-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Az létezik, hogy a Samsung Galaxy Tab (P-3100)-ra nem adtak ki android frissítést ? Most néztem és a verziója 4.0.4 és nem talál frissítést.
Üdv:
Tbor -
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Egy Galaxy Tab 2 7.0-vel megoldható, hogy a másik szobában levő csecsemőt lehessen "megfigyelni", BT vagy Wifi kapcsolattal ? Van ilyen kamera illetve app ? -
-
Tbor
tag
válasz
tjb007 #20936 üzenetére
Köszönöm !
Szerinted melyik éri meg jobban ? Mintha a 7 plus erősebb lenne, a GT 2 visszalépés ? Érdemes lenne várnom 1-2 hónapot esetleg új modellek miatt ? Tudom, nem iPad topik, de abból szerinted reális a 7" októberben ?
Tudom, nem láthatsz a jövőbe, csak a véleményed érdekelne.
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Létezik jó minőségű 7-8"-os tablet, amelyiken van BT, GPS, HDMI kimenet, a kijelzője jó minőségű és a hardver a mai szinten fejlett játékokkal is elbír ? Vagy várható valami a közeljövőben ezeknek megfelelően ?
Magyarországi beszerzéssel érdekelne.Köszönöm:
Tbor -
Tbor
tag
Létezik TV tuneres verzió, vagy kezelnek ezek az androidos tabletek esetleg külső tunert ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest