Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
A pandawillnél kicsit gond van a restock-kal. 11.02-én este rendeltem cube U30gt 10.1 32GB-ot és nincs nekik raktáron, most van folyamatban az árufeltöltés. Azt mondták, hogy szombatig postázzák vagy visszaadják a pénzt.
Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk.Szerintetek melyik jobb és megbízhatóbb??? Cube U30GT 10.1 32GB vagy Window (YuanDao) N101 10.1 32G
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Türelmes vagyok, ezért kivárom és reménykedem. Még azon gondolkodtam, hogy ha van nekik raktáron ez Window (YuanDao) N101 Dual Core 32G Tablet PC RK3066 IPS Screen 10.1 Inch Android 4.1 White, akkor lehet módosíttatom a rendelést, egyforma az áruk.
Dr.NX