-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
polgi803 #60316 üzenetére
Próbálj ki egy más alkalmazásokat is, hátha találsz valami számodra jobban megfelelőt.
(#60317) VD
Az ND Észak-Dakotát takarja, de kétlem, hogy az lenne, én is Hollandiának tippelném (annak ellenére, hogy az meg NL). Lényeg, hogy valamelyik európai nyelv.
A másik dolgot meg matricázással át lehet hidalni. -
gabe_
őstag
válasz
polgi803 #47540 üzenetére
Egy Navon Predator 7, hamarosan fent lesz a logouton a bemutatóm róla.
-
kovacspityu2
tag
válasz
polgi803 #28649 üzenetére
Igazad van, ÉN kérek elnézést más megbotránkoztató, önimádó és témába nem illő hozzászólásáért.
(A 2-3-szori tisztelettudó rövid kérdésem azért volt fontos, mert online-ba voltam a Kínai eladóval és döntenem kellett az elveszett csomag sorsa (pénz vissza vagy rendelés) sorsáról.) -
stmiklosi
tag
válasz
polgi803 #28626 üzenetére
Szevasz!
Az enyém se olvasta be, feltoltam egy PDF readert, aztán megy.
Én ezt szeretem az Androidban, hogy (eddig) mindenre, amire igényem volt, találtam megoldást.
Ja, hogy ennek alapból benne kéne lenni? Istenem, ha nincs beletesszük.
Én jobb szeretem a minimal telepítést, majd rakok bele amit akarok.
Én így állok hozzá....
Üdv: StMiklos -
Warter
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged