Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
igaz majdnem 1 óra eltelt,de most már nálam is jó. köszi.....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Google play nektek megy? Nekem sem wifivel, sem mobilnettel nem lép innen tovább. A jelenleg telepített dolgokat sem látom. [kép]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Viper26
nagyúr
Chronus-t megvettem korábban, most meg elfejeltette, vissza lehet állítani valahogy? Amikor próbálom valami olyasmit ír, hogy a vásárlás nem lehetséges.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
NEm tudom hová írjam a storyt, de egy érdekes dologra lettem figyelmes.Pár napja néztem a fiókomat droidon, és feltűnt, egy olyan eszközről történő bejelentkezés, amihez közöm sose volt, egy Oneplus 5-ös volt a listában.
Még csak értesítést se kaptam a belépésről, vagy "ügyesen" törölte aki belépett.
Utána átnéztem a fióktevékenységet, biztonsági dolgokat is, és 6 kritikus jelszót vélt felfedezni a Google.
Később kutatva ezt találtam. Természetesen módosítottam a jelszavaimat is, ahol tudtam.
Érdekesebb rész: Az általunk figyelt adatvédelmi incidensek megtekintése
Ellenőrizzük a különféle adatvédelmi incidensek során hozzáférhetővé vált jelszavak és felhasználónevek kombinációit, de előfordulhat, hogy az általunk ellenőrzött adatvédelmi incidensek listája hiányos. A listánkon különféle források szerepelnek, többek között a következők:
Itt fel van sorolva pár általam régebben használt oldal. Adobe, Dropbox pl.Találkozott valaki ilyennel mostanában?
-
poirot
őstag
válasz TODI1111 #149484 üzenetére
Mikor megvettem, akkor egy kódot kellett volna beírnom, most is ott volt az a menüpont, meg akartam nyitni, de most már csak annyit írt ki, OK. Ismét megnéztem, az általad javasolt menüpontot, és már nekem is kiírja a reklámmentes verziót. Érdekes megoldás, mert az minek is kattintana naponta a kód beírására, ha nincsen kód? Vagyis nincs kód tulajdonképpen, hanem többször kell ellenőrizni a kód beírásának menüpontját. Nyilván, mikor van NET, egyszer csak feloldja.
Köszönöm a segítségedet.
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Megvettem a a Play Áruházból letöltött True Phone androidos app-ot, viszont még kódot nem kaptam hozzá. Aki megvette, meg tudná mondani, hogy mikor kapott feloldó kódot? Vagy csak az ünnepek miatt van a késlekedés? A pénzt persze abban a pillanatban levonta. -
Roxkex
senior tag
válasz baloo79 #149466 üzenetére
Csekkolom ! Ez amúgy hivatalos openstreetmap app vagy valaki az API-t felhasználva csinálta ?
A kérdés azért még fent áll, hogy ha valaki tud olyat aminek van OFFLINE MŰHÓD nézete térkép jelleggel, akkor azt is fogadom !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
Tudna segíteni nekem valaki, a chrome-ban van valahol lehetőség arra, hogyan jelenjen meg a megnyitott weboldalak listája? Kb. 2 hete képeslapok voltak, most meg lista formában jelennek meg.
Vissza tudom hozni valahogy a képeslap megjelenítést?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tudja esetleg, hogy hogy tudnám beállítani a Google maps Voice inputjat magyarra angol nyelvű rendszer esetén?
Ha a telefon nyelvét magyarra állítom, magyar lesz és tudok diktálni neki címeket, de ha a telefon nyelve angol, akkor nem tudom átállítani a Voice inputot magyarra.
Wazen lehet magyarul diktálni neki.
Előre is köszönöm.
Android.11 és pixel a telefon -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A szinkronizálás a Google beállításokra is vonatkozik teljesen? Tehát ha testre szabom a Google-t pl pc-n (hirdetések,helyelőzmények stb) androidon is azok a beállítások lesznek érvényesek anélkül hogy telefonon nem konfigurálom a Google-t? Jól gondolom hogy ez accounthoz kötött? Pl telefon cserénél belépek a megfelelő fiókba és az abban beállítottakat alkalmazza azon az eszközön is? -
addikt
válasz 1976ramones #149470 üzenetére
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
pube111
senior tag
válasz 1976ramones #149470 üzenetére
A 10-esben már nincs a
beállítások, kapcsolatok, adathasználat, adathasználat figyelmeztető? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz kiraly.andra #149464 üzenetére
Köszönöm!
Erről nem is hallottamDe most ez öszintén kinek az agyából pattant ki és volt aki rábólintott mekkora ötlet
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
1976ramones
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan mobil adatforgalom mérő progit amibe be lehet idő intervallumot állítani? Köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
Nemrég találtam rá a Yandex Keyboardra. [link] Kimondottan jó. Főleg azok számára akik a swype írást részesítik előnyben. Nagyon kevés hibát vét . Ja és amit mondjuk magam sem értek hogyan lehet, szótár szerkesztésnél a gboard által használt szótár jön elő ,benne minden addig elmentett szóval.
-
sittes79
addikt
Hi,
Installatam xbox games pass appot és az ikon nem jelenik meg?
Találkozott valaki ilyennel?
-
gulyasa
őstag
válasz Viktor0610 #149463 üzenetére
Egyelőre bejött az újratelepítési tipp.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Roxkex
senior tag
válasz zeon.hu #149366 üzenetére
Eddig még nem volt vele gondom !
Se akksit nem húzott amennyire néztem se olyan nem volt, hogy nem ébreszt.
Ami furi, hogy amikor beállítok egy ébresztőt, akkor egy blank activityt megnyit aztán rögtön be is zárja.... De szerintem itt a reklám lenne, nem ?Szerk.:
Az előzőtől eltérő kérdésem lenne. Keresek egy olyan térkép (ha navi is az nem baj!) programot ami OFFLINE is tud műhód képet. Létezik ilyen ? - Persze azért legyen megbízható a forrás is. Ha ilyen nincs akkor valami faja turista térkép, mert ismerősömnek kellene hisz sokat megy erdőben.
Lehetőleg ingyenes de ha csak fizus van ami még megbízható is akkor az is jó persze ![ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz WhiteWalker #149444 üzenetére
Pont ez változott meg pár hónapja. Mindig is így volt, ahogy te szeretnéd, de most már csak húzva lehet ugrani.
[ Szerkesztve ]
:a:
-
MODERÁTOR
-
gulyasa
őstag
válasz Jakuu #149449 üzenetére
Na kipróbáltam a jetAudio-t. Jónak tűnik, meg nem is...
Két album van jelenleg a "Music" mappában a telefonon.
Az egyik album FLAC fájlokat tartalmaz, ezzel nincs gond.
A másik mappa egy MP3 album. Maga a jetAudio egyetlen egyet sem lát az MP3-ak közül.
Pedig van még a telefonon jópár MP3, egyiket sem látja, minden más programban (Huawei Zene, Fájlmenedzser, stb.) látszanak.Ez valami korlátozás lenne, ha nem vásárolom meg a programot?
Vagy valahol bekapcsolódhatott a fájl szűrés kizárólag FLAC-okra és csak én nem találom, hol lehet kikapcsolni?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
veterán
Sziasztok. Android "gurukat" kérdezném, hogy adott egy Galaxy A40, ami le lesz cserélve egy Galaxy S10-re. Az A40 folyamatosan készítgeti a biztonsági mentéseket a készülék adatairól, beállításairól. Ha az S10-en beállítom ugyanazt a google fiókot, akkor az A40 beállításai "abszolválódnak" az S10-en? Vagy ez így nem fog működni? Két hasonló szoftverrel megáldott készülékről van szó. OneUI mindkettő, ugyanaz az android.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Sztyepadzso
őstag
válasz Somatom #149458 üzenetére
Sokáig a FFot használtam a teledonon és a gépen , de sok dolog felidegesített baltottam chrome - re, bár egy-két dolog miatt visszaraktam, meg oda-odahúz a szívem(most onnan írok -). Node, mert pp nincs benne nagy "történelmem" a telefonon, ezért igy néz ki
A fenti sort értem, mert mashol is be vagyok FFon jelentkezve, de alatta teljes, orbitális baromság, ráadáaul van képe kiírni, hogy nemrég használtam.A 9gag.com - al próbáltam, amit írtál, mert annak van appja és fent is van nálam, de csak a Chrome - on is bejövő, szerintem az oldal által kiírt opció kön fel, hogy hol akarom nézni (böngésző vagy 9gag app) - ilyena reddit-en van még, amivel gyakran összefutok.
Ha már FF:
Az appban elérhetőek ilyen gyűjtemények, lapokból, amiket a PC-n nem találok. Azt merre kéne keresnem? -
Somatom
veterán
válasz Sztyepadzso #149457 üzenetére
Mondjuk, az érdekes, hogy a Chrome és a Térkép is Google alkalmazás. Esetleg próbáld ki más böngészővel! A Firefoxban van olyan feature, hogy ha egy oldal megnyitható telepített alkalmazásban, akkor a címsor mellett megjelenik egy droid ikon. Arra bökve dob egy saját alkalmazásválasztót.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Viktor0610 #149456 üzenetére
@Somatom
Köszi mindkettőtöknek! -
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #149454 üzenetére
Sztem ez apponként is eltérő. A G. Térkép megosztás menüjéből én még csak a Maps Coordinates -t használtam, mégis mindíg a lista végén van.
-
MODERÁTOR
válasz Sztyepadzso #149453 üzenetére
A sorrendet nálam a Xiaomi a használat alapján módosítja. (Talán a Samsungnál is így volt? 🤔 )
Ez úgy látszik, a Huaweinél nincs így.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A következő kérdésem lenne, az alany egy P30 Pro (updatelt rendszer és appok) :
Ez a Chrome, címsorból elérhető megosztás funkciója:
Az itt elérhető appok módosítására van lehetőség?
Mert ennek nincs köze az én szokásaimhoz... A Viber, amivel a Feleséggel csevegek, konkrétan ott sincs... (tudom, hogy elérhető, ha továbbmegyek) -
mobilizmo
Topikgazda
-
gulyasa
őstag
válasz mobilizmo #149446 üzenetére
Oké, akkor mi a helyzet az összefoglalóban szereplő "unlocker"-el (KEY) is rendelkező appokkal?
Az alap szempontok továbbra is: MP3, FLAC és M3U kezelés.És még mielőtt megemlíted, hogy ezeket, hogy ezeket bármelyik "normális" lejátszó tudja, akkor pl. a telefonomon levő gyári Huawei Zene - ami szintén normális lejátszó - pl. M3U-t nem tud kezelni.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz gulyasa #149445 üzenetére
Szerintem az utolsó igényed kivételével a többit, bármelyik normális zenelejátszó app tudja. Az utolsóra meg ismered talán a viccet az autószerelő műhelyről, amelyik úgy hírdeti magát, hogy ők tudnak gyorsan, jól és olcsón dolgozni, de ezek közül kettő választható csak egyszerre.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
gulyasa
őstag
Helló!
Néztem az összefoglalóban az ajánlott appokat, de a play oldalukon nem igazán lehet olyan információt találni, ami engem érdekelne.Olyan zenelejátszó appot keresek, ami nem csak MP3-at, hanem FLAC-t is lejátszik, ugyanakkor ne csak az lejátszón belül lehessen lejátszó listákat összeállítani, hanem tudja kezelni a máshol létrehozott M3U fájlokat is.
Ha sokat akarnék, azt is hozzátenném, jó lenne, ha ingyenes és alapból reklámmentes lenne (van ilyen?). Vagy ne kelljen fizetni érte, hogy a képességei ne legyenek lekorlátozva.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
WhiteWalker
nagyúr
A YT appot mikor akarja már a google végre megcsinálni , hogy a lejátszó sávba bökve bele lehessen nézni az adott videóba , ne csak úgy ha az user húzza az ujját
Agyrém , hogy ilyen alapvető funkció hibádzik.
-
Bozek
nagyúr
válasz seger #149433 üzenetére
Ha ezt megcsinálod, és esetleg lefagy a telefon, akkor hogyan indítod újra? Ahhoz vagy ki kellene venni az akksit (amit már szinte egyik telefonon se lehet), vagy kellene hozzá a bekapcsoló gomb. Persze megvárhatod, amíg lemerül, de ha teljesen fel van töltve, az napokig eltarthat.
-
seger
addikt
válasz zsoltzsolt #149438 üzenetére
Túl sokszor kellene ki-be rakosgatni.... nem ez lenne a legjobb opció
-
zsoltzsolt
addikt
válasz spiderpig820 #149439 üzenetére
Hülye szövegkorrektor
-k -
spiderpig820
aktív tag
-
seger
addikt
Létezik valami app, amivel lehet tíltani a bekapcsoló gombot? Telefonom a power gomb hosszan nyomásra kikapcsol. Ez sokszor előfordul a zsebembe a telefonnal beülök a kocsiba. Megnyomódik és lekapcsol....
-
Aurig@
őstag
válasz WhiteWalker #149428 üzenetére
A szűkebb családban jelenleg 6db MIUI rendszerű telefon van és volt az elmúlt közel 4 évben.
Egy sem fagy és fagyott sosem, nem röcögnek és nem akadnak.
Ebből a hatból jelenleg 5db, Note 8 széria /van Note 8 Pro és sima Note 8 is/. Be kell rendesen állítani és tökéletes.
Ez is tapasztalat. -
Jakuu
őstag
válasz WhiteWalker #149428 üzenetére
Pont hogy stabil. Csak sok benne az opcio, amihez sokan nem ertenek.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Tökimanó
senior tag
válasz g_g_g #149425 üzenetére
És#149423crok ! Na ezért nem találtam én sehol. Magamtól sosem jöttem volna rá hogy ilyen is van.Gesztusvezérléssel használom kezdetek óta . Persze ha tudom miről van szó így is megtalálhattam volna. Köszönöm a szájbarágós rávezetést! Aztán hogy az eredeti témában ez mennyire fog segíteni az majd kiderül.
-
spiderpig820
aktív tag
-
g_g_g
őstag
válasz WhiteWalker #149419 üzenetére
Ezt így általánosítani kicsit erősnek érzem.
Mondom ezt jó néhány év Xiaomi és MIUI használattal a hátam mögött.
Én úgy talpasztalom, hogy a MIUI ezen megoldásával igen jól testre lehet szabni a működést.
Nem egy ördöglakat ennek a beállítása és nálam mind a messenger, viber stb. gond nélkül működik, értesít, csillog-villog, csiripel. -
-
Tökimanó
senior tag
válasz WhiteWalker #149411 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 8T. Android 10,MIUI12.
Nem vitatom hogy vannak akiknél rendben van minden. Mindenesetre a családban és gyerekeim családjaiban van kb. 12 telefon,közülük egyiknél sincs hang jelzés üzenet érkezésekor.Ráadásul késve is érkeznek meg. Különböző telefonok,különböző rendszerek. Én próbaképen délelőtt felraktam egy régi Lite verziót,ami egyelőre működik. Ha beválik akkor marad és nem frissítem többet. -
addikt
válasz petymeg #149408 üzenetére
Persze, szerintem a legtöbb képnézegető alkalmazás tudja. Nekem a saját Sony album, a Google fotók, ill. a MiXplorer tudja. Tükrözd át a tévére a teló kijelzőjé és itndítsd el a diavetítés. 😊
A megnézni kívánt képeket másold egy mappába! Onnét indítsd![ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok! Samsung Galaxy A40-em van. Még soha nem volt szükségem biztonsági mentésre, de felmerült a kérdés, hogy nem-e lenne érdemes készíteni egyet? Nincs olyan cucc a telefonom, ami pótolhatatlan lenne (minden fontos cucc a felhőben van). Szerintetek megéri készíteni biztonsági mentést? Milyen esetben jöhet ez jól?
-
Probert75
addikt
válasz VMatteo #149409 üzenetére
Erre gondoltál? Legörgetsz és ott vannak a régebbiek.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Régebbi verziójú appot hogy lehet letölteni? sajnos az index 5.0-ról van szó
Tisztelet a Gépésznek!
-
petymeg
addikt
Üdv!
Olyan médiakezelő appot keresek, amivel egy mappában lévő fotókat, videókat lehetne diavetítésként chromecasttal tv-n nézni, tehát folyamatosan lapozza a mappában lévő fotókat. Létezik ilyen?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
OmniaI900
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem?
Van egy Huawei p10 lite telefon amit egy masikkal szeretnek vezerelni de ugy, hogy a Huawei mellett nincs senki aki a kapcsolódást el tudná küldeni inditani.. .... Teamviewerrel próbálkoztam de ott be kell lépni ill el kell küldeni az azonosítót és még fogadni is kell a csatlakozasi szándékot. Esetleg van egyáltalán ilye re lehetőség?? Köszönöm előre is -
svgyula
addikt
válasz Tökimanó #149397 üzenetére
Szia! Próbáltad már az alkalmazás adatai között a gyorsítótárat törölni? Ez segíteni szokott. Természetesen nem "örökre". De van abban is valami, hogy a készülékkel ill a ROM-al van gond. Nálam tökéletes a viber. Messengert a fiók/regisztráció miatt nem használok.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
válasz Aurig@ #149403 üzenetére
A Whatsapp nem FB kreálmány, hanem FB szerzemény. Aggódtam is, amikor megvásárolta, mert nem FB -ozom. De, úgy látszik, hogy okosan csinálta a FB. Azt nem tudom, hogy onnan van-e átjárás, de a Whatsapp felől nem tapasztalok semmilyen FB erőlködést.
-
Aurig@
őstag
válasz Viktor0610 #149398 üzenetére
A Viber is teljesen jó, ha a 13.8.x.x vagy a 13.9.x.x verziót használja az ember. Az újakkal van valami bibi, /ahogy a Viber topikban is írják/, de többeknek az is hibátlan. Nekem jelenleg a 13.8.1.0 van, ami tökéletes. Nem kínlódik új frissítés után.
A Messenger egyetlen ember miatt van a telefonon, igaz az is jól működik. Egyébként az úgy van beállítva, hogy semmi sem utal arra, hogy én lennék az illető. Azt az egy embert én jelöltem be, mondtam neki, hogy én vagyok, ezen üzenhet.
Ahogy annak idején olvastam a WhatsApp is FB kreálmány, amit nagyon nem szeretek! Az a baj, hogy akikkel Viberen kommunikálok, azoknak nem igazán van más, rábeszélni egy új app használatára nehéz lenne. -
iguana
őstag
válasz Somatom #149399 üzenetére
óóó, ne is mondd. én is sajnálom és gyűlölöm, hogy ennyire elterjedt a viber, mert sokan megszokták és képtelenek változtatni és inkább szenvednek a reklámokkal, a meg nem érkező vagy késői üzenetekkel, amikor ott a telegram, a signal például...de igazából bármi jobb már nála. (én például mindig is utáltam a bazári, csillámpónis kinézetét, még akkor is, amikor jól működött.)
3 éve véglegesen kukáztam a vibert, azóta csakis telegramot és signalt használok. tökéletes mindkettő. egy szavam nem lehet. mindkettő jól működik, letisztult a felülete, jó ránézni, jó használni. a signal szinte csak másodlagosnak van, illetve azért, mert (szerencsére) egyre több ismerősöm azt használja. ennyi belefér részemről. két ilyen alkalmazás lehet fent nálam, több nem. így húztam meg a határt.
nem érdekel a viber, nem vagyok hajlandó feltenni senki kedvéért. messenger-t dettó.
telegram, signal. egyik sincs? akkor felhívsz vagy sms. ez van.az egész családomat, és szűk körben az ismerőseimet "áttereltem" telegram-ra. 2 évbe(!) került, de a legjobb döntés volt. mindig megy, állandóan új funkciók kerülnek bele, 0 reklám meg bizbasz és soha, egyetlen alkalommal nem késett az üzenet és mindig jelzett. nem csak nálam, hanem a "túloldalon" is.
tulajdonképpen a viber lett az újkori utorrent. egykoron mindkettő a maguk területén úttörők voltak, ők voltak az alfa, a megkerülhetetlenség aztán szépen lassan szarkupacok lettek.
bőven van már náluk sokkal jobb alternatíva, csak hát az embereket nehéz meggyőzni a váltásra. így ha a környezetedben a többség viberezik, te is "kénytelen" vagy azt használni (vagy bekeményítesz, mint én ) ...mert tegyük hozzá az sem normális, hogy legyen egyszerre messenger (nálam sose volt, sose lesz), viber, whatsapp, skype, telegram, signal stb. a telefonom, hogy "bárki" elérjen.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Tökimanó
senior tag
válasz WhiteWalker #149400 üzenetére
Na persze. Meg még pár millió embernél aki panaszkodik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest