- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Revajzz #32807 üzenetére
Ezek a retinák még újak. Papíron mind suhan. De ahogy többen megjegyezték azok a SoC-ok amik ekkora panelt érdemben meg tudnak hajtani még csak most jönnek. Ha annyira nem bírsz magaddal ugorj bele, aztán lesz ami lesz
Nem kerülne az sokba ha tényleg úgy működik ahogy kell papírforma szerint.
Shoo: Van fenn egy TF300 garis 75-ért, hajrá
-
Chaser
legenda
válasz
Revajzz #32803 üzenetére
2-3 hét, vagy 4-5, vagy 5-6...ha nem fogják meg nincs tréfa, ha megfogják van, hányszor kell még leírni hogy megértsd?
szúrópróbaszerűen bármikor ellenőrizhetik a csomagot és ellenőriznek is belőlük. volt aki már bebukta, de az esetek többségében nincs gond. senki nem fogja neked garantálni hogy a te csomagod bebukik vagy átmegy, mi ezen olyan nehéz megérteni
-
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32800 üzenetére
Bizony! Nem szokták külön, hogy tok meg kábel stb. Teljes vételár szállítással + 27% ÁFA, ha megfogják. Nagy eséllyel nem a vámosok hanem a DHL vámügyintézői kapják el. Elég lenne neked egy jól bevált dual core (pl. Cube u30gt vagy Ainol Novo 10 Hero). 200ZSD alatt és 2-3 hét alatt psota hozza.
Amit te írtál az cca. 85eFt lesz totál ami szerintem egy kínai tabért rengeteg. -
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32796 üzenetére
85eFt-tért nem igazán jó választás szerintem, mert ennyibe lesz kb. az extra gyors DHL-lel, ha megfogják.
Márpedig csomó egyéb dolog is van a csomagban, biztosan lesz vagy 2kg fölött és a mérete sem lesz kicsi.
Én az általad leírt dolgokra egy Ainol 10 Hero dualos tökéletesen megfelelő és "ütős". 176USD és 2-3 hét alatt a posta meghozza. Ez cca. 41eFt. EZ AZ ÜTŐS !!! -
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32795 üzenetére
A DHL az kb. 2-3 nap alatt itt van BUdapesten. Sajnos a DHL nagyon-nagyon szereti tenni a VÁM hatósággal történt kötelezettségét, azaz 99%-ban vámeljárás alá vonja a csomagokat. Ez a baj a DHL és hasonló gyorspostákkal. Singpost vagy chinapost majdnem ingyenes, igaz 2-3 hét mire ideér, de 99%-ban no vámolás.
Ha tabletként "elkapják", akkor a teljes vételár (szállítással együtt és nem szokták különvenni a beltartalmat) + 27% ÁFA. Vámmentes a tablet behozatala. -
Revajzz
tag
válasz
Revajzz #32795 üzenetére
Shoo & eckmester:
Ajánlom figyelmetekbe a Cube U30GT 2 TAB-ot. Engem papíron meggyőzött bár kaptam néhány kritikát az elő változatból. pl.: töltés hiba..stb.
De szerintem nem hiába adták a 2. verziót. Elég komoly papíron és én szerintem gyakorlatban is bárhol megállja a helyét. Persze kérdés mire kellene nektek. ára kb $240-255$ attól függ hol nézitek.
De van még 1 választás a RAMOS w30HD: ott biztos nem látsz pixeleket mivel FULLHD kijelző 1920-1200x ha jól tudom a Beshmark 17110 pontot adott neki (persze ez csak egy kis kedv növelő volt
) 2GB RAM 32GB HDD 3G lehet rá csatlakoztatni szóval én szerintem nem feltétlen kellene nektek olyan amibe bele lenne építve és az jóval drágább is. Természetesen Quad Core-os! Nekem olvasáshoz, játékhoz, PHP programozáshoz kell majd és semmi baja nem lesz vele. Kijön rá majd a JB verzió és ütni fog mint az állat és 290$ az alapcsomag és ingyen DHL hozza.
Én személy szerint bill.tokkal kértem és adnak hozzá védőfóliát és tollat ami összesen: 304.99$ + FREE DHL!Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest