- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146196 üzenetére
Ezt meg hogy kell érteni hogy "nem jó kommenteket kapott a Youtube Vanced"? Van más Youtube kliens alternatíva is, pl. NewPipe, OGYoutTube..
Egyébként reklámblokkolásra itt találsz segítséget. Sima AdGuard DNS-el mobilizmo-nál smart TV-n nem volt gond.
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
elég alap kérdés, de sajna egyszer már elcsesztem egy rootolást, nem szeretnék még egy tanulópénztTudtok ajánlani olyan progit (és leírást), amivel le tudom menteni a telefonról a rom-ot? És vissza is tölteni. Ki szeretnék próbálni egy másikat, és ha nem jó visszatenném. Mint egy biztonsági mentés. Esetleg letöltési helyet is,a hol biztosan bug és vírusmentes? Sajna találomra letöltött rootolóktól kaptam már be vírust. (Azóta bekapcsolja magától (!) a wifit és kínai appokat töltöhget le. Gyári reset után is)
köszi!
-
GEPESZ66
veterán
Érdemes a Samsung böngészőt használni a Chrome, vagy Edge helyett?
-
Indiant
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
lomposfarkas #146186 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, a helyes kifejezés az animált.
Semmi szükségem rá. A macska-ufós cucc az tényleg egyszerű, így egyelőre jó lesz. Elégedett vagyok vele, még egyszer köszönöm nektek a gyors megoldást!
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem tudna véletlenül linkelni megbízható helyről egy garmin connect apk-t?
(Amire kéne azon android 5.1 van és a playáruházos verzió azt irja nem támogatott a készülékem)
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #146181 üzenetére
Sztem minden droid FAT32 -re formáz, az exFAT -ot legfeljebb felismeri. Szvsz. olyan lehet, hogy egy másik teló kezel egy gyári exFAT kártyát, amit az S5 nem, de ha egy másik telóval formázott kártyát nem lát az S5, akkor az S5 -tel lehet vmi gebasz.
-
crok
Topikgazda
válasz
huliganboy #146176 üzenetére
Ez egy elég régi készülék, mekkora az a microSD? 128GB-nál nagyobb?
-
crok
Topikgazda
válasz
Eastman #146179 üzenetére
Milyen felugróablak van a Musicoletben? 100% ingyenes és nyílt forrású app ami még csak nem is kér semmilyen internet jogosultságot, teljesen offline. Milyen ablak ugrál fel? Régóta használom (a régi Mort Player-el egyetemben) és felugró ablakot én még ezzel soha nem láttam.
-
Šolaire
veterán
válasz
Pc-n ha formázod az sd-t az nem opció?
-
Somatom
veterán
válasz
Ezt nem értem. Az S5 gyári programja nem tud formázni?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel átlag user is tud sd kártyát formázni..
Samsung s5 nem ismeri az újabb telók által formázott sd kártyát...
Köszönöm
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #146174 üzenetére
Most tényleg ugyanezt csinálod megint? Erre is ugyanazt tudom mondani mint arra, arre meg te nem reagáltál semmit.. most akkor..?
De egyébként ha már Xiaomi és MIUI akkor a Mi Mover a sajátja.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Egy kő egyszerű, de jó mp3 zenelejátszót keresek androidra.
Fusson a háttérben és reklámmentes legyen, ennyi elvárásom van az irányába. Zenei listákat nem szoktam összeállítani, az sem kell, hogy a netre akarjon felmászkálni.Mit ajánlotok?
Köszönöm.
-
Kékes525
félisten
Olvastam valahol, hogy vannak olyan android alkalmazások, amely lehetővé teszik android alatt is a teljes értékű head-set funkciót az Apple-hoz készült füleseknél. Ismertek ilyen applikációt? Az RHA MA750i-füllhallgató zene irányító részét szeretném android alatt használni. Most csak a zene leállítását és az elindítást tudja, a szám léptetését nem.
-
svgyula
addikt
Szia! A csatlakozáshoz ne a winfos filekezelőt használd!
Amit kell beállítani a telefonon:
fejlesztői menüben az USB hibakeresést. Ezt úgy tudod előcsalogatni(ha még nincs meg) build promp számra a rendszer információk között 10x rátapizol egymás után.
Feltelepíted a TC-t(totalcommander) Csatlakoztatod a telefont. Feljön egy ablak a telefonon: töltés, file átvitel, egyéb. Rátapizol a file átvitelre.
A TC meghajtó fülénél van egy "hálózat" ikon.
Arra ráklikkelsz. Ott van egy "MTP" ikon arra klikk és ott a telefon.
Innen mehetsz a telefon vagy az sd kártya felé. A többi a te dolgod. -
dokee78
félisten
Phone Clone-hoz hasonló alkalmazást keresek.
Anyám vett egy Redmi Note 8T készüléket és a Phone Clone-t elindítva csak régi készülékként lehet indítani.
-
bul07
nagyúr
Kellene nekem egy olyan alkalmazás ami letiltja a hívás indításokat, vagyis inkább olyan hogy pár szám kivételével minden kimenő hívást letilt
És a sms küldést tiltsaMeg még olyan hogy csak a youtube-nak ad internet hozzáférést, minden másnak tiltja az internet hozzáférést, mind wifin mind mobil netten
Meg még egy olyan hogy ne lehessen elindítani az alkalmazásokat, csak a kiválasztottakat
Egy gyereknek a telefonját kellene ilyen szempontokból korlátozni
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146160 üzenetére
"mivel ezt jónak jelezted nem maradt segítési lehetőség."
Ez tényleg az én saram, illetve a Foldersync "érdekes" hibajelzése az oka. Én úgy töltöttem ki az adatokat, ahogy más progikban is. A "teszt"-re nyomva kiírta az oldal aljára az általam beírt kiszolgálócímet hibaüzenet nélkül. Később jöttem rá, hogy ez nem sikeres tesztet jelent, mert akkor azt kellett volna írnia, hogy "sikeres csatlakozás" vagy hasonlót. A program hibaüzenetei, illetve azok hiánya nem sokat segítenek az átlag usernek az tény.
Az alapból bekapcsolt "átmeneti fájlrendszer használata" opció sem értem, hogy okozhat problémát (főleg, hogy ftp-n nem gond), de nem kell mindent megérteni -
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Az Android szakmai topikban és a telefon fórumán nem kaptam segítséget. Szóval elnézést amiért ide írtam. Adott egy Cubot Quest telefon ès egy Windows 8.1-el fútó laptop. Mostanában nem tudom csatlakoztatni a mobilon a laptophoz. Ami az összefoglalóban van, nem segített. 18as hibakódót ír ki. Még új kábelt is vettem.
Mi lehet a gond szerintetek?
Köszönöm! -
tknof1871
őstag
Üdv! Melyik alkalmazással lehet 1 hét vagy 1 hónap alatt összegyűjtött adatok alapján meghatározni melyik alkalmazás mennyire fogyasztotta az akkumulátort?
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146157 üzenetére
Nem a bejelentkezési azonosítást, hanem a programnak a fiók beállítását értettem, aminek a helytelen/hiányos kitöltése okozott hibát. De csak azért, mivel ezt jónak jelezted nem maradt segítési lehetőség. Magadnak kellett rájönni.
Ezért nagyon zavaró az a fordítás, mert szinte mindenki valamilyen fájlrendszerre gondol.
Pedig ott nem egybeírva van, ami fontos különbség, mert úgy mást jelent!(#146155) Bozek
Meglátva a scheme szót nekem se a rendszer jutott róla eszembe. De mielőtt leírtam amit, vettem a fáradságot és utánaolvastam a jelentésének. A scheme nem a schema. -
Adi01
tag
Sziasztok!
Xiaomi mi 8 telefon teljes tartalmat szeretném pc-re lementeni.
Tudtok olyan programot ajánlani ami ha lehet ingyenes és könnyen kezelhető? -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146154 üzenetére
"Tehát az account (fiók) nem volt jól megadva."
Ha ezen a bejelentkezési adatokat (felhasználó, jelszó) érted, akkor azzal nem volt gond. Az nem "tetszett" a proginak, hogy a kiszolgálócímhez IP helyett a szerver nevét (Tom-PC) írtam, pedig erre lehetőséget ad és minden más programnak megfelel. Ezen kívül meg kellett adnom a megosztott mappa nevét, amit szintén nem kér egy progi sem. Ráadásul így csak az adott mappába és almappáiba tudok szinkronizálni, pedig a felhasználóval több mappa is meg van osztva. Ezekhez így külön fiókokat kellene létrehozni jelen állás szerint.
"Szerintem ezt a módot lehet be- és kikapcsolni azzal a nehezen érthető névvel fordított kapcsolóval amiről a társ írt."
Ez a kapcsoló be van kapcsolva az ftp szinkronnál is és semmilyen gondot nem okoz. Másrészt a hibaüzenet sem túl hasznos, mert abból először én is arra gondoltam, hogy valamilyen win beállítás miatt nem működik.
Hozzáteszem, hogy elismerem, hogy nem értek a hálózatokhoz.
(#146156) consono: pavika írta le a megoldást. Csak a Foldersyncben kellett kikapcsolni az "átmeneti fájlrendszer használata" opciót és így már működik. -
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146150 üzenetére
Alakul a dolog...
Tehát az account (fiók) nem volt jól megadva. De akkor becsaptál, mert így kezdted: "Beállítom a kapcsolatot, a teszt szerint ok". Akkor nem lehetett az, de már mindegy.Az üzenet nem a fájlírásról szól, hanem a fájl státusz hozzáférése tiltott. Itt arról lehet szó, hogy a program biztonsági okokból először egy plusz saját kiterjesztéssel másolja át a fájlt, majd amikor sikeresen végzett az írással törli ezt a plusz kiterjesztést. Azaz csak törölné, de valamiért nálad tiltva van neki, hogy módosítsa a fájlnevet. Te mint felhasználó manuálisan meg tudod tenni. Ezt kell megkeresni, miért van ez így.
Szerintem ezt a módot lehet be- és kikapcsolni azzal a nehezen érthető névvel fordított kapcsolóval amiről a társ írt. Aki fordította feltehetően nem értette miről van szó, mert ott az átmeneti fájlnév használata lenne inkább kifejező, még ha szó szerint nézve helyes is a fordítás (Use temp-file scheme).
-
tomy86
addikt
válasz
vgyuri #146149 üzenetére
"A képen írja, hogy access denied - hozzáférés megragadva, lehet nem tud írni a könyvtárba."
Igen, ez lenne a logikus magyarázat, viszont létrehozza a mappákat és a fájlokat, csak a fájlokhoz hozzáilleszti a tacitpart kiterjesztést (pl: valami.jpg.tacitpart lesz), amit ha törlök, akkor megkapom a teljes értékű, hibátlan fájlt. Tehát nem csak részleges másolat és írni is tud a megosztott mappába (almappákat is létrehozza, ha van ilyen). Másrészt más progi (pl. Solid Explorer) gond nélkül tud írni ugyanazokba a mappákba, ugyanazzal a felhasználóval, szintén smb2-n. -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146145 üzenetére
Évekkel ezelőtt írtam először (akkor még smb1-et használtam és az működött). Amikor a fejlesztő sokáig nem foglalkozott vele, akkor kiegészítettem a véleményt azzal, hogy: Kár hogy a fejlesztő már nem foglalkozik vele. Ezt a részt töröltem májusban, amikor ismét frissült a program. Mivel a többi szinkron (felhő, ftp, stb.) működött, így nem foglalkoztam azzal, hogy az smb-vel nem jön össze.
Viszont közben meglett a hiba oka. Persze bennem, illetve a hiányos tudásomban volt.Az smb kiszolgálócímnél csak a kiszolgáló nevét adtam meg. Miután ehelyett az IP címet írtam be és megadtam az egyik megosztott mappa nevét is, már látja is a Foldersync a megosztott mappát és almappáit. Mentségemre szolgál, hogy ez utóbbira egyetlen más proginak sem volt szüksége, így eszembe sem jutott megadni.
-
Sziasztok!
Google Pixelről költöztem át Galaxy S10-re, viszont valamiért az új telefonra nem szinkronizálta le a Pixelen már mentett wifiket
Xperia Z2 -> Google Pixel váltásnál átmentek az új telefonra.
Van valami root nélküli módszer, amivel az egyik telefonról át tudom menteni a másikra a mentett wifiket? -
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146140 üzenetére
Távolról nem lehet többet csinálni. Duplán bosszantó amikor az egyik programmal működik valami, a másikkal nem. Ilyenkor kell kielemezni hol akad el a folyamat: Kiadja a parancsot a mobil? Eljut a Win-hez? Megértette? Válaszol rá? A válasz visszajut? Értelmes? Stb, stb.
Lépésről, lépésre hol akad el. Mert azt nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy lehet az a másiknál jól működik, nálam meg nem ugyanaz a program? Miért?Most lehet nem lesz népszerű, de csak elmondom: akciós a FolderSync Pro.
A véleményem nekem is ez "Évek óta használom és a legjobbnak tartom a kategóriában." -
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146139 üzenetére
Két telefonnal is ugyanaz a helyzet. Az egyiknél adtam root jogot. Két felhasználót is használok a windowson megosztásra, mindkettőnél ugyanez az eredmény. FTP-vel tallózhatók a mappák és a szinkron is működik. FS prot használok, úgyhogy ez sem lehet gond. Ugyanazokat a megosztott mappákat, szintén smb-n a media lejátszóm látja.
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146138 üzenetére
Szomorú, mert nálam hibátlanul működik. Az a baj, hogy ez még lehet akár Windows oldali probléma is annak ellenére, hogy más program olvassa a mappákat. Egy különbség lehet közöttünk, hogy nálam root jogokkal működik a FS, de ez inkább a helyi eléréseket befolyásolja, a távolira nem lehet nagyon hatással.
Új account felvétele? Más protokollal be tudja olvasni azt a mappalistát?
-
lomposfarkas
tag
Feltettem a Redmi 5a-ra az EX Kernel Managert, félálomban kicsit játszottam vele, aztán később ezt láttam:
[kép]
Már kipróbáltam más kernel managgert is, de a gyári kernelt, governort jellemzően mérsékelten tuningolják, és most meglepett, hogy 4 óra alatt esett 2%-ot (használat nélkül, de aktív mobiladat mellett) Szóval nyilván még érdemes elmélyedni benne. -
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Itt is feltenném a kérdésem, hátha valaki tud segíteni..
Hosszú évek óta használok egy Fuel Log nevű ősrégi appot. [link] Több jármű több éves adatai vannak benne... Mióta felfrissült az Android 10.0-ra,azóta nem tudok belőle importálni/exportálni. Amikor 3 gombos navigáció az aktív, akkor kellene lennie egy plusz gombnak ott ahol bekarikáztam sárgával az alábbi képen.
Régen a készülék kisegítő lehetőségei között volt egy segítő menü. Ezzel tudtam előcsalni azt a menüt. Mióta felfrissült az Android azóta ezt nem találom.Valakinek valami tippje?
Ha mégis úgy alakul és kézzel kell bepötyögni mindent, akkor melyik appba érdemes, mit ajánlanátok helyette?
-
tomy86
addikt
válasz
lovi27 #146129 üzenetére
Nekem smb2-n nem akar összejönni. Beállítom a kapcsolatot, a teszt szerint ok, de amikor ki akarom választani, hogy a pc-n melyik mappába szinkronizáljon, akkor a "Hiba a mappalista beolvasása közben" üzenet fogad. Ugyanezekkel a beállításokkal fájlkezelővel és más programmal is elérem a pc megosztott mappáit. Ezek szerint én csinálok valamit rosszul, csak nem tudom, hogy mit
-
oszi666
őstag
Sziasztok honor 20, android 10en a chrome az elmult 2-3 hetben rendszeresen lefagy scrollozas kozben megakad es csak az segit ha kilepek (nem kell bezarnom teljesen feladatkezelobol). Ezt tobbszor eljatsza napotna, force stop es ujrarakas is volt. Csak chromenal mas bongeszonel nem, es honlaptol fuggetlenul. Ezt mas is tapasztalta?
Illetve a Kiwi bongeszo mennyire megbizhato, mennyire gyujti az adatokat?
Elore is koszi a helpet :) -
zeon.hu
nagyúr
Messenger youtube linket már megint a gyári youtube nyitja meg.
Be van állítva, hogy ne tegye, eddig működött is.
Mit tehetek még? -
válasz
lovi27 #146126 üzenetére
Az rendben van, de a lényeg, hogy felülírja a meglévő fájlt. Viszont a Keepass egy adatbázis fájlba dolgozik. Nem felülírja azt, hanem módosítja a tartalmát. Hozzáfűz vagy elvesz belőle. Ha két eszközön különböző időpontban modósítást hajtanak végre az adatbázison, majd később szinkronizálják, akkor a módosítás mindkét fájlban megtalálható.
-
válasz
lomposfarkas #146124 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy a Foldersync fájl felülírással a módosítási dátum alapján szinkronizál, amíg a Keepass tartalom elemzéssel, fájl módosítással.
-
makoss
veterán
Üdv!
Xiaomi redmi note 3 pro telómra van telepítve a youtube 15.24.37 verzió, és az lenne a kérdésem, hogy erre milyen reklámblokkolót tudnátok ajánlani ha van?
-
-
joergie
őstag
Hali!
Vettem egy (huawei) honor selfie sticket jóárasítva, minőségi darab, viszont nem bluetooth-os, hane egy 3.5es jack spirált kell bedugni, és úgy van a shutter gomb a markolat fölött.
A téma: azt hittem hiphop lehet bármilyen bluetooth eszközből remote shuttert varázsolni, pl miband2, vagy 500ért vettem korábban egy pocsék hangú bluetooth zeneátjátszóm jack bemenettel, azis jó lenne erre. Viszont azzal szembesültem, hogy ordenáré szívás, és nincs globális megoldás erre(bár van miband selfie remote, de ahhoz le kell tölteni egy kamera appot is). Vagy mégis van? ezzel fordulok hozzátok -
cidalain
veterán
válasz
lomposfarkas #146116 üzenetére
Egyébként a két proginak semmi köze egymáshoz, a 2-es nem frissítése a másiknak. A PC-s Keepass az alapja, és erre többen fejlesztettek android verziót.
Export: menu, beallitasok, adatbazis, adatbazis exportalasa, itt meg mentheted drive-ra akarmi. Hogy most automatikusan szivja e innen, indításkor, vagy először be kell impprtálni az jó kérdés, én offline használom 1 gépen. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
lomposfarkas #146116 üzenetére
Simán oda mented vagy töltöd onnan be
-
lomposfarkas
tag
Feltettem a telefonra a Keepass2Androidot, eddig a KeePassDroidot használtam. Az adatbázist gond nélkül áthúzta a 2-es verzióba, de amit írnak, hogy szinkronoz a gugli drive meg más tárolókkal azt rohadtul nem találtam és a leírások is zavarosak. Valaki érti, hogy ez hogyan történik? Persze én vagyok a marha, hogy letérek a bejárt útról...
Ez volt eddig:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass
Ez az újabb:
https://play.google.com/store/apps/details?id=keepass2android.keepass2android -
csipuka
senior tag
válasz
Mauzes #146107 üzenetére
Nalam is bolondozott nemreg, de vegul beallitottam a google assistant-ot, es mukodik.
A rendszer angol ezert a magyar sms-t viccesen olvassa fel. Anno tettem fel egy progit, ami dedikaltan magyarul olvas fel. Tasker + notification listener.
Ha angolul kapok uzenetet, akkor meg ez hangzik kinosan.
Kene a guglinal egy feature, hogy elemzi az uzenet nyelvet es annak megfeleloen olvassa fel. -
törölt tag
Hali.
Icloudbol le tudom menteni valami appal Samsungra az összes fent lévő tartalmat korlátozás nélkül? Samsung SmartSwitch csak az elmúlt 30 napot tölti... -
Tökimanó
senior tag
válasz
MikeWazowski #146104 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker #146106 üzenetére
Okok, akkor kipróbálom, mert így most nagyon használhatatlan.
Bozek - nem is hallottam erről, de kiváncsivá tettél
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, Oneplus 7T teló, Android 10.
Ha autóban kábelre dugva a központi egység Android Auto felületén rányomok a hangvezérlésre, akkor feljönnek a "hullámok", hogy figyeli a hangot, de bármit mondok, nem érti és bemondja egy angol akcentus, hogy "nem tudom, hogyan segíthetnék ebben". De még angol parancsokat sem ért meg, hogy "go home" vagy "take me to work", amik korábban működtek. Ha jön egy értesítés, és rányomok, hogy olvassa fel, akkor angolul próbálja felolvasni a magyar szöveget teljesen érthetetlen módon.
Google segéd és voice match kikapcsolva, Google frissítések törölve, mégis ezt csinálja...
Bárkinek ötlet?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Vagy az Opera
-
Bozek
nagyúr
válasz
Próbáld ki a Kiwi Browsert, ott minden oldal sötét, és alulra is lehet rakni a címsort.
-
MikeWazowski
veterán
Jó pár éve a Samu böngészőjét használtam nagy megelégedéssel. Viszont most, hogy a safeincloud appot akarom használni, úgy látszik visszatérek a Chrome-ra. Két kérdésem lenne. Látom van már sötét módja, de nem minden oldal sötét. Samu böngészőjébe a google.com is fekete volt, és ez a fórum is sötét volt, nem úgy mint a Chrome-ba... nem lehet itt is mindent tényleg feketére beállítani?
Másik az lenne, hogy a navigációs sávot, meg úgy mindent nem lehet lentre varázsolni? Könyvjelző gomb nem is létezik? -
Tud valaki olyan tárcsázót, amiben ki lehet választani, hogy a telefon melyik mikrofonját használja? Redmi 3s, sima hívásnál a túlvégen nem hallanak, de kihangosítva meg jó... Esetleg a rajta lévő tárcsázónak valami beállítás fájlját módosítani...?
Ne hallja már mindenki, mit telefonálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged