Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
üzenetére
Modnom én, hogy alap neveltetéssel vagy IQ-val van gondod. Vegyél NAGY levegőt és nyugodjál meg "pistike". Nem bánt a bácsi!!

Ha a kétszer 2 soros kérdésemmel megsértettem valakit, attól ezúton is elnézést kérek."Akinek meg nem inge ne vegye magára."
ENNYI16564-től javaslom elolvasni f4lcon kérdéseit!! Ő is új volt a témában, kérdezett válaszoltak.
Itt csak azok szoktak kötekedni egy teljesen szimpla kérdéssel, akiknél valami gond van.Ha nem akarsz nem válaszolsz, ezért volt rövid kérdésem és 3-4 típus elég lett volna válasznak, persze nem tőled.
Léygszíves mielőtt nagyon nagynak képzelnéd magad, előtte idézz az én üzenetemből, amire alpári módon reagálsz.
Ez csak mind nagynak tűnő humbug amiket írsz és valószínűleg valamilyen szinten tetszel magadnak. Ha valakit szidalmazol és jelzőkkel, metaforákkal támadod, akkor az eseményeket nem követők kedvéért idézetet is tegyél a reagálásaid mellé, ne csak vaktölténnyel lövöldözz. Van hangja, de értelme????Sok ember fordult hozzám privátban, mert felajánlottam a segítségemet egy bizonyos tablettel kapcsolatosan és segítettem nekik. Ez természetes szerintem, nem az a hozzáállás amit főként TE produkálsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX