amikor a TubeMate megkapja a linket, akkor feldolgozza, majd dobja a felbontásválasztót. Kiválasztod amelyiket szeretnéd és ráböksz jobb oldalon a sárga lejátszás piktogrammra. Ha nincs beállítva a rendszerben alapértelmezett lejátszó, akkor dobja az alkalmazásválasztót. Onnantól a kiválasztott lejátszó lehetőségei érvényesülnek. Tehát, pl. VLC -ben csúsztatással lehet ugrani.
-
Jabby
őstag
-
Zeki
nagyúr
Lehet- egy Samsung A51-en céges és magán profilt létrehozni hogy 2 sim kártyával jól elváljon a kettő felület?
-
Somatom
veterán
Kis érdekesség. Minap átregisztráltam az új TVGO -ra.
Jó hír:
A régivel ellentétben ez már a képet és a hangot is kiadja HDMI -n.
Rossz hír:
A csatornaválasztó felület érzéketlen az egérbevitelre, tehát tapis eszköz (HDMI képes teló, tab) kell hozzá. -
kovisoft
őstag
FolderSync Pro egy hétig harmad áron van.
-
Somatom
veterán
válasz
Jabby #149140 üzenetére
A TubeMate -et nem találhatod a Playen. Play alkalmazás volt, de a fejlesztője nem volt hajlandó fejet hajtani a Google egy új regulájának (a YT -ról letöltés lehetőségének tiltása), ezért az app száműzve lett a Play -ről. A tubemate.net a hivatalos oldal, ott mutatja, hogy mely oldalakról tölthető le a hivatalos verzió. Én az apkmirror -t használom. Utána az app jelzi, ha frissítés érhető el és pár bökéssel frissíthető.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Évek óta használom nem hivatalosan az Android Auto alkalmazást. Eleinte csak telefonon, pár hónapja pedig már natívan az autó fejegységén is. Egy nagy problémám van. Korábban gyönyörűen lehetett angolul beszélgetni a google segéddel az autóban, de az utóbbi (talán fél évben) elkezdett érthetetlen nyelven magyarázni valamit és bármit kérek tőle mindig ugyan azt mondja. A vicc az, hogy korábban hibátlanul működött angolul évekig. Tudom, hogy nálunk nem elérhető hivatalosan (ami ismét csak vicc, szemben az apple termékekkel és az ott használatos Carplay szolgáltatással). Kérdésem az volna, hogy van lehetőség újra szóra bírni a google segédet?
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
NewPipe-n kívül létezik még olyan alkalmazás, amelyben nem kell bejelentkezni YouTube-ra, de úgy is elfogadja a csatorna feliratkozásokat?
Köszi! -
crok
Topikgazda
válasz
szabi__memo #149135 üzenetére
Es reklam van? Nincs. Success :D
Bar azt nem ertem mit ertesz ezen pontosan hogy a Youtube el se indul: az app nem indul, a weboldal nem tolt be vagy a video nem indul el? Egyikrol se hallottam meg -
g_g_g
őstag
válasz
WhiteWalker #149132 üzenetére
Én is kérdeztem ezt korábban, de nem jött válasz rá sajnos.
Hátha most lesz valakinek ötlete rá.
Bár mióta ez van én nem használom ezt a funkciót, pedig szerettem. -
Robohun81
friss újonc
Sziasztok! Valaki olyan segítségét szeretném kérni aki otthon van a számítógép és mobil appokban. Telefonról vagy tabletről szeretnék vezérelni egy windo.. embed 6.0 pro oprendszert ami egy egyszerű kis számítógépen fut. Privátban ha lehet. Köszönöm.
-
Nem mindenkinek kell VPN-nél "anonim" hozzáférés. Én pl. csak arra használom a VPN-t, hogy hozzáférjek az arte.tv, das Erste és a többi német online tartalomhoz mert magyar ip-vel egy csomó videó korlátozva van. Netflixnél is sokan ezért használnak csak VPN-t. Ilyenkor 2 dolog lényeges, a sebesség és a mennyiség korlát, hogy ezek ne legyenek.
-
chuck91
tag
Sziasztok.
Létezik olyan alkalmazás androidra , ami automatikusan átváltja a mobil adat forgalmat a másik SIM kártyára , ha azon elmegy a hálózat? -
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz
zsoltzsolt #149101 üzenetére
Nem, csak az első tap dupla amire ugrik 10mp-et, a következőre megint 10-et, tehát 13 a helyes szám
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #149108 üzenetére
Ez egy teljesen altalanos ertesites azon appok ellen, amik ugyanezzel a modszerrel atfolyatjak magukon a forgalmat meg azok ellen a VPN szolgaltatok ellen akik "nagyon jutanyos" aron adnak neked VPN-n keresztul "anonim" Internethozzaferest.. sose fogom megerteni miert hasznalnak az emberek nevenincs VPN-eket, hat teljesen nyilvanvalo (kellene legyen) a VPN-en keresztul Internetezoknek hogy egy 3rd party szerverparkon folyik at a forgalom.. ez az ertesites arra valo hogy a felhasznalo tudataban legyen a dolognak. A VPN bizalmi kapcsolat, az SSL (TLS) kapcsolat tanusitvanyokon alapul. Ceges VPN-nel is igy van csak ott a ceges eroforrasokat ered el ami ceges forgalom.
-
zeon.hu
nagyúr
Messengerből ki lehet valahogy irtani a reklámokat?
-
Probert75
addikt
válasz
Bozek #149109 üzenetére
THX!
De nekem Samsung Note10-en nincs ilyen vagyis nem így van.
Beállítások/Biometrikus azon. és biztonság/Egyéb biztonsági beállítások/Biztonságos tanúsítványok megtekintése. De itt tele van a Rendszer fül biztonságos tanúsítványokkal és csak egyenként lehet kikapcsolni, törölni nem. Ezeket ki kell vagy lehet kapcsolni, nem zavar be a telefon működésébe? A felhasználó fül alatt van amit törölni lehet és töröltem is.
Valamint van egy olyan menü is itt, hogy Hitelesítési adatok törlése. Ezt megcsinálva el is tűnt a figyelmeztetés. -
Fall-N
veterán
válasz
Tökimanó #149106 üzenetére
A DNS66 és a Blokada is ugyanolyan megbízható, mivel ugyanaz az elve mindnek. Privát VPN-t használ a telefonon, ami szűri a adatforgalmat. Inkább a hatékonyság, ami fontos, de az is attól függ milyen a blocklist, ami ugyanaz mindig. Tehát ugyanaz a hunfilter van mind a háromhoz.
-
lomposfarkas
tag
válasz
kaciokos #149103 üzenetére
Pontosan, ez a hatásos megoldás a kontaktkezelők mocsarában a vezeték/keresztnév megjelenítési problémákra. Annyit hozzátennék, hogy a Gmail címjegyzékből ki lehet menteni csv formában, azt Excellel megbütykölni és vissza lehet tölteni a címjegyzékbe. Ha az illető barátságban van a táblázatokkal, 5 perc alatt megvan az egész
-
kaciokos
őstag
válasz
CsabaTompa #149099 üzenetére
Régen én is sokat szöszmötöltem ilyen problémákkal, aztán egyszer fogtam és átírtam az összes kontaktot úgy, hogy minden a vezetéknév mezőbe kerüljön "Vezetéknév Keresztnév", vagy "Vezetéknév Keresztnév Cégnév", vagy egyszerűen "Anyu" formátumban.
Azóta minden mindenhol jól jelenik meg.
-
woodworm
veterán
válasz
CsabaTompa #149099 üzenetére
Nekem a truphone oldotta meg, annak van saját hívóképernyője, ami rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest