- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
válasz
tjb007 #60251 üzenetére
Szia!
Hát részben siker van, mert ahogy írtad is az Iroot után sikerült a Kingo Root-al a masina...viszon lenne egy már technikai kérdés...az alkalmazásokat sikerült átrakni az SD karira apk formában, de nekem az lenne a fontos ugye, hogy ha felrakja a progikat, akkor ne a tabletre,legalábbis ne az egész szükséges adatokat,mert nekem így szinte semmi értelme...az lenne a jó mint pl az asztai gépeknél,hogy az indító cuccok a c-re mennek, a többi, nagyobb adatok a D:-n mondjuk...tudnál ebben segíteni? Hogy ezt hogy tudnám megvalósítani,mert ez lenne a lényeg,hogy a tablet-en felszabadítsak helyet...de lehet csak valamit rosszul csináltam...
-
-
polgi803
őstag
válasz
tjb007 #60228 üzenetére
És azokat a kelletlen alkalmazásokat miként tudom likvidálni, ha nehézen tűnnek el? És köszönöm a segítséged!
És még annyi, hogy az általad mutatott progik, amivel át lehet rakni a cuccokat, teszem azt játékokat, az hogyan működik? egyből az sd kártyára telepít,vagy át kell másolni a könyvtárakat és azután már oda teszi a frissítéseket? Vagy hogyan kell elképzelni? Illetve, adatvesztés nélkül a jelenlegi játékait a lányomnak át tudom-e rakni, vagy újra kell az egészet elölről kezdenie?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Vettem egy prestigio MultiPad Wize 3017-et. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám megoldani hogy az SD kártyára mentse a dolgokat? És ha pl. ROOT-olni kellene vagy mi, azt hogyan tudnám megtenni? Köszönöm, ha segítetek!
-
polgi803
őstag
Ez is egy rakás 0?
Prestigio MultiPad PMP3670B_BK
-
polgi803
őstag
Concorde tab one 7 is nagyon gagyi?
-
polgi803
őstag
Occsóért tudnék DPS Dream 7-et venni...netre jó lenne? Nem adná be a kulcsot hamar?
-
polgi803
őstag
válasz
bull84ghia #47507 üzenetére
A DPS és társai gagyik?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a nagyon occsó (használt árban!) tabletek közül mit lenne érdemes venni max 15 körülig? Kizárólag netre kell, semmi másra. Annyi,hogy a leggyorsabb ebben a szegmensben. Tudom gagyi ez így,de csak esti böngészéshez kellene.
Köszi előre is!
-
polgi803
őstag
Még 1 kérdés...lehetséges, hogy az írás magyar nyelven történjen, ha pl. ide szeretnél ékezetes szöveget írni?
-
polgi803
őstag
Ide is felteszem, hátha többen tudtok segíteni...
Lenne egy kicsit off kérdésem...a feleségem szeretne a fészbuksin jáccani a Sims Social-al,de nem tölti be a gamét...tudnátok segíteni,hogy mit hogyan kéne, hogy működjön?
-
polgi803
őstag
Na srácok megjött a Prestigio 7.0 Pro Duo-m...hát azt hittem be***ok mikor megláttam,pláne mikor kipróbáltam....gyönyörű csomagolás,tok, a gép is csinos...amikor megláttam a kristálytiszta képét,azt hitettem rosszul látok...megdöbbentő...és olyan gyors mint a fene...tökéletes...áhh...nagyon ott van a toppon! Még 1x köszi mindenkinek aki ezt ajánlotta...megér minden pénzt!
Kicsit még bugásznom kell mi hol van benne,meg mit kell letöltenem,de ez kész...magától telepített mindent autómatán és minden menüje gyönyörű...még azóta is az állam próbálom visszarakni...
-
polgi803
őstag
válasz
kovacspityu2 #28652 üzenetére
Engem nem érdekelnek a részletek...csak van 1-2 modi ismerős itt és tudom,hogy ha ilyet látnak hamar eljár a "kick" gomb felett a kezük...ennyi...
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Szerintem PM-ben folytassátok,mer' erre jár egy modi és nem lesz miről beszélgetnetek...
-
polgi803
őstag
...Akkor élek is a lehetőséggel...
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo -
polgi803
őstag
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
-
polgi803
őstag
Okés...köszi mindenkinek...
-
polgi803
őstag
Na megrendeltem egy ilyet...
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo (PMP5570C_DUO) tablet (Android) + tok + 5 GB Ingyenes felhő szolgáltatás
Tudnátok hozzá ajánlani jó progikat,amik nagyon hasznosak lehetnek? Mint írtam is...Ebook, film és netre kell csak! De teljesen nulla vagyok Table-ből, ezért nem tudom mik lehetnek a használat során nagyon hasznomra...és hogy a Tab-on belül van-e letöltö progi vagy oldal amiről lehet progikat rá tölteni...stb...
-
polgi803
őstag
Hogy kicsit kibillentselek benneteket...erre valaki?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
33k-ért milyen Tablet-et tudnátok ajánlani? Kizárólag film, E-book és netezés lenne rajta...ezek a funkciók gyorsak legyenek rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged