- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen rootoltam a freelander pd10 tablettem, illetve vettem hozzá egy 32 gigás sd karit, amit szépen lát is.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan progi, ami teljes egészében átpakolja a progikat, játékokat a külső sd-jére, nem csak a data részét, mert az továbbra is folglná a belső sd-én a helyet?
Ha ext 3- ra formázom a karit, a gép nem is akarja látni az sd-met.
Próbáltam már ezeket: apptoSd, link2SD, Root all toSD, directory bind, progikkal. De sajna nem jártam sok sikkerrel.A tabletten android 4.0.3 van.
Létszi segítsetek!
Köszi!
-
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22989 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a hozzá adott tartozékokban tér el és talán pár kisebb változtatás.
Lényegében teljesen ugyanaz, mint az árukban is csak pár dolcsi különbség van.
Viszont még azonos típusban is vannak eltérések pl. Pd10-ből is van több változat. Van amiben kevesebb a ram és a tárhely, van 3Gés, van tvtuneres, 2 sim kártyás... -
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22946 üzenetére
Nappal még elmegy, de engem éjjel a 4,3 colos wayteq x850-es is zavart a sötétbe, túlságosan világított, bár fényerőt lehet szabályozni.
Viszont ezt nem is nagyon használnám kocsiban, inkább itthon tabletnek.
Okos mobilnál sokkal jobban tudok rajta netezni (pl. facebook, youtube), Viszont aki csetelgeni akar az készüljön fel, hogy nehéz dolga lesz, mert 2 hüvelyujjal nekem is nehéz átérni a képernyőjét, pedig 190 felett vagyok, így elég nagy a tenyerem. -
ametza
csendes tag
válasz
laszlohu #22943 üzenetére
Ebben a videóban van antutu tesz 8 perc 20 nál:
Majd később lecskekkolom az enyémet is. Bár rengeteget telepítgettem és törölgettem mióta megvan. :-)
Mondjuk az egyémben 1 giga ram és 8 giga tárhely van elméletileg, de a tárhelyből csak 6 gigát lát és abból is csupán 2 giga környéke szabad!
-
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22938 üzenetére
Szia!
Gps részét eddig nem nagyon használtam, kb egy 5km próbára csak. Nem volt vele semmi gond. Jelet kb 1 perc alatt talált, útvonal tervezése meglepően gyors volt (wayteqx850-hez képest), Kanyarokat időben jelezte, nem vesztette el a jelet sem, házszámra pontos volt.
Igo primo 9.6.7.235654 és változat van rajra Navteq 120522 térkép.
Érdekes tartót adtak hozzá, mind a két fele tapadó korongos, így bármekkora eszközt rálehet cuppantani, elég sok irányban is mozdíthaó.
Mivel mindkét oldalán van kamera a gépnek, lehet vele driving records felvételt csinálni is. Magyarul rögzítheted kamerával azt, hogy merre jársz a kocsiddal, kb mint az amcsi rendőrautókon van.
Kijelzője egész jó, de napos helyen nagyon türöződik, még szobában is sokszor látom magam benne. Filmeket, mobilos netes oldalakat szépen megjeleníti, de hagyomás oldalaknál zavaró tud lenni a sok görgetés, nagyítás, hogy rendesen lásd a tartalmat, de szerencsére a sok oldalnak van mobilos változatuk, azok mesésen festenek rajta.
Wifis routerrel használom, gond nélkül csatlakozik hozzá, gyorsan betölti a tartalmakat, főleg a mobilosokat, hagyományosnál kicsit gondolkozik, kb 5 másodperc, de cserében az egész oldalat bevágja, utána nem lesz vele gond.
Rengeteg alkalmazást lehet hozzá letölteni a google play-ből, és szépen futnak is rajta.
e-könyv olvasó része gyönyörű, játékokat nem próbáltam csak ami rajta volt gyárilag. Az angry birds tökéletesen ment. Filmeket is szépen lejátszott, ki lehet választani, hogy szoftveresen vagy hardveresen kódoljon.
Az aksija legalább 4 óra nyúzást bír, értsd wifi+ videók, (ez saját tapasztalat) de gyártó szerint wifi nélkül akár 6-7 óra is lehet.
Kinézetre a gép tetszetős, de elég gyengusz műanyagból készült, kicsit nyikorgós és a sötétben átlátszik némi fény a hátulján.
A készülék magyar nyelvű, de alapból kínaira volt állítva, de meglehet találni benne szerencsére a magyar nyelvet így is. Sok kínai alkalmazás volt rajta, de ezeket is le lehetet szedni gond nélkül.
A csomagban kaptam hozzá, autós szettet( tartó+töltő) mini usb kábel, hálózati töltő, egy kis védő tasak, pár képernyővédő fólia. Ez volt 113 dolcsi. Eddig nagyon elégedett vagyok a géppel, bőven megérte az árát!
Hátránya annyi volt, hogy kb 1 hónapig jött kínából, illetve usb kábelen nem tölti magát. Készülék hangja sem túl hifi, de fejhalgatóval már rendben van.Én is bizonytalan voltam a vásárlásával kapcsolatban, ezért utána is néztem a neten alaposan, de csak jókat írtak róla. Nem is bántam meg egyáltalán.
Rengeteg változat létezik belőle, Pd10, pd20, illetve 3G-és vagy tv tuneres, kinek milyen igénye van.
Csomó videó van fent a youtube-on is róla:Kb ennyi! :-)
Üdv!
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem kínából egy FreeLander PD10 deluxe tablet gépet!
Tökéletesen megvagyok elégedve vele. Remekül működik rajra minden, még az igo primó is szépen fut rajta. Jelet is egy perc alatt talál általában. Autós tartóval és töltővel együtt volt 113 dolcsi, ami kb 25 ezert FT. Szerintem bőven megéri az árát, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Viszont szeretnék venni bele egy 32 GB memóri kártyát. Adtlapban 32 gigás micro sd írnak amit még tud kezelni, csak abban nem vagyok biztos, hogy tudja-e a SDHC kártyákat is?
Elméletileg HC jelőlés a High capacity jelenti, szóval ez a lapján tudnia kellene.Erősítsetek már meg, hogy jól gondolkodom!
Köszi előre mindenkinek!
Ja ezt venném bele:
-
ametza
csendes tag
válasz
Bagira01 #19179 üzenetére
Esetleg ez 110 dollárért? :
Freelander PD20 tablet
Operation System: Google Android 4.0 ICS
CPU: Telechips TCC8923, 1.2GHz, Cortex-A5 Dual Core
RAM: DDR3 1GB
Nand Flash: 8GB
Screen:7 inch Capacitive Multi-Touch Screen, Resolution: 800x480Pixels. 5-Point Touch
Wireless: WiFi 802.11b/g/n.
Webcam: Dual Cameras, Front 0.3MP/Rear 2MP
G-sensor: 3 Way G-sensor
GPS: Yes
Graphics Type: Integrated Graphics, GPU: Mali-400 MP, Supports 1080P video(1920*1080)
Input/Output Connectors:1 x Mini USB OTG , 1 x TF Card slot, 1 x HDMI Out, 1EarphoneJack
Battery: 3600mAH 7.3V Rechargeable Li-ion Battery
Working Time: 5-6hours with Wi-Fi on. 6-7 hours with Wi-Fi off.
-
ametza
csendes tag
Freender tablet Gps használat közben!
-
ametza
csendes tag
válasz
GrooveHero #18928 üzenetére
Szia!
Elméletileg képes 10 másodperc alatt is műholdat találni.
-
ametza
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? :
7inch tablet pc freelander PD20 GPS mid A5 Dual Core Mali400 1GB 8GB 1.2GHz Android4.0 Car recorder+OTG cable+protector film
AZ ÁRA 30 ezer Ft ALATT VAN!
Érdkelne, hogy az előző verziójának "mid pd10" mennyire volt pontos, használható a gps része, illetve igo primóval működik-e!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Medence topik
- Hegesztés topic
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest